Wij gaan niet opzij

Doelpuntendroogte breekt NAC op: “Probleem van het hele seizoen”

Italo

Vanavond ontvangt NAC in eigen huis Roda JC. Een belangrijke wedstrijd met het oog op de ranglijst. Trainer Edwin de Graaf wil vooral scherpte en overtuiging zien voor het doel. Het gebrek aan scorend vermogen is de achilleshiel van zijn ploeg. Met het binnenhalen van twee nieuwe aanvallers is het devies voor de tweede seizoenshelft duidelijk: goalen maken.

Na 23 competitieduels heeft NAC 32 keer gescoord. Heren Seuntjens (tien treffers) en Haye (vijf treffers) nemen bijna de helft van de productie voor hun rekening. De ene vertrok naar SC Heerenveen, de ander scoorde in de laatste acht competitiewedstrijden enkel tegen FC Den Bosch (3 december) een doelpunt.

“Dat is eigenlijk het probleem van het hele seizoen” , geeft trainer De Graaf aan. “We hebben veel wedstrijden gespeeld die we hadden kunnen winnen, maar dat je ziet dat we veel moeite hebben met doelpunten maken. We waren heel erg afhankelijk van een à twee spelers. De anderen hebben niet het rendement gehaald dat ze moeten halen. We hopen met Hilterman en Bannis erbij dat we in ieder geval meer goals gaan maken.”

Door het gebrek aan doelpunten staat NAC op dit moment op de tiende plaats. Tegenstander Roda JC heeft elf punten meer verzameld. Zij staan achtste. Een nederlaag vanavond betekent dat het gat met de subtop enorm groot wordt. Wellicht zelfs onoverbrugbaar.

“In de winterstop hebben we gezegd dat we de top-5 willen aanvallen. Als je vervolgens na de winterstop niet scoort tegen FC Eindhoven, niet scoort tegen FC Volendam en niet scoort tegen FC Emmen, betekent dat dat je die wedstrijden in ieder geval niet wint. Het gat wordt steeds groter omdat andere ploegen wel blijven winnen.”

Doordat op dit moment Jong Ajax en Jong PSV boven NAC staan in de ranglijst, geeft in de huidige situatie ook de tiende plaats toegang tot de nacompetitie. Desondanks wil De Graaf omhoog. Winnen. Doelpunten maken. “We moeten de play-offs halen. Daar is geen twijfel over mogelijk. Winnen, dat is het enige dat we moeten doen. Een serie neerzetten. Nu hebben we daar heel veel moeite mee. Door de aanwinsten die we er bij hebben, en met de spelers die we nu beschikbaar hebben, houd ik er alle vertrouwen in dat we dat kunnen doen.”

“Daar moeten we vanavond mee beginnen tegen Roda. Dat wel een goede ploeg heeft en in vorm is. Ze hebben twee keer dik gewonnen na de winterstop. Het wordt een pittige kluif. Maar we spelen thuis, met publiek. Er is ons alles aan gelegen dat we de overwinning binnenslepen” , aldus De Graaf.

Bron:
B-Side Rats
Vorig bericht
Liveblog: NAC - Roda JC 157 reacties
65 Reacties
93   18  
Rolf

Zullen we de bal eens wat eerder naar voren spelen,in plaats dat balletje maar rondspelen achter.
Om ziek van te worden.

93   18  
Rolf

Zullen we de bal eens wat eerder naar voren spelen,in plaats dat balletje maar rondspelen achter.
Om ziek van te worden.

37   54  
076

Van wie moesten die goals komen dan?? Je laat SvH gratis weglopen en vorig seizoen scoorde we al te weinig.
Fijn dat er 2 spitsen bij komen, een half jaar te laat.

12   1  
fvf6

Laten we hopen dat de Graaf het gelijk aan zijn kant heeft en nu eens eindelijk losgaan met scoren . HUP NAC

17   5  
Ome Cor

Geen TD, geen beleid wat spelers aantrekt.... logisch dat je dit seizoen met te weinig scorend vermogen begonnen bent.

Maar nu komt het goed !

29   3  
Veerse Support

Ik weet niet hoe het komt maar heb er wel vertrouwen in. Doelpunten waren inderdaad het probleem. Rol van Seuntjens als verbindende factor zal erg belangrijk worden. Maar ben me er wel van bewust dat mijn vertrouwen vaak beschaamd is. Hopelijk valt het nu op zijn plek.

