Wij gaan niet opzij

Een Tikkie naar het Zuiden - Podcast #157

Das Phantom

In de nieuwste aflevering van Een Tikkie naar het Zuiden praten Thijs, Thijs, Yannick en de jarige debutant Koen over de afgang tegen Jong Ajax, het verschil met de wedstrijd tegen MVV, de keuze tussen Velanas en Omgba en de verdediging van NAC. En dat allemaal in de week dat NAC op bezoek moet bij de koploper PEC.

Afgang tegen Jong Ajax
Na de winst en het goede gevoel tegen MVV, kreeg NAC gisteren weer een enorme dreun te verwerken. Compleet kansloos werd het in eigen huis weggespeeld door Jong Ajax. Wat betekent deze nederlaag in het proces?

Velanas: in or out?
De een vond de terugkeer van Velanas een logisch besluit, terwijl de ander liever Omgba in de basis had gezien. Voor wie moet Hyballa kiezen? En past Velanas wel in dit systeem? Verschillende meningen bij de heren achter de microfoon.

Valk: supporter en bestuurder
Henk Valk tekende deze week een overeenkomst en komt per 1 juni te werken aan de Stadionstraat. Valk, die op dit moment bestuurder is bij Philips, komt al jaren in het stadion en is een supporter. Wat verwachten de heren van de nieuwe algemeen directeur?

B-Side Rats · Een Tikkie naar het Zuiden - Podcast #157
Bron:
B-Side Rats
Terug naar overzicht
74 Reacties
40   11  
Ivo

De nederlaag tegen Jong Ajax liet vooral zien dat Hyballa niet in staat is om zijn strijdplan aan te passen als dat nodig is. Na de 0-2 en zelfs na de 0-4 bleven we Jong Ajax te veel ruimte geven, we mogen blij zijn dat het bij 6 treffers is gebleven,, met kunst en vliegwerk bleef een grotere afgang bespaard.

Tegen MVV kan je druk zetten, zij voetballen zich daar niet uit. Tegen Jong Ajax moet je fysiek spelen en de ruimte klein houden.

Hyballa haalde Lucassen er af, maar het probleem was dat hij veel te hoog moest staan. Een wissel Besselink -> Vet was veel logischer geweest, Vet is een veel fysiekere speler dan Besselink en dat heb je in deze potten nodig.

40   11  
Ivo

De nederlaag tegen Jong Ajax liet vooral zien dat Hyballa niet in staat is om zijn strijdplan aan te passen als dat nodig is. Na de 0-2 en zelfs na de 0-4 bleven we Jong Ajax te veel ruimte geven, we mogen blij zijn dat het bij 6 treffers is gebleven,, met kunst en vliegwerk bleef een grotere afgang bespaard.

Tegen MVV kan je druk zetten, zij voetballen zich daar niet uit. Tegen Jong Ajax moet je fysiek spelen en de ruimte klein houden.

Hyballa haalde Lucassen er af, maar het probleem was dat hij veel te hoog moest staan. Een wissel Besselink -> Vet was veel logischer geweest, Vet is een veel fysiekere speler dan Besselink en dat heb je in deze potten nodig.

22   24  
Van Flieger

De 2-6 van gisteravond was schandalig, NAC onwaardig en onacceptabel.

Er moeten snel antwoorden komen op de vragen wat het plan is om uit deze shyte te komen en hoe we aan de noodzakelijke 10 à 11 punten te komen voor een POP.

Of is het wel ok om straks tegen Roda thuis met nog maar 12.000 man op de tribune naar een nachtkaars te zitten kijken?

30   26  
Juupke

Wat wordt er een hetze opgezet door die kwal van de Telegraaf snor en Gijp tegen PvH?
Doordat die zieligerd van Steijn mooi aan tafel zijn zegje mocht doen, triest programma wordt het!

23   23  
Cees-2

Bij NAC zover ik het als buitenstaander kan beoordelen? Daar zit in de ketting een enorme zwakke schakel, dat moet overduidelijk zijn voor alles en iedereen. Zoniet dan ben je werkelijk compleet in en in blind. Een uiterst belangrijke schakel, zoniet zelfs cruciaal. En dat is het aantrekken en laten vertrekken van spelers.

Een gigantische breuk veroorzaakt dat in de structuur, als dat "verre" van goed verloopt. En dat is zondermeer het geval. Teveel spelers die aangetrokken worden voldoen gewoonweg niet. Veel teveel miskleunen, schrijnend zelfs. Dat mag nooit gebeuren. Al dat geld dat "daaraan" al is verspilt en nog steeds, gewoonweg lachwekkend.

