Overal waar we komen

Een Tikkie naar het Zuiden - Podcast #2

DeWeesJr

Daar zijn we weer! Aflevering twee van Een Tikkie naar het Zuiden podcast. In deze aflevering bespreken Da Pope, Thiestemberg en DeWeesJr de wedstrijd tegen Jong AZ, een mogelijk vertrek van El Allouchi, de actie van Stichting Vak G en kijken we vooruit naar het programma van aankomende week.

Luister ook op Spotify en Apple

Bron:
B-Side Rats
Vorig bericht
EX-NAC: ´Goetzee in gesprek met Roda JC´ 22 reacties
Volgend bericht
NAC laat oog vallen op Bruns 71 reacties
Terug naar overzicht
10 Reacties
16    
vakg5keerperwedstrijdnaardeplee

Top weer!! Erg leuk!!

-5    
Vreven4President

OT
Gilissen is maar een matige TD. Niet goed genoeg voor NAC. Veel te onervaren, kan het niveau niet aan...

Wat zit er toch geweldig veel voetbalverstand bij de hoge heren van ons NAC...

6    
Da Huge

Lekker kritisch mannen en inhoudelijk goed.

16    
vakg5keerperwedstrijdnaardeplee

Top weer!! Erg leuk!!

2    
J

Ik lees nu op VI dat NAC geïnteresseerd is in Bruns, hoe gaan we die betalen dan? Is er voorafgaand aan NAC - PSV een collecte?

-23    
Dutchbird

Bij lange na niet het niveau van de eerste podcast. Deze kwam niet verder dan gissen en open deuren. Leek wel Blanco en Kats, maar dan een half uur lang. Hiermee ga je de luisteraars geen 30 minuten vasthouden. Beetje inleven en verdiepen mannen en zorgen dat je nieuws hebt of een paar controversiële stellingen samen gaat afpellen. Dit was gezapigheid troef.

12    
Frans Breda

Weer aangenaam om naar te luisteren.

Ben het er inderdaad mee eens dat de komende wedstrijden getest wordt waar NAC toe in staat gaat zijn komende periode. Aan de ene kant hebben we inderdaad de nodige moeite gehad met mindere tegenstanders. Aan de andere kant hebben we wellicht ook meer moeite met het openbreken van een verdedigende ploeg en renderen we beter in een open wedstrijd.

Tenslotte niet eens met de mening dat Monsalve en Riera straks het centrale duo moeten gaan vormen. Ik vind dat van Hecke op voetballend gebied (tegen teams die de linies kort en gesloten houden) sowieso al dingen laat zien die ik van beide Spanjaarden nog geen één keer heb gezien en op verdedigend gebied zeker zijn mannetje staat. Dat zal wanneer verdediging op elkaar ingespeeld raakt alleen nog maar beter worden.

2    
PvG

Wanneer komt ie beschikbaar in Google podcasts?

7    
Kolkka fan

Ik ben erg blij met deze podcast! Het format staat al best goed. Lekker door blijven gaan en je zal zien dat dit een vast wekelijks ritueeltje gaat worden voor menig naccer. Soms is er meer te lullen over ons clubje soms minder, ik vind het altijd leuk. Hup nac

2    
Talent

Wederom een mooie criti-podcast-er, heren👍 Ga zo door...

0    
Breda F2

Blijft fijn om naar te luisteren. Soms valt het stemgeluid even weg. Verders ist goed!!

Laad alle berichten na dit bericht in
Nee
Ja