32   22  
Ronny Goodlass

Foei BSR!

Goalen maken is Willem II / Tilburgs

21   16  
Cees-2

De Graaf, helemaal geen verkeerde gast, lijkt mij. Maar als hij "echt" heeft gezegd, we hadden "veel" meer wedstrijden moeten winnen. Nou noem ze dan maar eens op, die vele wedstrijden! Dan waren er mogelijk ook een aantal andere wedstrijden waarin we wat te veel kregen. Simpelweg, kletspraat van de trainer. Je staat waar je thuishoort, zorg eerst maar eens dat het niet erger gaat worden. Werk genoeg daarvoor dacht ik zo. Praatjes vullen geen gaatjes.

13   4  
Ivo

Ik ben benieuwd hoe NAC nu gaat spelen. Zonder vleugelspelers (die inderdaad al jaren niet meer renderen) of met.

Ik gok op een 4-4-2.
Bannis en Hilterman in de Spits.
Middenveld De Rooij - Agougil - Cagro - Seuntjens
Achterhoede Bakker - Malone - Adilehou - Ligeon

Als we deze verliezen, dan is het voorbij. Ik geloof niet dat we dan nog het terug het linker rijtje in komen. En dan kunnen we zo maar 12e, 13e of 14e worden. De verschillen naar beneden zijn klein, de verschillen omhoog zijn enorm.

23   2  
Ivo

@Cees-2

VVV uit 2-2 ondanks dat we de betere ploeg waren.
Telstar thuis, goed voetbal en 2-0 voor bij rust, werd toch nog 2-2.
NAC - Emmen 1-2, toen waren we ook gewoon 60 minuten de betere ploeg.
Dordrecht uit 2-1, hadden we ook gewoon moeten winnen. Knullig eigen doelpunt vlak voor tijd.
Volendam thuis, 0-0, hadden we kunnen en moeten winnen.

En dan waren er vast nog wel meer. Dit zijn al een stuk of 10 punten die we zijn misgelopen. Aan de ene kant door een gebrek aan scorend vermogen, maar ook door zwak verdedigend werk, vooral op de flanken. Slap ingrijpen van Mashart heeft alleen al 6 of 9 punten gekost.

Verdedigend staat het nu wel beter, maar opbouwend en aanvallend is het niet veel. Een soort Maurice Steijn voetbal. Hopen op een bevlieging van iemand.

9   1  
Geelzwartwit

Te weinig doelpunten is al jaren het probleem en de voorganger van De Graaf heeft het destijds nog eens erger gemaakt met de visie "ik wil niet afhankelijk van 1 spits zijn die scoort, bij mij maakt het niet uit wie er scoort of het nou de centrale verdediger, linkermiddenvelder of spits is."

En vanuit die visie en tactiek zoek je kapstokken die een bal vasthouden en iedereen kan aansluiten om een doelpunt te maken. Echter werkt dat in de KKD in ieder geval helemaal niet.

Ik ben blij dat er weer iets van logica begin te ontstaan. Nu nog een logische simpele speelwijze en opstelling dan kunnen we weer eens wat gaan winnen. Niet teveel taken en vooral bij balverlies herroveren en bij balbezit altijd 2 man vrij in positie voorwaarts.

29   1  
Nonkel Frans

Hilterman heeft toch gezworen dat hij er 17 in gaat knallen - met na iedere goal een dikke handstand? Dus mannen deze matchday vol goede moed op naar Circus Beatrix!!!

Hoppa en hatsjekiedee, Come on NAC !!!

12   7  
Sparta Kaatsheuvel

veel succes vanavond, en het goede nieuws is dat jullie begroting waarschijnlijk naar de 18 miljoen gaat en binnen twee jaar naar de eredivisie terugkeert.

22   5  
Dbare

Geen bullshit dan vanavond Edwin, De Rooij op links (niet rechts dus), Ralf en Bannis of Hilterman centraal, en rechts Antonia.
De rest altijd de actie naar voren kiezen ipv op zeker en tikkie terug of breed.
Vanaf nu alleen de dood of de gladiolen, hebben toch niets meer te verliezen. All-in, rienne va plus!!

HopHopGasErop!!!

8   3  
Pietjebel

4-4-2
Seun vaste plek op 10 en de Rooij vrije rol om de spitsen heen

4   1  
enkhuizer

HUP! gewoon opportunistisch die ballen naar voren. ZSM die twee aanwinsten inspelen.

