NAC O21 begint voorjaarsreeks met zege

Masthow

Een week na het eerste elftal begon afgelopen weekend ook voor de jeugdelftallen van NAC de tweede seizoenshelft. De O21 en O13 wisten te winnen, terwijl de O16 en O14 gelijkspeelden. NAC O18 en O15 verloren de eerste wedstrijd van de voorjaarsreeks.

Na twee nederlagen in de eerste seizoenshelft heeft NAC O21 nu wel gewonnen van FC Twente/Heracles. De ploeg van Marvin van der Valk won met 0-2. Kosiah opende al na drie minuten de score. Mekkaoui verdubbelde die nog binnen het kwartier. In het restant van de wedstrijd kwam de ploeg, waar Ezechiel Banzuzi bijna de hele wedstrijd meespeelde, niet meer in de problemen.

NAC O15 beleefde na degradatie een valse start op het derde niveau. FC Eindhoven was met 0-1 te sterk. Hoewel er genoeg kansen werden gecreëerd, wist NAC er geen één af te maken. De bezoekers waren scherper in de afronding en scoorden na een kwartier spelen de enige goal van de wedstrijd.

Op bezoek bij Vitesse speelde NAC O14 met 2-2 gelijk. Nadat de ploeg halverwege de eerste helft op achterstand kwam, maakte aanvoerder Van Aarst al snel gelijk. Toch ging de thuisploeg met een voorsprong rusten. In de tweede helft scoorde Salem de gelijkmaker voor NAC, waardoor de punten werden gedeeld.