Overal waar we komen

Duel tussen NAC en Cambuur vindt dit weekend geen doorgang

Italo

De wedstrijd tussen NAC en SC Cambuur wordt uitgesteld. Het duel zou eigenlijk aanstaande vrijdag gespeeld worden, maar wordt vanwege de verlengde quarantaineperiode van de NAC-selectie verplaatst.

NAC meldt dat er al een nieuw moment voor het duel gepland is. Onder voorbehoud van eventuele wijzigingen wordt de topper in de Keuken Kampioen Divisie over zes dagen, op dinsdag 20 oktober om 18:45 uur, ingehaald.

Inmiddels heeft de selectie van NAC de reguliere PCR-testen achter de rug. Men is in afwachting van de uitslag op die test, en zal op basis daarvan en in overleg met de GGD bepalen of en wanneer de groepstraining weer hervat kan worden.

 

Update 16:32 - Tegenover de Leeuwarder Courant reageert Cambuur-trainer Henk de Jong begripvol op de afgelasting. "De situatie is ernstiger dan we hier denken. Het is heel erg zonde voor de spelers, de club. Ook voor ons. Maar ik speel liever tegen een sterk NAC Breda, we willen op sportieve gronden de strijd aangaan en winnen." Het dagblad rept in hetzelfde bericht over liefst elf besmettingen aan de zijde van NAC. 

Bron:
B-Side Rats, NAC
Terug naar overzicht
83 Reacties
81    
Piet

@cambuurfan

Er is toch een grote misvatting in jouw verhaal, de GEHELE selectie zit in quarantaine.
Trainen kan dus niet, ook niet voor de spelers die wel corona vrij zijn.

Daarnaast wat is het probleem als het AS dinsdag wordt gespeeld ipv AS vrijdag?
verschuiving van een paar dagen, en als die doorgaat mist NAC alsnog een aantal spelers waarschijnlijk.

13    
bier en friet

spijtig, maar iig fijn dat het snel ingehaald kan worden.

Misschien heeft NAC nu nog steeds niet heel veel trainingsuren, maar later in het seizoen zou je in een bomvol programma (met de bijbehorende rustdagen) ook weinig trainen.

Daarnaast promoveert er helemaal niemand als minder dan 85% van de competitie afgemaakt wordt. Door meer naar achteren te schuiven (dieper het reguliere griepseizoen in) heb je meer kans op afgelastingen die steeds moeilijker ingehaald kunnen worden.
En, aangezien uitstellen van een wedstrijd in samenspraak gaat tussen club, GGD, KNVB en veiligheidsregio, is er best wat licht tussen de regels. Door als koploper nu mogelijk met een ietwat verzwakt team toch gewoon je verlies te pakken tegen een concurrent geef je ook een signaal af naar andere clubs om in lastige situaties gewoon je verlies te pakken en de competitie uit te spelen (voor zover daar mogelijkheden toe zijn).

21    
De Mouse

Dit zat er al aan te komen. Eerst herstellen en dan een paar training goed afwerken en dan weer vol erin.

11    
Marti

Ben hierdoor niet verrast , hoop voor ieder een snel herstel , zodat we weer met Goed resultaat de wedstrijden af kunnen sluiten , sucses met het herstel ,

20    
Ouwe Spionkop

Prima dat Cambuur mee heeft gewerkt.
Nu maar hopen dat de testuitslagen van vandaag goed zijn, anders kan er door a.s dinsdag ook meteen weer een kruis.

-114    
Cambuurfan

Begrijp ik het nou goed als ik concludeer dat NAC geen 13 gezonde spelers op de been kan brengen.....zo ja, dan slaat de Corona wel erg hard toe bij de huidige koploper. Van harte beterschap dan, maar ik weet nu al dat er op heel wat plaatsen wenkbrauwen gefronst gaan worden bij deze afgelasting. Denk bijvoorbeeld alleen al wat het ook geplaagde Dordtrecht als veredeld B-elftal in het veld moest brengen tegen Cambuur. Maar afsluitend...liever een leuke wedstrijd tussen twee volledige elftallen dan een zwak aftreksel tegen een zwaar gehandicapt NAC. Dat de beste moge winnen.