O.a. Van Hooijdonk, Lokhof,.....enz, falen grotendeels op "dat" gebied. Spelers aantrekken is uiterst complex, o.a. ook zij beheersen dat onvoldoende. Zie de feiten, van nu, en het verleden. Als deze belangrijke schakel niet drastisch gaat veranderen, blijft dat meedogenloos door de rest van de opbouw te keer gaan. Dat is een onoverkomelijk feit.

Dus NAC, mijn advies, pak de koe bij de horens, zoniet veel,......veel,......sterkte met alle problemen die grotendeels daaruit voort vloeien.

16   19  
Cees-2

Ik heb bewust even opgelet, kan nu reeds met zekerheid zeggen, dat diegenen die de 3 duimpjes naar beneden hebben gegeven, zware tijden tegemoet gaan. Ik wens jullie, veel,.....veel sterkte. Uiteraard ook diegenen die het zelfde gaan doen. Jullie zullen het keihard nodig hebben.

9   4  
Ernie

Juupke
Maar ze hebben gewoon gelijk en dat weet jij ook!

31   10  
Das Phantom (BSR)

@Cees-2

Je weet dat NAC inmiddels een technische man heeft aangesteld die dat stuk heeft opgepakt sinds begin dit jaar, toch?

Zullen we hem eerst zijn werk laten doen alvorens we dat gaan beoordelen?

6   3  
Zwampie

Dat het niet goed was,is wel duidelijk.
Echter moeten we ons ook niet zo focussen omdat het jajax was die hebben gewoon een waardig kkd elftal alleen hebben die niks te winnen of te verliezen dus hoor je daar niks over als ze de ene week van top oss verliezen en de andere week NAC verslaan.
De score staat er ook los van, tegen jpsv was het net zo slecht alleen win je met geluk en klagen de supporters minder omdat je toch ma gewonnen hebt. Hetzelfde vorige week tegen mvv ,toen was ook niet alles goed ma wilde de meeste hier niks van weten omdat we toch gewonnen hadden.
Elke wedstrijd moet je kritisch zijn en zien waar de fouten liggen.en.die aanpakken.
Waarom als vet en Martina samen aardig staan te ballen waarom dan besselink brengen. Niks te nadele van deze jongen maar die mist nog veel teveel en maakt weinig progressie.
Zoals Ivo ook aangaf ,hyballa had besselink moeten vervangen voor Vet, Lucassen was een van de weinge die fel was en zijn team aanspoort om beter en meer druk op de man te zetten.
Martina was nu ook minder alleen lag dit wel aan het geval dat hij constant achter de spits aan moest en elk duel mee hem moest aangaan,aangezien niemand anders dit deed/kon.
Velthuis speelt al langer slecht met af en toe 1 wedstrijd dat het beter gaat.
NAC speelde met 5 man in de verdediging en door de uitvoering ervan(letterlijk en figuurlijk 5 man op een rij) liep je constant achter alles aan en vielen er overal gaten.
Hyballa had juist de aandacht moeten leggen ,dat men kort op de man speelde.
Laat je jajax voetballen en sta je zo te verdedigen dan leg je het tegen elke club af.
Ondanks dat jajax veel in de aanval was denk ik dat vd sande en omarsson de meeste arbeid en afstand hebben afgelegd en dat zegt dan toch ook genoeg.
Qua spelers staat je aanval en middenveld wel redelijk.
Qua verdediging en tactiek was het totaal verkeerd.

11   7  
Zwampie

Ernie,
Nie helemaal mee eens.
Dat Steijn in conclaaf ligt met pvh dat kan, daar hebben beide debat aan. Ook steijn moet hier in de spiegel kijken.
Maar omdat hij nu goed draait bij sparta komt hij nog steeds met zijn lul verhalen, als hij daar minder had gedraaid had hij ook wel een toontje lager gezongen.
Wat je eerder vreemd kan noemen is dat hij daar wel zo presteert en bij NAC niet.
Je kan maar 1 conclusie trekken en dat hij zijn eigen overschat heeft bij NAC, teveel vrijheid kreeg, een functie erbij heeft gedaan waar hij niet voor geschikt is en zich alleen maar moet richten op het elftal.
Bij NAC heeft (alleen) hij zijn eigen elftal samen gesteld, wilde van tegenhangers niks weten en werd hier door al zijn eigen gehaalde spelers en Mandwrs gesteund.
Bij sparta heeft hij van moment 1 al een elftal gehad wat er stond(ondanks degradatie zorgen) en heeft hij zich alleen bezig gehouden met het elftal, en zie dan kan hij wel presteren en daar is het fout gegaan bij NAC

32   5  
Ouwe Spionkop

Steijn: "PvH is boos omdat ik zijn zoon niet opstelde"
Nee hij was toen boos omdat je Sidney een paar keer in de laatste minuut hebt laten invallen. Dat was een pure vernedering, bewust om Sidney en PvH te kleineren.
Bovendien belachelijk dat Steijn om ruzie met de familie van Hooijdonk zijn beste aanvaller steeds op de bank hield.
Om maar te zwijgen over de incest relatie tussen Steijn en Manders en zijn uitstapjes naar Ibiza onder werktijd.
Om te kotsten die huichelaar van een Steijn.

