Wij gaan niet opzij

‘Siereveld tekent een nieuw contract'

Thiestemberg

BN DeStem meldt vanochtend dat Gylermo Siereveld toch een nieuw contract gaat tekenen in Breda. De jonge verdediger geniet het vertrouwen van Eric Hellemons en mag zich gaan bewijzen het komende seizoen.

Het zou een klein contractje betreffen waarin Siereveld in eerste instantie voor één jaar vastligt. Er is wel nog een optie voor een tweede jaar. Siereveld maakte in de O-19 en O-21 indruk op Sportpark Heksenwiel. In de laatste jaren (en zijn debuutjaar in het eerste) kende Siereveld echter wel het nodige blessureleed. Afgelopen seizoen mocht hij wel enkele keren in actie komen in het eerste elftal.

Bron:
B-Side Rats, BN DeStem
Terug naar overzicht
59 Reacties
93   8  
Ivo

Bakker is onze linksbenige CV. Siereveld wordt dan de back-up.
Marijnissen wordt de back-up voor rechtsbenige CV.
Malone wil weg en kan vervangen worden door een jongere en scherpere rechtsbenige CV.

Dan heb je 4 CV's en dan is die positie rond.

52   6  
Ja ja ik voel het al

Goed zo, een mooie constructie waarin Gylermo kan laten zien wat hij waard is!
Kom op kanjer!!!

35   7  
Ere

Andere positie maar hij is 5x zo goed als Mashart!

20   3  
Jf

Deze jongen is continue met z'n kracht bezig. De juiste mentaliteit.

93   8  
Ivo

Bakker is onze linksbenige CV. Siereveld wordt dan de back-up.
Marijnissen wordt de back-up voor rechtsbenige CV.
Malone wil weg en kan vervangen worden door een jongere en scherpere rechtsbenige CV.

Dan heb je 4 CV's en dan is die positie rond.

24   5  
zwampie

Ivo
zo hard wil Malone kennelijk niet weg, je hoort weinig beweging. Denk dat hij verwacht had met zijn uitspraken dat er zo een aantal clubs voor hem in de wachtrij zouden staan, op zijn minst 1 bij zijn vriendje. Die zal echter ook inzien dat Malone niet meer mee kan.

18   4  
Bredalex

Een jonge verdediger met veel potentie, durft tenminste ook voorruit te verdedigen!

18   3  
Maarten

@Zwampie,

Beter afvragen wie wel geïnteresseerd is in Malone. Hij voelt zich niet thuis maar salarissen blijkt toch een aardige doek tegen het bloeden.

8   4  
scheppioni

Volgens mij gezien NAC- gra afgelopen maart net andersom...... L.M. linker cv en G.S. rechter !?!

12   0  
Real Robert

Malone: qua geld zit hij goed bij NAC!
Verdient hij in Nederland nergens meer!Bij ontbinden contract ook nog de helft van je tekengeld moeten inleveren doet ook pijn.
Misschien eens rondkijken in de zandbaklanden?
Vanuit NAC toch maar flink druk zetten!

12   19  
Ginnekense Naccer

Volgens Kwakman op Bier & Ballen hadden wij die Erik Schouten die nu bij de zusjes heeft getekend ook een aanbod gedaan, Schouten heeft navraag gedaan bij Kwakman over de club NAC.

Helaas, dit heeft er dus 100% mee te maken dat het organisatorisch een puinzooi is geweest afgelopen jaren anders had de beste man met zijn volle verstand echt wel voor ons gekozen lijkt me.

9   2  
gjoewie

Malone heeft op 12 juni nog een wedstrijd met het Surinaaams elftal tegen Mexico gespeeld, Hij zal nu wel op vakantie zijn. Hij zal zich vast beraden op zijn toekomst. Met een nieuwe organisatie en vooral een nieuwe technische staf krijgt hij wellicht meer mogelijkheden in het elftal. Een stap hogerop lijkt me voor hem niet waarschijnlijk. Dan rest alleen nog een avontuur in het buitenland.