-14    
Theoden King

Jammer, maar dit was te verwachten.

Toch is dit ook wel weer heel erg des NAC's. Hebben we eindelijk weer eens een goed team zonder verzakers, zitten we in een historisch goede flow, krijgen we corona dat roet in het eten gooit..

We are doomed.

13    
F2

NAC kan geen 1 gezonde speler op de been brengen door het dwingend advies van de GGD om allemaal in quarantaine te gaan. We kunnen nog steeds een elftal op de been brengen wat Cambuur verslaat als we een paar basisspelers missen hoor ;-)

81    
Piet

@cambuurfan

Er is toch een grote misvatting in jouw verhaal, de GEHELE selectie zit in quarantaine.
Trainen kan dus niet, ook niet voor de spelers die wel corona vrij zijn.

Daarnaast wat is het probleem als het AS dinsdag wordt gespeeld ipv AS vrijdag?
verschuiving van een paar dagen, en als die doorgaat mist NAC alsnog een aantal spelers waarschijnlijk.

43    
Chris W.M.

@Cambuurfan

Laat die richtlijnen a.u.b. voor wat ze zijn. De GGD bepaalt het uiteindelijk. Net als bij RKC, net als bij FC Den Bosch. Als er meerdere spelers positief testen, dan moet iedereen in quarantaine. Zo zal het bij alle komende besmettingen gaan, bij alle clubs.

37    
Johan Apeldoorn

Mike Snoei, kom er maar in!

2    
scheppioni

Mooi kl^te dit, maar zat er aan te komen.
Hopelijk voetballen we snel weer en fit en gaat dit nu dalik niet ten koste van de prima eerste zes wedstrijden !
Wel vreemd ergens, dat het bij ons NAC ineens om meerdere spelers gaat, maar gezondheid natuurlijk boven alles .......
Weer een zoutloos k^t weekend !

8    
Dun Diëe

En nu maar hopen dat de tests van vanmiddag negatief uitvallen.

We duimen!!

-18    
BREDA 1965

Sorry hoor,ik zal wel de enigste doemdenker zijn hier,maar ik ga er echt vanuit,dat de benodigde 85% niet gehaald zal worden.Ik denk een aantal wedstrijdjes tot de kerst,en dan einde competitie.Trouwens voetbal op de manier hoe het nu gaat,gaat helemaal nergens over.Er is geen fuck aan zo...

37    
Talent

Superfijn dat NAC en Cambuur in deze tijd van COVID19 samen naar een oplossing zoeken. Feit is wel dat NAC in 10 dagen, 4 wedstrijden zal gaan voetballen. Mocht de selectie groen licht krijgen van de GGD, zou ik als NAC toch maar even in die zogenaamde bubbel gaan zitten.

7    
nb.vos

Hopen dat ze snel de training kunnen hervatten komende week.
Ze doen het waarschijnlijk al maar hoop dat de spelers de thuisquarantaine gebruiken om zichzelf helemaal te focussen op wedstrijd beelden van Cambuur en dat ze wat fitness apparaten hebben staan.

14    
DenN

Ik ben nooit zo'n fan van andere supporters die hier komen reageren. Al vind ik het wel lekker dat daain ook nog eens een vermelding van ons al koploper wordt gemaakt.

Toch snap ik het punt van cambuurfan wel, al wordt het een beetje ongelukkig geformuleerd door onze Friese vriend.

Bij cambuur moest Robert M. in quarantaine en nog een speler. Cambuur moest toen wel gewoon een elftal op de been brengen. Dit is alleen de verkeerde plaats om als superfries hierover je beklag te doen. Steek je energie maar in Heerenveen ofzo.

Groetjes van de koploper

13    
David

Van 20 tot en met 30 oktober staan er nu 4 wedstrijden op de planning waarvan de 3e voor de beker tegen de eagles. In die wedstrijd lekker een b-ploeg opstellen lijkt me. En als ik zo eens kijk zou je daarmee nog niet eens helemaal kansloos zijn denk ik.