7   10  
Willem 4,5

@cees-2. Van mij ook een duimpje omlaag, dus het zijn er nu al 5. Een aantal waaronder jij, denken dat in een jaar alles op de rails staat. Niet iedere speler slaagt bij de club, dat is namenlijk bij iedere club, er lopen wat 'mislukte' spelers rond bij de clubs. Geef de mensen die zijn aangesteld gewoon de kans om er iets van te maken ipv alles af te kraken. Als we volgend seizoen op dezelfde plaats staan rond deze tijd dan is er meer recht van speken. En schelden en constant lopen te zeiken dat het allemaal k.. is zoals een aantal op deze site, ik noem geen namen, want als je geen niveau hebt en een moeilijke jeugd hebt gehad moet je hulp zoeken, daar hebben we geen ruk aan.

9   9  
Cees-2

Das Phanthom: Maas zul jij bedoelen? Maar gaat hij "alleen" daar verantwoordelijk voor worden in de toekomst? Zeker weten van niet. O.a. P. v. Hooijdonk en Lokhoff blijven daar altijd in mee beslissen. Hebben die twee al niet overduidelijk aangetoond het niet te kunnen behappen. Lijkt mij wel. Die schakel blijft daarmee uiterst ,...uiterst zwak. En Maas heeft trouwens, dat onlangs, ook al wat gedaan in dat opzicht. Nogmaals, dit alles is cruciaal!

8   9  
Willem 4,5

P.s. ouwe spionkop. Maak je niet meer druk om het Haagse criminele circuit en uitschot uit het verleden, daar zijn we gelukkig vanaf!!!

11   9  
Cees-2

Willem 4,5: Ik wens jou oprecht enorm veel sterkte. En dat meen ik uit de grond van mijn hart.

8   12  
Cees-2

Willem 4,5: Ik zeg het niet snel, maar je bent "nu" compleet uit je nek aan het kletsen. Waar de club zeker niets aan heeft. Wat jou betreft laat ik het hier bij, daar er amper een zinnig woord van jou vandaan komt. Het goed je verder goed.

13   14  
jvt

Jvt schrijft het al vele jaren en werd steeds tegen gesproken. Menigeen is hier meteen positief bij elke "versterking", het is aandoenlijk maar meer hoop dan werkelijkheid. Kijk maar naar waar we nu staan en al die juichberichten ten spijt.

Een nuchtere analyse, N+B had geen voorbereid plan en moest nog overal met de pet langs. Als je toch een bedrijf wilt overnemen heb je toch al lang met mensen gesproken en potentiële sponsors en AD / TD in je mandje. We zijn een jaar verder en nu wordt er zelfs op tv flink afgegeven op je net aangestelde commissaris, en waar rook is, is...

De hitratio van het technische hart mbt nieuwe spelers en trainert voor aanvang van het seizoen en in de winterstop is veel te laag. Dat is gewoon realiteit. Een trainert die geen fatsoenlijke Nederlandse zin kan uitspreken laat staan iets uitleggen, die zelf niet op topniveau heeft gespeeld en niets anders kan dan gegenpressing; ook al geen normaal Nederlands woord. Dat is niet het niveau waar we beter van worden. De intrinsieke kwaliteit van de selectie is beneden alle peil, dat wordt ook niet veel beter met erop klappen. Onze Volendammer is na een paar maanden uitgerangeerd, kapitaal vernietigd, een veel te grote selectie en neimand weg kunnen brengen alleen met geld erbij.

Oplossing; een andere eigenaar met wel een eigen visie, geld, communicatie naar de achterban, geen vriendjes in je organisatie halen en met een flinke dosis daadkracht. MC gisteren gezien?

7   2  
Geelzwartwit

@cees en anderen in discussie

Een visie beleidsplan presentatie over dr sportieve identiteit en complete inrichting van de club door Peter Maas komt er hopelijk snel.

Feit is natuurlijk dat we al heel lang geen echte td hebben gehad. Er vaak snel spelers gehaald werden om toch kans op promotie te kunnen maken. We volgens mij niet echt een goede scout hadden enz enz.

