Wij gaan niet opzij

Een Tikkie naar het Zuiden - Podcast #149

Das Phantom

Iets later dan gepland, maar een bomvolle show deze week in Een Tikkie naar het Zuiden #149. Thijs, Thijs en Levien nemen weer plaats achter de microfoons om de wedstrijden en al het overige NAC nieuws van de afgelopen negen dagen te bespreken. En dat was nogal wat!

(Mogelijke) versterkingen
Al op donderdag was het tijd voor het nodige NAC-nieuws. Jeugdspeler Aimé Omgba tekende een contract voor 2,5 jaar met de optie voor een extra seizoen en Casper Staring werd overgenomen van FC Twente. Beide spelers lieten deze week gelijk een goede indruk achter tijdens hun optredens. En kan Donny Warmerdam nog een versterking zijn voor NAC?

NAC - Jong PSV
De eerste wedstrijd onder Ton Lokhoff werd vrijdagavond gewonnen, maar het was geen spektakel in het Rat Verlegh Stadion. Toch zijn de heren in de studio wel redelijk tevreden, want de punten bleven in ieder geval in Breda.

Heerlijk bekeravondje
Als kers op de taart was er deze week de bekerwedstrijd tegen FC Eindhoven. De taart begon met een hele zure hap na veetien seconden, maar de vulling bleek uiteindelijk verrukkelijk: de late gelijkmaker van Jesaja Herrmann en de ontlading, de afgekeurde treffer van Eindhoven en de explosie van vreugde na de winnende treffer van Rowan Besselink. Ook bellen we nog even kort met debutant Tom, die naast Annie plaats mocht nemen. 

 

B-Side Rats · Een Tikkie naar het Zuiden - Podcast #149
Bron:
B-Side Rats
Terug naar overzicht
18 Reacties
115   14  
Das Phantom (BSR)

Naast dat ik mij onwijs stoor aan NOAD, vind ik het ook vervelend als hij continue uit de tent wordt gelokt of uitgescholden. Het is niet mijn vriend, maar ook dit gedrag draagt niet bij aan de sfeer op de site. Laten we niet de topics waar hij er niet komt op de boel te verstieren ook vervuilen met zijn onzin en nickname. Hoop op jullie begrip!

36   19  
Baosje

Noad1976 nog aangeschoven ? Of durft deze kruik niet?

12   14  
Nr. 20

@boasje die is nog aan het huilen omdat z’n vriend 2x heeft gewonnen met NAC……
Crew B-side rats…wapen u als nac keer verliest want dan komt er weer explosie van berichten van noadje. Die heeft hij al weken klaar staan op z’n pc in Tilburg.

15   18  
Rubenac

@boasje.

Die jankerd mag niet weg van zijn woongroep.

16   3  
Breda83

Agougil heeft nog een contract tot 2024 overigens.

115   14  
Das Phantom (BSR)

Naast dat ik mij onwijs stoor aan NOAD, vind ik het ook vervelend als hij continue uit de tent wordt gelokt of uitgescholden. Het is niet mijn vriend, maar ook dit gedrag draagt niet bij aan de sfeer op de site. Laten we niet de topics waar hij er niet komt op de boel te verstieren ook vervuilen met zijn onzin en nickname. Hoop op jullie begrip!

9   46  
den hulk

haal van hecke terug naar nac de defensie is zo lek als een safe

42   8  
Rubenac

Ja idd en ook Sergio Ramos die mag ook weg bij PSG.

Contract van Modric loopt ook af en aangezien het middenveld niet voldoet….

16   17  
Rade Bogdanovic

Wij mogen al blij zijn dat een Casper Staring naar ons komt. Ja mensen dat doet pijn maar zover zijn we gedaald.
Heimwee naar de tijd dat Nac spelers kon huren van Atletico Madrid....

37   1  
gjoewie

Zo lek als een safe? 🤔

8   2  
Stift

In de podcast wordt gesuggereerd dat Agougil zijn contract afloopt en gaat vertrekken. Hij heeft volgens mij nog een contract tot 30 juni 2024 dus zal nog minimaal contractueel verbonden zijn tot einde volgend seizoen.

11   9  
Nb.vos

Safe zelfst.naamw. (m./v.)
Uitspraak: [zeef]

halfbol keukengerei met een handvat en een bodem met kleine gaatjes waarmee je grove dingen van de fijnere kunt scheiden.

anders voorbeeld: `verdediging is zo lek als een safe`
aanvallende ploeg komt gemakkelijk door de verdediging van de tegenstander.

9   67  
steven73

een zwaluw maakt nog geen zomer . eerste redelijke wedstrijd nu maar hopen dat ze zo blijven spelen. dan zullen we niet promoveren mar hebben we in ieder geval een beetje voetbak im naar te kijken. En laat svp lokhof niets voor een camera zeggen. Wat een zelf ingenomen mannetje zeg.

15   8  
scheppioni

Nog iets recht te zetten komende wedstrijd bij de spurs uut hellemond gezien de blamage vorig seizoen !!! COME ON SUPER N.A.C. !!!

30   3  
RBConNACted

Ik begrijp dat het maar 1 wedstrijd is, ik begrijp ook dat we nou onszelf niet rijk moeten rekenen. Maar we hebben wel weer NOAD op het veld gezien en nieuwe debutanten die goed gespeeld hebben. Het is in ieder geval een schijntje van wat de toekomst ons wellicht kan gaan brengen onder Maas / Van Hooijdonk.

Laten we in ieder geval genieten van wat er afgelopen dinsdag is gebeurd. De rest zien we wel weer.

20   2  
Wanny

@ RBCONNACTED

Precies dat. Je moet gewoon genieten van zo'n lekkere bekerpot en even vergeten dat we 11e staan in de KKD.

En elke leuke pot die we dit seizoen nog te zien krijgen is meegenomen.

6   2  
Boxer

Nog even een itempje over de stadionomroeper:
https://qmusic.nl/tom-is-stadionspeaker-bij-nac-breda

13   1  
Daniëlle

Kleine correctie op de podcast: Aimé is niet afgevallen bij NEC. Hij heeft er zelf voor gekozen weg te gaan.

4   0  
NAC4EVER

Er word in de podcast gezegd dat je er niet bent je er geen plezier aan beleeft. (Ging over de berichten van NOAD1976 over NAC-Eindhoven).
Ik kon er niet bij zijn. Daar baalde ik vooraf al van, achteraf al helemaal.
Maar ondanks dat ik minder het gevoel mee kreeg dan in het stadion heb ik (en ik denk ook andere supporters die er niet bij konden zijn) en zeker plezier aan beleefd.

Begrijp wel wat er bedoelt werd, maar wilde dit wel even kwijt.

Hup NAC!

Laad alle berichten na dit bericht in