16   1  
Ivo

Het vooruitzicht van Malone is dat hij minder zal spelen. Adilehou is vertrokken, dus er is salarisruimte om een andere CV te halen, die dan een basisplaats krijgt. De vraag is of hij het op kan brengen om dan bij NAC te blijven en zijn contract uit te dienen.

Wil je nog één seizoen met een wat hoger salaris weinig spelen, of wil je nog één keer een switch maken naar een andere club, met meer speeltijd, waar je misschien nog voor 2 seizoenen kan tekenen? NAC zal een overstap niet in de weg zitten, waarschijnlijk mag Malone transfervrij vertrekken. De winst zit hem in de salariskosten, niet in transferinkomsten, die zijn niet te verwachten bij een speler die 33 is.

De vraag is alleen: waarheen? Malone speelde eerder al een seizoen in Azerbeidjan, de vraag is of hij nog een keer zo'n buitenlands avontuur aan wil gaan.

34   8  
baosje

@Gjoewie

Malone is al 2 seizoenen vakantie aan het vieren .
tijd om héél snel afscheid van iemand te nemen die zelf zegt niet op zijn plek te zijn in Breda

we willen nml niemand tegen zijn zin hier houden ..want zoiets heet gijzelen

weg met die man !

24   24  
Adriaan

Waar blijven de ong 6 echte versterkingen?????

28   2  
Fritske d'n Olifant

Mooi dat Siereveld toch nog een kans bij NAC krijgt. Talentvolle verdediger die inderdaad een hoop pech gehad heeft. Voor hem ook fijn dat Molenaar precies weet wat hij wel en niet kan, waarschijnlijk ook de reden van zijn nieuwe contract. Het zou mooi zijn als hij deze kans nu met beide handen aangrijpt en het vertrouwen terug betaalt. Het contract van Bakker loopt volgend jaar ook af en die zie ik eerlijk gezegd niet langer bij NAC blijven. Wat Malone betreft, aardige en correcte kerel maar als je met een gemotiveerde groep aan de slag wil dan moet NAC gewoon afscheid van hem nemen. Vorig jaar zat meneer er doorheen en kon hij het mentaal allemaal niet meer opbrengen. Toen heeft NAC hem alle tijd en ruimte gegeven om met zichzelf aan de slag te gaan en aan te sluiten wanneer hij er weer klaar voor was. Als hij nu weer niet gemotiveerd is om nog voor NAC uit te komen zal hij toch echt genoegen moeten nemen met een lager salaris en zich bij andere clubs moeten gaan aanbieden die hem nog kunnen gebruiken. NAC kan hem ondanks een nog een jaar doorlopend contract dan transfervrij laten gaan. Een andere optie is dat Malone en NAC het contract ontbinden maar dan alleen op voorwaarde dan Malone niets meekrijgt. Dan kan Malone gaan en staan waar hij wil en is NAC verlost van een ongemotiveerde speler en een zware last op het salarisbudget. Malone laten blijven lijkt me geen optie. Iemand die al luidkeels te kennen heeft gegeven niet meer voor NAC te willen spelen is killing voor de spirit in het team. Dan kun je net zo goed Hilterman ook nog een tweede kans geven.

10   9  
Belgische Naccer

Ik ben bang dat onze Malone en Hilterman met hun buitensporige salarissen nergens beter kunnen zitten dan bij NAC.

Dit zijn onze 2 Kali 2.0's. Waarbij Malone nog wel bruikbaar is in het veld, maar die gaat natuurlijk niet meer tot het gaatje. Iets wat hij ook zelden heeft gedaan trouwens. Ik herinner me 1 tackle vorig jaar tegen Emmen in de Play-offs....verder vrij onzichtbare speler wat mij betreft.

Kunnen we Van Burik niet terughalen? En dan Zwaanswijk ernaast. met op de back-posities Mtiliga en Penders?
Dat lijkt me beter...