Kortsmit
Monsalve - Siereveld - Adilehou - Mashart
Azzagari - Fiorini - Kali
Dogan - Bilate - DJ Buffonge

5    
RaraNAC

#vraaghetsnoei

-13    
Nachoreca1

Wat een klotezooi toch allemaal. Wel een beetje typisch nac Breda...hoor het nog haast nergens bij een bvo. Apart...
Come on nac!

2    
Wanny

@ Denn

Sindsdien zijn de regels alweer 2x aangescherpt. En de persconferentie van gisteren was ook duidelijk. Dus als er iemand positief test, moet gewoon de hele club in quarantaine. Dan kun je niet een paar dagen later een andere club op bezoek laten komen, met het risico die dan weer te besmetten.

22    
Chris W.M.

@DENN

" Bij cambuur moest Robert M. in quarantaine en nog een speler. Cambuur moest toen wel gewoon een elftal op de been brengen. "

Zit wel een hele grote maar aan;

Muhren en Schouten moesten in zelfisolatie omdat er mensen in hun directe thuisomgeving positief getest waren. Zijzelf waren niet positief getest. Bij NAC zijn spelers bewezen positief getest. En hebben andere spelers dus ook besmet.

In het eerste geval, als je er dus op tijd bij bent, dan is het in te dammen door deze 2 spelers apart te zetten. En simpel op te lossen door 2 andere spelers op te stellen. In het geval van NAC is het niet mogelijk, aangezien er dus meer dan 6 besmettingen zijn en iedereen in quarantaine.

7    
Cool hand

Dat er nog zo veel mensen op de hoogte zijn van de regels mbt besmettingen, positieve testen, quarantaine etc. Petje af. Dinsdag voetballen? Prima.

-3    
NuFfNie

Topsporters hebben eigenlijk gewoon een uitzonderingspositie tov de amateursporters.
Dan verwacht ik ook dat een club daar rigoureus naar handheld.
Ja, voetballers hebben een gezin, die voor hen een risico vormen.
Maar waarom kunnen ze niet in een bubbel leven.
Vroeger heb ik 5 jaar op kazernes geleefd en had vanaf de eerste dag een vriendin. Eerste 2 jaren waren in Seedorf, waar je 4 tot 6 weken binnen zat. Dus het is mogelijk om vaker voor langere tijd van huis te zijn.
Als je dan naar je gezin kan, zal eerst het hele gezin getest moeten worden. Zo wordt het risico toch veel kleiner.

12    
DenN

Misschien heb ik mezelf ook ongelukkig uitgedrukt in mijn vorige reactie. Ik bedoelde ook niet dat het voor mij onduidelijk is maar probeerde me in te leven in het onbegrip van cambuurfan

-10    
Van "taajlaand

Deze van nature, optimist schrijft nu als realist, dat deze gehele competitie één grote farce zal gaan worden.
Was te verwachten toch, als we allemaal 'eerlijk' naar deze klote situatie kijken.

Niet alleen bij onze competitie, waar al jarenlang een soort van 'vervalsing' speelt (jong teams), maar ook de ére en het miljoenenbal op Europees vlak, zal nooit eerlijk gespeeld kunnen worden i.v.m. Covid 19!
Er zullen de komende weken (te) veel (belalende) spelers besmet worden, en tot hoe ver wil je, vanwege (te hoge) finaciële druk, doorgaan met sporten op deze manier?
Geen één amateurploeg mag spelen, het 'grote geld' wel'?!?!?
Hoe gaaf ik het ook vind om NAC op één te zien staan.

Vanavond weer "lekker" Ned elftal kijken, geen publiek, geen sfeer, geen émotie....zoutloos voetbal.
Wie van ons gaat er nog klaar zitten voor Studio Sport, of een live wedstrijd in andere competities.
Ik niet.
Natuurlijk kijk ik NAC nu op t.v., indien mogelijk, maar behoudens de goals en de uitslag, doet het me énorm weinig.

'Normaal' spring ik bij een NAC doelpunt een 'gat in het dak',......nu een klein "hoeraatje".


0    
Van "taajlaand

Belalende ...bepalende

8    
Nicky

Ik begrijp wat je zegt Tjaailand.. Maar nu helemaal niet spelen betekend straks dat er teams gaan omvallen. Dat is een alternatief waar we helemaal niet op zitten te wachten.. Dan maar even zo proberen toch?

