Wij gaan niet opzij

NAC start seizoenkaartcampagne met in de hoofdrol de Grote Kerk en de supporters

Das Phantom

Vanaf vandaag is het mogelijk om je seizoenkaart te verlengen en jezelf te verzekeren van een plek op de tribune. NAC lanceerde zojuist om 12:00 uur de campagne met een video waarin de supporters en de Grote Kerk centraal staan. Ook wordt er al een tipje van de sluier opgelicht als het gaat om het nieuwe shirt.

NAC schrijft op haar site dat het op dit moment nog volle bak meedoet om zichzelf te verzekeren van een play-off-ticket "De aaneenrijging van finales, waarin alles mogelijk is. In het verlengde daarvan wacht een drukke zomer, waarin het nieuwe NAC gezicht zal krijgen." 

Ons Huis 
Vervolgens volgt er een stuk over de verbinding tussen NAC, Breda, de Grote Kerk en de supporters waar we liever niet in knippen: 

"Ons huis. Het Rat Verlegh Stadion. De onneembare vesting van Breda. Hét huis van onze club: NAC Breda. In dit huis hebben we samen veel meegemaakt. Van de hoge pieken tot de diepe dalen. In dit huis verloren we belangrijke wedstrijden, maar werden ook derde in de Eredivisie. We wonnen finales in de Play-offs en we speelden er tegen Europese grootmachten." 

Ons thuis. Breda. Waar samenstromen Mark en Aa. Daar ligt geroemd door alle tijden onz’ eigen stad, onz’ eigen fier Breda. Van het Ginneken tot de Haagsche Beemden. Van Bergen op Zoom tot Oosterhout en alles daartussen. Allen hebben die ene verbindende factor: Breda! Ben je onderweg naar een Avondje NAC? Of kom je terug van vakantie? Dan prijkt daarboven tussen de wolken de Grote Kerk van Breda. Gevangen in het gevoel van thuiskomen. NAC is Breda. Breda is NAC. Onlosmakelijk met elkaar verbonden."

Informatie over verlengen 
Trainer Peter Hyballa zette onlangs zijn handtekening onder een nieuwe verbindtenis voor een jaar en NAC hoopt nu dat de supporters dat ook doen. "Verleng jij ook voor 26 mei 17:00 uur je seizoenkaart? Dan verleng je tegen het Keuken Kampioen Divisie tarief en geniet je van een ‘Early Bird korting’."

NAC geeft aan dat er een kleine wijziging is gemaakt in hert stappenplan dat je moet doorlopen als je je kaart wil verlengen. Via deze link vind je alle informatie die je nodig hebt. 

Hint naar nieuw shirt: Grote Kerk te zien 
Ook wordt er in de video alvast een klein tipje van de sluier opgelicht als het gaat om het nieuwe shirt. Zo kan je zien dat op het gele thuisshirt vermoedelijk de Grote Kerk staat afgebeeld en is in de nek van een wit shirt de tekst 'Breda Vooruit. De Klokken luiden' te lezen. 

Bron:
B-Side Rats, NAC, GiG.nl
54 Reacties
236   7  
Das Phantom (BSR)

Zeer sterke campagne van NAC als je het mij vraagt. Raakt bij in ieder geval precies de goede snaar. De tekst, de video en de boodschap: NAC is Breda en Breda is NAC. Maar ook de regio. En de kerk. De mensen. Hij klopt.

Heel erg benieuwd naar het nieuwe shirt nu je deze sneakpreview hebt gezien. De Grote Kerk op het shirt. Dat kan zomaar eens heel mooi uitpakken. 💛🖤

49   2  
Koeieuier

Mooie actie! Ik ga meteen verlengen!

Eens dan wordt....

10   234  
van Flieger

Als je alleen maar kunt verkopen met kortingen ga je failliet.

236   7  
Das Phantom (BSR)

Zeer sterke campagne van NAC als je het mij vraagt. Raakt bij in ieder geval precies de goede snaar. De tekst, de video en de boodschap: NAC is Breda en Breda is NAC. Maar ook de regio. En de kerk. De mensen. Hij klopt.

