Wij gaan niet opzij

Drost neemt de tijd voor NAC

Praatpapegaai

Inmiddels is het duidelijk dat NAC en Drost met elkaar aan het flirten zijn. Of deze flirt ook daadwerkelijk liefde gaat worden is nog niet aan de orde. Drost neemt alle tijd voor de gesprekken met NAC.

Tom van den Abbeele heeft al een lijfelijk onderhoud gehad met de nummer 10, die na dit seizoen geen Heraclied meer zal zijn. Over dat gesprek is Drost duidelijk: ,,Het was een oriënterend gesprek.” Dat is natuurlijk altijd de eerste stap, maar om verwachtingen te managen, de nummer 10 is nog niet in de buurt van een eerste aanbod.

Ook lijkt de creatieve middenvelder geen haast te hebben in het maken van zijn keuze voor volgend seizoen. Drost: ,,Er zit geen tijdsdruk op bij mij. Zeker met corona is het ook voor de clubs lastig. Binnenkort volgt nog een gesprek met de trainer.” Maar of hij het ziet zitten om bij NAC te gaan voetballen? ,,Anders was ik niet gaan praten”, aldus de middenvelder.  

Drost kwam afgelopen seizoen over van FC Groningen, maar in Almelo heeft hij geen enkele keer zijn opwachting kunnen maken in het eerste elftal, dit door een slepende knieblessure. Kijkend naar zijn statistieken valt te ontdekken dat hij na het seizoen 2014/2015 opvallend weinig bij doelpunten betrokken was met een assist of zelf de trekker wist over te halen. Dit allemaal natuurlijk in de Eredivisie waar misschien de KKD een betere plaats is voor de speler om zijn moyenne wat op te krikken. 

Het onderhoud tussen speler en misschien toekomstig trainer zal na pinksteren plaats gaan vinden. Op dit moment hebben ze al even kennis gemaakt via de telefoon maar een uitgebreid gesprek zal dus later nog gaan plaatsvinden. Later dus zeker meer!

Bron:
B-Side Rats, BN DeStem
22 Reacties
81   7  
Joepel

Ik verheug me nu al op de reacties graag of niet! Alsof NAC die luxe zou hebben dat iedereen hier zo maar zou willen voetballen.

81   7  
Joepel

Ik verheug me nu al op de reacties graag of niet! Alsof NAC die luxe zou hebben dat iedereen hier zo maar zou willen voetballen.

106   32  
Han Mulders

Graag of niet

24   3  
sjef de gevulde koek

Die zal een keuze moeten maken tussen Emmen Rkc of NAC waarschijnlijk. Zie hem wel graag komen mits blessure vrij want aan deze steen hebben wij ons al wel 34 keer gestoten.

16   20  
Zippo

Aja, we moeten voor volgend seizoen wel een speler hebben met een slepende knieblessure natuurlijk. Je zou ‘t bijna vergeten.

21   18  
ome cor

Die jongen heeft net een oriënterend gesprek gehad.
Nu staat er een lang weekend voor de deur en daarna gaat hij met de trainer in gesprek.

Drie keer raden wie zo'n belachelijk bericht de wereld in slingert om verdeling te zaaien bij de achterban....

Juist: Yadran Blanco !

17   2  
Judge M.

Komt bij een kunstgrasclub vandaan. Die ondergrond heeft al meerdere spelers hun knieën gekost. Of het dan verstandig is om KKD te gaan spelen waar kunstgras eerder regel dan uitzondering is dat waag ik te betwijfelen...

12   45  
Leuk

Leuk al die domme reacties graag of niet. Je mag allang blij zijn dat na dat zinkende schip überhaupt nog iemand komt kijken of wil komen spelen. Nac is allang al niet meer de parel van het zuiden eerder van het moeras.

16   3  
Henri

Ik ben het met Judge M eens. Als je minder budget hebt moet je dat beetje wat er ter beschikking staat niet in een speler investeren waarvan het helemaal niet zeker is dat hij op zijn oude niveau nog zal terugkeren. Het is bij spelers met een dergelijke zware blessure meer uitzondering dan regel. Daar komt nog bij dat ze bij NAC met een kleinere selectie moeten gaan werken. Als je daar dan al meteen met één twijfelgeval begint die je ook nog een belangrijke positie toedicht, ja dan kan het met een beetje pech wel eens vragen om moeilijkheden zijn. Want ze zullen gezien het financiële plaatje niet twee van dergelijk gelijkwaardige spelers in selectie kunnen/willen nemen.

12   9  
Kipiani

Nooit aan beginnen jongens !

16   6  
Ivo

In mijn ogen is NAC niet in de positie om dit soort "gokjes" te wagen. Als die kerel geblesseerd raakt in de voorbereiding kan je het schudden en heb je weer een dure kracht die niet speelt.

Het kan natuurlijk ook grandioos goed uitpakken, maar ik zou kiezen voor meer zekerheid.

19   7  
RB95

NAC-Fans: "we moeten ervaren spelers halen"

NAC: praat met 27e jarige speler, met 150+ eredivisie duels op zijn naam. Wel blessure gehad, maar bon.

NAC-Fans: "Ja MaAR hIJ iS ZovEEl gEbLESseeRD gEWeEsT"

Wees ff realistisch gasten, kom.

9   2  
fvf6

Ik denk dat NAC ook de tijd moet nemen wat betreft Drost , een speler die een seizoen niet heeft kunnen spelen door een knieblessure , en die bij NAC een dragende speler moet worden , vind ik nogal een risico om te contracteren aangezien hij een ere divisie salaris gewent is , zal hij best wel wensen hebben wat salaris betreft

7   2  
Henri

Is hij de enige ervaren speler die beschikbaar is/komt?
Wees ff realistisch.

14   3  
Dirk

Dario Van den Buijs vertrekt na drie seizoenen bij Heracles Almelo. De 24-jarige verdediger kon zijn aflopende contract bij de Eredivisionist verlengen, maar kiest ervoor om transfervrij op zoek te gaan naar een nieuwe club. De Belg wil meer aan spelen toekomen.

Deze mag ook wel komen hoor !!!

8   3  
Buurman

Hij is dus al vanaf 2014 op zijn retour. En vorig heel seizoen geblesseerd. NIET doen.

6   1  
ome cor

@Dirk
Hij kon verlengen, maar deed dat niet omdat hij meer speeltijd wil.
Maar wil hij dat dan in de eerste divisie ?
Misschien vindt hij Emmen dan interessanter. Niet iedereen wil per se naar NAC toe

4   11  
10Diego

Is Danny Verbeek 2.0 ( heeft het licht gezien) niet goedkoper en bereidwilliger dan Drost?

6   1  
Judge M.

N'Toko heeft ook nooit meer zijn niveau gehaald. Lijkt me een redelijk vergelijkbare situatie..

1   4  
Scheppioni

Niet meer doen NAC, zet dan in op jeugd, de verdediging is al een eind op orde !

6   1  
Mo

Die komt niet! Wil gewoon meer vangen!

3   0  
Michel

Ik zou er niet aan beginnen; kans is klein dat een zo lang kwakkelende speler de pannen van het dak speelt bij ons en we hebben nou ook niet een hele diepe zakken. Beter de jeugd inpassen als je echt niets kunt vinden dat voldoet!

0   1  
@Mo

Slecht verzonnen, Mo

Laad alle berichten na dit bericht in