En nieuw NAC met nieuwe mensen daar hoort een visie en plan bij. Wellicht wacht NAC met de presentatie daarvan als Valk binnen is.
Lijkt me ook logsich. Maar dan mogen ze dat ook communiceren.

Jeugd. Opleiding. Doorstroom. Begeleiding. Scouting tbv talent en tbv eerste elftal. Transfers. Speelwijze. Karakter en identiteit club en voetbalstyle. Welke essentiële posities in het veld zelf opleiden en welke van buitenaf halen. Welke trainers passen bij dit alles enz enz.

Maas zal vast nog meer vraagstukken hebben waar beleid op gemaakt moet worden. Voor mij is het allemaal de enige reden dat het tot op heden nog instabiel is.

Alle hoop en vertrouwen in Maas. Is de enige sleutel naar sportieve volwassenheid en professionaliteit.

13   6  
Das Phantom (BSR)

@Cees2

Hoe kan je dat nou zeggen alvorens hij goed en wel begonnen is? Ik geef dat liever eerst de kans voor ik er over oordeel.

Volgens mij is Maas een kundige man. Als in de toekomst zou blijken dat hij zijn taken niet of minder goed kan uitvoeren door bemoeienis van twee personen die daar geen invloed op mogen uitoefenen volgens de structuur, moet daar dan tegen worden opgetreden.

Het kritisch blijven volgen ipv op voorhand dit soort verhalen vertellen lijkt mij een goed idee, wat jij?

19   4  
Geelzwartwit

Ps. Pierre dient zich te beseffen dat hij mede een uithangbord van NAC is. En mag zich wel eens professioneler opstellen in zijn houding in de media.
Iedere negatieve uiting in de publciiteit linkt aan NAC. Iedere negatieve uiting van Steijn linkt ook aan NAC en eventueel aan Steijn zelf. Daar zit een groot verschil. Pierre is nu NAC en Steijn is Steijn.

Doe een beetje volwassen joh! (of professioneel)

7   5  
Geelzwartwit

@noad

Maar je bent het er toch wel mee eens dat we pas echt iets kunnen vinden van het nieuwe NAC als Maas zijn plannen bekend zijn en de budgetten er voor gesteld worden?

Tot op heden is er geroeid met de riemen die er waren. Dat dat ogenschijnlijk niet helemaal goed heeft uitgepakt lijkt zo te zijn. Maar Ton en Pierre zijn ook geen td of scout.
Die functies liggen ook niet meer bij hun. Het is aan Maas verder puin te ruimen en te gaan bouwen.

21   9  
Das Phantom (BSR)

@NOAD

Vooruit, nog één keer dan:
Alleen JIJ wordt tegengewerkt, omdat je niet op een normale manier kan communiceren, mensen beledigt en de meest gore suggesties en teksten op deze site plempt.

Je bent een lijn overgegaan en vanaf dat moment is besloten: dit gaat niet meer goed komen.

Het is sneu, zielig en neigt naar gestoordheid hoe jij je hier gedraagt. Zoek hulp, maar blijf hier lekker weg.

5   1  
Henri

@GeelZwartWit
Hier raak je ook in mijn visie de kern waar het om gaat draaien. Helemaal eens m.b.t. je visie over een beleidsplan van de TD en naar ik aanneem van de AD. Zij zullen beiden moeten communiceren waar zij met het nieuwe NAC, onder hun leiding, naar toe willen. De kaders uit zetten. Het is de kunst om hun visie te delen met de gehele achterban.Ik zeg altijd het moet een reis worden en je moet mensen duidelijk maken, enthousiasmeren om mee op deze reis te gaan. En eenmaal samen op reis communiceer dan ook regelmatig het verloop van de reis. Voor AD Valk zeg ik kijk eens naar hoe bij Philips Jan Timmer de grootscheepse reorganisatie, operatie Centurion, door hem werd uitgevoerd en op een charismatische wijze werd gecommuniceerd. Tenslotte is het op een mooie reis ook niet iedere dag schitterend weer. Ik heb er alle vertrouwen in, maar verwacht wel echt modern leiderschap van deze heren. We weten tenslotte allemaal waar incompetente bestuurders de laatste decennia NAC naar toe hebben gebracht.......... de afgrond!

3   7  
Willem 4,5

Zucht.......

8   5  
Ome Cor

Steijn wordt gevraagd of hij PvH een lul vindt.
Je zou Pierre hetzelfde kunnen vragen over Steijn.
Verder totaal onbelangrijk.