On topic: prima dat ze Siereveld vastleggen. Het grote probleem is onze linksback positie. Die moeten we 2 nieuwe. En dan nog 2 degelijke middenvelders en 2 scorende spitsen. Dan ben je er ver. ;-)

7   18  
bungH

Voor de spitspositie : Floris van der Linden, SV spakenburg
2meter lange topscorer van de tweede divisie dit seizoen. contract verlengd tot 2024 maar hoe dan ook haalbaar lijkt me.
als je zoveel geld besteed aan hilterman dan is dit het proberen waard lijkt me.. mits goede buitenspelers met kwaliteiten en aanvoer is dit een gouden spits!

9   7  
Cees-2

Adriaan: Die komen "nu" niet. Geduld jongen, dat is een schone zaak. Rustig en gedegen opbouwen, anders val je voor de tichste keer in een diepe sportieve afgrond. Geloof mee. Aken en Keulen zijn ook niet op een dag gebouwd.

12   43  
Noad1976

@ cees-2

Ja inderdaad straks blijft de uitverkoop rommel over en zijn ze weer pas ingespeeld na 10 wedstrijden. Goed beleid en ze hebben echt de financiele ruimte ook om zich echt te versterken haha man man nac= breda was uitgestelde executie let maar op

13   3  
Guuske

Malone zal misschien een Immersje doen, heel de zomer salaris pakken en aan het eind van de voorbereiding zn contract inleveren met een smoesje. om vervolgens 2 maanden later ergens een comeback te maken

8   16  
Tip

Siereveld contract op deze wijze ; prima ! Malone gaat natuurlijk nooit zijn contract inleveren als hij geen andere club heeft. We weten tevens niet hoe de technische staf, lees Molenaar, tegenover Malone staat. Ik ben niet zo negatief over Malone. Was zonder Haye en Seun van achteruit heel moeilijk ballen. En zijn beoordelingen door de media ruim voldoende. Waar ik wel moeite mee heb is dat zijn contract automatisch is verlengd door een rare clausule. Verder allemaal gemakkelijk praten maar wie gaat er komen om het stokje van Malone over te nemen ? En ik zou beslist als club geen paar ton gaan betalen om van Malone af te komen. Dan maar werken voor zijn geld. Hij is behoorlijk fit. Maar ieder zijn mening.

9   2  
Mo

Deed het beter dan malone toen hij speelde

20   8  
PietP

1 jaar met optie is precies zoals je zo'n contract moet aanvliegen.
Als het tegenvalt geen nood aan de man.

@BSR
Is het normaal hier dat op basis van leugens en niet onderbouwde aannames personen of partijen zwart gemaakt worden die zich hier niet kunnen of zullen verdedigen?
Noad1976 tegenover NAC=Breda, Hericellemons tegenover technisch hart / Eric Hellemons, Cees-2 regelmatig tegenover BN DeStem.
Als iemand zich verbaal misdraagt, volgt er (terecht) een waarschuwing en na herhaling een ban. Maar dit blijft maar doorgaan.

27   4  
Kinderkaartje

@Noad1976

Inderdaad. Als die bokkenlul van een Van Aalst met zijn clowneske Crossminds zich gewoon aan het afgesproken verkoopproces hadden gehouden waren we een maand of 5 geleden al verkocht en waren we inmiddels een heel stuk verder geweest.

Negen jaar Van Aalst c.s. is redelijk funest geweest voor ons mooie NAC.

13   1  
Los Pollos Hermanos

Siereveld is een verdediger die ik graag zie. Beest van een vent, oersterk.

10   2  
Henri

Goed nieuws dat Siereveld blijft. Een jonge gast met zo'n body moet kunnen slagen. Een jaar of twee geleden wilde PSV hem nog hebben. Nu met Molenaar, die zelf centrale verdediger is geweest, als trainer en TL zorgen voor een omgeving waar de kans op slagen wordt vergroot. Dit geldt ook voor Marijnissen en Omar Mekkaoui. In mijn ogen allemaal meer dan talentvolle verdedigers die wel speeltijd nodig hebben. Het gaat tenslotte altijd wel om echte kansen.

