Wij gaan niet opzij

Dogan: ''Focus volledig op de drie punten''

Italo

Voor NAC staat de belangrijke uitwedstrijd tegen Almere City op het programma. Na vier duels zonder zege telt er morgen niets anders dan het binnenhalen van de drie punten, stelt Huseyin Dogan.

De middenvelder annex aanvaller is inmiddels weer volledig fit en speelde de afgelopen twee competitiewedstrijden volledig mee. Aan Dogan de belangrijke taak om het matige aanvalsspel van de ploeg naar een hoger niveau te brengen: ''Het gaat bij vlagen al goed. Maar er zijn ook wat momenten waarbij je merkt dat het beter kan. Daar werken we keihard aan, op de training. We praten veel met elkaar. Hopelijk kunnen we het morgen op een betere manier invullen,’’ aldus Dogan.

Een overwinning zou zeer welkom zijn voor NAC, dat inmiddels vier duels wacht op een driepunter. ''We spelen elke wedstrijd om te winnen, maar we zijn nu extra gebrandt om die drie punten mee te nemen. Na vier wedstrijden zonder zege ligt de focus wel echt daarop.’’

Die overwinning zal zeker niet eenvoudig te halen zijn. Almere City toont zich deze competitie tegen menig tegenstander een sterke opponent en staat daardoor stevig in de middenmoot. ''Almere is een hele stugge ploeg met ervaren jongens, met name op het middenveld en achterin. Een typische ploeg voor deze competitie,’’ besluit Dogan.

Bron:
B-Side Rats, NAC
Vorig bericht
NAC heeft een topveld 4 reacties
Volgend bericht
Noblejas sluit weer aan bij selectie 22 reacties
19 Reacties
27   4  
Geeltje

Wat pas bizar is, is dat we bijna laatste staan in de periode maar toch maar 3 punten achterstand hebben op de nummer 1.

11   3  
mmm

Ja aub wordt weer wel eens tijd! Laat zien dat je goed kan voetballen Nac en pak 3 punten. Vanaf het begin bij de strot grijpen en niet meer los laten!! Succes!!

16   4  
Ouwe Spionkop

Bizar. Als we verliezen kunnen we laatste komen in de 2e periode.
Dat gaat toch niet gebeuren zeker!

8   16  
076

Sinds combi Sydney en Dogan loopt het niet voorin. Dat moet veranderen of je moet Stokkers er bij zetten.

27   4  
Geeltje

Wat pas bizar is, is dat we bijna laatste staan in de periode maar toch maar 3 punten achterstand hebben op de nummer 1.

7   5  
RV

Opnieuw een type wedstrijd die gaat bepalen of we mee gaan doen om promotie of niet.
Uitwedstrijd, nietszeggende ambiance, etc.
Helaas heeft NAC mij niet kunnen overtuigen in bijna geen een uitwedstrijd, ik hoop niet dat die tendens zich gaat voortzetten. Jong PSV en Telstar uit volgend hierna.

We krijgen een reeks van wedstrijden waarin we punten moeten halen, maar de concurrentie krijgt ook een relatief eenvoudiger programma op papier. Ben echt heel benieuwd waar NAC nu echt staat, we gaan de komende wedstrijden zien of we kunnen aanhaken of niet.

Blijven aanhaken (max. een gat van drie punten) en in de winterstop nog 1 (of 2) gerichte versterkingen doen zou toch mogelijk moeten zijn.

4   9  
Joepel

Laten we hopen dat Dogan deze wedstrijd wel aanwezig is. Vorige wedstrijd volledig onzichtbaar.

8   25  
Hup nac

Boris morgen in de spits!!!

8   23  
Los Pollos Hermanos

Vergeet het maar. NAC gaat hier echt niet winnen. Almere is thuis nog ongeslagen. 1x gelijk de rest allemaal gewonnen. NAC is uit een drama.

Dit wordt gewoon een verliespartij. 3-1 Almere city.

7   2  
Buurman

Hoe je de drie punten morgen haalt doet er niet toe. Maar een driepunter is echt noodzaak, anders haak je ( voorlopig?) af en je staat gigantisch voor lul. Dat werkt moreel ook door.

14   4  
Ernie

Los pielos Hermanos
Lekker positieve reactie!

8   7  
Ivo

Gaat lastig worden. Hoop dat Brood weer een keer met 2 spitsen speelt. 4-4-2 of zo. Ik vind het met 1 spits allemaal heel moeizaam gaan.


--------van Hooijdonk - Stokkers--------
---------------------Dogan---------------------
El Allouchi ---------------------------- L. Ilic
---------------------I.Ilic--------------------------
Noblejas - Rosler - Riera - van Anholt
-------------------------Olij-----------------------

5   1  
Marco van Bavel

Van Hooijdonk op de bank ,filipovic in de spits ipv op de zijkant!!!

5   2  
Sp1

Niks van wat ik de afgelopen tijd heb gezien bied garantie op de volle buit.
Als NAC weer een hopeloze eerste helft speelt en de tweede helft moet gebruiken om de schade te repareren kun je spreken van een structureel probleem. En dan mag je gerust je ambities bijstellen.

6   3  
SjorsNAC

Wat is er mis met de reactie van pollos, NAC gaat het toch moeilijk krijgen, we hoeven niet allemaal maar de positivo uit te hangen hier.


0   0  
Peter13

Gebrandt?...

0   0  
Tegel

Komt het ergens op Foks of een goede stream?

3   6  
Los Pollos Hermanos

Sjors,

Een kritische noot wordt hier niet gewaardeerd. Ik ben vaak genoeg ook positief gestemd hoor, mits we thuis spelen.

Maar NAC uit? Op plastic? Tegen een tegenstander die alles heeft gewonnen en 1 gelijk?

Gaat 'm niet worden vandaag jongens. Almere gaat dit winnen en NAC naar de laatste plaats in de 2e periode drukken. Bereid jezelf er maar op voor, hoef je vanavond niet al je frustraties eraf te tikken in de comments.

1   0  
scheppioni

Mooie woorden zeggen mij totaal niets meer, hopelijk is hij 100% wedstrijdfit ?

3   4  
De muzikant

@Los Pollos Hermanos: Kritisch wordt door de polonaise politie niet gewaardeerd. ;)

Laad alle berichten na dit bericht in