Wij gaan niet opzij

Een Tikkie naar het Zuiden - Podcast #104

Das Phantom

Vandaag weer een nieuwe aflevering van Een Tikkie naar het Zuiden. In de wekelijkse podcast bespreken we deze week de wedstrijden tegen PEC Zwolle en FC Emmen, bespreken we de laatste ontwikkelingen in de transfersoap van Thom Haye en wat is toch de status van de overname?

Bekerwinst en nederlaag
NAC wist zich te plaatsen voor de kwartfinale van de KNVB Beker door knap te winnen van PEC Zwolle. Een opsteker voor de selectie van Edwin de Graaf, die het nu mag opnemen tegen PSV in Eindhoven. De heren hebben een duidelijke mening over doorloten in het toernooi.

Helaas was de vreugde van korte duur, want zaterdag werd er verloren van FC Emmen. Speelde NAC nou nog een aardige helft of was het zo dat FC Emmen niet alles hoefde te geven ?

Thom Haye
Gaat hij nou wel of gaat hij nou niet? Thom Haye is al weken het onderwerp van gesprek in Breda en de soap lijkt nog niet afgelopen. De middenvelder en algemeen directeur Mattijs Manders staan in ieder geval recht tegenover elkaar.

Overname
De supporters in Breda worden een beetje ongeduldig, want de overname wil maar niet definitief worden gemaakt. Is er reden tot zorg of is het puur administratieve rompslomp?

 

B-Side Rats · Een Tikkie naar het Zuiden - Podcast #104
Bron:
B-Side Rats
Vorig bericht
Het Dinsdag Dilemma #16 41 reacties
Volgend bericht
Man of the Match: FC Emmen - NAC (2-0) 75 reacties
15 Reacties
16   5  
Molenschot Loco

Nou moppernac? Zie NIKS kwa overname! Op bn de stem.

6   3  
Enkhuizer

Jammer dat zo’n Tony Bloom niet een aantal kilometers noordelijk had gezocht.

https://www.voetbalzone.nl/doc.asp?uid=398855

16   12  
Aogse rat

Als de reden dat de overname langer duurt is dat ze goed bestuderen of Vrolijk wel kapitaalkrachtig genoeg is heb ik er geen moeite mee. Begrijp namelijk dat het nogal een cowboy is, verklaard enkele uitspraken en het roepen in de media.

8   14  
Scheids!

Dát een overname zéker broodnodig is , lijkt bij iedereen wel duidelijk!
Alleen is het bijna met zekerheid te stellen dat bouwbedrijf Vrolijk een club als NAC nooit op de weg omhoog zal kunnen helpen!
Ik begrijp in de verste verte niet dat er geen grote speler te benaderen is om dit potentieel grote NAC van die drie roofdieren te ontdoen, want landelijk behoort onze club tot één van de grootste qua achterban.

19   13  
Tip

Uiteraard willen we allemaal een goeie kapitalistische partij die vele tientallen miljoenen in NAC gaat pompen met een plan. Dat wil ik ook maar het blijkt waarschijnlijk een droom te zijn. Die partij had er al lang moeten zijn.
Overigens was er dan weer een groep supporters geweest die gingen roepen dat NAC niet in handen van een buitenlandse investeerder mag vallen..... (1)

Dus is er maar 1 oplossing. Een lokale investeerder die de aandelen overpakt en enkele mensen achter hem heeft die gericht mee gaan investeren. En er is exact 1 lokale investeerder die miljoenen vrij kan en wil maken. Opvallend dat die man nog voor hij begonnen is al kritiek krijgt...(2)

Ik denk dat veel supporters zich niet realiseren dat als de overname er niet komt we muurvast komen te zitten. Dit seizoen gaan we fors verlies draaien.

Maar goed, ieder zijn mening. Kritiek bij NAC blijft er toch, zie (1) en (2).

7   18  
Moppernac

Tip@

Let morgen maar eens op van wat er naar buiten komt in Bndestem , want dit is geen droom maar werkelijkheid.
Die 20miljoen per jaar worden in NAC gepompt.
En NAC gaat een stabiele ere divisie club worden.
Het seizoen 2022/23 gaat NAC promoveren.

7   6  
Breda-mike

@moppernac dat zou natuurljjk hardstikke mooi zijn maar ik denk dst jij bedoeld 20 miljoen in 10 jaar ipv elk elk jaar?

3   5  
Breda-mike

Sorry voor de spelfouten ik ben nog niet geheel wakker haha

7   8  
19NAC12

Vrolijk is juist een ideale nieuwe eigenaar! Een groot bouwbedrijf dat NAC opnieuw kan opbouwen. 😁

16   5  
Molenschot Loco

Nou moppernac? Zie NIKS kwa overname! Op bn de stem.

2   2  
Ronny Goodlass

@Molenschotse Loco

MopperNAC heeft het over "morgen" op dinsdag 25-1.
Zou dan woensdag 26-1 "morgen" kunnen zijn?

Nooit piepen voordat je geslagen bent.

6   3  
Charles

@Tip misschien zijn mensen argwanend tov van Vrolijk omdat hij ondanks de geheimhoudingsverklaring als enige commerciële partij groots in de media ging staan om te zeggen da hij NAC over wil nemen 1.
Eerder al met Dirk Kuyt in ons stadion was gesignaleerd om hem te polsen voor een TD functie. Los van de 'kwaliteiten' van Kuyt iets waar hij als sponsor niet over gaat en niet moet willen gaan 2.
Onlangs weer de media te woord heeft gestaan als 'nieuwe eigenaar' van NAC voor dat er iets getekend was/is 3. en met meerdere onrealistische populistische uitspraken kwam. Steward als beoogd TD en een nieuw stadion bij het CSM-terrein waar hij al plannen voor bij de gem. Breda had liggen 4.
Daags na de bewering dat er plannen bij de gem. Breda liggen wordt er vanuit de gem. Breda aangegeven dat er niks ligt 5.

5   6  
Scheppioni

Nieuwe info overname ...... reden tot zorg ! Het zal weer eens niet gvd !

4   4  
Sjonnie

Molenschot loco@

Woensdag komt de overdracht naar buiten, zo niet dan wel voor het w,kend denk ik.
Het is nog een kwestie van de puntjes op de i te zetten.
Ze zullen ons toch niet langer in spanning houden.
En het gaat echt wel om 18 a20 miljoen per jaar
Onze club komt er weer helemaal bovenop.
Oh wat word ik daar toch VROLIJK van.


3   3  
fvf6

Ik denk dat Karel Vrolijk alleen zijn krabbel zet als hij de garantie heeft om binnen enkele jaren een nieuw stadion mag bouwen

0   0  
Gradje

Een feit is wel dat we 9 punten achterstaan op dat klote klupke uit dat Philipsdorp met een begroting van een 2de divisie club!

Laad alle berichten na dit bericht in