Wij gaan niet opzij

NAC met 2-0 onderuit tegen KV Mechelen in oefenduel

Das Phantom

NAC heeft vanmiddag een besloten oefenduel gespeeld tegen KV Mechelen. De nummer twaalf van de Jupiler Pro League was met 2-0 te sterk in België, meldt NAC.

NAC begon met de volgende opstelling aan de wedstrijd: Van de Merbel, Rutten, Besselink, Velthuis, De Wijs; Plat, Velenas, Van Schuppen; Herrmann, Van der Sande en T. Marijnissen.

Al in de eerste helft kwamen de Belgen op een 2-0 voorsprong. Een vrije trap werd teruggelegd op de rand van de zestien en binnen gevolleerd. Vijf minuten voor rust veroorzaakte Rutten een penalty die ook werd binnengewerkt. 

Na rust bleef alleen Velthuis achter in de kleedkamer. Het laatste half uur werd er wel veel gewisseld en speelde NAC met de volgende elf namen: Van de Merbel, Lucassen, Mekkaoui, L. Marijnissen, Mashart, Vet, Brandt, Agougil, Omgba, Kosiah en Kotzebue.  

Op NAC.nl een uitgebreider wedstrijdverslag van het duel. 

Bron:
B-Side Rats
Vorig bericht
Ex-NAC: Weekoverzicht 19 reacties
Volgend bericht
Een Tikkie naar het Zuiden - Podcast #136 2 reacties
37 Reacties
196   31  
Nieuwe spionkop

Wel grappig dat in Rutten weer een zwart schaap is gevonden onder de supporters. Volgensmij heeft deze jongen zich altijd keurig gedragen richting de club.

Dat hij het niveau niet heeft de laatste tijd oke, maar die Sanchez die linksback speelt haalt zeker geen hoger niveau.

Ga gewoon achter je club en spelers staan man!

28   52  
Bredaaaaa

Op zich geen slechte resultaat tegen een Belse “eredivisionist”. Onze boys worden steeds beter. Ik had nooit gedacht dat NAC nu 5e zou staan. King Molenaar heeft er echt kijk op.

30   6  
Jamie

Leuk, maar zegt me werkelijk helemaal niets. Niet onze sterskte 11, wellicht ook niet die van Mechelen, dat weet ik niet.

Hebben we nog op doel geschoten?

23   45  
Nac

Rutten veroorzaakt een penalty😂

28   59  
Tram

Rutten: altijd maar lachen. Ben er wel klaar mee.

196   31  
Nieuwe spionkop

Wel grappig dat in Rutten weer een zwart schaap is gevonden onder de supporters. Volgensmij heeft deze jongen zich altijd keurig gedragen richting de club.

Dat hij het niveau niet heeft de laatste tijd oke, maar die Sanchez die linksback speelt haalt zeker geen hoger niveau.

Ga gewoon achter je club en spelers staan man!

48   13  
Ivo

@Nieuwe Spionkop

Rutten gaf zelf vorig jaar aan misschien wel te willen stoppen. Door aanhoudende blessures en je ziet gewoon dat hij de snelheid en explosiviteit niet meer heeft en duels ontloopt, bang voor weer een nieuwe blessure. Hij heeft geen enkele versnelling meer en wordt er iedere keer uitgelopen.

Natuurlijk is het jammer als je op je 29e al "op" bent. Dit is waarschijnlijk zijn laatste seizoen als prof. Hier gaat geen enkele club meer aan beginnen.

Ik denk dat we met de beste rechtsback uit de jeugdopleiding beter af zijn dan met Rutten en Ligeon. Het is triest maar ik geloof er echt niet meer in dat het nog wat wordt met die twee.

13   17  
ome cor

Laatste half uur: wel Mashart, geen tegengoals. Jeeeeee thro !


Helaas geen oefenwedstrijd met De Rooij op links.... jammer.

11   1  
Monir

Geeft niets, allemaal extra testjes.

24   2  
Tonboo

Vanavond bij Op1 : Thomas Marijnissen over mentale problemen in de topsport.

19   1  
Badeend

Ik ben wel benieuwd hoe Velanas het centraal op het middenveld deed - dat overwegen ze blijkbaar toch. En Luc Marijnissen terug op het veld: super!!

10   13  
Toontje

Eigenlijk is het een rare sport

Vandaag speel je een alleraardigste wedstrijd maar verliest met 2-0

We hebben ook slechte wedstrijden gezien waar wel de punten werden gehaald.

En nog steeds ongeloofelijk dat die Mashart ooit een contract heeft gekregen. Was wederom de allerslechtste

4   1  
@TOONTJE

Z wetserd

8   1  
Peter13

@NAC en @Tram - onterechte penalty. Nou jullie weer.

