Wij gaan niet opzij

Een Tikkie naar het Zuiden - Podcast #59

Das Phantom

Deze week weer een bomvolle podcast met onder meer een terugblik op NAC - TOP Oss, de meer dan geslaagde vlaggenactie #RAISEYOURFLAGS en de terugkeer van Lurling en Penders. Veel luisterplezier!

NAC - TOP Oss

We blikken uitgebreid terug op de wedstrijd NAC - TOP Oss. Er werd overtuigend gewonnen met 3-0, maar het spel laat her en der nog te wensen over. Is dominant en aanvallend voetbal een noodzaak of maakt het niet uit zolang je de punten pakt?

Promotiekansen 

Het gat met de concurrenten wordt kleiner en kleiner. Is NAC weer een echte promotiekandidaat? Als het aan Maurice Steijn ligt wel. De trainer doet zelfs een interessante belofte voor onze camera.

Helden keren terug 

Anthony Lurling en Rob Penders keerden vorige week terug bij de club waar ze jarenlang onder contract stonden. Wat betekent dit voor de NAC-supporter en wat kunnen beide heren toevoegen aan de organisatie?

#RAISEYOURFLAG

Met supporterscoördinator Gijs Kluft hebben wij het over de meer dan geslaagde actie #RAISEYOURFLAG. Hoe reageerden supporters op de vlaggen en hoe ontstond nou dit idee? 

Veel luisterplezier!

 

B-Side Rats · Een Tikkie naar het Zuiden - Podcast #59
Bron:
B-Side Rats
1 Reactie
7   0  
scheppioni

De geluksfactor met ons NAC zit nog steeds mee.
Eerder het duel op slot gooien, daar groeit het vertrouwen van bij ons NAC en bij ons als fans !

7   0  
scheppioni

De geluksfactor met ons NAC zit nog steeds mee.
Eerder het duel op slot gooien, daar groeit het vertrouwen van bij ons NAC en bij ons als fans !

Laad alle berichten na dit bericht in