Wij gaan niet opzij

NAC laat oog vallen op Bruns

DeWeesJr

In de zoektocht naar een middenvelder is NAC uitgekomen bij Thomas Bruns. De 28-jarige huurling van Vitesse komt bij PEC Zwolle amper aan de bak en mag dus uitkijken naar een nieuwe club.

Begin vorig jaar had NAC ook al interesse in Bruns maar toen verkoos de middenvelder FC Groningen boven de Parel van het Zuiden. Nu de middenvelder in een uitzichtloze situatie zit bij Zwolle lijken de Bredanaars meer kans te hebben. 

Vanmorgen werd al bekend dat NAC op zoek is naar een spelverdeler en lijkt deze dus te hebben gevonden in de vorm van Bruns. Wel zou er eerst een speler moeten vertrekken voordat Bruns daadwerkelijk als aanwinst gepresenteerd kan worden. 

Bron:
B-Side Rats, VI
Vorig bericht
Kooij fluit Go Ahead Eagles - NAC 22 reacties
Volgend bericht
Een Tikkie naar het Zuiden - Podcast #2 10 reacties
71 Reacties
124   10  
Henri

Thomas Bruns is gewoon een goede voetballer. Beter zal NAC ze op dit ogenblik niet uit de markt kunnen halen. Mooie leeftijd ook. Hij is vrij compleet als middenvelder. In iedergeval genoeg technische bagage, inzicht, steekbal en schot. Hij heeft in met name zijn Heraclestijd NAC menigmaal de kop gekost.

15   27  
sjef de gevulde koek

Altijd een leuke speler gevonden die zeker bij NAC past. Wat ik dan wel weer vreemd vind is dat je het overal leest en toegezegd word en dan ineens heeft NAC interesse. Is dan dan als we kunnen niks beter of heeft onze TD gewoon helemaal geen netwerk.

20   4  
DunErwt

Staat er een goeie kop op?

7   39  
Tegel

Bruns is ook niet een man waar fe tegenstander bang van wordt.. maargoed misschien wilt Thomas alsnog aantonen dat vitesse en zwolle het mis hebben.

124   10  
Henri

Thomas Bruns is gewoon een goede voetballer. Beter zal NAC ze op dit ogenblik niet uit de markt kunnen halen. Mooie leeftijd ook. Hij is vrij compleet als middenvelder. In iedergeval genoeg technische bagage, inzicht, steekbal en schot. Hij heeft in met name zijn Heraclestijd NAC menigmaal de kop gekost.

40   3  
Wolfmanjack

Eindelijk een speler met meerwaarde. Nu hopen dat hij ook wil.

21   3  
Henri

@Tegel
Welke speler moet NAC volgens jou halen waar de tegenstander bang van wordt? Noem er eens één of twee?

19   58  
Rubenac

@tegel

Jou leraar nederlands, is wel heel bang voor jou.

19   35  
Mo

Haha, dit wordt dus niets gezien het amateuristisch beleid van onze club: Er moet eerst een speler weg! Daar gaat Bruns echt niet op zitten wachten! Pfff wat een prutsclub zeg...

21   28  
Almelo

Ik zou er als NAC echt niet aan beginnen.. De jongen is na Heracles nooit meer op niveau gekomen en is nu al een jaar of 4/5 aan het sukkelen met zijn vorm.

24   8  
Wanny

Gewoon binnen trekken die gozer. Er valt vast wel ergens te besparen waardoor we hem kunnen financieren.

21   3  
L.

Hopelijk heeft hij nog gif, anders ben ik bang dat het een gevalletje Kali 2.0 wordt..

13   5  
Janus

Dit zou een hele goede speler zijn voor NAC. Ervaring, inzicht, goede trap en een normale jongen die geen gekke dingen doet. Heeft bij Heracles en ook bij Vitesse laten zien dat hij het spelletje goed begrijpt. Ik denk dat hij het soort speler is dat we missen. Iemand die de bal achter de verdediging kan leggen richting een diepgaande spits of buitenspeler (waar we er ook nog wel 1 van nodig hebben)

Als dit lukt zou dit een goede zet zijn van TvdA. Ik ben benieuwd....