Heel erg benieuwd naar het nieuwe shirt nu je deze sneakpreview hebt gezien. De Grote Kerk op het shirt. Dat kan zomaar eens heel mooi uitpakken. 💛🖤

183   10  
Das Phantom (BSR)

@Van Flieger Als je alleen maar azijn drinkt, word je een zuur mannetje

35   4  
Dos

DAS PHANTOM (BSR)

Volledig met je eens, prachtig en sterk filmpje!

24   3  
Mountcook67

Geweldig mooie video!

43   2  
Becherovka

Mooie campagne. Erg tof opgezet. Denk dat het shirt met de grote kerk erop een van mijn nieuwe favoriete shirts gaat worden. Al moet ik het eindresultaat zien.

Ik vind het sympathiek van NAC dat ze de loyale supporters die er snel bij zijn korting aanbieden. Afgelopen jaren zijn al duur zat geweest en dit is een mooi gebaar vanuit NAC om de supporters te bedanken.

26   3  
Mathé Akkermans

Wat geweldig zeg

65   3  
Molenschot Loco

En das nou PRECIES de reden waarom Slot & Schreuder zo graag willen terugkeren in de toekomst!! Maar ben uitermate tevreden met Peter Hyballa!!!

23   6  
scheppioni

Idd mooi gedaan !
Hopelijk geven onze NAC spelers aanstaande zondag een mooie reclame middag eraan toe aan dit filmpke, want dat zou het de komende weken alleen nog maar mooier kunnen maken !
HUP NAC, we follow !

34   12  
Willem 4,5

Zoals de weer altijd voorspelbare reactie van azijndrinker, NAC hater, 'supporter' Cityhuillebalk fliegedinges. Hij moet toch wel een enorm kutleven hebben als je je frustraties elke dag weer moet zonodig moet posten op deze site.

27   2  
Sc@rface

Kippenvel filmpje!

Het is dat ik Club van 1912 ben, anders was ik nog sneller gaan verlengen.

17   2  
canaar

Zal vast niet de eerste zijn maar wel een early early bird. Wat een goede actie dit, de Bredase trots nog meer verbinden met de Grote Kerk (onze andere Bredase trots). Ik ga maar eens verlengen.

29   3  
De Kroonprins

Gruwel al bij de gedachte om op vrijdagavond anders "gezellig" naar Avastars, Alles is muziek of Marble Mania te moeten meekijken en heb dus direct verlengd.

24   30  
Patje

Das phantom, kun je van flieger niet uitbannen met z'n negatieve gedrag? Is het eigenlijk wel een nac suporter?

68   17  
Wanny

Waarom zou je iemand uitbannen die zich gewoon normaal en netjes uit? En in dit geval ook nog on topic.

Als we hier allemaal dezelfde mening hebben wordt het ook snel saai.

23   4  
Nacman

Heb maar een woord voor dit filmpje kippenvel .
Zeker al 10 keer bekeken en luidkeels meegezongen.
Wat een goeie organisatie zit er nu bij NAC steeds meer vertrouwen in de club en een mooie zonnige toekomst van NAC
KLASSE GEDAAN NAC!!!!!!!!!!

22   2  
d'n henk

Pfoe kippenvel van dat filmpje, lekker man!
Goede campagne, verlengen twijfel ik nooit over.

24   2  
RaraNAC

Goed de band met de stad gezocht!

Zullen we dan dit jaar eindelijk eens een merchandise knaller hebben?
De kans is aanzienlijk dat ik voor het eerst in 15jaar een shirt koop..

10   31  
Geelzwartwit

Helemaal tof totdat Heksenwiel als typisch Breda in beeld voorbij kwam en ik het niet meer uit mijn hoofd kreeg. Bam al het gevoel en sfeer weg.😬

Verder mooi dat ze club en stad/regio nog meer aan elkaar koppelen. De Gemeente zal er qua citypromotie ook content over zijn denk ik.

Hup NAC! Volgend jaar volle bak

20   2  
Wanny

@ RARANAC

Goed punt.

Zo'n shirt voor 39,95 aanbieden bij een seizoenkaart en je verkoopt er veel meer. Zelfde met andere merchandise.

Volgens mij kun je beter veel verkopen en uiteindelijk dezelfde winst overhouden, maar dat je dan wel overal geel-zwart ziet.

37   3  
NAC4EVER

@VAN FLIEGER
Denk dat het goed is dat je kritisch bent. Maar denk dat je doorslaat.
Op alles kun je kritiek hebben. Maar vind er niets mis mee om ook dat wat goed gaat te benoemen.
Denk dat dat ook goed is voor je gemoedtoestand.

