Overal waar we komen

Eerste training Steijn met publiek

Praatpapegaai

Maurice Steijn laat de playa eerder achter zich. Want aankomende maandag gaat hij al het trainingsveld op in Zundert. Aangezien de supporters de nieuwe trainer natuurlijk willen verwelkomen mogen er ook supporters aanwezig zijn. Wél met ticket.

Eerder vanavond werd officieel gemeld dat Steijn terug zou gaan keren bij NAC. De oefenmeester tekent voor drie seizoenen in Breda en wil met NAC terug naar het hoogste niveau. Zondag zal de oefenmeester terugkeren naar Nederland om zo maandag op de training aanwezig te kunnen zijn. Supporters zijn welkom met ticket, die vanaf morgen op de website van NAC te bestellen zijn. In totaal zullen er 200 tickets beschikbaar komen voor maandag, dit omdat er maximaal 250 mensen aanwezig mogen zijn op het complex. Spelers, staf en medewerkers inbegrepen. Morgenochtend om 09:00 kan je jouw gratis ticket veiligstellen. 

Bron:
B-Side Rats, BN DeStem
Terug naar overzicht
42 Reacties
63    
Arjanus

Welkom Steijn!

Laten we er een mooie samenwerking van maken!

27    
geelzwartwit

Fijn dat je het geloof de ballen passie en vertrouwen hebt om er hier wat van te gaan maken.
Manders. Steijn. Allemaal geen zachte eieren hoppetee gas erop en we laten zien wie wij zijn!

Succes!

-5    
Ratjeduneerste

Hoelaat is de training ??

Ik gok 10 uur??

20    
YLLWBLCK

Succes trainer!
100% achter je. Kan alleen maar beter gaan nu. Promoveren is mooi en belangrijk maar de basis leggen voor de komende 10 jaar nog veel belangrijker.
Eerlijk is eerlijk, ook ik ben afwachtend in wat er nu anders zal zijn en wat voor verschil je gaat maken maar dat kun alleen jij gaan bewijzen. Lees vooral niet de reacties op deze website en houd je focus!

30    
10Diego

Top staf en het mooie is: een trainer als Steijn stapt alleen in bij een goed verhaal / plan. Heerlijk.

9    
Dirk

nu doorpakken met, van ooijen-aanholt en tom boere

14    
Moppernac

Welkom Maurice en veel succes.
Ik denk dat nu de seizoenkaarten snel zullen oplopen naar het maximum van 14000 toeschouwers.

2    
Fan uit Zevenbergen

Nac kreeg 0,58 miljoen van het uwv de afgelopen maanden

10    
Eljé

Wie was eigenlijk de laatste hoofdtrainer bij NAC die drie jaar vol maakte?

7    
Nacman

@bsr
Maandag podcast met Steijn i.p
v abeele

-19    
Joo

Welkom Steijn! Veel succes.

Komende week Mario Been aantrekken als TD en we kunnen gaan vlammen!

17    
Scheppioni

Mooi man, bijna iedereen weer hosanna hier, dat is ook NAC ! Ik hoop het zo, Maurice is een prima gast, maar het blijft wel een aparte club ons NAC om er te slagen, ons heerlijke kut club ! Make us happy Steijntje !!

-68    
BREDA 1965

Vieze meelopers hier zeg..bah bah....waaien met alle winden mee..schijtnepsupporters

4    
Gampel

Maurice is, zeker zijn verleden, van harte welkom. Ik vraag me alleen wel af welke afspraken hij heeft gemaakt met de TD en welk budget/nieuwe spelers aan hem beloofd zijn (sarcasme is en blijft een stijlvorm).
Top dat hij z’n nek wilt uitsteken want statistisch gezien gaat die eraf.
Maurice is nummer zoveel in de lijst van, en ik weiger dan ook tot in het diepst van mijn binnenste akkoord te gaan met welk ontslag dan ook. Mocht dit niet werken dan kunnen de leden van de RvC maar beter maken dat ze weg zijn en ook de grote drie kunnen een claim verwachten.
Succes Maurice en welkom terug. Maak er iets van en thx dat je je nek durft uit te steken!!!

16    
Tico

@Breda1965

Ge ken nie kwaad blijven hé..........

17    
Richard

En nu nog Tom Boere!

-56    
BREDA1965

Echt,eerst is Hyballa koning,nou is steyn koning ,flikker toch op...zorg eerst maar eens voor voetballers.....echte dan he....oja en echte supporters..geen meewaaters..zoals bside rats

8    
Plastieke annemieke

@breda1965

Proost

8    
Geeren-zuid

@breda1965
Hedde gij n vat azijn op of wa?
Get a life kerel, Jezus reageer dan niet !

-14    
Balletje

Ik mis Hyballa nu al. Stuk saaier gaat dit worden.