26   5  
Scheids!

Voor “NAC begrippen” is Thomas Bruns een prima versterking, zélfs wanneer NAC zou promoveren!
Spelers met hele grote namen komen pas weer om het hoekje kijken als we weer in de ere ballen én wanneer er een gedegen management ( technisch en bestuurlijk ) aan het roer staan!

44   6  
@Rubenac

Jouw leraar Nederlands heeft de hoop al lang opgegeven.

On-topic: ik heb ook een Kali deja vu.

20   3  
Tombola Breda

Een speler met het juiste profiel. Hij heeft het bij Heracles top gedaan (aanvoerder). Dus dat hij voor NAC voldoende kwaliteiten heeft staat vast.

Dat Vitesse vervolgens toch een stap te hoog blijkt kan ik inkomen. Maar wat is dan uiteindelijk de reden dat hij bij Groningen en PEC toch is mislukt? M.a.w. wat moet NAC doen om hem weer op het niveau van Heracles te brengen?

39   9  
Fraaanske

Volgens de supporters van Groningen, Zwolle en Vitesse is bruns geen schim meer van de speler die hij ooit bij Heracles was. Woorden als lapzwans en luie donder zijn zo ongeveer de vriendelijkste omschrijvingen.

Weet TvdA überhaupt wel hoe bruns momenteel presteert? Het lijkt er gewoon op dat dit weer een paniekaankoop wordt, puur op de naam..

Zie een kali 2.0 aankomen....

14   1  
Misterbean

Kan wat zijn. Maar wordt dat niet weer een huur-passant voor een half jaar?

13   12  
7Hills

Áls het lukt Bruns binnen te halen, dan moet je hem meteen belangrijk maken en hem de aanvoerdersband om zijn arm schuiven. Daar is die jongen gevoelig voor.

Bruns is ook niet het type bikkelaar dat past bij degradatie voetbal. Kan me voorstellen dat hij het daarom niet gered heeft bij PEC. Voor dit NAC, en dit niveau, natuurlijk gewoon een prima speler. Het is een voetballende voetballer. Met Bruns op 10 of op het middenveld haal je ervaring ( 236 wedstrijden Eredivisie) iemand met overzicht, een goede pass, en een goed schot.

Moet alleen nog zien dat hij in de tussentijd niet ergens anders tekent.

41   24  
D'N Klaagmuur

Seuntjens en Bruns schelen qua leeftijd 1 jaar en 9 maanden. Seuntjens, die aantoonbare goede resultaten had bij zijn vorige clubs was met zijn leeftijd te oud en nu gaan we een ietsje jongere speler die al jaren niets heeft gepresteerd wél aantrekken?

Zó standvastig is onze TD nu blijkbaar ook weer niet. Heb het tot nu toe altijd opgenomen voor Tom, maar dit zou compleet hypocriet zijn met de visie die ze hebben.

18   10  
7Hills

@D'N Klaagmuur

Zucht, én zijn zaakwaarnemer is aandeelhouder bij NAC dus mag hij volgens de FIFA geen contract tekenen, én hij vroeg teveel geld, én hij wilde een te lang salaris.

Één reden kiezen waarom hij niet gekomen is en alleen daarover door blijven zagen wil niet zeggen dat dit de enige en ware reden is. Er was meer aan de hand.

15   7  
7Hills

*te lang contract, te lange contract duur. Een lang salaris is nieuw voor mij.

19   4  
Braze

Ik kan me niet voorstellen dat een speler die bij zijn 2 vorige clubs mislukt is de redder van NAC wordt.

5   8  
NAC4Ever

Zou ervaring toevoegen en dat zou zeker welkom zijn.

26   14  
Belgische Naccer

Maakte vorig jaar Groningen ook meteen een stuk sterker. Zou een perfecte aanwinst zijn.

