Wij gaan niet opzij

Een Tikkie naar Het Zuiden - Podcast #206

DeWeesJr

De dag na carnaval schuiven Levien, Yannick en Thijs 1 achter de podcastmicrofoon om terug te kijken op de afgelopen NAC-week. Een week waarin weer niet gewonnen werd en er een interview online kwam met technisch directeur Peter Maas. Ook een mogelijke locatie voor het trainingscomplex wordt besproken.

NAC - FC Eindhoven

Carnaval begon met een flinke kater en niet alleen van het bier. NAC gaf een 2-0 voorsprong weg en speelde met 2-2 gelijk tegen FC Eindhoven. De heren aan achter de microfoons waren niet bepaald onder de indruk van wat NAC liet zien en beschouwen ook na over het spelplan van de trainer. 

Interview met Peter Maas

Daar was dan weer eens Peter Maas. De technisch directeur gaf een interview op het clubkanaal. Daarin werd veel niet besproken en wat er wel werd besproken bleef intern. Dat moet anders. 

Trainingscomplex

Dan was er verder nog het nieuws over het trainingscomplex. Eerst klaagde de trainer over de velden in Zundert. Een paar dagen later was in de krant te lezen dat de tijd begint te dringen voor een eventuele nieuwe locatie. Er worden wat locaties besproken.

B-Side Rats · Een Tikkie naar Het Zuiden - Podcast #206
Bron:
B-Side Rats
27 Reacties
10   0  
BotakBreda

Bij Telstar gaan we weer 3 punten wegslepen!

5   2  
Ed

Uit Telstar graag 3 punten !

10   0  
BotakBreda

Bij Telstar gaan we weer 3 punten wegslepen!

9   4  
Kiko

Eerst als club stabiel worden, dan pas kijken naar zaken als trainingsfaciliteiten. En zeker niet deze trainer nog even van alles laten veranderen voordat ie vertrekt.

2   2  
Grote Kerk

Gelukkig heeft Telstar geen hobbelig en wegzakkend veld. Een strakke mat daar, dus geen nieuwe blessures.

2   0  
markenaa

Telstar uit altijd lastig 😅

9   9  
Waarom zo

Maandag maar de witte zakdoeken meenemen voor van hooijdonk en de rest

8   3  
WillyG

@KIKO

Volgens mij zijn zaken zoals je trainingsfaciliteiten op orde hebben, fundamenteel voor het krijgen van een stabiele club....

12   5  
Grote Kerk

Weet je wat echt fundamenteel is voor successen ? Een stabiele kundige directie , management en technische staf. Waar je jaren mee vooruit kan ! En NIET gebaseerd op "ons-kent-ons" principe.

6   1  
Buddha

De suggestie wordt gewekt dat we Van Gastel naar Turkije hadden moeten laten gaan. Deze week heeft Van Bronkhorst aangegeven dat er vergaande interesse was maar hij niet naar Besiktas wou dus al wou NAC van JP af, dit was niet aan de orde.

3   1  
Da Pope

@Buddha

NAC zegt zelf toch echt iets anders: https://www.nac.nl/nieuws/vertrek-jean-paul-van-gastel-niet-meer-aan-de-orde

3   1  
Da Pope

@Buddha

En deze natuurlijk: https://www.nac.nl/nieuws/nac-weigert-trainer-aan-besiktas-af-te-staan

5   0  
Buddha

@Da Pope

Van Bronkhorst zat deze week bij RTL een ander verhaal te vertellen. Dus of hij liegt of NAC liegt.

5   4  
scheppioni

Afgelopen vrijdag een aantal keren gevloekt en toch maar op zijn Jack Charlton ek1988 maar vijf dagen flink er tegenaan gegaan !
Morgen tegen telstar geen drie punten, dan is het een heel eind over, dan wordt het ons NAC de grijze muis met een waarde selectie van bij de top 3 kkd ! Dit kan alleen weer bij ons NAC helaas ! Morgen 1-3 bij velzen zuid !

7   2  
Ivo

Playoffs zullen voor dit NAC een toetje met een zure nasmaak worden. Dit team kan geen reeks wegzetten, daar is het te wisselvallig voor, zelfs 90 minuten scherp blijven is teveel gevraagd. Door dit seizoen kan een dikke streep. Ik geloof er niet meer in, ook niet in een Houdini-act via de playoffs.

JPvG maakt het seizoen af, de energie zal in de resterende 14 potjes weglekken uit de selectie. Als je nergens meer voor speelt, maakt het ook geen hol meer uit en de helft van de selectie is bezig met volgend seizoen bij een andere club en wil vooral heel blijven. Sterkhouders als Omarsson en Martina zullen vertrekken.

NAC moet nu al op zoek naar een trainer voor volgend seizoen, die naam moet bekend zijn voordat de laatste pot gespeeld is. Of Maas nog houdbaar is weet ik niet. Er is dit seizoen heel veel fout gegaan, er is geen technisch plan dus de kans is groot dat er weer een trainer en spelers uit de hoge hoed komen die niet op elkaar afgestemd zijn. Het afbreukrisico van doorgaan met Maas is groot.

Er is meer dan ooit een herkenbaar elftal nodig. Strijdbaar, werklust, drang naar voren, en als het moet een beetje gemeen. We zijn veel te lief, voor onszelf en voor de tegenstander. Volgend seizoen een nieuwe kans, hopelijk lukt het een keer om de puzzelstukjes op de goede plek te leggen. Iedereen met een hart voor NAC verdient beter dan dit.

