Wij gaan niet opzij

Een Tikkie naar het Zuiden - Podcast #150

Das Phantom

Een nieuwe aflevering deze week! Niet zomaar eentje want dit was nummer 150! Thijs en Thijs, kijken terug op afgelopen NAC week. Beide heren haalde wellicht meer plezier uit andere activiteiten die ze ondernamen afgelopen week, desalniettemin was er voldoende te bespreken!

2-2 tegen de Kattenmeppers
NAC wist na het bekersucces niet opnieuw te winnen. In Helmond bleef de ploeg van Ton Lokhoff steken op een 2-2 gelijkspel. Eerlijkheid gebied te zeggen dat NAC ook niet veel aanspraak maakte op meer. Het duo aan tafel nam de wedstrijd door. Met al eindconclusie dat het duel in Helmond geen hoogtepunt was van het weekend.

Bekenden in de beker
Het weekend werd ook vormgegeven door een bekerloting. Na een flink opgerekt voorprogramma door ESPN werden dan uiteindelijk toch de balletjes uit de bak gegraaid. NAC verscheen als thuisspelende ploeg, de tegenstander: SC Heerenveen. Dit betekent een weerzien met Haye, van Hooijdonk en Noppert. Kan het ook deze bekercampagne weer gaan spoken in het Rat Verlegh?

Lex is ex-NAC
Giakoumakis is geen Ex-NAC speler. Toch heeft zijn overstap naar Uwara Red Diamonds waarde voor de NAC-Supporter. De Japanse topclub heeft nu namelijk een buitenlandse speler te veel onder contract. Komt Alex Schalk naar huis? Verder werd de Ex-NAC rubriek spontaan nog verder opgevuld: een push melding van Yadran bracht ons het nieuws dat Lex Schoenmaker Jr. ook een Ex-NACcer is!

B-Side Rats · Een Tikkie naar het Zuiden - Podcast #150
Bron:
B-Side Rats
Vorig bericht
NAC O21 begint voorjaarsreeks met zege 5 reacties
Volgend bericht
Scout Schoenmaker junior vertrokken bij NAC 36 reacties
21 Reacties
61   4  
Van Flieger

Om ex-NACcer te kunnen zijn moet men eerst NACcer zijn geweest. En dat laatste was Lex al nooit.

17   18  
Ben

Met deze selectie gaan we de boot in tegen Oss!

41   7  
Molenschot Loco

Nac heeft in het verleden veel spelers gehaald met een "krasje"....Henk Fraiser heeft die als trainer nu ook.....zie hem graag komen....

61   4  
Van Flieger

Om ex-NACcer te kunnen zijn moet men eerst NACcer zijn geweest. En dat laatste was Lex al nooit.

17   15  
GREVE I .CH

Als je werkelijk volgend seizoen wil en MOET
promoveren , dan heb je wel spelers nodig als,
JP van Hecke , Mats Seuntjens ,Alex Schalk.
Niet perse deze 3 maar wel dat niveau .
Een Links en Rechtsback
En veel HEEL VEEL centjes.
Een ieder kan zich wel de namen invullen
van diegene die MOET vertrekken.
van mij persoonlijk ook Kai de Rooy
verlies nemen, een geen kopzorgen meer
over de man.

25   5  
Wanny

@ GREVE I .CH

VEEL, HEEL VEEL VISIE

Dat hebben we nodig. Geld komt daarna pas.

19   6  
Zwampie

Greve I CH
Mooi dat je deze namen noemt die dan zouden moeten komen of het kaliber speler.
2 van de 3 ,zijn spelers die door vele hier niet goed genoeg gevonden werden, schalk te klein en kon het niet als spits zijnde, mats had het verkeerde loopje en toonde weinig inzet/uitstraling! En nu roept men allemaal om deze spelers,omdat men kennelijk elkaar achterna praat of geen andere namen weten te benoemen. Deze spelers waren er ,maar kregen niet lang genoeg de tijd om te ontwikkelen of zaten in het verkeerde elftal waar niks uit kwam en het toendertijd niet de spelers waren die een elftal konden trekken.

Van de ene kant jammer en van de andere kant precies wat ik ook bedoel met het benoemen van de Rooy.
Je geeft aan dat we wel weten welke spelers weg moeten,maar je benoemt toch nog even specifiek de Rooy.
De Rooy is ook zo'n typische speler die door de media en door de supporters al te groot was gemaakt voordat hij begon. Zolang hij hier is, is het kommer en kwel ,slechte elftallen, slecht beleid , (jonge) spelers werden aan hun lot overgelaten en is deze speler ook te onder gegaan en ja, er zal ook een gedeelte bij hem zitten.
Maar het vertrouwen is er totaal niet dat zie je,dat merk je.
Maar zodra dit soort type spelers weg zijn en wel goed begeleid worden en presteren staan de supporters weer te roepen dat hij terug moet komen. Zie schalk en seuntjes, maar tegen de tijd dat die dan terug komen zijn de meeste grotendeels ergens anders uitgerangeerd en willen dan graag ,zelfs heel graag terug komen.
De vraag is dan, zijn ze nog echt waardevol voor NAC en welke waarde voor de toekomst(hoe lang kunnen ze nog mee)

19   14  
Ouwe Spionkop

De dagen van de transferdeadline verstrijken snel.
Totale stilte vanuit NAC.
Waar blijven de beloofde versterkingen????