Verkoop die Allouchi maar en zet deze vent maar terug, dan ben je meteen 100% beter in het midden.

14   4  
Mrt

@BELGISCHE NACCER

Dat was toevallig alleen in zijn openingswedstrijd, toen scoorde hij tweemaal geloof ik. Verder daar niet opgevallen en snel teruggezakt, idem bij PEC Zwolle. Oftewel, presteert de laatste jaren bijzonder weinig. Ik heb er dan ook een hard hoofd in dat hij bij NAC ineens wel zou renderen.

20   12  
D'N Klaagmuur

@7Hills: Tom heeft op de forumavond inderdaad aangegeven dat hij te veel geld vroeg... Zoveel geld dat een klein clubje als De Graafschap dat daarna met gemak op kon hoesten. En als je kijkt naar waar het geld daarna naartoe is gegaan, allemaal 5jes en 6jes op het veld met straks net zoveel transferwaarde als een straks 33 jarige Seuntjens die tenminste wél ballen erin schiet en voorzetten geeft.

Zoals Seuntjens zelf al aan heeft gegeven destijds, hij is 2 minuten binnen geweest en toen kon hij weer vertrekken.

Bruns die al jaren niks meer gepresteerd heeft halen is echt gewoon weer ouderwets paniekvoetbal. Blijkbaar verandert er écht nooit iets bij NAC.

14   4  
fvf6

@rubennac
In de Nederlandse taal is het jouw leraar.
Fouten worden nu eenmaal gemaakt .
Ook door jou

13   4  
Fraanske

Meneer wil tot het laatste moment wachten of er nog iets beters voorbij komt. Voelt zich dus te goed voor nac en speelt liever ergens anders....

Meteen doorschakelen dus! Ten eerste moet je dit als nac zijnde niet eens willen, ten 2e ben je te laat voor een andere speler als hij op het laatste moment niet komt

5   3  
7Hills

@Fraanske

Bijzondere conclusie. Hij moét sowieso wachten op NAC aangezien TvdA geen spelers mag halen van de RvC totdat er spelers vertrokken zijn. Mocht er na het weekend nog steeds niemand vertrokken zijn dan kan ik me voorstellen dat hij de knoop doorhakt en verder gaat kijken.

@Mrt

Groningen heeft hij vanaf de winter op 1 wedstrijd na in alle wedstrijden gespeeld, op Eredivisie niveau. Groningen, dat in de winter op plek 15 net boven de streep stond en uiteindelijk nog 8e eindigde. Als hij echt niet gepresteerd zou hebben dan was hij uiteindelijk wel uit het elftal en de selectie verdwenen. Bij PEC spelen er volgens eigen zeggen allerlei zaken achter de schermen, dus wat de exacte reden is dat hij daar weg moet zal binnenkort wel naar buiten komen neem ik aan.

Of het dé versterking is die we nodig hebben weten we nooit, maar het feit dat hij bij PEC niet geslaagd is zegt mij niet zoveel.

24   3  
Martinus

Las de reactie van Bruns net ook, krijg ik een heel slecht gevoel bij. Die voelt zich veel te goed voor NAC. Vizier op een andere speler dan, wat mij betreft.

7   3  
Ad B uit Roosendaal

Zover ik het kan beoordelen is Thomas Bruns een goede versterking voor NAC.

Hij is een goede voetballer, heeft veel ervaring en is daadkrachtig.

Laat hem in Breda maar eens opbloeien.

19   4  
Henri

Even in alle realiteit. Zijn er op dit forum nog echt leden die denken dat er op het ogenblik in Nederland voetballers of trainers zijn waarbij het huidige NAC met stip op plaats 1 staat als voetbalclub om naar toe te gaan als volgende stap in hun carriere?