8   2  
Wanny

Dit kan geen verrassing zijn toch? Je begint het seizoen met Bilate als spits. Geen doelpuntenmachine en veel geblesseerd. Tweede spits is een amateurspeler, dat zegt genoeg.

Alle buitenspelers en middenvelders zijn ook geen erkende goalgetters.

De Seun is de enige die met regelmaat een goal kan maken.

Had De Graaf met deze selectie dan echt verwacht dat we 70 goals zouden gaan maken?

Hij heeft nog geluk gehad dat Haye ineens is gaan scoren, want dat deed ie vorige seizoenen ook niet. Anders was het nog erger geweest.

6   4  
Chris W.M.

Hellemons heeft gisteren tot twee keer toe in de uitzending van NACpraat op BredaNu de voorhoede Hilterman, Bannis, De Rooij en Seuntjens benoemd, met 1 open zijkant. Nu neem ik aan dat dit besproken is in het technisch hart toen besloten moest worden of Hilterman gehaald moest worden of niet. Het zou mij zeer verbazen als deze voorhoede er vanavond niet staat dus. Daarachter Cagro en Agougil, in de achterhoede even afwachten of Malone helemaal okselfris is na zijn wedstrijden in Suriname ( 67 uur tussen de wedstrijd van dinsdag en die van vanavond plus vlucht van ± 10 uur, en dat voor een speler die over 9 dagen 33 wordt). Ik verwacht zelf daarom dat Maria (gezien zijn 'basisplaats' tegen AZ) gaat starten en Bakker gewoon in het centrum staat.

4   9  
Cees-2

IvO, en thuis tegen Jong AZ, Eindhoven, beker Utrecht, eerste helft vergeten?, beker PEC, eerste helft moet je dan zeker vergeten zijn, thuis Almere City, en uit Jong PSV,ging ook wel dacht ik. Verdient gewonnen thuis tegen Telstar, absoluut niet! Tweede helft was NAC een speelbal van de gasten, of niet. IVO, eigenlijk is het een zielig dat ik dit rijtje noem. Nogmaals NAC staat waar hetluis hoort. Alle plus en minnen liegen dit seizoen zeker niet.

14   16  
Fred1

Allemaal heel kortzichtig gedacht en weinig professionele kijk op het geheel.
Men dacht ongestraft Sydney de laan uit te sturen en verder te gaan met Bilate die nooit ergens gescoord heeft en de blessures aantrekt, hoe dom kun je zijn?
Het is om moeilijkheden vragen.
Voor een groot deel is ook de aanvoer een probleem er zit weinig gogme achter en naast, eerlijk is eerlijk er komen geen steekballen uit het middenveld, op Antonia na is er geen buitenspelers die met een voorzet komt en de backs halen de achterlijn niet zeker als Mashart speelt met Rutten gaat alles terug.
Van De Rooij verwacht ik niks meer, dit is het gewoon.
Gescout door iemand met een labrador en rood witte stok blijkbaar.
Buiten scoren zie ik nog een groot hiaat, de goals tegen, dat zijn er veel te veel.
Zeker met zo’n keeper want het hadden er veel meer kunnen zijn.
Dode spelmonenten en vooral corners bekken ons vaak en de omschakeling waarbij vaak een compleet middenveld slaapt.
Doordenkken, posities overnemen , omschakelen, meelopen met je tegenstander, elkaar coachen en er met je koppie bijblijven het is vaak teveel gevraagd.
Wat ik zie is met een of twee woorden te omschrijven “ berusting “ en “ laksheid “.

8   7  
Boyke

@ Ronny Goodlass : Wij spelen kansloos KKD en in Tilburg hebben ze eredivisie. Het is maar net waar je je druk over maakt….

7   2  
Martinus

Klopt natuurlijk wel. Seuntjens moest soms als spits fungeren terwijl hij daarachter beter tot zijn recht komt. Bilate is al lang uitgeschakeld, is ook geen gerenommeerde doelpuntenmaker (al vond ik m altijd aardig spelen). We hebben veel jonge spelers die gewoon nog niet genoeg regelmaat in hun spel hebben. Dat is niet erg, ze hebben die ervaring nodig, maar je hebt dan wel al snel een probleem.