6    
fvf6

Zoals in bovenstaande reacties zal je met een niet optimale selectie en voorbereiding aan dat duel kunnen beginnen en sta je al met 0-1 achter voordat de bal aan het rollen is . Maar voor zover mij bekend is , is dat wanneer een club een elftal van selectie spelers kan opstellen , de wedstrijd gespeeld moet worden .

15    
D'N Klaagmuur

Laten we niet doen alsof de wereld vergaat als er wat wedstrijden her en der verzet moeten worden. Er mogen toch geen supporters komen dus het heeft allemaal weinig invloed. Ja dan speel je maar een paar keer een keer meer in de week. Ga je daar dood van? Ik moet in de zorg zo vaak overuren draaien om diensten van zieke collega's op te vangen.

Laten we alsjeblieft nuchter blijven, deze goedbetaalde clubs en spelers dienen gewoon flexibel te blijven en de wedstrijden te spelen wanneer het kan voor beide elftallen.

13    
BijnaWeekend!

Wat ik me wel afvraag is of de bekerwedstrijden doorgaan. Dit omdat daar ook amateurteams spelen die eigenlijk niet meer mogen spelen.

14    
Anton

Erg genoeg wat er allemaal gebeurd. Net de reactie van Henk de Jong gelezen, en daar kan die bluffer van een mike snoei nog wat van leren!! Ik denk niet dat hij het einde van het seizoen haalt bij de graafschap.

19    
Judge M.

En Fox denkt gelukkig ook mee en zendt de wedstrijd op Fox1 uit en verplaatst de wedstrijd van Jong PSV naar Fox2.

-2    
Nep Han

Ben benieuwd of de competitie uitgespeeld gaat worden. Als er om de haverklap ploegen en wedstrijden uitvallen...
NAC straks 4 wedstrijden in 10 dagen, terwijl ze op het moment niet trainen.. De toekomst zal het uitwijzen.

-10    
Doetinchemmer

Wie weet komt er [weer] een lock down, en word de competitie helemaal niet meer uitgespeeld na de winterstop, allen weer beginnen bij 0 volgend seizoen, houd er maar rekenschap mee, nu is de competitie al krom een al 7 wedstrijden de ander 5....

-8    
Hont

Alvast excuus voor mijn negativisme, maar die wedstrijd tegen cambuur is een kansloze missie natuurlijk.
Mochten er al genoeg spelers hersteld zijn, hebben wij bijna 2 weken niet meer getraind, minder wedstrijdritme en moeten we tegen een ploeg die laatste 3 wedstrijden 5x per wedstrijd gescoord heeft.
Klote corona gooit wel veel roet in het eten zo..

5    
Noad1976

Grappig alle clubs die minder presteren als verwacht hopen nu gered te worden door corona. las eerder al iets van een spartaan en nu een doetinchemmer en maar doemdenken en waarschuwen.

Beste NACcers we hebben ze nu al bij de strot;) Tekenen van zwakte komen bij onze vrienden al naar boven.

4    
IxNAC

Maar dit is dus waar het naar toe gaat nu...

Als je in de supermarkt een keer hoest, word je links en rechts gelijk met schichtige blikken aangekeken alsof je een paria of melaatse bent van de samenleving en als je dus positief getest wordt, ben je dus gelijk schuldig aan onvoorzichtig gedrag en moet je met pek en veren de bolderkar op om jezelf te schamen

17    
RNL

Laten we ook niet net doen alsof we een halve competitie achterlopen... Den Bosch haalt morgenavond in tegen Almere. Dan mis je alleen nog de wedstrijden vd Jong teams (ivm interlandweekend). Als NAC dinsdag tegen Cambuur speelt (en alles dit weekend verder doorgaat) heb je dus alleen De Graafschap - NAC nog.

Dan heb je na zo'n 70 wedstrijden er 1 gemist. Zou ik me als KNVB nog geen zorgen over maken hoor.