11   12  
Toontje

Waarom vallen de redenen waarom Seuntjes niet mocht komen nu ineens weg? Als we Seuntjes vanaf het begin hadden gehAd was dit misschien niet nodig geweest. Het blijven grote Prutsers de directie. Bruns zou een goede versterking zijn. Maar hij is er nog niet evenals Kees van Wonderen. Er is geen geld en men wacht af.
Over een dag of tien is de tranferperiode voorbij en hebben we waarschijnlijk nog niemand. Dan is er alleen nog het echte restafval wat nergens onder contract staat

2   0  
Cool hand

Ja Henri, zulke leden zijn er. Wel aandoenlijk.

4   5  
7Hills

@Toontje

De redenen ( dus niet enkel leeftijd ) heb ik in een eerdere post al genoemd.

Daarnaast heeft TvdA duidelijk aangegeven spelers waarvan de leeftijd begint met een 3 liever niet te willen. Bruns is vorige week 28 geworden, precies de leeftijd wat voor TvdA het maximum is. Dus de redenen waarom Seuntjes niet mocht komen vallen nu niet ineens weg, want Bruns valt niet in de categorie 30+. Bruns valt in de categorie spelers tot maximaal 28 jaar, precies door TvdA gecommuniceerd in het interview op deze site op 13/06/2019:

"Hoe ziet de leeftijdsopbouw van jouw ideale selectie eruit?

TvdA: “Ik ga ervan uit dat we een stuk of vier jongens krijgen van City. Die zitten in de leeftijd 18/19 jaar. We hebben zelf ook vier jongens van die leeftijd. Dan heb je dus al acht spelers van jonger dan 20 jaar. Dat moeten we straks ergens compenseren, want je kunt niet alleen jonge spelers in je selectie hebben. We hebben met zijn allen afgesproken dat we geen spelers halen waarvan de leeftijd begint met een drie. Dat heeft te maken met het feit dat we waarde willen creëren. We zoeken daarom nog spelers in de leeftijdscategorie 21 tot 28 jaar.”

https://www.bsiderats.nl/nieuws/bsr-interviewt-tom-van-den-abbeele-en-luuc-eisenga-deel-2

7   1  
signase

*cynische azijnzeikmodus aan*
Dus NAC heeft in theorie een mogelijkheid om de selectie te versterken met een buitenmodale speler als Bruns? Let wel: buitenmodaal voor de huidige NAC-begrippen. Dan moet het gewoon snel toeslaan. Of oh nee, dat kan niet, want onze TD moet van de eigenaren eerst een overbodige speler lozen... Met Bruns haal je wellicht de ontbrekende schakel op het middenveld. Een speler met wie je dit jaar meer kans op promotie hebt. Dan heb je volgend seizoen meer inkomsten. Meer supporters. Meer spelers die naar NAC willen komen. Of is dat allemaal niet duurzaam genoeg? Gaan de eigenaren dan maar dwarsliggen, zodat er aan het einde van de transferperiode niemand gehaald wordt (behalve om 23.59 Jari Oosterzeik), zodat we niet promoveren. En de eigenaren voor volgend seizoen meer bij moet lappen om verliezen af te dekken? Want dat is toch duurzaam beleid?
*cynische azijnzeikmodus blijft aan, want deze kans hebben we met de oudere Seuntjens ook al gehad*

2   0  
NAC!!!

@martines...

Dit is ook een situatie die NAC gerealiseerd heeft, met dat beleid en geen toekomst plan (want we modderen al jaar en dag aan) wilt niemand nog naar NAC komen. Geef ze eens ongelijk.. welke speler staat daar nog op te wachten..

Wat een boeltje toch bij een club met zoveel mogelijkheden.. echt triest

13   1  
Badeend

Ik heb hier geen goed gevoel bij. Zoals al eerder aangegeven, blijft NAC ook na de komst van nieuwe technische mensen, hopen dat het spelers-met-een-deukje kan halen die het vervolgens hier wél waarmaken. Dat zou kunnen maar dan moet je wel een stabiel prestatieklimaat hebben én niet steeds precies de verkeerden (Vloet, Brands, Kali, De Zeeuw, Duarte) aantrekken. Alles staat of valt met de mentaliteit van deze gozer. Daar mag best goed op gescreend worden.