2   0  
Bp

Ex naccer Jelle ter Rouwelaar moet waarschijnlijk vertrekken als keeperstrainer bij Anderlecht, waar de nieuwe hoofdtrainer zijn eigen assistent meebrengt die de keepers onder handen gaat nemen waaronder Bart Verbruggen

12   6  
MickJ

@ BP
Als dat zo is dat Jelle moet vertrekken a.u.b met een
grote boog om NAC heen.
Anders krijgen we weer keepers die op de lijn
blijven staan.
Ik geef toe er waren enkele seizoenen die redelijk
waren ,maar ook enkele die het gemiddelde niet
haalde .
Ik vind alles bij elkaar een magere 6.

29   28  
hericellemons

Dat Malone structureel afzeiken begint wel heel naar te worden.

37   9  
Teddels

@HERICELLEMONS

Dat Eric Hellemons met de grond gelijk maken begint erg naar te worden.

13   3  
Cees-2

NOAD1967: NAC hoeft niet binnen notime ingespeeld te zijn. Of binnen tien wedstrijden, dat is niet de insteek, deze korte termijn politiek. Het gaat om de meer op de toekomst gerichte termijn. Als je daar geen geduld voor op kunt brengen, jammer, maar het moet echt zo. Neem de tijd die nodig is, de contouren komen straks bovendrijven, als men hun werk terdegen doet. De vruchten ga je daarvan plukken.

6   6  
Cees-2

PietP: Je hebt A gezegd, nu verwacht ik B. Kom eens met concrete voorbeelden betreft mijn leugens. Ik verwacht een reactie, dan ga ik met u de dialoog aan! Graag binnen 2 dagen, dat moet kunnen.

10   2  
Bp

@mickj

Zeg niet dat JtR terug moet komen want wij hebben in Babos een goede keeperstrainer, maar het blijkt dat de hele voetballerij één grote mensenhandel te zijn. JtR moest en zou naar anderlecht gaan en wordt nu bedankt

1   21  
ton

doodeman naar willem 1

8   26  
Adriaan

Volgens sommigen hoeven er blijkbaar geen echte versterkingen meer te komen.....
Nee joh we promoveren zo wel
Makkie toch?

9   4  
William

Malone kan toch gewoon naar zijn vriendje steyn sparta ik breng hem wel

15   7  
Cees-2

Adriaan: Hoe kan ik het jou duidelijk maken? Vandaag willen promoveren met NAC, gezien de fase waarin de club zich nu begeeft, is onredelijk, gewoonweg onredelijk.

Dat is de toekomstige leiding snoeihard voor het blok zetten. Dan krijgen ze van diegenen geen reële kans om iets zorgvuldigs op te bouwen. Gezien de historie, is dat nu een must!

Als je de historie gewoon aan je laars blijft lappen, wat dacht je dan zelf? Nee, nu moet het met een goed onderbouwde visie voor het toekomstplannen.

Het spijt me, maar "dat" is de manier. Ik kijk namelijk wel naar de historie, en het moet nu maar eens goed gebeuren. En niet afraffelen.

9   6  
PietP

@Cees-2
Binnen 2 uur ook goed?

Hier wat voorbeelden van de laatste maanden waarin je in je reactie Bn Destem op een of andere manier zwartmaakt. Zonder dat je dat kan onderbouwen trek je hun journalistieke werk in twijfel.
Niet heel verrassend heb je daar ook genoeg duimpjes voor naar beneden gekregen, maar het zou BSR sieren om ook die verdachtmakingen richting de journalistiek te corrigeren.

15 June 2022, 09:02
https://www.bsiderats.nl/nieuws/nac-opent-competitie-met-thuiswedstrijd-tegen-helmond-sport-
31 May 2022, 21:26
https://www.bsiderats.nl/nieuws/bilate-nac-in-alles-een-eredivisieclub-intern-soms-niet-eens-profwaardig
13 April 2022, 21:54
https://www.bsiderats.nl/nieuws/rvc-zelf-nog-geen-beslissing-genomen
14 April 2022, 08:24
https://www.bsiderats.nl/nieuws/rvc-zelf-nog-geen-beslissing-genomen
13 April 2022, 21:11
https://www.bsiderats.nl/nieuws/leden-rvc-benaderen-stichting-noad-om-voor-city-plan-te-stemmen
13 April 2022, 21:34
https://www.bsiderats.nl/nieuws/leden-rvc-benaderen-stichting-noad-om-voor-city-plan-te-stemmen
13 April 2022, 07:31
https://www.bsiderats.nl/nieuws/dreigende-taal-van-aalst-in-nieuwe-brief-aan-aandeelhouders