Nu kan Seuntjens weer terug op zijn plek en heb je twee soorten spitsen, die ook samen kunnen spelen. Waarvan Hilterman alvast een goed gemiddelde heeft en Bannis ook direct een goede indruk maakte. Ik denk dat de kans op goals aanzienlijk is toegenomen.

21   11  
nac.be

Er liep nog geen jaar geleden iemand rond die niet zo heel goed kon voetballen, maar ze wel uit alle hoeken erin schoot.... hadden ze hem toen het vertrouwen gegeven dan had hij hier nog steeds rondgelopen...

20   6  
Ivo

@Fred1

Kaj de Rooij is een linksbuiten. Zet die jongen nu eerst eens een paar wedstrijden vast op die positie. Laat hem zijn ding doen. Bakker er achter, geen Mashart of Maria, die zijn gewoon niet in staat om het op te vangen als een actie van de Rooij mislukt en er balverlies is.

Het is eigenlijk droevig dat we 2 linksbacks hebben en niet één is er goed genoegis voor dit niveau. Dit was vorig seizoen ook al zo, met Hendriks die toen maar op die positie moest. Het is triest. Maar ondertussen heeft Manders wel het contract van Mashart verlengd. Waanzin is het.

4   3  
Bertus

Er is maar 1 ding wat ik me echt afvraag en dat is wie nu de spelhervattingen gaat nemen....

Na het vertrek van Mounir en svh werd het al snel haye. Wat heel vaak goed uitpakte maar nu?

9   8  
Jamie

GOALEN MAKEN?!

Slechtste stukje journalistiek van dit jaar, nu al!
Dat zeggen ze bij onze zusjes. Om te kotsen.

1   1  
Atleet

@ivo

Linksback positie blijft een hekel punt!!!

Daar moet voor volgend seizoen echt goed naar gekeken worden.

Maar ff iets anders ? In een andere topic zei jij dat de jeugd NAC heel veel geld kost.
Hoeveel denk jij dan ?

7   2  
Oldskool

@Atleet

8 ton per jaar. Wat veel lijkt maar met een beter beleid zo terug verdiend kan worden. 2 jaar terug leverde het 3 miljoen op. (Hecke, 2 keepers en Beijnen)
Met Sydney had je ook makkelijk een miljoen kunnen verdienen.
Nog los van het profijt dat je hebt van de spelers bij NAC zelf.

Ze moeten alleen wel de kans krijgen. Dat is vorig jaar de nek omgedraaid. Hopelijk dat de nieuwe “generatie” nu gaat groeien. Het enige voordeel van de huidige situatie is dat er alle ruimte nu is om jeugd te laten spelen. En ja dat zal wat punten kosten, maar dit seizoen zou het een godswonder zijn als je nog promoveert. Je hebt dan wel een beter fundament voor de komende jaren.

1   2  
Atleet

@oldschool

Ik wist dat wel hoor maar Ivo zei dat de jeugd NAC heel veel geld.
Dus dat valt best mee en daarom vind ik dat de jeugd het goed op de rails heeft.

Maar dat vinden andere weer niet zo maat er niemand doorbreekt.

3   1  
Nonkel Frans

De jeugd opleiding met 8 ton is te weinig. Vraag maar aan Brusselers destijds.

1   4  
Spingebob

Dus daarom doen ze het goed bij de jeugd afdeling.

Maar een hoop roepen hier maar wat maar ze hebben er geen kaas van gegeten.

7   7  
Veerse naccer

Volgens mij hebben we zo weinig punten gehaald omdat die half jaar lang mashart liet staan die niks van bakt en iedereen zo er langs loopt drallelt

5   3  
Reflektor

Ivo het siert je dat je nog uitleg wil geven aan Cees-2 , top 👌, het zou vanavond zomaar een heerlijk avondje kunnen worden, gewoon een goede speler erbij gekregen en niet een speler op het middenveld die voor zichzelf loopt te voetballen .

5   3  
Ad B uit Roosendaal

We hebben slechte en ook goede ervaringen tegen Roda.

Lurling zal zijn gigantisch positieve ervaring van een aantal jaren terug wel aan de groep doorgeven.