11   3  
Molenschot Loco

Meneer heeft te kennen gegeven alleen verhuurd te willen worden ik zou zeggen houdoe en bedankt

6   0  
Jf

Ik heb inmiddels ook mijn twijfels. We hebben teveel net niet spelers gehad de afgelopen jaren. Kali is het grootste voorbeeld. Bruns kon behoorlijk voetballen maar heeft dat de afgelopen drie jaar niet meer laten zien. Supporters van Pec Groningen en Vitesse verwijten hem het ontbreken van doorzettingsvermogen. Juist iets wat wij belangrijk vinden Noad.

Hij wacht ook tot maandag en ik vind dat iemand die op de bank zit weinig recht heeft op het laten wachten.

Daarintegen had hij een mooie traptechniek maar wat is daarvan over.

1   1  
Nacbeest

Dit is meteen duidelijk maken in welke vijver we vissen. Spelers met een smetje die opzoek zijn naar een kans.

Enige reden voor mij om te twijfelen is dat we een dragende speler zoeken en Thomas bruns dat in geen enkele ploeg eerder is geweest.

13   6  
Ernie

Absoluut niet doen!
Past niet bij NAC, lui en een lastige jongen. Zal trouwens zelf ook niet voor NAC kiezen!

6   2  
Guuske

Een huur speler op een sleutel positie in het elftal wat na competitie moet gaan spelen is kansloos. Wel of geen promotie.. maakt de gemiddelde huurling geen zak uit. Ze gaan toch terug naar de eigen club.

21   4  
WillemBreda

Grappig, die berichten over 'lui, uit vorm, lastig, etc." Ik kan me een Lurling herinneren met de zelfde bagage bij Feyenoord en FC Köln...

16   1  
7Hills

@ NACBEEST

Ligt eraan wat je dragende speler noemt. Is volgens mij in zijn laatste jaar bij Heracles het hele jaar aanvoerder geweest. Prestaties van hem als aanvoerder waren zo indrukwekkend (blijkbaar) dat hij op basis daarvan naar Vitesse getrokken is. Eerste jaar dat hij daar speelde zijn ze vijfde geworden en heeft hij het grootste deel van het seizoen gespeeld. Toen kwam die Rus en die zag het niet in hem zitten, wat natuurlijk niets hoeft te zeggen over zijn kwaliteiten.

Nogmaals; of hij het waar kan gaan maken bij NAC, geen idee. Maar het blijft opvallend dat er het hele seizoen al geroepen wordt om ervaring, een leider op het middenveld etc. Dan héb je de kans een ervaren Nederlandse middenvelder vast te leggen, al is het maar voor een half jaar (zijn nog niet kansloos voor promotie), die met zijn ervaring de jonge jongens ook nog eens kan helpen, en dan wordt hij al afgekraakt voordat hij überhaupt getekend heeft. Dit zou voor de huidige nummer 5 van de KKD gewoon echt een versterking zijn. Dikke punt.

4   6  
Een ander geluid

Zoals 7 hill en anderen al aangeven...normaal gesproken een versterking voor NAC. Als we twijfelen over zijn instelling dan regel je dat in het huurcontract. Basis maandsalaris als we niet promoveren en riante bonus als we wel promoveren en hij middels speelminuten zeg 75% heeft gespeeld.

1   18  
Michel

In normale doen zeker een meerwaarde. Volgens mij zitten we echter al dik in de middenvelders en missen we scorend vermogen.

Fred Friday ophalen in Alkmaar (mag vertrekken)?

14   1  
NAC4Ever

@MICHEL
Fred Friday de oplossing voor een gebrek aan scorend vermogen??

4   5  
Ivo

Bruns lijkt me een solide keuze. Heeft veel eredivisie-ervaring, moet op KKD-niveau echt wel het verschil kunnen maken.

Ik zou hem bij NAC op de "10" positie neerzetten, want daar hebben we geen uitgesproken nummer 1. Zowel Dogan als El Allouchi als Boussaid hebben op die positie gestaan, maar veel assists heeft dat niet opgeleverd.