3   0  
Adriaan

Je kunt geld vrij maken door niet presterende en/of niet gemotiveerde spelers te lozen en gericht in te kopen en evt te huren
En NAC heeft m.i. voor KKD begrippen een hoog spelersbudget.....
Vorig jaar ging het mis o.a. omdat de trainer lang niet alle spelers in hun kracht benutte en er dus geen team en vechtnachine van kon maken....

17   4  
Breda F2

Goed nieuws! Siereveld heeft body en durft de bal naar voren te spelen. Ik heb echt van hem genoten.

Even over Malone aangezien ik hier al weer veel reacties over zie. Gezien het dramatische jaar waarin alles en iedereen gefrustreerd, boos en compleet van t padje af was is het ook niet gek dat een speler zich niet op zijn plek voelt of totaal ongemotiveerd is.

Het valt ook niet mee om te voldoen aan de hoge eisen die wij als supporters stellen en die ongecontroleerde rotzooi die het management heeft gecreëerd.

Soms is een nieuwe trainer en/ of teamgenoten genoeg om voor een frisse energie te zorgen waarin het in het koppie weer goed gaat zitten. Als daarbij ook nog een goed en gestructureerd management met een gedegen voetbal plan en visie de club gaat sturen zou je nog plezier aan een Malone kunnen beleven.

Het is gewoon een super gevoelig persoon waarbij het negatieve van de club in z'n kop gaat zitten.

Tevens dacht ik dat alle negativiteit na elkaar toe onderhand wel voorbij was. Helaas niet.
2   13  
Cees-2

PietP: Wel bij de les blijven PietP, jij beschuldigt mij van leugens! Leugens Piet! Geef eens een concreet voorbeeld van een leugen. Zwart maken is totaal iets anders namelijk.

8   17  
RwE

Wat ik moet kan begrijpen is dat Eric Hellemons als TD is neergezet. Dit is SC Gastel 4e klasse niveau…niet gek hè dat het met het jaar slechter word

9   2  
PietP

@Cees-2
Ik stel het gelijk aan elkaar en noem 3 namen die zich aan één of beide schuldig maken.
Uit jouw reactie maak ik op dat jij het geen probleem vindt om zonder onderbouwing een ander hier zwart te maken die zich niet kan verdedigen.
Je reactie zegt genoeg.

6   2  
J nac

Ik snap het verband niet tussen Hellemons en SC Gastel.
En SC Gastel is tweede klasse droeftoeter.

4   1  
Didier

Op zich prima, maar hopelijk komen er nog wel wat meer ervaren versterkingen.

@J NAC Hellemons is van hoofdtrainer sc Gastel naar NAC gegaan.

6   12  
Livingthedream

Hellemond= held 💛🖤

3   9  
Livingt

*Hellemons

4   8  
Cees-2

PietP: Jij wilt het simpelweg (bewust volgens mij) niet begrijpen, jij weet terdege dat je mij beschuldigd hebt van "leugens"! Die leugens, heb je niet volgens mij! Geef nou eens "een" leugen als voorbeeld. Eentje! Als ik nu weer iets afwijkends te horen krijg, dan sluit ik het bij deze definitief af, wat je ook schrijft. Want dat is trekken aan een dood paard mijns inziens.

Geef een leugen van mij op richting "Bn Destem ", dan reageer ik daarop. En anders, het allerbeste.

11   9  
@living the dream

Hellemons is net zoveel NAC als Vrolijk 🧡🤍

2   7  
Livingthedream

Zijn beide helden.

10   4  
PietP

@Cees-2
Het zal misschien de ouderdom zijn, maar begrijpend lezen gaat je niet heel goed af.
Het allerbeste

12   9  
Otjes

Hilterman en Malone afzeiken, lekker slim.