-29    
Luisindepels

Van poppetje a naar poppetje b in rap tempo. Eruit en er weer in. Alsof het niks is. Idem met spelers. Welke identiteit, welk doel? Het verleden, dat is NAC. De historie, dat is NAC. Het NAC van nu is een leugen. Een hersenschim. Het is een afspiegeling van de maatschappij. Wél willen maar niet kunnen. Hoop doet leven, dat snap ik. Het is jullie vergeven. Die holle bak zal nooit meer uitpuilen. Het mag namelijk niet meer. Al verkoop je 20k aan plaatsen. En, over een paar maanden moet ook Steijn oprotten als de Schapenkoppen uit winnen in de 88ste minuut met een lucky goal. Het heet karma, zoiets. Dat ontloop je als je ruggengraat hebt..

12    
steven73

@breda1965 je bedoelt die SUPPORTERS die hun club blijven steunen. jammer dat jouw dat hier niet lukt. wel succes dit jaar.

8    
Nac1912

heeft iemand een idee waar en wanneer tickets beschikbaar zijn? Zit al 10 minuten op nactickets te wachten, maar niets te zien. Valt echter op dat op nac.nl er niets over wordt gezegt.

-4    
Voorwaarts

@nac1912

Ik heb geen idee, zit zelf ook te kijken. Zou toch graag de mogelijkheid hebben om NAC een keertje te zien dit seizoen.

Gaat wel weer op de klassieke NAC manier jammer maar helaas

-4    
Sanseveria

Hier hetzelfde. Zou het een verlate 1 april grap van de BSR redactie zijn geweest of is NAC zoals gewoonlijk weer niet goed georganiseerd?

19    
NAC History

De winnende goal van Steijn in een NAC shirt tegen Willem II.. de ontlading bij hem na die goal verraadde dat hij NAC in zijn hart heeft zitten...

Come on Steijn!

37    
ome cor

Met de ervaringen van de laatste paar jaar zal niet iedereen 100% gelukkig zijn met de aanstelling van Maurice Steijn.
Echter zouden zij dat ook niet zijn bij Groenendijk, Kaiser, Brandts, Been, of andere namen.
Logischerwijs begin je met een nieuwe trainer altijd met vertrouwen, anders had je de beste man überhaupt niet hoeven halen.

Steijn is weer een oud speler, al denk ik dat met 36 wedstrijden in NAC 1 de titel "echte NACcer" anders klinkt dan bij mannen als bijv. Lokhoff, Karelse, Gudelj, Remie, Sweres of zelfs Ten Rouwelaar.

Maurice is dus geen echte oer NACcer, maar wel een oude bekende met een stukje NAC-historie, iemand die graag terug komt. En misschien is dat maar beter ook.

Hoe dan ook is het een trainer die club en aanhang kent, alle vertrouwen van ons verdient, maar ook wel eens een wedstrijd zal verliezen, een keuze maken voor een speler die wij zelf misschien niet in de basis 11 zouden zetten.

Maurice Steijn is een mens en ook hij kan een keer een foutje maken.
Laten we hem daarom niet meteen veroordelen alsof ons de trainer was beloofd die ons ongeslagen én met vermakelijk topvoetbal "wel eventjes" naar de titel zal leiden.

Ik ben blij met de keuze van NAC voor Steijn en met de keuze van Steijn voor NAC. Hopelijk is dit de start van de weg omhoog, van het uitbannen van alle scepsis, van een periode die alle azijn doet verdampen.

Met z'n allen achter Maurice Steijn !
Hup NAC

16    
Dun Diëe

Schitterend alle reacties hier. Maar het zou nog schitterender zijn als er niet meteen om zijn hoofd gevraagd wordt na een paar zaadpotten. Ik wens hem alle succes van de wereld, en die van Breda in het bijzonder.

5    
Mika

Leuk en aardig dat die Blanco dat zegt, maar de tijden kloppen weer niet... typisch....

11    
Ernie

Erg blij met de aanstelling van Steijn. Het is op zich al opmerkelijk dat hij voor NAC kiest. Zou zo bij meerdere eredivisieclubs aan de slag kunnen. Het afbreukrisico is erg groot, aan de andere kant valt er alleen maar wat te winnen. (Slechter kan bijna niet). Maar ga er aub niet vanuit dat hij ons gelijk kampioen maakt dit seizoen. Hiervoor zal nog veel meer nodig zijn. Zoals het versterken van de selectie. We hebben afgelopen seizoenen gezien waar het probleem zit.
Ten eerste het scorend vermogen.
De voorhoede compleet vervangen een goede spits en snelle buitenspelers. Een aanvallende middenvelder met scorend vermogen.
Keeper Olij of beter. Centrale verdediger met ervaring die de leiding neemt.
Met andere woorden er moet gelijk een eredivisie waardig elftal staan, anders ga je geen kampioen worden.

5    
fvf6

En nu zoals gewenst eerst een t.d. aanstellen , en dan in goed overleg met de technische staf op zoek naar enkele sterkhouders . HUP NAC

12    
Molenschot Loco

Ernie....met Riera en Monsalve heb je een prima centraal verdedigingsduo als die ingespeeld raken zou ik daar voor gaan....