2   19  
Steven73

Wat voor nut heeft dit. Dit soort tegenstanders kom je buiten het beker toernooi niet tegen in de kkd. Lkkr belangrijk dat Molenaar vond dat we het snelle mee spel en meer fysieke spel goed weerstand boden. Had geoefend tegen een mindere tegenstander. Nu hoef je zelf het spel niet te maken.

14   0  
Inspektormoors
5   17  
Cees-2

Als men met een bepaald doel een oefenwedstrijd inlast, wat ik me afvraag, of men dat met een oefenduel doet, met een bepaald doel? Ik denk, totaal niet, meer van, oh die lijkt ons wel een keertje leuk. Of daar hebben we iets mee!

Ik had gezegd, nou, uit tegen De Graafschap en Jong Ajax gingen we compleet het schip in. Deze twee wedstrijden hadden qua speelstijl overeenkomsten wat betreft de speelstijl van de tegenstander. De Graafschap zeer fel, fysiek, veel agressiever, Ajax, ook feller, hoger tempo, tik-tak. Toen viel NAC compleet door de mand.

Had nog eens een keer gespeeld tegen Jong Ajax, als dat mogelijk was. Had dan wel aan hun gevraagd dat ze a.u.b. dezelfde intensiteit als onlangs in de tweede helft wilden etaleren. Nou Molenaar en consorten, dan had je je borst nat kunnen maken. Of de aspecten waarin men destijds "compleet" faalde, nu?

Zo moeilijk hoeft het toch niet te zijn.

14   4  
De Bolle Damen

Cees-2
Niet zo moeilijk als het lezen (begrijpen) van jouw tekst.

2   19  
Cees-2

In Bn Destem staat voor de tichste keer een onzin verhaaltje. Alsof men "serieuze" leerling zou trekken uit een oefenduel tegen KV Mechelen. Hou toch op, jezelf compleet voor de gek te houden. Natuurlijk is een oefen potje niet gauw verkeerd. Maar lees bovenstaande. Dan zit er "echt" een begrijpbare gedachtegang achter. Of KV Mechelen moet hetzelfde spel etaleren als bijvoorbeeld Jong Ajax en De Graafschap? In die duels ging het totaal mis.

0   31  
Cees-2

Bolle Damen: Geloof me dat ligt compleet om jou zelf. Dan snap jij er totaal niets van, daar kan ik helaas niets aan doen.

11   2  
Peter13

Cees-2

Ik vind juist dat de manier waarop NAC 2 x een tweede helft overhoop is gespeeld totaal verschillend is. Afgelegd tegen een fel en fanatiek De Graafschap en tureluurs getikt door Jajax. Vooral vanwege dat laatste lijkt me een oefenwedstrijd tegen een middenmoter uit de hoogste Belgische divisie wel nuttig.

9   1  
zwampie

peter13
bij beide wedstrijden werd er de 2e helft op inzet,druk zetten,tegenstander feller verloren. Alleen kwam er bij ajax het combinatie spel er nog een keer extra erbij. Of je kan ook zeggen NAC liet gewoon de man lopen ,was elke keer te laat, wist noet wie wie moest aanpakken.
Een x-aantal van NAC hebben in de 2e helft 1,5 minuut felheid getoond en dat was tijdens het opstootje ,niet meer niet minder.

23   1  
Willem 4,5

Diegene die nog steeds denken dat NAC dit seizoen enige rol van betekenis zal spelen in de top van de KKD zal een moeilijke tijd tegemoet gaan. Geduld is een schone zaak en noodzakelijk.

5   2  
scheppioni

Van oefen duels moet je wijzer worden, hopelijk zijn ze wijzer geworden onze technische staf van ons NAC !

3   12  
Belgische Naccer

Hopelijk krijgt onze technische staf er wat strijd in bij de jonge honden...

Ik heb het nog maar zeeeer sporadisch gezien. Wat dat betreft zijn we weer ophetzelfde level als onder Van der Gaag, Brood en Steijn.

Misschien eens bellen met Hyballa?
Die had het er in 3 weken in...maar dan moet er echt wel keihard getraind worden!
En als je Hyballa niet wil bellen dan kun je ook Guus Hiddinks eens bellen, hoe hij dat bij die Koreanen deed. Die speelden het Nederlands elftal ook compleet van de mat, met veel mindere voetballers, maar wel met 100% strijd!

Het zal altijd beter zijn, dan de bejaardentrainingen van Steijn, maar er moeten echt nog wel 2 of 3 tandjes bij. Als ze dat er in zouden krijgen, dan kunnen we gewoon meedoen. Maar tot nu toe is vaak een groot verval en kunnen ze het maar 20 minuten per wedstrijd volhouden. Dat vind ik wel kwalijk Zeker als je bedenkt dat ze deze groep alweer een paar maanden onder zich hebben.

