Wij gaan niet opzij

Een Tikkie naar het Zuiden - Podcast #165

Das Phantom

Het ticket voor de play-offs is binnen en dus is de stemming in de studio opperbest. Levien, Yannick en Thijs 1 bespreken uitgebreid de wedstrijd Almere City - NAC, hebben het over de keuzes van Hyballa en het koningsduo in de aanval wordt besproken. Veel luisterplezier!

Overtuigend in Almere
NAC won zondag met 0-2 in Almere. Ondanks dat het aan het einde met tien man kwam te staan door een domme actie van Vet, waren de doelpunten van Agougil en Omarsson voldoende voor de overwinning. Ook omdat NAC zelf weinig weg gaf. Hyballa maakte een paar opvallende keuzes, maar die pakte goed uit. Met welke opstelling gaat NAC spelen in de play-offs?

Banzuzi en Agougil
Banzuzi en Agougil hebben zichzelf weer in de basis gespeeld en maken indruk. Beide spelers hebben een contract tot en met 2024. Moet NAC proberen deze gasten langer aan zich te binden of is doorselecteren een betere optie? En willen ze überhaupt blijven?

Koningskoppel
NAC heeft een echt koningskoppel met Van der Sande en Omarsson. De twee spelers weten elkaar makkelijk te vinden en scoren en assisteren er rustig op los. Is dit het gouden wapen voor in de play-offs?

B-Side Rats · Een Tikkie naar het Zuiden - Podcast #165
Bron:
B-Side Rats
21 Reacties
80   3  
ELH

Het koningskoppel maar snel verlengen voor ze volgende zomer gratis de deur uit lopen.

80   3  
ELH

Het koningskoppel maar snel verlengen voor ze volgende zomer gratis de deur uit lopen.

10   4  
BREDA 1965

Ik zou het een eer vinden om voor NAC te mogen voetballen....

19   2  
Charpie

Ja, ik ook wel.
Met mijn 68 jaar en alleen ervaring als straatvoetballer vroeger :-))

13   4  
Wanny

Bijtekenen of verkopen lijkt me. Velanas taferelen daar hebben we niks aan.

12   19  
Eastwood

Wat betreft Vet denk ik dat we niet moeten klagen. Het is een buitengewoon lompe actie, iemand beuken waar de bal niet in de buurt is. KNVB straft misschien wat zwaar maar in de spiegel kijken kan ook geen kwaad, andersom zouden we dit ook niet leuk vinden.

20   44  
Sjak

Mannen,
Ik doe mijn best om deze podcast terug te luisteren, maar maak hem korter. Het is net als naar een Noors tv-programma kijken waarin 4,5 uur een trein door het beeld rijdt. Ik begrijp de goede bedoelingen, maar de podcast is slaapverwekkender dan melatonine.
Ik snap het, het is vrijwilligerswerk en ik ben ontzettend blij met deze site en al jullie inspanningen, maar je hoeft geen podcast te maken.
Ik heb de beste bedoelingen met jullie, ik ga pas weer luisteren als het concept veranderd is.
Succes..

22   2  
DenTinus

Gisteren met Tein Troost gesproken over zijn terugkomst naar NacBreda.
Hij is letterlijk gegroeid als keeper in de 5 jaar dat hij bij Feyenoord heeft gezeten en heeft heel veel zin om bij NacBreda de strijd aan te gaan om eerste keeper te worden.
Op en top gemotiveerd om alles te geven.

Ik zou het persoonlijk erg tof vinden,
een Bredase gast in de goal bij onze club.

25   2  
Das Phantom (BSR)

@Sjak

Dank voor je feedback, Sjak. Soms moeten we inderdaad wat beter op de tijd letten en verdwalen we in ons gesprek. Dat kan wel wat strakker.

Mocht je verdere input hebben, mag je natuurlijk altijd even een mailtje sturen naar bsiderats@bsiderats.nl. Dat waarderen we alleen maar!

39   8  
Da Pope

@Das Phantom

Wat mij betreft starten we vandaag nog met het produceren van Noorse treintelevisie. BSR presenteert Bortedager / Åwaydäys.


27   2  
RBConNACted

Alleen al op basis van de 2e helft van het seizoen moet je gewoon gaan verlengen met Omarsson, van der Sande, Aggougil, Banzuzi etc.. Jongens die het spel maken. Geld ook voor onze verdediger Martina. Doet het prima, geen blessures na lang eruit te zijn. Dit zijn jongens die volgend seizoen voor ons gaan doen.

26   15  
RBConNACted

@SJAK @ DASPHANTOM

Voor mij kan de podcast niet lang genoeg duren. Ik ben fan van Levien zijn optimisme en vooral hoe die alles ook weer kan afbranden zodra het slecht gaat. Altijd vrij goed onderbouwd. Ik kijk er op maandag altijd naar uit en vind het jammer als de podcast voorbij is.