3    
J nac

Hoelaat is nu de eerste training maandag?
En is die nog te bezoeken.

1    
Mika

J Nac, hij is om 18:00, maar de tickets zijn nog niet beschikbaar

10    
Martinus

En toch is een trainer als Steijn van een andere orde dan een Dijkhuizen, Van der Gaag, noem maar op. Ook dat zijn realistische trainers, hoor. Die achteraf misschien niet zo'n goede match waren. Maar Steijn heeft echt een veel interessanter CV.

Steijn is iemand die niet zomaar van club naar club gaat. Die kiest doorgaans voor een lange termijn, jarenlang voor een groep staan. Een trainer die kan bouwen en altijd kijkt naar zijn materiaal en daar het spel op aanpast. Dat is komend seizoen nuttig, maar als je promoveert kun je met Steijn gewoon verder. Die weet hoe hij dat aan moet pakken.

Hij was hier echt niet ingestapt als er geen goed plan lag, als er geen vooruitzichten waren geweest. Want eerlijk, Steijn had ook kunnen wachten tot er in de eredivisie weer een vacature kwam want hij zou altijd een redelijke kandidaat zijn voor een gemiddelde club in de eredivisie. Nee, blijkbaar ziet hij potentie in NAC die er ook zit.

En vooralsnog kudos voor Manders. Hij gaat moeilijke beslissingen niet uit de weg. Iedereen die het succes van NAC in de weg ligt, eerst eruit en vervolgens een echte organisatie wegzetten. Niet een groep mensen die met tussenpozen van een maand zijn aangenomen en dus helemaal geen binding hebben, maar mensen die weten hoe ze moeten samenwerken en die elkaar kennen. Deze assistent had ik bijvoorbeeld niet zien aankomen, maar is ook één brok ervaring. Geen gekke dingen meer, gewoon gaan bouwen aan stabiliteit.

Ik lees ook veel mensen die roepen dat de concurrentie zich zo goed versterkt. Ik vind dat niet persé een voordeel. De markt is nog lang open, prijzen dalen dan nog wel. Ook heeft NAC nog grotendeels de kern van vorig seizoen, die is op elkaar ingespeeld. Een blik nieuwe spelers opentrekken is een risico, aangezien je volgens mij zeker in deze tijd langer nodig hebt om ingespeeld te raken. Dat sommige clubs al meer dan vijf nieuwe spelers aantrokken zegt me weinig, ik zie liever 2/3 doelgerichte aankopen. Dat gezegd hebbende hoop ik dat Monsalve daarom onder de huidige trainer ook gewoon kan blijven, geen reden om die weg te doen. Dat Van Aanholt moet inleveren om te blijven is ook logisch. Ik zie die graag blijven, maar dat is geen topverdiener.

Ik heb hier oprecht veel meer vertrouwen in dan vorige constructies, al stond ik daar ook optimistisch (aard van het beestje) tegenover. Dit kan een ommekeer zijn.

-3    
Rubenac

De training van aankomende maandag is toegankelijk voor publiek laat de club weten. Supporters kunnen zaterdagochtend vanaf 9.00 uur een gratis ticket bestellen. Een totaal van 200 tickets zijn beschikbaar, omdat er maximaal 250 personen tegelijk op het complex aanwezig mogen zijn.

4    
Mika

Rubenac, dat zou vanochtend geweest zijn, maar ik heb niks gezien. Weet iemand hoelaat ze er zijn?

1    
Plastieke annemieke

Hoe zit het met de 545.000 (uit me hoofd) die nac heeft gekregen als staatssteun?

Dit is bedoeld voor het betalen van het personeel, maar is dit een lening of hoe zit dit?

5    
Breda1976

Overal gezocht naar kaarten voor die training: Nergens te vinden. Lekker nac.

-13    
bob de sloper

@ Plastieke Annemieke

Jammer dat je weer terug bent onder een andere naam, Beest. Onruststoker. Had lekker weggebleven met je aandachtsprobleem, gek wijf. Miste je de drang naar duimpjes omhoog *erkenning* weer? Zoals al vaker gezegd, bezoek eens een psychiater, mafkees.

6    
Anton

Iedereen moet hier inzien dat dit een goede aanstelling is. Bij VVV heeft hij het met de beperkte middelen heel goed gedaan. Spelen met wat je hebt en dan punten pakken. We kunnen wel aanvallend voetbal spelen zoals Ajax dat doet maar daar hebben we helaas de spelers niet voor. Daarnaast is NAC een hele grote club in potentie. Moet je nagaan dat je de visie waar hij bij VVV mee speelde bij NAC doet met die trouwe achterban en een kolkend Rat Verlegh erachter. Dat is met een paar goede aanwinsten binnen de selectie garantie voor Succes.

Ik wens Maurice al het succes en mijn steun heeft ie.

Met z’n alle achter onze club. NAC NAC NAC

2    
Schrikbarend

Vanaf 15.30 tickets te bestellen...training om 18.00

Laad alle berichten na dit bericht in