Wij gaan niet opzij

EK uitgesteld naar zomer 2021

Praatpapegaai

Het zat er natuurlijk dik in maar het EK van 2020 is uitgesteld naar 2021. Dat betekend dat de spelers die normaal voor de nationale selecties vrijgegeven moeten worden nu de ruimte zouden kunnen hebben om een verlengde competitie uit te spelen mocht het zo ver komen of uiteraard wel mogelijk zijn.

Het was natuurlijk erg nijpend geworden voor alle competities en bekertoernooien om de competitie tot een goed einde te brengen. Hiermee wordt lucht gecreëerd en is de kans veel groter dat als het Coronavirus onder controle is dat alles tot een goed einde gebracht kan worden. Nederland wist zelfs nog niet eens wie het laatste land in de poule zou gaan worden omdat daar nog een play-off wedstrijd voor gespeeld zou moeten worden.

Het toernooi zou plaatsvinden van 12 Juni tot en met 12 Juli, in 2021 gaan we starten op 11 Juni en eindigen op 12 Juli. Heeft Jan Paul van Hecke mooi nog even de tijd om zich in de kijker te spelen bij Ronald Koeman. En laten we hopen dat we de competitie nog een mooi einde kunnen gaan geven na alle toestanden. 

Bron:
Voetbalzone, B-Side Rats
3 Reacties
16   0  
Rubenac

Beter voor van Hecke

16   0  
Rubenac

Beter voor van Hecke

0   0  
De vlerk

Krapuulje!

0   0  
RaRa

Zal Depay niet rouwig om zijn....

Laad alle berichten na dit bericht in