Als Bruns komt, lijkt een vertrek van El Allouchi dichtbij.

2   5  
NAC Vooruit!

Tomas Bruns zou zeker een kwaliteitsinjectie voor de voorhoede zijn. Is alleen ook geen oplossing voor het gebrek aan scorend vermogen.

4   6  
Roosendaoler

Halen met een perstatie contract. Graag of nie.

4   3  
Babosje

Ik snap de cynisme onder velen maar dat komt door de vele gefaalde spelers die we de afgelopen jaren hebben gezien!
Ik hoop ook elke keer op dat pareltje. Hoop doet leven. Ook bij ons NAC! Hij krijgt van mij het voordeel vd twijfel. Zelfde met v Wonderen,laat het maar gebeuren! Wie weet.....!
Hup NAC

5   9  
Nick

Bruns komt niet naar NAC! Onze technische staf heeft nl. niet het vermogen om dat te fixen!

2   1  
@Babosje

'Laat het maar gebeuren! Wie weet...!'

Is dit een open sollicitatie om bij NAC een baantje te krijgen? Zo wordt onze club immers al jaren gestuurd.

7   2  
Stan

Als meerdere clubs waaronder ook Eredivisieclubs geïnteresseerd zijn. Zou ik geen enkele reden kunnen bedenken waarom hij voor NAC zou kiezen. Dat zou wel erg dom zijn!

8   13  
ratkopf

Bruns is van harte welkom wat mij betreft. Ook zou ik Douglas halen en hem een kans geven. Die gast kan het niet verleerd zijn na Twente en Sporting Portugal lijkt mij.

1   1  
Gjoewie

Wllembreda > Of een Robert Mühren...

Feit is wel dat NAC iemand nodig heeft op het middenveld die de boel kan aansturen en organisatorisch iets in zijn mars heeft. Een speler als Alfred Schreuder bijvoorbeeld. Maar ja, vind die maar eens.
Bruns is een speler die het wel kan, maar op een of andere manier komt het er niet meer uit. Misschien ligt dat aan de ploegen waarin hij speelde, misschien aan de trainer. Hoewel hij nu met John Stegeman (nog een borrel, John?) (er zijn hier geen bierdrinkende smileys...) dezelfde trainer heeft als hij toen bij Heracles had.
Het is ook wel handig als we een of twee ervaren jongens aantrekken. Arno Verschuren is ook pas 22...

7   1  
7Hills

@Ratkopf

Moet je eens de foto in dit artikel zien van Douglas. Als ie nu begint met afvallen, elke maand een kilo, dan is hij volgend jaar zomer op gewicht denk ik;

https://www.vi.nl/nieuws/douglas-van-san-siro-in-de-champions-league-naar-sportpark-ruperts-erve#_=_

3   5  
10Diego

Vermoed dat hij naar RKC gaat als vervanger van Spierings

6   2  
Chris W.M.

@10Diego

Volgens mij gaan zij juist Emil Hansson voor een half jaar huren van Hannover ‘96. Speelde daar natuurlijk vorig jaar en had een belangrijk aandeel in de promotie. Ze zijn er met de speler al uit, nu is het wachten op groen licht van Hannover.

Ik kreeg overigens nog een interessante reactie op Twitter van een PEC supporter, wat wellicht de lading dekt waarom hij bij PEC zo weinig aan spelen toe kwam:

"kan me voorstellen dat het in elk geval onhandig was dat Saymak en Bruns voor dezelfde positie zijn gehaald en dan snap ik dat de voorkeur gaat naar een jongen van de club, maar betekent ook dat Bruns niet een hele reële kans heeft gehad,of niet gepakt"

Bruns is 30 jun. 2020 vastgelegd, en Saymak 23 aug. 2019. Die laatste heeft dus een groot deel van de voorbereiding gemist, dus kan me voorstellen dat Bruns daarom de voorkeur kreeg in het begin van het seizoen en dat toen Saymak wedstrijdfit was de rollen omgekeerd zijn. Ook omdat Bruns blijkbaar geen onuitwisbare indruk had gemaakt.