Overigens vond ik dat onze commissaris niet in dat NOS tv programma moet blijven zitten om zijn mening overal over te geven. Focus je gewoon op NAC !

Hyballa is lekker bezig en af en toe gaat het een keer fout. De man afbranden is niet nodig.
De aanhang wil nu nacompetitie en promoveren. NAC wil dat volgend seizoen pas.

Velanas op de bank en iedereen valt erover...een speler met zoveel goals...
Maar hem laten spelen ipv een ander inpassen is ook een gemiste kans.
Laat de trainer maar beslissen !

7   5  
Ernie

Het gaat hier alleen over het feit dat van Hooijdonk alle mogelijkheden heeft om Steijn een trap na te geven. Dat kan hij omdat hij iedere week bij Studio Voetbal zit. Steijn doet het momenteel goed bij Sparta omdat hij gewoon een prima trainer is. En dat kan van Hooijdonk niet toegeven.
Zijn periode bij NAC was geen succes, dat kwam ook door zijn dubbelfunctie, tegen wil en dank. Dat werkt nooit. Al is het in de periode na Steijn er niet beter op geworden.

4   1  
den hulk

hyballa kan beter de bus parkeren tegen pec en vvv

13   2  
Cool Hand

De druk op de schouders van Peter Maas wordt zo wel heel groot. Te groot? Aan Lokhoff en van Hoiijdonk heeft hij niets, dat is inmiddels wel duidelijk. Wie binnen NAC kan hem ondersteunen? Wie heeft er verstand van zaken aangaande het rekruteren van nieuwe spelers; jonge talenten en ervaren profs die het team kunnen leiden? Ik wens dhr Maas heel veel succes. Het is essentieel voor de toekomst van NAC dat hij goed werk verricht. Nog een rampseizoen ('23 - '24) en we kunnen ons echt zorgen gaan maken.

3   1  
Maikel

@OME Cor. PvH zal zijn functie bij de NOS nooit zelf opgeven. Ook als NAC dat vraagt. Eke week kan hij daar op zondagavond van genieten wat hij zelf inbrengt.

10   2  
Arie

@ Ivo

Het probleem dat Luckassen vaak te hoog staat kostte tegen MVV ook een goal, hij staat namelijk altijd te hoog, heeft totaal geen oog voor positie of zijn directe tegenstander en is gewoon geen rechtsback.
Zet daar de veel te bleue Besselink achter en je hebt een recept voor rampspoed. Aan de linkerkant idem met, balleke 5 meter van de voet, McNulty en Velthuis.

0   5  
Breda-Loyal

@Das Phantom

In Cees zijn realiteit is zelf het aantrekken van Kortsmit op het conto te schrijven van Maas

Veel geschreeuw weinig inhoud. 2 slechte potten als tegen Jong Ajax en Hyballa mag terug naar Duitsland hier op de site

4   2  
De beul van etten

Het is tijd om te gaan relativeren na een goede periode. Er komen enorm zware wedstrijden aan. Bouw geen luchtkastelen voor jezelf, dat voorkomt teleurstelling. Dit jaar is een overgangsfase, als het volgend jaar weer zo gaat mag je klagen. Nu gewoon schouders eronder en de longen uit je lijf schreeuwen in het stadion.

Eens dan wordt de hemel stralend blauw’

5   2  
Paulus 19

Stein wie is dat .

6   5  
Greve i. Ch

Zullen we het is over Dhr Steijn hebben
die zijn zoon in de kleedkamer toeliet
rondom de wedstrijden .
Ben je dan ook een lul ?

4   1  
Beultje

Knurft...
Over die GEK hoef je het niet te hebben dat is tijd verspilling.
Die zit al opgesloten anders kun je toch geen 50 keer achter elkaar dezelflde onzin schrijven op BSR als NAC gaat of aan het voetballen is...

8   10  
Noad1976

@ das phantom laffe lul ben je wat mij betreft

wel voorstanders nac is breda mij laten bedreigen en dan mij antwoord op jouw eenzijdige berichtgeving waarbij je overduidelijk persoonlijke belangen bij nac is breda hebt verwijderen

Wees dan een kerel ook. Achterbakse pi air mentaliteit.

12   4  
Das Phantom (BSR)

@Noad

Over een kerel zijn gesproken: gaan we nou nog een kop koffie drinken of niet? Want van achter je toetsenbord gaat het allemaal wel geloof ik, maar op een uitnodiging ga je nooit in.

7   12  
Noad1976

Waar wil je “ koffie “ drinken? Heb ik politiebescherming nodig?

8   3  
Das Phantom (BSR)

@NOAD

Het is aan jou, Carlo. Mag bij ons op kantoor, in de stad, op een andere locatie. Ik zal er zijn.