23    
Johnnyboembastik

Gelukkig staat Henk de Jong hier iets anders in dan zijn collega M.Snoei.
Dit getuigt meer enige realiteitszin en is in de geest van waar we helaas allemaal mee te maken hebben.
Goede reactie vanuit "kamp Cambuur" in dit geval.
Op naar volgende week, naar een gezonde sportieve strijd.

11    
NAC4Ever

Inderdaad, prettig dat Cambuur wel begrip toont en meedenkt.

24    
Cambuurfan

Ik zal wel weer niet goed begrepen worden, maar ik waag toch nog een poging. Ik heb begrepen dat er inmiddels 11 besmettingen zijn binnen staf en selectie van NAC. Ik schreef eerder dat er op meerdere plaatsen met de wenkbrauwen gefronst zal worden bij al die besmettingen. Dat schreef ik, omdat bij een BVO de spelersgroep het kostbare kapitaal van het bedrijf vertegenwoordigt. Dat kapitaal dient tot het uiterste beschermd te worden. Ik las hier op dit forum dat er kortgeleden een sponsoravond is gehouden is met staf, etc. Valt dat - en ja dat is achteraf makkelijk lullen - mogelijk in de categorie te onvoorzichtig met bedrijfskapitaal. Dat is de enige reden voor dat "fronsen van de wenkbrauwen". Ik hoop volgende week op een mooie wedstrijd tussen twee gezonde en bovenal voltallige selecties.

1    
ABC

Ben het geheel eens met Taajland. Ik denk trouwens dat op de wijze waarop we nu voetballen de clubs ook in de problemen komen. Die hele seizoenkaarten opbrengsten is toch een farce. Einde seizoen moeten de clubs bijna alles terug betalen want publiek is er tot heden nagenoeg niet en komt er ook niet. Dus eigenlijk speel je uitsluitend voor de sponsorinkomsten en TVgelden.
Het is een onoplosbaar dilemma, zoals waarschijnlijk altijd bij een crisis of een ramp, want wat moet je doen ? Ik zou het ook niet weten. Stoppen tot aan een vaccin? Misschien.
Maar laten we ons nu niet wijs gaan zitten maken dat deze competitie zo ook maar iets voorstelt. En dat is voor ons NAC heel jammer, want ze hebben echt een leuke selectie.

2    
Breda_076

@Cambuurfan

Ik heb werkelijk niets tegen Cambuur. Toch vraag ik mij oprecht af wat iemand zoals jij op het forum van een tegenstander/concurrent komt doen? Waar ik me nog het meest over verbaas is dat je schijnbaar in ieder topic duikt. Is het hier dan werkelijk allemaal zo veel interessanter dan bij je eigen club? Nogmaals dit is uit pure nieuwsgierigheid, heb verder niets tegen Cambuur. Wat mij ook opvalt is dat ik links en rechts lees dat er verbaast gereageerd wordt op de besmettingen bij NAC. NAC zal niet de eerste en zeker niet de laatste club zijn waar dit voor gaat komen. Zo'n Mike Snoei moet straks niet zielig komen doen als het binnen zijn selectie gebeurd. Zelfde geldt voor jouw cluppie Cambuurfan. Het zou zomaar kunnen dat jullie de volgende zijn. Zeker wanneer jullie tegen ons hebben gespeeld. Dus roep nou niet te hard en denk nu niet in complot theorieën. Ik heb overigens erg veel respect voor de reactie van jullie trainer.

5    
Kloosterboer076

HUP NAC

0    
J breda

BSR Edit: Laten we het vriendelijk houden.

11    
F8Hipster (BSR)

@Cambuurfan ik laat je reacties voor nu staan omdat ik persoonlijk vind dat ze nog net op de grens van on/off topic zitten. Dat gezegd hebbende wil ik je er wel op wijzen dat speculeren of wenkrbouwen fronzen beter op andere fora kan. Ik neem aan dat je zult begrijpen dat je hier bij de bezoekers van B-Side Rats en supporters van NAC niet dezelfde argwaan zult treffen. Voor nu het nog vriendelijk gaat en is staan we het toe maar we houden het wel in de gaten. Ik denk dat wij als supporters elkaar nog hard genoeg nodig gaan hebben en ik denk dat ook de Graafschap en Cambuur nog wel eens de klos kunnen gaan zijn. Al hoop ik het oprecht niet, voor niemand niet.