6   5  
Buurman

Alleen een prestatie contract is realistisch als je al vier jaar niet meer presteert. En dat wil Bruns niet. Kortom ik vrees dat Bruns uitgevoetbald is. Als je niet ziet dat Seuntjens laten lopen een misser is geweest dan heb je echt een mestwagen vol stront in je ogen. Kijk nu eens naar zijn goals en assists bij een concurrent. Of je kunt nooit toegeven dat je er een keer langs hebt gezeten. Wat op zich totaal niet erg is. Maar goed ieder zijn mening.

5   1  
Ernie

Waarom hebben we het nog over Bruns?
Ten eerste is het zinloos om nu versterkingen te halen.En ten tweede gaat die nooit voor NAC kiezen. Ten derde is het maar zeer de vraag of een nieuwe speler een versterking is.

1   0  
Jacknac

Wat zou er overblijven van dit beker avontuur met ook PSV thuis kan Bruns daar niet van worden gehaald

1   2  
stoep

muhren laten lopen is ook een blunder , als je nu naar zijn statistieken kijkt. dogan had vorig jaar ook goede statistieken stokkers 2 jaar geleden ook. als seuntjes hier niets had gepresteerd hadden we lopen zeggen wat een miskoop.

bruns zou ik niet halen. niet omdat het geen versterking is , maar je kan duidelijk lezen dat hij moeite zou hebben om zich voor nac te motiveren. als we toch niet promoveren kan je beter richten op vd gaag en azzigiri en hun speeltijd geven.

2   0  
wijnkunst

Als er geen dubbel geld is Bruns nu halen. Vsn Wonderen pa m.i.v. volgend seizoen. Probleem opgelost. Ik heb vertrouwen in Weys.

2   1  
den hulk

nac heeft geen geld als je steeds maar trainers wegstuurd kun je toch geen spelers halen wat een beleid

2   2  
GB

Realisme is weer vwr te zoeken hier. Alsof we zoveel te kiezen hebben. Mogen blij zijn (helaas) dat Bruns het uberhaupt overweegt, beter gaan we niet krijgen denk. En die grapjassen die een prestatiecontract eisen, hallo, klop klop, denk je dat de NAC directie ook maar iets te eisen heeft? Eerder andersom, tis bedelen bij de zaakwaarnemers ben ik bang. En 1 speler maakt echt geen verschil zolang er geen gif en lef in de ploeg komt. Als ze allemaal nu eens de instelling van Arno en Jean Paul hadden.........

U zijt gegroet!

2   0  
Buurman

Beste GB. Heeft Bruns na 4 jaar wanpresteren wel iets te eisen ? Wat is er trouwens tegen een prestatiecontract ? Zeker in de sport zal het daar steeds meer naar toe gaan. En dit is geen grapje.

0   0  
GB

Mijn waarde Buurman,

U heeft volkomen gelijk natuurlijk. Echter denk ik niet dat onze TD op dit moment iets voor elkaar krijgt en we daarom blij moeten zijn met wat we kunnen krijgen, en voorwaarden stellen daarbij? Ik denk dat dat lastig wordt. Spelersmakelaars en spelers kennen de positie van Nac en lezen wat er omgaat hier. Koppel dat aan de staat van onze directie en tja...........

0   0  
Chris W.M.

@ BUURMAN

Echter heeft Bruns al aangegeven dat het om een half jaar huur contract zal gaan. Waarbij NAC ook nog eens Bruns van PEC huurt, en PEC hem dus nog huurt van Vitesse. Dat houdt in de PEC een deel van zijn salaris zal moeten betalen, omdat ze niet onder de deal met Vitesse uit kunnen. Een beetje zo’n zelfde ‘trucje’ als wat Virton nu toe wil passen met Kali.

0   0  
Buurman

Beste GB en Chris. Duidelijk. ?

Laad alle berichten na dit bericht in