4   4  
Noad1976

Is prima als dat onder 4 ogen kan.

5   2  
Das Phantom (BSR)

@noad

Helemaal goed. Stuur je even een mail naar [email protected]bsiderats.nl? Maken we een afspraak!

4   8  
Noad1976

Ik mail liever niet ivm mijn privacy. Dat maakt het lastig het onderling wantrouwen.

6   3  
Das Phantom (BSR)

@ NOAD

Hoe wil je dan precies een afspraak maken? Wat is je voorstel? Via de site lijkt mij ook niet echt de oplossing. Vermoed dat we dan niet met twee aan de thee zitten. Hoor graag wat je plan is :-)

7   2  
Kinderkaartje

hotmail account aanmaken.
Twee minuten werk, privacy gegarandeerd.
Als je een miljoen ip adressen kunt gebruiken, moet dat ook lukken.

7   2  
leeuw

Ton en Pierre ook uitnodigen dan mag NACarlo zich persoonlijk en zich uitspreken wat hij van Ton en Pierre vindt.

8   4  
knurft

hahaha "politiebescherming "...; mijn privacy...onderling wantrouwen "

deze mafklapper is nog gekker dan een draaideur

4   6  
Noad1976

@leeuw tonnie sixpack heb ik vaak genoeg dronken meegemaakt in privesfeer bij feestjes ben ik echt niet bang voor

Ik kan wel online
Anoniem mailen maar heb dan geen inbox

En jullie denken mij voornaam bekend te maken maar dat is een niet bestaand emailadres.

6   3  
Das Phantom (BSR)

@Noad

Ik zie geen voorstel of oplossing in je bericht?

5   10  
scheppioni

onze sesamstraat figuur hekelt Pi-air en verheerlijkt de grootste pipo !
Walgelijk ! Noemt zich een NAC supporter, zo gauw de eerste barstjes gaan komen bij sparta, wordt duidelijk wat voor een ashole die pipo is, vraag ook maar eens in venlo !!
Ik heb vertouwen in NAC = BREDA, zij zijn nog steeds de aardbeving in BREDA op schaal 7,8 richter puin aan het ruimen van de laatste drie aandeelhouders met telkens hun verkeerde aanstellingen ! Ene kantekening voor Ton en Pi-air, nu wel laten zien dat jullie netwerk niet tegen valt in de toekomst en ook qua trainer stel een soort prestatie contract op, want het blijft spelers blijven de trainer maken of breken !!! HUP NAC !

0   5  
Noad1976

@ phantom ik denk serieus na hoe wij een afspraak kunnen maken

4   6  
Van Flieger

Van Flieg hebben ze ruim 2.5 jaar lopen bannen. Op basis van door hen niet gepruimde meningen, frequentie en tonaliteit. Ondertussen mochten totale mafklappers en vriendjes van de redactie gewoon doorposten.
Op voorstel van Van Flieg om te telefoneren om 'de kou uit de lucht te halen' kwam geen reactie. Wel waren er nogal arrogante, slecht geschreven e-mailtjes (bijvoorbeeld zonder aanhef of afsluiting) met teksten waar de honden geen brood van lusten.

Dit voorstel om met Noad te gaan zitten koffiedrinken is allemaal prima, maar wel ontzettend hypocriet. Ze willen alleen maar weten 'wie het is'.

2   3  
Das Phantom (BSR)

@Flieg

Naast het feit dat ik het inderdaad best prettig vind om te weten wie NOAD is, wil ik vooral de site zo toegankelijk mogelijk houden voor iedereen: zonder inlog, zonder beledigingen etc. Als daar een bak koffie voor gedronken moet worden, ook met jou, doe ik dat graag.

Je weet onze mail te vinden, geloof ik, dus ook voor jou geldt: je bent van harte welkom en politiebescherming is niet nodig.

2   3  
Sjef de gevulde [email protected]

Lachwekkend hierboven dat jullie hier überhaupt op in gaan op zo’n idioot man man. Overigens net zo lachwekkend als meneer Steijn. Misschien denkt hij dat iedereen het al vergeten is wat voor ongelofelijk puinhoop hij met de grootste debiel in onze Nac geschiedenis Matthijs luchtfietser Manders is. Maar ik niet en vele met mij. PVH moet hem finaal afmaken komende zondag en meneertje Steijn even op z’n plek zetten.

3   1  
leeuw

@NOAD, onze Ton en Jan kunnen zich alleen nog herrinneren dat er een ventje op een (voetbalfeestje) feestje zat en dat Ton hem vroeg of hij al zonder rietje ranja kon drinken, maar zich niet bewust was dat die opmerking zo´n uitwerking zou krijgen, het spijt Ton en biedt zijn excuses aan jou, hopelijk neem jij dit aan van onze Ton.