Tip voor onze SJak.
Maak lekker een wandeling en luister ondertussen de podcast.
Vooral de podcast niet korter maken, anders richt ik volgende wedstrijd een halve liter op je kegel.

24   4  
RaraNAC

Het stoort mij zo dat ze in de Telegraaf podcast voor de tweede week op rij Hyballa helemaal affakkelen. Uit het niets.

Het is zo duidelijk dat M&M de afgelopen jaren betere lijntjes hadden lopen in het land dan het (destijds) stuurloze schip NAC.

Gelukkig weten wij wel beter maar landelijk staan we er echt nog steeds niet goed op.

Ondertussen mag er van mij wel een cynisch spandoekje komen voor M&M. Verantwoordelijk voor het dieptepunt in de laatste 40jaar, met als gevolg de grote ommekeer!! Dus ergens mogen wij ze dankbaar zijn.

10   7  
Sjak

@RBConNACted

Waarom die laatste zin, doe normaal man, volgens mij heb je nog wat heel wat wandelingen nodig om je agressie te reguleren.
Ik waardeer deze site enorm en de inspanningen van de mannen hier en hun reacties.


21   0  
RBConNACted

@SJAK

Ik zei het omdat er altijd zo'n gedoe is met bier gooiers bij Gegenpressing.
Was een grapje Sjak, nie zo kwoad. Zal voortaan rekening houden dat ik je rustig moet benaderen.

Excuus.

5   4  
Sjak

@RBConNACted

Snapte hem al niet zo goed, het is ook soms moeilijk te duiden wat men hier bedoeld.

6   17  
scheppioni

Goed om te zien betreft Agougil en Banzuzi, hopelijk trekken ze de lijn door, ik ben daar nog wel een beetje argwanend voor.........
De flow zien te houden met dit NAC en Boere inpassen !
Een brede selectie NAC kan zomaar succes worden !

9   2  
Arie

Banzuzi en Agougil moet je verlengen voor het einde van het seizoen als je verlengt om ze te houden. Bij goede playoffs gaat daar sowieso aan getrokken worden na hun goede spel van de laatste weken.

12   9  
WillyG

Van mij mag Sjak lekker wegblijven wat betreft het luisteren van de podcast, hahaha! Ik zou zelfs willen opteren voor 30 minuten extra tijd. Als je in acht neemt dat het vrijwillig is en jezelf een gezonde interesse in NAC hebt dan is dit gewoon een zeer goede podcast.

Ik denk dat ik gemiddeld 3 tot 4 uur aan podcasts luister per dag, en wordt een hoop bagger gemaakt, maar daar valt een Tikkie naar het zuiden zeker niet onder.

HUP BSideRats! HUP NAC!



6   7  
Eastwood

Niks mis met dit format wat mij betreft. Deze podcast is zo sterk omdat jullie (misschien onbewust) hetzelfde gevoel oprakelen als die drie bij Vandaag Inside, namelijk het gevoel dat je erbij zit en bij wijze van spreken kan meepraten, en niet naar een houterige bedoeling zit te luisteren (kuch Geggenpressing). Gewoon lekker kroegpraat over NAC door mensen met veel kennis en goed onderbouwde uitspraken. Ga zo door.

8   1  
Belgische Naccer

Je ziet spelers opbloeien onder Hyballa. Van der Sande, Agougil, Banzuzi zijn toch spelers die de vorige trainers ook tot hun beschikking hadden, maar er niks mee deden of konden.

Omdat deze spelers nu WEL boven komen drijven, omdat je nu een goede trainer hebt, in plaats van de zoveelste koekenbakker...Krijg je nu het bijkomende probleem, dat als je nu niet promoveert, je gedurende het volgende seizoen deze spelers moet gaan verlengen, zonder dat er een garantie is op eredivisie voetbal....

Dan krijg je toch weer dat Velanas-gezeik...dat een van der Sande of een Omarssom voor clubjes als Sparta of Volendam kiezen omdat die Eredivisie spelen en NAC (nog) niet.

En dan kan Hyballa weer opnieuw beginnen...Dus promoveer maar gewoon nu, en dan die gasten meteen bij laten tekenen, nu al en verdere versterkingen halen. Velanas mis je allang niet meer....dat heb je met een trainer die het snapt!

HUP NAC! Vol gas die plaoffs in, en laat al die andere clubjes maar janken. NAC gaat gewoon naar de ere!

0   0  
GJ_NAC

Ik moet toch even gezegd hebben dat ik weer meer plezier beleef aan de podcast nu Levien er weer bij is.

Laad alle berichten na dit bericht in