14   11  
Wanny

@ OUWE SPIONKOP

Door en aan wie zijn versterkingen beloofd dan?

14   24  
Zwampie

Zou het zo maar kunnen dat svh voor een half jaar naar NAC komt?
Pierre zit weer in het bewind, Sidney raakt ontevreden bij Heerenveen en komt steeds vaker in het nieuws, cynisch applaus afgelopen weekend bij wissel, ontevreden als er een nieuwe speler komt want Sidney wil speeltijd en niet op het 2e plan.
Het is wel toevallig dat alles nu in het nieuws komt. We schall see

7   7  
robbierafello

Jammer.... geen gedenkwaardige of historisch 150ste uitzending, terwijl " de tijd" er zeker nu voor is.

12   8  
scheppioni

Wel benieuwd wie nou de scouting binnen ons NAC op zich gaat nemen !
Slechter dan dizze lex jr kon allemaal niet, heel langszaam is het hele zouteloze shit hagenezen uit ons NAC cultuur ! De verantwoordelijke in deze die deze zooi bij ons NAC aan de macht hebben gebracht, zouden bijna nog hun zin hebben gekregen, dat ons NAC vernietigt zou zijn, gelukkig is ons NAC een prachtige levende club en niet door een stel k^t hagenezen kapot te krijgen !!
Op naar betere tijden met een juiste termijnvisie ook zeker op langer termijn en geen aandeelhouderpaniekaankopen meer ! NAC zal nooit verloren gaan !!!

19   3  
Ouwe Spionkop

Ik heb de podcast even geluisterd.
Dit was niet de beste aflevering zal ik maar zeggen.
Overigens alle respect dat jullie dit elke week weer opbrengen!

10   9  
Tip

Proficiat met de 150ste mannen. Al ben ik het met regelmaat niet met de inhoud eens toch een prestatie !

18   5  
nm

Volgens mij was er ook een AD beloofd voor het einde van 2022.

8   4  
Krenk

Henk Fraser nog niet aan gedacht. Zou zomaar eens goed kunnen passen bij NAC!

5   2  
Dreman

@drenk
Frāser heeft aangegeven even niet aan voetbal te denken en te genieten van zijn rust voorlopig.
Om die reden heeft hij ook Roda JC afgezegd of in de wacht gezet.
Een gegeven is ook dat hij weer terug wil naar Limburg met zijn gezin en kinderen die in Heerlen zijn geboren en grotendeels tijdens zijn Roda tijd daar zijn opgegroeid.

Nu ligt Kerkrade en Breda ook niet al te ver uit elkaar uiteraard.

5   3  
Die ne gast

Fraser is een leuke naam en had als voetballer bij NAC gepast, maar de trainer Fraser laat zijn teams vooral spelen om niet te verliezen ipv spelen om te winnen. Steijn was ook zo’n resultatentrainer…

Op basis van welke voetbalvisie, en welke kwaliteiten en competenties van Fraser zou Fraser bij NAC passen?

11   1  
Krenk

Bij Vitesse en Sparta heeft hij het goed gedaan. Bekerwinst en jaar later de finale gehaald met Vitesse. Met Sparta gepromoveerd en play-offs gehaald. Ik had het idee dat dit niet met afbraakvoetbal plaats vond, maar ik kan het mis hebben.

3   10  
Tip

Fraser zou bij NAC m.i. prima passen. Dominante , doch sympathieke , vent die weet waar hij over praat uiteraard. We speelden onder HtC , Brandts en Steijn verdedigend. Althans deze trainers spelen om te winnen en kijken wat het beste bij de spelersgroep past. HtC zei letterlijk dat hij eerst een goed verdedigingsblok ging wegzetten. NAC speelde onder ten Cate een record aantal gelijke spelen. Het voordeel van kerels als HtC en Fraser is dat ze een fiks imago hebben en niet met zich laten sollen. Dan heb je in BVO ‘ De Slangenkuil’ ofwel NAC Breda hard nodig. Het belangrijkste is dat de leiding bij NAC hun oren niet laten hangen naar de mening van de supporters want het resultaat daarvan is : 1 dat tig trainers zijn weggepest waarvan bijna alle of alle keren onterecht.2. Het kost pakken geld en 3. Je staat uiteindelijk twaalfde in de keuken te pielen. Het verbazingwekkende is dat een groot deel van diezelfde supporters wederom denken dat die 11e plaats keuken ligt aan …………. De TRAINER. Heel origineel. Wat ik persoonlijk als supportertje wel graag zou willen weten: hoeveel gaat men nu investeren in nieuwe spelers in het komende seizoen ? Dat is heel belangrijk. Laat Lokhoff het komend half seizoen thafmaken, hij gaat hetzelfde resultaat halen als Molenaar had gehaald. Of er moeten snel goeie spelers bijkomen , maar dan had Molenaar het ook beter gekund. Ben benieuwd wie AD wordt want die moet eveneens super sterk in zijn schoenen staan. Veel lichtpuntjes kan ik tot heden niet ontdekken maar wellicht komen die nog. Duurt wel allemaal erg lang vind ik.

10   1  
Pinteman

@Tip

Ik reageer vrijwel nooit, maar als je gaat zeggen dat we onder HTC verdedigend speelden....

Best verzorgde voetbal wat ik in 30 jaar Nac heb gezien!

1   0  
scheppioni

Welke molen wa het nou weer Tip ?

Laad alle berichten na dit bericht in