Wij gaan niet opzij

ESPN gaat 'waar mogelijk' alle KKD-wedstrijden uitzenden

DeWeesJr

Zouden we nu dan eindelijk niet blij gemaakt worden met een dode mus? De Keuken Kampioen Divisie meldt dat vanaf komend weekend er zoveel mogelijk wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie worden uitgezonden op ESPN of ESPN Watch. Per speelronde zullen hooguit één of twee wedstrijden niet live te zien zijn.

ESPN blijft tot en met 2030 de livepartner van het Nederlandse voetbal. Door de vernieuwde samenwerking wordt het aanbod van de Keuken Kampioen Divisie (en de Vrouwen Eredivisie) uitgebreid. 

ESPN probeert elke speelronde alle wedstrijden uit te zenden maar doordat sommige speelronde er niet meer spreiding nodig was in het programma over het weekend geeft het aan 'waar mogelijk' alles uit te zenden. De kanttekening daarbij is ook dat niet elke wedstrijd op TV te zien zal zijn maar bepaalde wedstrijden te vinden zijn via ESPN Watch. Dat is een stream die gevonden kan worden op de website van ESPN.

Komend weekend worden in ieder geval alle wedstrijden uitgezonden in de Keuken Kampioen Divisie. NAC speelt dan thuis tegen FC Eindhvoen. 

Bron:
B-Side Rats, KKD
12 Reacties
4   1  
Ric

Ik vond het juist wel fijn dat ik de meeste uitwedstrijden niet kon zien, hoefde ik die ellende niet aan te zien Haha ;-)

2   1  
Realist

Dat worden dus wedstrijden op de meest onmogelijke tijden.....

4   1  
Ric

Ik vond het juist wel fijn dat ik de meeste uitwedstrijden niet kon zien, hoefde ik die ellende niet aan te zien Haha ;-)

4   1  
ennaojseejer

Omdat ze maar 4 kanalen hebben betekent dat dus wedstrijden op onmogelijke tijden en dagen zoals wellicht 6, 7 of 9 uur op vrijdagavond, op zaterdagmiddag, en ook meer wedstrijden op maandag.

4   1  
Wil

Naar ons NAC kijken doet tegenwoordig pijn aan de ogen en leidt vaak tot een " verpest" weekend! Dus ESPN sla ik ook maar over totdat echte professionals ons NAC gaan leiden...

3   1  
fvf6

ik ben bang dat je straks op alle dagen van de week naar het stadion moet gaan en op de meest rare tijden . We begonnen met voetbal op zondag ,toen kwam er de zaterdag bij , maar sinds espn er is ook de vrijdag en maandag voor de reguliere competities ere en kkd . Als men echt alles wil laten zien kan het niet anders dan dat er meerdere dagen bij komen of eventueel vrijdag al op18.00 en 22.00 uur wedstrijden gespeeld moeten gaan worden

1   0  
NuFfNie

KKD alleen op vrijdag en maandag. Ere alleen op zaterdag en zondag. Hou het gewoon overzichtelijk.

3   1  
BATI

Straks lekker op dinsdagavond 20.00 uur naar NAC - Jong Utrecht want dan komt het lekker op tv!

Hebben alle klagers daar ook over nagedacht in de hetze tegen ESPN?

Want alles op de vrijdag gaat hem nu niet meer worden natuurlijk. Moet je kijken wat een geld NAC dat kost. Een volle Cordial op een vrijdagavond of een maandag/dinsdagavond wedstrijd. Kan je nog beter een sponsor € 5000,- laten betalen voor een live uitzending denk ik.

3   0  
scheppioni

Mooi voor na dit weekend ! Hopelijk een lekker begin van de Carnaval !! Proost mede NaCCer's !

0   0  
M.H. te R.

Komend weekend staat , tot nu toe, geen NAC op het tv menu. Alleen te bekijken via de ESPN watch app. Dus of je telefoon of via een chromecast op tv. Maar ja, als NAC hoger had gestaan dan had je geen gezeur gehad....

1   0  
Bredafun

Hoe werkt dat espn Watch? Nooit van gehoord.

1   0  
Moppernac

Voor de thuisblijvers, NAC -Eindhoven vrijdag live te zien op ESPN EXTRA.

1   0  
Bredafun

Allemaal leuk en aardig, maar hoe krijg je dat kanaal?
krijg al iets door van Disney Plus?
wat n gedoe altijd met dat ESPN!

Laad alle berichten na dit bericht in