6   1  
Volksclub NAC

Die Steijn is echt de grootste achterbakse klootzak die er is. Ja het is verleden tijd en we moeten ons op de toekomst richten. Maar die klootzak heeft, samen met die andere Hagenezen, ons NAC totaal de vernieling in geholpen! En dan nog die zgn. bedreigingen. Nog steeds niemand opgepakt. Om te kotsen die vent!

2   1  
Beultje

@flieg...
Vindt jij het normaal dat noad voor en tijdens iedere wedstrijd van NAC 50 keer hetzelfde moet posten.
En wat hij zegt daar lusten de honden geen brood van....

2   3  
scheppioni

De juiste wporden Sjef dgk en volksclub NAC !!

4   2  
1 van de 2

BSR, zelf geven jullie aan niet te reageren op die idioot en dan ga je zelf uitgebreid met die idioot in gesprek over een afspraak.
Die idioot mag mensen ongestraft laffe lul noemen.
Snap dat het lastig is om met deze gek om te gaan, maar in gesprek gaan is niet de oplossing. Negeer en blok deze gek. Begrijp dat dat laatste lastig is maar verzin wat,.
Heb zelf nu ook alweer veel teveel aandacht aan triest figuur gegeven

2   3  
Das Phantom (BSR)

@1 van de 2

Je hebt gelijk, het is waarschijnlijk tegen beter weten in.

Maar héél soms heb ik nog de ijdele hoop dat ik het op kan lossen door met hem in gesprek te gaan en verdere maatregelen daardoor niet nodig zijn. Een soort voetbaltrainer die denkt dat hij het wel weer op de rit krijgt.

Het blokken en verwijderen doen we de rest van de de dagen weer als er geen gesprek volgt. In dit geval noemt ie mij een laffe lul en ik kan me prima verweren, dus dat is even minder erg.

3   2  
Willem 4,5

@das phantom. 1 van de 2 heeft gelijk. Waarom een gesprek met iemand die alleen maar kan schelden, tieren en spelers, de leiding en alles wat met onze club te maken heeft constant al maanden de grond in trapt. Typisch Nederlands ook ' we moeten het gesprek aangaan'. Hoe jullie het oplossen is natuurlijk aan jullie, maar een ban voor een jaar of 5 van deze beroepskwetser zou een idee zijn denk ik. Veel wijsheid toegewenst!

5   8  
Ernie

Scheppioni
Pierre van Hooijdonk is een achterbaks figuur. Steijn is een betere trainer dan de Graaf, Molenaar en Hyballa. Wat klopt er niet volgens jou? Haal de plaat voor je kop eens weg.

2   7  
Scheppioni

In dit geval ernie, de pot verwijt de ketel......maar noem je zelf dan ook geen NAC supporter !!

10   6  
Scheppioni

De grootste achterbakse figuur in mijn 40 jaar NAC is jou oompie maurice !! Ik zal de dag prijzen wanneer hij weer kei hard op zijn bakkes gaat ......de smerige zak hooi !

9   4  
Scheppioni

Met zijn schijn aangifte !!!

11   1  
Volksclub NAC

Haha die Ernie… jij vindt dus dat Steijn niet een loopje nam met onze club… (Ibiza) en samen met Mander alleen maar Hagenezen om zich heen verzamelde om er vervolgens met een enorm dure selectie ruk te voetballen. Toen nog even twee keer een bedreiging verzonnen zodat hij zonder schade kon vertrekken. Lag allemaal aan ons supporters.
En Pierre heeft als voetballer 100x meer voor onze club betekent dan de meeste passanten.
Maar ga lekker mee in de praatjes van die naaihond Steijn

3   15  
Tip

Mag ik een persoonlijk voorstel doen als supporter ? Want ik vind de huidige wijze van discussie pijnlijk om te lezen, niet goed voor deze (op zich) heel mooie site en eigenlijk voor niemand goed. Een conflict kun je nooit ophangen aan 1 persoon er zijn altijd meerdere betrokkenen.