0    
Ernie

Voor alle mensen die een plank voor hun kop hebben.
Allereerst is het belangrijk dat de besmette spelers 100 % herstellen.
En zoals het er nu naar uitziet, wordt de gehele competitie binnenkort stil gelegd. Het is sowieso al een wonder dat er gevoetbald is.

43    
[email protected]©

Ik vind dat Cambuurfan zich keurig uitdrukt en niks onredelijks zegt. Als er mensen aanstoot aan geven, of zelfs met een ban gaan dreigen, dan zegt dat meer over deze mensen, dan over Cambuurfan.

Mooi dat wij het als supporters onze spelersgroep in bescherming nemen, maar de spelersgroep had zichzelf misschien wat beter moeten beschermen de afgelopen weken. De fout ligt niet bij Cambuur, of bij Mike Snoei. De fout ligt toch echt bij onze club zelf.

3    
Piet

Cambuurfan, in je eerste reactie concludeer jij dat nac geen 13 man op de been kan brengen. Dat is onjuist, je 2e bericht gaat over een sponsoravond waar je de feiten niet van kent... ik ook niet dus daar laat ik me niet over uit. Weet ook niet of dit kort op de aangetoonde besmettingen zit of er ver voor was.

Succes komende tijd, en laten we hopen dat dit niet te veel clubs overkomt!

-16    
Misterbean

Het ligt niet alleen aan NAC, maar ook aan de tests. Iedereen kan positief testen, met of zonder corona. Een restje oud virus, een recente vaccinatie, allemaal positieve PCR test. Die tests zijn zo lek als een mandje. Meer den 50% vals positief. Laat maar eens een bloedtest doen, dan zul je zien dat er veel minder (en misschien wel helemaal geen besmettingen) zijn. :-)

-9    
NAC BVB

Ik ben zo jaloers op clubs zoals Cambuur en de Eagles.
En waarom ?
Omdat ze daar nog een stadion hebben in een volkswijk!
Zo jammer dat tegenwoordig elke stadion een betonnen complex is geworden......

-2    
Scheppioni

De stad BREDA blijkt nu sowieso al explosief onder corona, dus ik denk dat bij ons NAC nog wel eens twee weken zou kunnen gaan duren ! Brandhaard dus nu in BREDA, dat gaat hard jongens, in Maart was het hier te doen qua brandhaard !!

1    
Atleet

@van taajland, man man .... je bent geen echte liefhebber van het spelletje want als er geen publiek is vind ik er niks aan!!!

3    
De staantribune

Ik denk dat ze bij Cambuur ook niet onwillend tegen wat uitstel van de wedstrijd zijn aangezien kallon( naar mijn mening een van de beste spelers van Cambuur) met een hamstring blessure uitviel. Laten we met zijn allen er voor zorgen dat de competitie uitgespeeld kan worden. Traint bilate alweer volledig mee?

7    
Ouwe Spionkop

Wat een geouwehoer hier.
Gooi dit item maar beter op slot.

-17    
Rubenac

De minde allemaol niej.
We goan deraaaoonn..

-34    
Hollands Diep

Aardige mogelijkheid om van de desbetreffende jongens zelf te horen, of ze uberhaupt iets merken, en wat dan ?