4   0  
NAC

@IVO

Omarsson is in dit systeem geen sterkhouder en Martina is niet zo moeilijk te vervangen.

Martina wordt gewoon te oud.

Voor het salaris wat Martina verdient kan je wel een betere speler met snelheid halen.

Er zal alleen weer een hele nieuwe aanval gehaald moeten worden. Hopelijk zijn ze hier al mee bezig.




3   0  
Dos

Er staan nieuwe afleveringen van de serie "Sunderland till i die" op Netflix.
Hoe herkenbaar.

7   0  
henk

Eerst sprak Besiktas met Fernando Santos. Toen deze onderhandelingen spaak liepen is er een korte periode gesproken met Van Bronckhorst. Daarna is Santos direct vastgelegd. Ze hebben nooit hun best gedaan voor Van Bronckhorst. Het lijkt er steeds meer op dat Van Bronckhorst is gebruikt door Besiktas om de onderhandelingen met Santos vlot te trekken. Dat NAC toen grote dingen over Van Gastel heeft geroepen staat daar los van.

2   0  
Wim

Wordt het morgen live uitgezonden? Zie er niks duidelijks over staan op espn…

1   1  
Henri

@NAC
Als trainer moet je een systeem hanteren waarin je spelers het beste tot hun recht komen. JPvG heeft dit inzicht/vermogen helaas niet.
Wat betreft routiniers wordt erop dit forum vaak wat spastisch gedaan. Heracles had vorig jaar zijn kampioenschap aan Armanteros en Bruns te danken. Martina kan op of naast het veld nog een belangrijke rol spelen voor menig selectiespeler van NAC. NEC kocht in de winterstop Chery van 34 jaar en heeft inmiddels zijn waarde al bewezen. Bij Twente zit nu Van Wolfswinkel 35 jaar vaak op de bank. Komt hij erin dan scoort hij. Gisteren viel Pedro bij Lazio in tegen Bayern op Champ. League niveau. Pedro is nu 36 jaar. In Italië kopen de topploegen regelmatig spelers van 33-34 jaar uit de Premier League waar ze nog jaren plezier van hebben. Maar Martina is met zij 34 jaar volgens sommigen alweer te oud voor NAC op KKD niveau. Kijk even wat Mathijsen bij ADO aan het doen is met Veerman 32 jaar, Van Mieghem 34 jaar, Schalk 31 jaar, Derijck 36 jaar en Marsman 33 jaar. Gaan waarschijnlijk wel promoveren ...............en NAC?

4   0  
Babos!

@Henry je hebt helemaal gelijk maar je moet ook kijken naar de financiële kant van het verhaal. Ado heeft een tekort van 7 miljoen. Ok die gaan promoveren maar dan? Dat is niet zomaar terugverdiend ook niet via de ere. NAC is voorzichtig wat dat betreft en dat is voor het eerst in jaaaren. Iets te voorzichtig wat mij betreft maar denk wel verstandig op het moment.

1   3  
Henri

@Babos!
Volgend seizoen gaan de tekorten bij NAC ook aardig mee wegen. Eredivisie betekent ook meer inkomsten uit seizoenkaarten, sponsorgelden, tv rechten, transferrechten van verkochte spelers.
We zullen het zien, maar met deze TD en TS zal het niet gaan lukken. Er zal drastisch moeten worden ingegrepen.

0   1  
Fan uit Zevenbergen

@ Wim ja het komt live op Espn extra
En Maandag komt het ook live op espn live

1   1  
Fan uit Zevenbergen

Weer 3 spelers die er morgen niet bij zijn de ziekenboeg loopt weer vol

3   0  
henk

@Henri
En zo kan je ook een lijst maken van spelers die voor hun dertigste al zijn opgebrand. En net zoals jouw lijstje zegt dat niks over het presteren van Martina. Iets met drogredenen. Daarnaast worden spelers naast het veld alleen maar serieus genomen als ze op het veld presteren.

1   0  
BasSnelden

Op site Nac valt te lezen dat Telstar de laatste drie thuiswedstrijden niet verloren heeft. Van Helmond Sport zelfs gewonnen! Gezien de huidige vorm bij ons Nac en de 9 blessures, moeten we er maar niet te veel van verwachten….
Het is wat het is. Hopelijk tegen Cambuur een paar spelers erbij. Cambuur trouwens een rustig makkie tegen Jong Utrecht.

2   0  
Ad B uit Roosendaal

NAC speelt veel te angstig., dat is nagenoeg elke wedstijd het geval.

Het laatste kwartier tegen Eindhoven met maar één echte aanvaller en dan roep je 2-1, 2-2 op je af. Zo angstig dat een niet te missen kans in de extra tijd tegen de lat wordt geschoten (Garbett).

NAC heeft onvoldoende winnersmentaliteit, ingegeven door JP van Gastel. Tegen Willem II zelfs weer 5 verdedigers, "aanpassen aan de tegenstander" was de uitleg.

NAC heeft tegen de 8 clubs (excl. jong AZ) boven ons, maar 11 van de 30 punten gepakt. Dat zegt genoeg.

Als het roer niet omgaat, is het weer een verloren seizoen. "Alles of niets" mentaliteit is nodig, oftewel NOAD

0   0  
Beultje

Het moet snel veranderen bij NAC.
er is maar 1 manier oprotten met oud NAC .

Laad alle berichten na dit bericht in