5   6  
Bredaaaaa

Een makkie vanavond. Ik denk 3-0

4   0  
Geelzwartwit

@ivo

Mijn inziens is Kaj de Rooij wel een linksbuiten maar niet zoals het begrip linksbuiten bekend staat. Kaj is geen speler die strak langs ze zijlijn moet spelen of de achterlijk moet halen. Kaj liep bij Eindhoven veel meer naar binnen. Vanuit die punt strafschopgebied had hij of een assist of een schot op doel. In die positie komt hij bij NAC vrijwel nooit t omdat NAC de links en rechtsbuiten graag het veld breed laten houden en de achterlijn halen voor een voorzet.
Passje in de loop van Kaj dat is wat hij gewend was, niet al teveel meters overbruggen. 1 kap of draai actie schieten of assist. Daar was hij bij Eindhoven goed in. Dit talent zie je nog steeds bij hem bij NAC maar totaal niet op een positie op het veld waar het ene doelpunt of assist oplevert.
Ik gaf het al eerder aan. Voor een technisch speler is 10 meter dieper of meer naar binnen spelen een wereld van verschil. Het is beperkt absoluut maar als je zo'n speler scout moet je dat toch ook zien? Bij Leonardo wisten ze ook precies wat ze aan hem hadden. Arverladze hetzelfde verhaal.
Kaj is echt wel een goede speler maar wel binnen een heel klein kader.
Daarom ook benieuwd naar de posities en tactiek vanavond. Kaj anast Seuntjens lijkt mij voor Kaj de beste positie maar dan speel mbt omschakeling van de tegenstander ook wel met vuur.

Succes vanavond

1   3  
SjorsNac

De rooij blijkt gewoon echt helaas de minste aankoop van de laatste jaren, hij heeft zoveel kansen gehad nu maar het komt er gewoon niet uit en ik vraag me af of dat bij nac nog gaat gebeuren. Vrees dat we hem kunnen afschrijven, wat ontzettend jammer is. We schieten er gewoon niks mee op evenals Bilate, hoe vervelend dat ook is maar het belang van NAC staat voorop, doorselecteren voor volgend seizoen en afscheid nemen.

Voor deze pot en de rest van het seizoen geen verwachtingen meer, als ze weer verliezen wat in de lijn der verwachting ligt dan jammer maar probeer me er niet meer druk om te maken, winnen ze leuk en neem ik nog een extra pilske maar het gat is al onoverbrugbaar.



7   0  
Geelzwartwit

Ps om dezelfde rede als ik hierboven beschreef zullen we nooit weten hoe talentvol DJ Buffonge nou werkelijk is.

Speelde heel zijn leven centraal aanvallend middenvelder en bij NAC alleen maar rechtsbuiten die het veld breed moest houden...

1   5  
Scheppioni

Ben ik wel mee eens het scorend vermogen is dunnetjes, maar van de andere kant de amateuristische doelpunten tegen emmen kan ook zeker nu, dus ...... de aanval is versterkt prima, maar kom je met mashart en rutten aanzetten dus bv Bakker niet in de linksbackzone dan is het dweilen met de kraan open !! Al helemaal tegen een roda in vorm, zo simpel is het trainer Edje !!!

1   2  
Scheppioni

Kan ook zeker NIET bedoel ik dat verdedigen !

6   3  
Ernie

Te weinig scorend vermogen is al jaren het probleem bij Nac. Te weinig klootzakken met killersmentaliteit. Ook Sydney van Hooijdonk had dat niet. Snap niet dat sommigen daar over bezig blijven. Een zeer beperkte voetballer en bovendien met een salaris wat hij bij Nac nog niet in 100 jaar kan verdienen.

5   4  
Ivo

@Oldschool / Atleet

Nogmaals: Van Hecke kwam niet uit de jeugdopleiding van NAC. Die stroomde op zeer late leeftijd in, heeft maar 1 seizoen in de jeugdopleiding gezeten. En toen was het al een klasbak hoor. Daar hoefde NAC weinig meer aan te schaven. Dus van Hecke was meer een geval slim scouten dan goed opleiden.

Karol Niemczycki kreeg een 5-jarig contract van NAC, maar was toen ook al 17 jaar. Dat is dan toch ook geen product van je jeugdopleiding? Hij speelde slechts één onzeker potje in het eerste (tijdens de zogenaamde keeperssoap), van Leer kwam hem opvolgen, en vertrok daarna nagenoeg transfervrij naar Polen.

Mike van Beijnen doorliep de jeugdopleiding bij Willem 2. Zat 1 seizoen bij NAC en ging toen naar Barcelona B. Dat was een raar verhaal, maar heeft NAC ook niet veel opgeleverd. Maar dus wederom: geen speler uit de eigen jeugd.

