Wij gaan niet opzij

Een Tikke naar het Zuiden - Podcast #124

Thiestemberg

Na een weekje afwezigheid zijn Thijs, Thijs en Ivo terug voor nummer 124 van Een Tikkie naar het Zuiden. Er was genoeg om over te praten, het voelt namelijk nog niet per se zo maar de voorbereiding staat alweer bijna voor de deur! Ook praten de mannen kort na over wat ze hebben beleefd op het jaarlijkse Bier en Ballen festival.

De belangrijkere zaken
Voordat we over voetbal beginnen een kleine update over Ralf Seuntjens. De middenvelder/spits die er afgelopen seizoen nog twaalf in schoot voor NAC gaf 39 dagen nadat hij om gezondheidsredenen terugkeerde vanuit Japan voor het eerste een update over zijn behandeltraject. Aan dit traject is hij vorige week begonnen.

Nieuws over de selectie
NAC kon afgelopen week ruim zes ton bijschrijven, Nick Olij verkast namelijk naar Sparta. Agougil verlengde juist zijn contract en is twee seizoenen langer te bewonderen in het Geel-Zwart. Daarnaast lijkt persona non grata niet aan het nieuwe seizoen in Breda te beginnen. Helmond Sport is geintresseerd, het is echter wel afwachten of de Kattenmeppers genoeg kunnen betalen om hem los te weken. 

De technische staf
Buiten de spelersgroep heeft ook de technische staf definitief vormgekregen. Het vijftal Molenaar, Lokhoff, Lurling (dubbelfuncitie), Molhoek en Babos gaan dit seizoen proberen te strijden voor promotie in de Keuken Kampioen Divisie. 

Het competitieprogramma
Afgelopen week werd ook het (definitieve) competitieprogramma bekend voor aankomend seizoen. De mannen aan tafel bespreken de eerste wedstrijden en kijken al uit naar de zomeravondwedstrijden in augustus. Tot slot is er ook nog even aandacht voor de opvallendste namen uit de Ex-NAC rubriek. 

B-Side Rats · Een Tikkie naar het Zuiden - Podcast 124
Bron:
B-side Rats
Vorig bericht
‘Siereveld tekent een nieuw contract' 59 reacties
Volgend bericht
Ex-NAC Weekoverzicht 6 reacties
Terug naar overzicht
14 Reacties
42    
Pietjebel

@noad1976
Wat is d'r mis met kortsmit?

Dat is gewoon een goede keeper en waardig vervanger van olij
De wedstrijden dat hij moest invallen heeft hij het gewoon goed gedaan

-80    
Noad1976

Strijden voor promotie naar de eredivisie???

Is bsiderats wel helemaal
Lekker ???

Met Kortsmit??

Met agougil? Met kaij de rooij??

Met Mashart???

KANSLOOS

Geen serieuze investeringen geen promotie

Nac = Breda is overleven niet groeien en dus ook niet promoveren maar 2e rijtje KKD

-11    
Bredaaaa

Met de huidige selectie en staf maken we geen schijn van kans voor promotie. Heracles, pec, willen ii,ado, vvv, roda, almere, helmond investeren wel in hun selectie. Ze hebben meer te besteden en hebben helaas beter beleid. NAC =Breda moet nog beginnen. Nog steeds geen antwoord van de knvb. Ik snap niet dat shill sites claimen dat we kunnen promoveren.

6    
Maarten

Promotie kan je vergeten. Play offs zal een hele kluif worden. Ik had wel wat meer activiteit gehoopt op de transfermarkt maar promotie kan je echt vergeten.

42    
Pietjebel

@noad1976
Wat is d'r mis met kortsmit?

Dat is gewoon een goede keeper en waardig vervanger van olij
De wedstrijden dat hij moest invallen heeft hij het gewoon goed gedaan

21    
Wanny

Op de Jong teams na strijdt iedereen voor promotie. Dat is het hele concept van de competitie

-28    
den hulk

waar is nac mee bezig om siereveld een contract te gevenkunnen ze nouw niets anders krijgen

8    
Spongebob

@denhulk

Die gast heeft echt potentie hoor!!!

Alleen ze moeten hem in het gareel zien te houden zodat hij leeft als een prof en daar zit het probleem bij hem.
Als hij dat gaat doen, let maar op dan heeft nac daar een goede aan hoor.

3    
scheppioni

Het is zo dat onze 'die hard' NAC fan NOAD .... er niet veel aan kan doen mensen, die zomer was het dan ook zo ontiegelijk heet voor hem, dus is het best te verklaren.....
je hebt gelijk jongen....... je gaat nog best verrast worden.

-1    
Cees-2

Strijden om promotie, denkt men? Helaas is dat een utopie. Nee dat is jezelf "echt" een vette worst voorhouden. Op "dit" moment nergens op gebaseerd. Als ik dat lees dan vraag ik me oprecht af waar bij desbetreffende de realiteitszin is? Nee het zou mooi zijn, als het zo simpel was. Een BVO die nog compleet in de steigers staat. Nee, dat gaat hem niet worden. Als dat onverhoopt toch het geval mocht zijn, dan kunnen we spreken van een gigantisch sportief wonder! Zoiets als, dat Fc Utrecht kampioen zou worden. Nee, normaal gesproken, nog wat geduld.

-28    
Snackbar

Wat ben ik blij dat ik nog geen nieuwe seizoenkaart hebt genomen zeg.
Met de huidige selectie die er nu staat kan het niet beter worden dan hoogstens plek 7a8.
Ik sla wel een jaartje over, want kan dat verloren geld beter ergens anders voor gebruiken.

10    
Die ne gast

@Snackbar
Mensen die alleen naar NAC willen, als ze kans maken op succes, zullen niet vaak naar NAC gaan. ;-)

Ik heb wel een SCC genomen in de wetenschap dat we rond plaats 7/8 gaan spelen. De NAC-organisatie moet weer helemaal opgebouwd worden en ik ben blij dat er deze keer geen paniekvoetbal wordt gespeeld. En ik beloon dat door een deel van mijn geld, via Een SCC, aan de club te geven. Wil je dat het ooit nog wat gaat worden met NAC moet je juist nu achter de club gaan staan.

En met de komst van Willem II, Zwolle en Heracles wordt de competitie toch een stuk leuker en is rond plaats 8 spelen een minder grote straf dan andere jaren. Bij mij kriebelt het in ieder geval al wel weer. En dat had ik een half jaar geleden zeker niet verwacht/gedacht.

-2    
Fliegervanger

Die Doodeman had wel naar hier mogen komen. Helaas

4    
van Flieger

'Strijden om promotie' is pure volksverlakkerij.

0    
Mathias Matteo

My purpose out here today is to share this article about how Dr Adoda helped me in getting back my EX-WIFE who left me with the kids also 6months ago. I tried all I could to make her see reasons with me so that we can continue our relationship but she denied me. I searched properly for help on how to make relationship work and be better after a breakup and I saw different reviews of Dr Adoda how good and powerful in reuniting broken lover back and save Relationship/Marriage and I insisted on giving it a try by contacting him via what's app on (+2348112825421). He gave me reason to live again and he prepared a ( Reconciliation Love Spell ) and told me that my Ex-WIFE will come back to me within 48 hours. Can you believe it, my EX-WIFE came back to me and our 3Years Anniversary will be held Soon. Contact him now!!! if you need any help. Email: [email protected]gmail.com Eternally grateful Adoda I highly recommend

View more on YouTube: youtu.be/B279mkEo_C4

Laad alle berichten na dit bericht in