3   21  
Henk

Alleen de site van verlengen werkt niet, pfff echt des Nác s

12   2  
Theoden King

Prachtig filmpje. Mooi gemaakt.

Verlengen is voor mij al drie decennia een no-brainer, maar toch belangrijk dat de club inzet blijft plegen op binden en boeien van nieuwe én bestaande SCC-houders.

Ben erg benieuwd naar het nieuwe shirt. Bij een "herstart" hoort ook een mooi nieuw tenue i.p.v. dat huidige vod. En een topselectie natuurlijk. De komende maanden worden spannend!

5   89  
steven73

Das Phantom heeft aandelen in nac denk ik. wat een traag filmpje zweept niet op om snel te verlengen.

36   4  
Molenschot Loco

Off topic...koe in de kont kijken is altijd makkelijk! Maar verdomme...bij NAC roda waren oud NACCERS aanwezig! Die gasten hadden wat mij betreft voor de wedstrijd over HUN veld mogen lopen!!! De liederen zouden geweldig zijn geweest glennie glennie Salom!! En de rest!

5   3  
Hein1968

Zal zeker een fraai shirt worden. Zo was er in 2020-2021 de eerste challenge van het ‘NAC Daagt Uit’ programma. Deelnemers maakten een ontwerp van het NAC shirt. Het winnende shirt wordt gedragen door de selectie van NAC Breda tijdens een training.

hierop is de grote kerk van Breda ook zichtbaar aanwezig.

https://www.nac.nl/nieuws/winnaar-challenge-1-nacdaagtuit

Hein

7   24  
Ouwkus

Mooi filmpke had voor mij een ander muziekske bij gemogen. Maar verder helemaal prima.

27   2  
Kees

Wij Tygo en opa hebben al verlengd

18   8  
Van "taajlaand

Inderdaat mooie "reclamespot" voor ons, nooit rustige en vaak rumoerige club.
Komt bij mij ook best indrukwekjend binnen.

En natuurlijk weer verlengen, ondanks een wederom, tot een paar wedstrijden terug, treurug en tegenvallend seizoen.
Heb absoluut geloof in Hyballa, en de (nieuw te vormen) selectie.
Maar, een NAC supporter is inmiddels al vele jaren gewend om met "goede" hoop op een nieuw en beter seizoen te beginnen.
Maar, gelukkig mogen we na de afstraffing tegen jong AZ en Ajax nog weer hopen op iets moois dit huidige seizioen.

En de lieden die steeds over de vaak 'negatieve' berichten van Flieger vallen...
Laat gaan.
Drukt zich meestal (te) negatief en zuur uit, maar weet helaas ook al te goed hoe en waarom de puinhopen bij NAC steeds weer terug keren.

Ikzelf vind het de laatste jaren steeds ergelijker om de niet ondebouwde ' negatieve duimen' te zien bij medesupporters die een zeer POSITIEVE reactie plaatsen!
Zoals hierboven, op de leuke reacties op filmpje én het voornemen om direct te verlengen.
Dat vind ik eigenlijk pas écht zuur, nee énorm triest eigenlijk.

29   6  
Tip

Op alles valt wel iets aan te merken. Maar dit is goed werk. De relatie met de grote kerk lijkt voor de hand liggend maar is helemaal op zijn plaats. Ad Brouwers kon voor vette salarissen naar Ajax en PSV. Maar hij stelde in De Stem dat bij hij het zien van de toren van de grote kerk het niet over zijn hart kon verkrijgen om te gaan. Praat voor de bühne zegt men nu. Maar Addy liet er wel meerjarig vette salarissen voor liggen. Het is maar een voorbeeld. Mooie, vooral bindende, aktie. Top.

15   1  
Mike Zonneveld

Uiteraard direct verlengd!

2   1  
Lamington

Kan je niet meer in termijnen of met credit card betalen?

5   2  
Tante Annie

@ lamington. Jawel. Doorgaan tot aan betalen en dan ipv ideal of balcontact (oid) de optie in3 kiezen. Hopelijk werkt het voor je

4   1  
Tante Annie

Bankontant* of hoe je het ook schrijft. Excuses

18   3  
Judge M.