Hoe krijgen we ze aan de praat want ze zitten nog bij NAC en misschien gaan ze niet weg. En salaris krijgen ze. Opgeteld al gauw 350k.

Nee lekker compleet tot op het bot afzeiken en niet opstellen uit principe. Lekker des Nac’s, kort zichtigheid ten top

8   5  
Livingthedream

Otjes

Ze willen hier toch niet zijn. Malone is godver 33 . Die hoeven we toch niet als een klein kind aan de praat zien te krijgen.

Hij is al een tijdje over zijn max en denkt zomaar uitspraken te kunnen doen die NAC schaden maar wel een loon eisen.

Optyfen met zulke

5   7  
Fliegervanger

Jammer van Doodeman, goede creatieve speler, zou top zijn voor Nac. Gaat helaas naar W2.

4   7  
Ernie

W2, Pec en Heracles houden hetzelfde spelersbudget als in de Eredivisie. Haast onmogelijk om hiermee te concurreren. Als zegt geld ook niet alles.

1   0  
Gjoewie

Ernie, dat is niet helemaal waar wat je zegt. Ze krijgen nog steeds dezelfde tv-gelden als in het vorige seizoen. Dus aanzienlijk meer dan bijvoorbeeld NAC. Maar ze zullen alle drie moeten inkrimpen wat betreft spelersbudget. Toen Emmen vorig jaar degradeerde moest er een compleet elftal weg. Ze trokken evenveel nieuwe spelers aan en trainer Dick Lukkien maakte er een goede ploeg van. Met promotie en het kampioenschap als beloning.
Bij VVV lagen de kaarten iets anders. Ook zij hadden dezelfde tv-gelden en incasseerden bovendien 6 miljoen voor de verkoop van de topscorer. Ook zij haalden nieuwe, goedkopere spelers. Maar het werd geen succes. De club eindigde zelfs onder NAC...
Stel dat je de selectie bij elkaar kunt houden en de contracten worden niet gewijzigd. Als bijvoorbeeld Heracles dan 30 van de 38 competitie wedstrijden wint, wat zijn ze dan kwijt aan winstpremies aan de spelers? Dat is de reden waarom ze het budget moeten terugschroeven. Spelers lopen toch al voor een eredivisie salaris in de KKD te spelen. Dat houd je alleen vol als je direct weer promoveert.

5   0  
Ivo

NAC heeft een spelersbudget van 2,5 miljoen. Ik denk dat je daarmee in de Top-5, en misschien wel in de Top-3 van de KKD zit. Dus die plaats op de ranglijst moet ook haalbaar zijn.

Afgelopen seizoen hebben we onder verwachting gepresteerd. Vooral tegen de kleinere clubs werden heel veel punten verspeeld. Dat kwam door een (te) jong team en gebrek aan kwaliteit. Vooral fysiek en qua scorend vermogen kwamen we te kort.

Dit is het moment om dat recht te trekken. Ik verwacht nog veel transfers, maar de meesten zullen pas in augustus zijn.

1   4  
Andre Vermeulen

Waar blijven de Duitsers van Lokhoff?

0   0  
Mathias Matteo

My purpose out here today is to share this article about how Dr Adoda helped me in getting back my EX-WIFE who left me with the kids also 6months ago. I tried all I could to make her see reasons with me so that we can continue our relationship but she denied me. I searched properly for help on how to make relationship work and be better after a breakup and I saw different reviews of Dr Adoda how good and powerful in reuniting broken lover back and save Relationship/Marriage and I insisted on giving it a try by contacting him via what's app on (+2348112825421). He gave me reason to live again and he prepared a ( Reconciliation Love Spell ) and told me that my Ex-WIFE will come back to me within 48 hours. Can you believe it, my EX-WIFE came back to me and our 3Years Anniversary will be held Soon. Contact him now!!! if you need any help. Email: adodalovespelltemple440@gmail.com Eternally grateful Adoda I highly recommend

View more on YouTube: youtu.be/B279mkEo_C4

Laad alle berichten na dit bericht in