Immers , het is een publiek geheim dat je weliswaar wel voor overdracht kunt zorgen, naar een mogelijk wel kwetsbaar iemand , en in die zin, fair play, maar op zich impliceren deze testen, behalve hun gevoeligheid voor restanten van welke griep dan ook ooit , nog rondzwermend , in , nagenoeg allen, niet het gesuggereerde ‘ besmet zijn ‘ , noch er ziek van zijn. Je mag veronderstellen dat al deze jongens stuk voor stuk, onder woorden kunnen brengen, wat ze dan mankeren en hoe ! Zodat je beeldvorming in deze bij hen op feiten gebaseerd kan zijn, inplaats van de niet door werkelijke feiten onderbouwde angst-invullingen , waarop helaas nogal wat maatregelen , gebaseerd zijn. En dat is nogal unfair! Een remedie is dan ook eerlijke informatie hierover. Deze rondwarende keizer op zijn troon van angst heeft namelijk nauwelijks kleren aan. Dus enkele goede foto’ s !!!
OK , en nogmaals OK, wat let u. Het begrip besmet wat te ontsmetten, door het te voorzien van de echte feiten. In dit Nac -lab, is dat immers rechtstreeks uit de monden van de diverse jongens , te beluisteren. Het publiek kan zo ook van wanen bevrijd worden.
Overigens is vanuit de media onvoldoende aan de orde , dat alcohol het immuunsysteem enorm verzwakt. Bij carnaval en de ski-feesten is het dan ook deze zelf-aantasting , die overbodig is en tot simpelweg basic preventie-kennis mag behoren.

4    
Bommetje

@Diepholland
Je haalt de woorden uit mijn mond

4    
Nonkel Frans

Toe maar - Alcohol verzwakt het immuunsysteem!!!. Die @ Diepe Hollander die durft. Hoe onvriendelijk is dat!?
Kom er naar in @F8Hipster: moet hier geen censuur op?

2    
F8Hipster (BSR)

Begreep jij wat ie schrijft dan? En nee wij doen niet aan censuur. We proberen we de community te managen. Zodat het over voetbal gaat en dat het gezellig blijft. Daar mag je van vinden wat je wilt. Het is een vrij land.

30    
BREDA 1965

Ik lees toch lievers iets van Cambuurfan,dan van Hollands diep.Ik kan daar werkelijk waar geen touw aan vastknopen,geen idee waar tie het over heeft,die moet echt goei spul hebben liggen.

7    
Judge M.

Dat Henk de Jong er alle begrip voor kan opbrengen dat lijkt me niet meer dan logisch. Voor hem persoonlijk zijn het waarschijnlijk spannende tijden met zijn vrouw die als ik me niet vergis tot een risicogroep behoort. Logisch dat hij dan geen enkel risico wil lopen en mooi dat hij wel het empatisch vermogen kan opbrengen in tegenstelling tot zo'n liefdeloze hork als Mike Snoei..

COME ON NAC!!

12    
Nonkel Frans

@Breda65 ik kan de Cambuurfan ook prima volgen en begreep de reprimande van BSR aan zijn adres niet zo. Verder ligt mijn hart eerder bij t Fean maar dat mag de pret niet drukken. Als alles en iedereen maar weer snel mag spelen. Hup Nac !!!

7    
ABC

Hollands Diep gooit " verzwakte immuniteit" en " meer besmettingen tot te dicht op elkaar feesten" door elkaar.
Verder dient hij kortere zinnen te maken. Dus meer punten en daarna een hoofdletter natuurlijk. Dan wordt voor de meeste duidelijker wat hij wil zeggen. Maar goed, ieder zijn stijl, het is maar een goedbedoeld adviesje.

4    
Cool hand

Nederlanders en sarcastische humor gaat niet goed samen, Bommetje.

22    
Uit je Naaht

Als de keurig geformuleerde (tweede) reactie van Cambuurfan een reprimande oplevert en het geraaskal van Hollands Diep blijft staan begin ik wel te twijfelen aan de moderatie hier.

Alle lof voor het werk van BSR en uiteindelijk is het jullie site en jullie keuze, maar hier is geen touw aan vast te knopen. Ik vind het ook zonde, omdat ik denk dat het de kwaliteit van de reacties hier (en dus van de website als geheel) niet ten goede komt.

De bijdrage van Hollands Diep is onleesbaar en onnavolgbaar, off-topic en verder een warrig geschreven complottheorie die niets met voetbal te maken heeft.

Als een Lange-Frans-achtige theorie zonder enige interpunctie vrijheid van meningsuiting is, maar de bijdrage van een voetbalsupporter van een andere club direct verdacht is, dan zijn we wel ver heen.

8    
BREDA 1965

Zo is da Uit Je Naaht.....en ABC,ik heb maar mavo gehad.....