Bart Verbruggen - daar heb je gelijk in. Een groot keeperstalent die vanuit WDS naar NAC ging en daar een hele tijd bij de jeugd zat. Werd door Jelle ten Rouwelaar naar Anderlecht gehaald voordat hij kon doorbreken bij NAC. Jammer, maar leverde ons nog wel wat geld op. Dat is wel écht rendement van de jeugdopleiding.

De jongens die nu doorstromen vanuit de jeugd lijken niet goed genoeg voor het niveau dat we nastreven: Top KKD/Rechter rijtje eredivisie. Maar sommigen worden nu wel heel erg voor de leeuwen gegooid. Toch denk ik dat jongens als Neelen, Siereveld, Mashart, Azzagari, Kestens geen lange profcarriere gaan meemaken. Ze missen gewoon niveau, ze kunnen eigenlijk niet mee. Van Schuppen en Agougil zijn de lichtpuntjes maar ook die zullen wisselvallig zijn en moet je op het goede moment brengen.

3   17  
Gert

Ik heb 2 jaar geleden gezegd tegen die Belgische technisch directeur probeer wilfred Bony die zit zonder club hèhè waar gaat ie nu voetballen

4   0  
Martinus

Je kunt wel blind staren op wat jeugd oplevert bij vertrek, maar het is net zo van belang wat ze opleveren terwijl ze hier spelen. Kijk dit seizoen, meerdere jeugdspelers die in de selectie zitten en minuten maken. Waarvoor je niet een duurdere speler hoeft te halen als backup. Zo zwart wit als opbrengst bij vertrek afzetten tegenover gemaakte kosten is het niet.

5   0  
Reflektor

Gert ga je vrouw lopen vervelen joh.

2   0  
DunErwt

Scoren en scoringskansen creëren is niet het probleem ban dit seizoen. Eerder van de laatste seizoenen.

3   2  
Bartjuh

En waar had je van hecke willen stallen als je geen jeugdopleiding hebt ?

0   4  
Veerse Support

,
Er zijn geen yyy HH pk ookñv
Auto

3   1  
Noord Mokumse NAC'er

Vandaag gewoon 6-1. Ouderwets omdat het kan.

Hup NAC

1   1  
Tip

3-1. Hoop ik.

1   0  
TvB

Hecke wekelijks uitblinker, dan stijgt je transferwaarde wel hoor! Hopelijk koopt blackburn hem bij promotie; vangt Nac dan nog wat?

0   0  
Charpie

@ Veerse Support,

Hoe kom ik aan jouw ontsleutelingscode ?

7   0  
kopspion

geen liveblog vanavond ??

1   1  
Scheppioni

Ik hoop mee Tip !!
3-1 en dan mag de jarige in de basis bij roda scoren ! HUP NAC 🤔 toch weer mashart volgens mij 🙈as ik het goed gezien heb.....

0   0  
Pietjebel

Iemand stream zit in spanje

8   1  
P

Kut Streppel, het publiek in Stilburg klinkt leuker dan hier in Breda.

Zeg dan nix, sukkel🖕

6   2  
Scheppioni

Die streppel pfff budhead ... waar is Bakker trouwens ?

4   0  
Rob

Hebben Ed en zijn staf een klap van de molen gehad? Met deze spelers kan je nooit in zo’n formatie spelen. Dan word je weg gespeeld op de flanken

2   2  
Mike

Godver wat speelt Roda soepel zeg. Eerlijk is eerlijk.

7   1  
Jammer

Wat een prachtige grasmat hebben we toch.

8   1  
Noad1976

Masharten De Rooij kansloos maar gewoon doorgaan . Mashart krijgt er minimaal 1 per wedstrijd tegen en De Rooij scoort 1 keer per seizoen.

3   0  
kopspion

waar zijn Kestens, Kortsmit, Bakker ???

2   4  
Duimpje

Mevrouw de Rooij mag gewisseld worden.

2   1  
Marti

Mashart heeft hem weer in z’n achteruit staan !

3   1  
kopspion

sorry hoor, Maar Seuntjens is echt over datum zeg !
en de Rooij staat weer aan de verkeerde kant opgesteld

3   0  
Geelzwartwit

De Rooij kan wel wat hoor maar in een hele specifiek zone vanaf links zoals hij bij Eindhoven speelde. Helaas speelt hij bij NAC nooit daar

Laad alle berichten na dit bericht in