3   9  
BUCHER MANFREDJij die wordt geblokkeerd voor de deuren van je baan, je hebt een permanente zorg voor geld, je hebt geen financiële steun om aan je behoeften te voldoen en je dromen te realiseren. Ik kreeg een lening van 60.000€ en twee van mijn collega's kregen ook zonder problemen leningen van deze man omdat ik de juiste persoon tegenkwam. Hier is zijn e-mail: combaluzierp443@gmail.com

1   9  
Lisa MAGRIN


Ik kom door dit bericht getuigde van een goed ontvangen service. Ik nam contact op met de heer Michel COMBALUZIER voor een kredietaanvraag tussen individuen die ik heb ontvangen. Het krediet van een creatie van mijn eigen project, van een bedrag van 87.000 euro, ongeacht het bedrag dat u wenst. Je bent geregistreerd, bent verbannen uit het bankwezen en je bent niet begunstigd door de banken of beter nog, je hebt een project en hebt financiering nodig. Dus als u een geldlening nodig heeft, aarzel dan niet om contact met haar op te nemen. E-mail : combaluzierp443@gmail.com

1   12  
Annamaria MASELLA

Ik heb eindelijk de juiste eerlijke en serieuze persoon ontmoet waar ik al jaren naar op zoek was. Ik heb mijn lening van 58.000 euro gekregen waardoor ik nu goed kan leven met mijn vrouw en kinderen en ik betaal mijn maandelijkse betalingen regelmatig. U kunt bij haar terecht als u om verschillende persoonlijke redenen een lening nodig heeft. Hier is zijn adres. E-mail: combaluzierp443@gmail.com

5   2  
Charpie

@ Belgische Naccer;

Ik, en velen met mij, zien juist véél meer stijd dan vorig jaar.
Misschien heb jij een trage bril ?

Het is wel zo dat ook een club als Ajax dat afjagen geen 90 min volhoudt, en als je veel minder techniek hebt, moet je 2x zoveel lopen om in balbezit te komen.

12   1  
Charpie

Kan iemand die spam van die woekeraars hierboven verwijderen ?

0   15  
Cees-2

Zwampie: Juist, jij ziet gelukkig wel bepaalde overeenkomstige zaken. Ik dacht, is iedereen nu blind? Nee gelukkig niet. Uiteraard, zoals jij aangeeft, is Jong Ajax ook nog speelser, frivoler, tikkietakkieer dan De Graafschap, maar het tempo en de inventiviteit ging in beiden wedstrijden, plots drastisch omhoog. NAC gaf twee keer totaal niet thuis. Bij de Graafschap zat het hem wel wat meer in het fysieke deel, dan bij Jong Ajax. Waar NAC de thuisploeg veel te veel de kans gaf om haast altijd uit de duels te blijven. Bij de Graafschap waren er nog wel meer duels te bespeuren, maar die werden veel te makkelijk verloren. Overigens ook veel momenten in "die" wedstrijd dat men altijd "net" te laat was. Die twee wedstrijden zijn "daarom" verloren! Dus?

P.s.: Al liet men in beiden wedstrijden wel enkele kansen liggen, maar bovenstaande, is zo het is!

1   10  
Arie

Van Leeuwen ( nu NEC) nieuwe TD bij NAC?

0   0  
Nac

@Arie

Zou een goede optie zijn als je ziet wat hij bij nec en twente heeft gepresteerd.

3   0  
Tante Annie

Lijkt me een vreemde keuze vanuit van Leeuwen

7   3  
Charpie

@ Flieger;

Je reactie is weer van het niveau Baudet.
Demagoochelaar.

1   0  
Mo

Rutten altijd 100 procent gegeven banpoezie fans

0   0  
Mike Morgan

Do you need a quick long or short term Loan with a relatively low interest rate as low as 3%? We offer business Loan, personal Loan, home Loan, auto Loan, student Loan, debt consolidation Loan etc.. no matter your credit score.
Personal Loans (Secure and Unsecured)
Business Loans (Secure and Unsecured)
Consolidation Loan and many more.

Contact US for more information about Loan offer and we will solve your
financial problem. contact us via email: [email protected]
Phone number: +917428831341 (Call/What's app)

0   0  
GILBERT ANTONYGOEDE DAG, ik ben hier om u goed nieuws te brengen van PROF CINDY INVESTMENTS Leningaanbieding, blanco ATM-kaarten en Bitcoin-investeringen. Heb je geprobeerd een echte geldschieter te krijgen, ik kreeg mijn zakelijke lening van €640.000,00 van prof. Cindy Alberto VORIGE WEEK om een bedrijf op te starten. Heeft u een lege ATM-kaart of bitcoin nodig en was het een probleem om er een te krijgen? Hier is Prof Cindy Investments Blank ATM Card Offer, Lening Offer, Bitcoin/Recovery Offer gemakkelijk en betaalbaar te krijgen en het kan 48 uur nadat u uw bestelling bij haar heeft geplaatst bij u worden afgeleverd per e-mail profcindyinvestments@hotmail.com

Laad alle berichten na dit bericht in