Wij gaan niet opzij

Een Tikkie naar het Zuiden - Podcast #136

Thiestemberg

Thijs en Thijs schoven op de dinsdagavond aan tafel om de week na te bespreken. Buiten de wedstrijd was er niet veel nieuws, toch hebben we het uur mooi kunnen vullen. Van debutanten tot Ex-NAC, veel luisterplezier!

NAC wint van Jong Utrecht
Het grootste deel van het programma van vandaag bespreken we de overwinning op Jong FC Utrecht. Zo maakte beide Thijzen het nodige mee op de tribune en kroonde Lucassen zich op het veld tot man van de wedstrijd. Ook wordt er ingezoomd op de rest van het team en de beoordelingen die ze ontvingen in onze eigen 'Man of the Match' rubriek.

De jeugd heeft de toekomst
Tegen Jong FC Utrecht stond NAC met een piepjonge laatste linie. Met als meest opvallende naam basisdebutant Rowan Besselink. Daarnaast tekende Stef de Wijs zijn eerste profcontract en vliegen er komende interlandbreak de nodige internationals uit. Genoeg om te bespreken dus!

Ex-NAC
Mounir El Allouchi en Dion Malone waren belangrijk in de eerste overwinning van het seizoen van Karmiotissa op Cyprus. Daarnaast werden Ex-NAC doelmannen Noppert en Verbruggen opgeroepen voor (Jong) Oranje. Tot slot waren er ook nog voormalig Geel-Zwarten die een nieuwe club hebben gevonden.

B-Side Rats · Een Tikkie naar het Zuiden - Podcast#136
Bron:
B-Side Rats
Terug naar overzicht
2 Reacties
4   1  
Fan uit Zevenbergen

Nac heeft vanmiddag met 2-0 verloren van KV Danny buijs

7   30  
scheppioni

Ex NaCCer's op cyprus..... nee dan heb je ambitie zeg, pffff !!!
NAC was toch te min? Al was Mounir met mooi goals nog wel van waarde.........
Daar gaan we verder niet veel meer van horen.
HUP NAC !

4   1  
Fan uit Zevenbergen

Nac heeft vanmiddag met 2-0 verloren van KV Danny buijs

Laad alle berichten na dit bericht in