Ik zou anonimiteit, om meerdere redenen, voor beide partijen juist wel aanhouden ! Dus zoek een communicatie kanaal dat je anoniem fatsoenlijk in gesprek kunt gaan. Dat hoeft niet moeilijk te zijn. Bsiderats zou de meest relevante punten kunnen opstellen waaraan noad1976 zich naar de redactie hun mening en hun verzoek dient de houden. Bv. Iedere keer TL wegzetten als een dronkenlap, PvH als een slang is naast niet relevant tevens niet acceptabel. Ook het aantal berichten van noad onder de wedstrijd limiteren tot een maximum van 5 of zo. En zeker geen herhalingen van hetzelfde bericht. Als je zo tot afspraken komt van een punt of 5 a 6 dan ben je er denk ik wel. Andersom kan de Bside redactie reageerders hier daarna verzoeken inhoudelijk te blijven en zelf ook niet steeds persoonlijk te worden en daarmee in herhalingen vervallen. Afspraken maken is 1 en daar iedereen zich aanhouden is 2.

Kort gesteld is de aversie van noad (althans dat maak ik op uit zijn reacties) dat hij niet gelooft in N=B (oud NAC) en hij vindt dat de redactie zich, vooral afgelopen zomer, te onpartijdig heeft opgesteld. Ik zie eigenlijk niet in in waarom hij dat niet zou mogen vinden en ventileren ? Het is trouwens helemaal niet zeker of N=B een succes wordt. Dus niemand heeft de wijsheid in pacht.

Maar discussie tussen noad en verschillende reageerders hier dient wel hoognodig te worden gefatsoeneerd. Iedereen daar een beetje zijn best voor doen en eerst afspraken maken. Succes en wat mij betreft, over en sluiten.


14   2  
Willem 4,5

@Tip . Jij noemt de reacties van N onacceptabel. Ik noem zijn reacties schandalig en buiten alle proporties, ik ben namenlijk niet Ruttiaans ingesteld. Er zijn grenzen aan wat je kunt en hoe je iets mag zeggen. N heeft alleen maar gescholden en mensen constant beledigd. Dus vraag aub geen begrip, het heeft ook niets met N= Breda te maken, maar met een losgeslagen gek.

9   4  
Henk

Hardop gelachen om de reactie van Tip. Wederom mooie satire van hem. Hulde!
Het schandalige gescheld, beschuldigen en beschadigen van noad1976 omschrijven als discussie is erg creatief en knap gevonden. Daar was ik zelf nooit op gekomen.

12   9  
Ome Cor

Supporters die nu nog steeds over Steijn lopen te zeiken hebben we een heel klein piemeltje.

1. Laat het los en ga door met je leven
2. Zoveel beter is het nu bij NAC ook niet onder de invloed van oude helden als Pierre en Ton met hun mini netwerkjes.
3. Steijn doet het geweldig met Sparta, ongeacht of je de man respecteert of verketterd.
4. Sinds wanneer mag je Pierre geen lul vinden ? Eigen supporters hebben hem jarenlang voor Judas uitgemaakt (de hypocrieten)
5. Richt je net als NAC op volgend seizoen, wanneer de club wil promoveren ipv op negatieve dingen uit het verleden5   14  
Scheppioni

Wel een bloed piemeltje cor geen vlees piemeltje !

0   4  
Van Varen

@Das Phantom,

Gebruik anders discord oid om een anonieme bak koffie te doen. Geen email oid dat zichtbaar is, alleen moet je samen op een server zitten en dus zal de een de ander uit moeten nodigen. Maar dat zal met alle diensten moeten.

4   18  
Van Flieger

Ach ach ach. Het hypocriete smaldeel van deze site laat zich weer kennen zeg. Huichelachtige banvragers die zelf een heel negatief sfeertje hebben gecreëerd komen weer met hun wapperende vingertje over wat wel of niet fatsoenlijk zou zijn. Het stinkt hier weer geweldig. En ja, daar is de redactie van deze site in meegegaan. Resultaal: een tot op het bot verdeelde achterban.

11   2  
Van Varen

@flieger,

Het lijkt hier wel net de samenleving waarin iedereen steeds meer gefocust is op de ik en de mensen lijnrecht tegenover elkaar staan.

Maar laten we vooral de mannen van BSR de schuld geven. Man man man, doe eens een keer iets ipv alleen maar commentaar geven.

4   2  
Badeend

Hmmm oorzaak en gevolg door elkaar halen. Bijzonder. Bijna net zo gaaf als de "prachtig!" van Baudet. Heel knap. Voor je het weet, ga je het zelf nog geloven ook.

8   1  
Ben de Gaijgek

Gelukkig Meneer van Flieger bent u geen haatzaaiende splijtzwam binnen de achterban, hè.

Kom nou toch op. U maakt iedereen digitaal af die een functie heeft binnen het NACse welke u stiekem ambieert, maar van helemaal niemand gegund krijgt.
Uw haatcampagne is geboren uit pure wrok, dus gedraag u nou niet als een alwetende.

Laad alle berichten na dit bericht in