@NACMAN:

Mooie filmkes maken dat konden ze bij NAC al ruim voordat Karel Vrolijk en gevolg de zaak overnam dus daar heeft het niks mee te maken.

Maar een mooi filmpje en na die jaren zonder echt noemenswaardige prijsverhoging nog steeds een zeer schappelijke aanbieding. Daar ga ik zeker gebruik van maken.

Ik hoop alleen wel dat komend seizoen de secondary ticketing optie weer terugkeert.

COME ON NAC!!

17   1  
Dbare

Offtopic, voor de oudere garde onder ons, Piet Klijs is helaas overleden

13   48  
35 jaar supporter

Leuk filmpje en wederom goed op de emotie ingespeeld, iets wat al jaren gebeurd. Ben er zelf wel klaar mee en wil eerst weleens zien of NAC = Breda eindelijk echt gaan investeren (via het spelersfonds of rechtstreeks) zoals ze van begin af aan roepen!

22   4  
Wanny

@ 35 JAAR SUPPORTER

Er is al aardig geinvesteerd in de winterstop. Neem aan dat Omarsson, Garbett, Martina etc niet gratis staan te voetballen.

Van de zomer zal er een peloton spelers vertrekken en binnen komen. Eens zien wat dat brengt.

10   5  
NAC..... What else?

Prima aankondiging voor het verlengen en natuurlijk gelijk gedaan.
Klein minpuntje is de tijd op de klok van de grote kerk. Deze had wat mij betreft op 19.30 uur moeten staan.
💛🖤

18   8  
ome cor

Heeft iemand van Flieger hier wel eens betrapt op ook maar 1 positieve reactie op NAC ?
Geen 100, geen 50, geen 10, maar gewoon 1 ? Ik niet.

9   2  
Fan uit Zevenbergen

✅ 💪 💛🖤💛🖤💛

21   17  
Eddie_V

Wel raar dat ze reclame maken met een verboden megaspandoek en dito vuurwerk.... maar heerlijk filmpje hoor, kippenvel. verlengd!

21   20  
Monir

Maar wel pronken in een clip met een grootspandoek. Die ze nu zelf tijdelijk hebben uitgebannen hahahaha. Maar de verlenging is alweer geregeld hoor!

3   2  
Tante Annie

@ome cor
Ik kan me zelfs herinneren dat jij hem daar wel eens op hebt betrapt.

8   9  
Lamington

Tante Annie, bedankt. Credit card kan alleen niet maar wel helder nu.

Promofilmpje vind ik leuk maar niet meer dan dat. Dat overemotionele werkt bij mij vaak niet zoals bedoeld.

8   2  
SB

Uiteraard weer verlengd✅️💛🖤

13   2  
Nonkel Frans

De Toren van Breda.
De Grote of OLV kerk.
Vandaag 4 mei.

In oorlogstijd prevelden de Bredanaars in schuilkelders gespannen:
"OnsLiefVrouwke, OnsLiefVrouwke, giftumnogundouwke"
Toen doodsbang voor overvliegende bommenwerpers, vandaag een promo-filmpje waar het Bredase volk strak van spanning bij een penalty tot een "bomber" bidt en prevelt: schiet raak schiet raak........

BIJzonder contrast wel, als je er bij stil staat.

Maar morgen kijken we weer vooruit. De
de klok van Onsliefvrouwke in de film staat met een vette knipoog naar de Ere op 14.35 uur. Mooi!

Verlengd - Hup NAC!

4   3  
WillemBreda

@Monir: Promo was natuurlijk al langer geleden gemaakt. Vandaar nog die megaspandoeken. Ik herinner me die zogenaamde strafschopnemer in de pauze van 1 van de thuiswedstrijden...

9   2  
Ibio

Mooie promo. Sowieso verlengd
Ik verwacht volgend jaar promotie!

5   4  
Tip

Mooi stukske Nonkel Frans.

1   23  
BREDA 1965

dit is mijn laatste reactie.....kan het zure schijtvolk de tering krijgen

8   1  
Mc Guyver

Ik heb net weer verlengd met 2 kaarten er ontstaat weer iets moois na de puinhopen van Stijn/Manders

2   1  
keesje ketting

blijf kijken met kippenvel.... fantastisch

Laad alle berichten na dit bericht in