8    
Tegel

Zo het was even wachten , maar heb de nieuwe NAC trainingspak kunnen bestellen. 🤪

0    
Nacman

Het is misschien een idee nu de hotels in Breda leegstaan door de corona om daar een bubbel te creëren zolang het duurt Mischien wat medewerking van de aandeelhouders die in de kosten van verblijf delen wat lagere prijs van hotel met de bus naar traingsveld en wedstrijden.
Helaas voor trainer spelers en td zullen hun vrouw en kinderen een tijdje niet kunnen zien.
Maar een echte prof heeft dat voor zijn vak over.
Als dit gebeurt zijn er veel minder risico contact momenten.
Ik zeg actie heer Manders.

18    
Leonardo

Toch aardig karig als je op je webshop 3 shirts en het trainingspak hebt staan. Daar moet echt wat mee gaan gebeuren. Hier kan zoveel meer uitgehaald worden.

-12    
Harrie

En wat voor een trainingspak! Wat afschuwelijk lelijk. Wie dat heeft uitgezocht ontslag op staande voet.

8    
Chris W.M.

Volgens BN De Stem is de groepstraining vandaag weer begonnen met de spelers die negatief getest waren. Opmerkelijk is dat Steijn er nog niet bij is. Die was preventief in quarantaine gegaan, maar uiteindelijk het dus toch gekregen blijkbaar.

10    
Bier en friet

Jammer dat die mondkapjes van NAC niet in de webshop beschikbaar zijn. En ook in die actie-site zijn ze uitverkocht of iig worden er geen bestellingen geaccepteerd.

Kan zijn dat je binnenkort zelfs supermarkt niet meer in komt zonder en als het dan toch moet dan liever met iets leuks.
Kan best goed zijn voor NAC. Niet alleen directe inkomsten, maar ook omdat clubs bang zijn dat het clubgevoel, na lange sluiting van het stadion, verdwijnt. Met paar duizend mondkapjes verdwijnt NAC iig niet uit het straatbeeld en het kan ook wat verbroederen.
Liefst voor mij 1 met vi coactus (vi) erbij, maar anders laat ik dat er zelf wel opnaaien ;)

1    
scheppioni

Als de groepstraining weer is begonnen, dan zou er gezien kunnen worden wie er ontbreken ?
Best benieuwd wie van de vaste(met name de as) wie er ontbreken bij ons NAC, wie het dus hebben ?? Mag hopen dat er volgend weekend de 23ste weer gevoetbald gaat worden, want de wedstrijd tegen cambuur op de 20ste gaat nooit haalbaar zijn logischerwijs .......

9    
H.V.M.

De mondkapjes zijn vanaf volgende week weer op voorraad en dus weer (online) te bestellen.
De Fanshop in het stadion blijft voorlopig helaas wel dicht!

7    
Harrie

Gelukkig, gezien de duimpjes omlaag, vinden genoeg mensen de trainingspakken wel mooi. Raken we toch van die meuk af

-5    
Ouwe Spionkop

Haha de trainingspakken van de Wibra zijn in vergelijking met deze troep nog mooi.
Enige wat aardig is zijn de zwarte en grijze trainingsshirts.
Snel overstappen naar normaal merk!

3    
TvB

Zag dat malone en olij op het veld stonden. Haye zeggen ze dat hij besmet is dus zal nog wel even duren misschien.
Benieuwd wie er nog meer meetrainen. De 11 Positieve besmettingen waren incluis o21 blijkbaar.
Dus hopelijk hebben we een fatsoenlijk 11tal dinsdag !

0    
Ouwe Spionkop

Malone staat op het trainingsveld.
2 Bepalende spelers op middenveld waren besmet. Dus dat moeten Haye en Immers wel zijn.
I

2    
Scheppioni

Nou snoei, corona bij de graafschap !! Daar ga je met je grote smoel, wedstrijd tegen helmond afgelast ....

1    
ABC

Beste Breda 1965. Haha .... goeie 👍. Ik bedoelde het niet belerend hoor. Ik kreeg het namelijk net zo goed niet gelezen.

0    
Van "taajlaand

Hopi Atleet,

Jou mening, prima.

Laad alle berichten na dit bericht in