Wij gaan niet opzij

Een Tikkie naar het Zuiden - Podcast #19

DeWeesJr

In de negentiende aflevering van onze podcast behandelen we de gesprekken die gaande zijn tussen de clubs en Fox Sports. Ook de inkrimping van de selectie wordt uitvoerig besproken. En luister vooral het einde van de podcast, want we hebben jullie hulp nodig!

Bron:
B-Side Rats
Vorig bericht
´NAC toont interesse in Jesper Drost´ 24 reacties
Volgend bericht
Clubs nog in gesprek met Fox Sports 21 reacties
16 Reacties
14   0  
Chris W.M.

I’m on it.

14   0  
Chris W.M.

I’m on it.

1   4  
TheMode

Leuke podcast weer!

Het zal bij de strategie bij de onderhandelingen met FOX ook niet helpen dat de AD pas op 1 juni start. Je kan dan nu nog geen harde koers volgen, als Manders daar later weer anders in zit.

Dit geldt volgens mij ook voor de afdeling communicatie. Hopelijk als Manders er is dat er dan een duidelijkere koers is die meer aansluit bij de wijze hoe supporters NAC beleven.

5   0  
Thiestemberg (BSR)

@Chris W.M.

We zijn benieuwd!

6   2  
Tante Annie

Maar als jesper drost komt, dan moet je toch sowieso al dogan verkocht hebben? Want je hebt ook nog azzagari als back-up. Of zeg ik nou iets vreemds?

1   1  
Thiestemberg (BSR(

@Tante Annie

Azzagari kan ook wat verder terug spelen als spelverdeler. Wel is het zo dat Dogan en Drost twee jongens op dezelfde positie zijn, met een redelijk salaris. Dus Drost aantrekken komt niet echt overeen met werken naar een smallere kern, tenzij Dogan vertrekt natuurlijk.

10   0  
Chris W.M.

Drost is dan wel weer een linkspoot, en Hyballa heeft meermaals aangegeven dat hij vind dat er linkspoten bij moeten komen. Dus Drost in plaats van van der Gaag wellicht?

3   5  
geelzwartwit

Inderdaad zou het een typische NAC aanwinst zijn. Komt uit een flinke blessure waarna zijn contract niet verlengd is. Kom maar naar NAC joh we zijn het gewend. Vreemd dat de potcastmensen hier geen seconde bij stilstaan. Geblesseerde spelers naar NAC? Gewoon niet meer doen please.

Heracles half jaar zonder Drost
Jesper Drost moet een operatie aan zijn knie ondergaan. De 26-jarige middenvelder van Heracles Almelo kwam dit seizoen vanwege knieklachten nog niet in actie en een operatie blijkt onvermijdelijk. Drost heeft zo'n half jaar nodig om te herstellen.

Sportredactie 13-09-19, 14:25

,,Zijn knie is al vanaf het begin van het seizoen een probleem", zegt trainer Frank Wormuth. ,,We hebben samen besloten dat een operatie het beste is. Hij zal ongeveer een half jaar uit de roulatie zijn. Dat is jammer, maar we moeten ook aan zijn gezondheid denken.”

6   6  
Waar zijn ze ??

Op dit soort stukjes mis ik altijd de commentaren van Fred 1, Harry bd, los polos Hermanus

Ik zie ze nooit meer iets posten waar zijn ze heen. Erg jammer

Goed werk chris ben benieuwd naar de uitkomst.

7   0  
Nac

@geelzwartwit

Dat spelers zoals jesper drost eventueel haalbaar zijn kan alleen maar als daar iets mee is. blessures, weinig speeltijd of eventueel heel het jaar op de bank.

Als zo’n speler in zijn oude vorm komt, dan ga je daar veel plezier aan beleven.

Door groningen 1,5 mil voor betaald.


Het kan 2 kanten op of schot in de roos of het word helemaal niks

4   0  
BredaCentrum

Voetbalprimeur bevestigd zojuist dat Drost inderdaad kan rekenen op interesse vanuit ons NAC!
Goed speurwerk mannen

1   1  
Bart

Ik denk dat hij EA gaat vervangen, EA was in de winter al interesse voor en ik zie dan wel gebeuren dat Drost, Haye en hopelijk verschueren (anders azzagari). Dogan zie ik toch meer als spits dan als middenvelder maar, ga er vanuit dat hij ook nog wel vertrekt om evt. ruimte te maken voor een buitenspeler. Ik denk dat er veel verassingen gaan komen deze transferperiode.

8   0  
Chris W.M.

Tsja, BNDeStem kiest de makkelijkste weg. Die bellen hem gewoon op, waarin hij de interesse bevestigd. Zo kan ik het ook...

Wat betreft die knie; van wat ik er van heb gelezen had hij last van een klein plekje in zijn knie waar kraakbeenschade zat. Dat is met een kijkoperatie te herstellen, alleen duurt het heel lang voordat het lichaam voldoende kraakbeen en littekenweefsel heeft aangemaakt zodat je het weer volledig kunt belasten. Volgens eigen zeggen had hij gehoopt in maart/april weer wedstrijden te kunnen spelen. Aangezien het nu eind mei is verwacht ik dat hij volledig inzetbaar zal zijn op trainingen. Daarbij zal er natuurlijk uitgebreid bekeken gaan worden naar zijn knie bij de medische keuring, dus als hij daar doorheen komt maak ik me niet veel zorgen.

0   0  
WillyG

De eerste inkomende transfer van het komende seizoen????

https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/367778/nac-breda-laat-oog-vallen-op-transfervrije-drost/

2   0  
Da Huge

Complimenten voor het stukje waar de jeugd werd genoemd. Dit is misschien wel heel interessant voor de toekomst om dat wat vaker te behandelen zodat er meer beleving over de jeugd komt.

1   0  
Basje

Hopelijk komt drost en is het de nieuwe muhren van ons oude NAC.... operatie begaan en het seizoen erop een paar ballen in het net leggen. Laten we het hopen!?

0   0  
Beest

Waar zijn ze .

Dan ben je echt de enige die ze mist . Je zal wel een ip adress delen met deze gebruiker(s)

Laad alle berichten na dit bericht in