Overal waar we komen

Ex-NAC: Angelino op radar van Ajax en PSV

DeWeesJr

Volgens De Telegraaf azen PSV en Ajax op linksachter Angelino. De Spanjaard maakte afgelopen jaar de overstap van de Eindhovenaren naar Manchester City maar komt daar weinig aan spelen toe.

PSV overweegt de opties om Angelino over te nemen. Aangezien PSV minder kapitaalkrachtig is dan de ploeg uit de hoofdstad moeten de Eindhovenaren hopen op een sentimentele keuze van Angelino. De linksachter speelde afgelopen seizoen voor de ploeg van Mark van Bommel en stak nooit onder stoelen of banken dat hij daar erg tevreden was.

Daarentegen is Angelino al meerdere keren aangeboden bij de landskampioen. Ajax lijkt dit seizoen af te stevenen op wederom een kampioenschap terwijl PSV nog alle zeilen bij moet zetten om überhaupt tweede te worden. Mocht de Spanjaard deze winter al een transfer maken naar de Amsterdammers moet de linksachter het eerste halfjaar genoegen nemen met een plek op de bank. Tagliafico is de onbetwiste linksachter bij Ajax maar wordt hoogstwaarschijnlijk wel verkocht in de zomer. 

Het is aan Angelino zelf om een keuze te maken. Gaat de linksachter voor de club waar hij met veel plezier speelde of kiest de Spanjaard toch voor het sportieve en financiële plaatje.

Naar welke club moet Angelino gaan?
Bron:
B-Side Rats, Telegraaf
Vorig bericht
Jeugd: zeges voor O17 en O19 4 reacties
Volgend bericht
Ex-NAC: Skender Loshi duikt op bij TEC 7 reacties
Terug naar overzicht
29 Reacties
65    
Messiaans

Misschien ruilen voor Mashart?

42    
Wanny

Die Angelino begint wel het beste voorbeeld te worden van de verrotte voetbalwereld heden ten dage.

11    
geelzwartwit

Als het om het mooie spelletje gaat dan zou het natuurlijk qua voetbal super zijn om hem bij Ajax te zien spelen. Wat gaan die dan een partij extra technisch vermogen in de ploeg hebben. Kopen ze opeens een hele hoop goede voorzetten erbij.

4    
Cool Hand

Angelino naar Ajax... a match made in heaven.

8    
Guuske

die gaat naar een club waar hij met meest verdiend

12    
[email protected]

Ruilen met Mashart en Greg Leigh in de deal betrekken !!!

2    
Patrick

Nog een jaartje of 2 huren.

26    
Van "taajlaand

Hoi Wanny,

"Verrotte voetbalwerld hede ten dage...?"

Zoek even JeanMarc Bosman op, en je weet genoeg en zéker hoe lang al.
Profs hebben rechten, 'weinig plichten', zijn handelswaar geworden via mallafide makelaars, en 'verdienen' met enkele jaartjes bankzitten, zonder émotie met de club meer dan wij ons hele leven bij elkaar kunnen werken....
Geld regeerd, live voetbalkijken op de t.v. wordt steeds ingewikkelder, en zie maar eens binnen te komen bij het E.K. komend jaar, mocht je dat al willen ....;-)
Let wel, als een ieder, ook ik, de mogelijkheid zou hebben om zo makkelijk je geld te kunnen vergaren zou denk meer dan 99% van ons dat ook doen.

Maar van mij 'mag' Angelino naar de neuzen.
Zie ik hem nog enkele jaren op Championsleague niveau spelen, en (sorry) op dat niveau zit ik nog te genieten van de neuzen ook, hoe veul NACCER ik ook ben.


18    
Ouwe Spionkop

Serieus? Moeten we hierover stemmen????

27    
Pizzabakker

Ik vermoed dat Angelino wel eerst even naar deze site surft voordat hij zo'n belangrijke beslissing neemt!
Ons advies zal natuurlijk niet in de wind worden geslagen.

-1    
Arie

Word er nog eens gecommuniceerd hoeveel we voor de verkoop van Angelino aan PSV hebben gekregen aan transfergeld?
Vind ik veel belangrijker om te weten dan naar welke club hij gaat.

12    
The Cosmic Gate

Die gaat echt niet terug naar NL komen ! Dit is in mijn ogen 1 vd beste voetballers die ik in jaren bij NAC heb gezien , en kan echt de grote clubs aan. Het is niet voor niks dat hij bij mfc in de basis heeft gestaan enz .

-14    
den hulk

wil nac promoveren moeten ze minstens met twee spelers versterken een voor het middenveld oa tapia ekkelenkamp en een linksbuiten tighadouini

11    
Rooie Jo

Waarom zou Angelino van de bank van MFC naar de bank van Ajax gaan? Die gaat echt niet in de eredivisie op de bank zitten hoor...

17    
Blof

Hoezo op de bank. Maakt steeds meer minuten. Die komt er wel,..... bij City.

22    
Europa leaugue

Off topic : Dylan Seys RKC per direct ophalen aub !! Kan zo maar eens een speler zijn die hier het laatste stapje wel zet .

3    
Zippo

Zag hem 3 weken geleden nog zo'n prachtige assist maken in Engeland.
Ik denk ook dat ome Pep gaat schuiven achterin bij Man City. Zo lekker loopt het daar niet op het moment.

5    
Naccie1912

Mocht hij na dit seizoen nog niet veel in de plannen van City voorkomen en Tagliafico vertrekt bij Ajax, zie ik hem die stap best maken. Ajax speelt attractief voetbal, CL, hij kent de Eredivisie. Zie hem dat eerder doen dan terugkeren bij PSV.

4    
Pedro

Tot 26 oktober moest hij t doen met 2 invalbeurten en zat hij meestal op de tribune. Maar sindsdien heeft hij 4x in de basis gestaan(waarvan 3x de 90min vol gemaakt). en ook nog 1 invalveurt gehad dus hij lijkt nu toch wel door te breken daar. Ajax zal in ieder geval flink in de buidel moeten tasten

3    
Spitfire

Bron: De Telegraaf.... Say no more...

-1    
Dutchbird

Angelino is nog jong en moet vooral veel spelen. Bij PSV is hij daar zeker van en als PSV slim is hengelen ze ook Manu Garcia naar binnen. Hij kan ook de gok nemen bij Ajax maar dan moet hij wel zeker zijn dat Tagliafico vertrekt. Ajax staat beter op je CV dan PSV.

2    
Belgische Naccer

Toen hij van NAC naar PSV ging, vond ik al raar dat hij "slechts" naar PSV ging. Angelino is CL materiaal. Ajax is dat ook, dus lijkt goede match...al denk ik dat hij in Engeland, Spanje of Italie, wel het dubbele kan verdienen dan bij Ajax. Dus hij zal wel voor het geld kiezen. Anders mag hij terug naar NAC komen, als geld geen rol speelt...;-)

2    
Tuinzigt85

Hij is te goed voor de eredivisie. Gewoon een leuke club in de premier League of primera division.

-2    
Otjes

Vervanger Alba bij Barca, read my lips...

-5    
Fritske d'n Olifant

Ajax had Manu García indertijd moeten halen of afgelopen seizoen als vervanger van Frenkie de Jong. Dat vond/vind ik een typische Ajax speler. Angeliño is inmiddels letterlijk out of their league. Wishful thinking van de Telegraaf/Ajax bode.

3    
Sjaak Afhaak

@Fritske den Oolifant:

Ik weet niet wanneer jij voor het laatst je eens verdiept hebt in de salarishuizen en financiële situatie van Ajax, maar naast het feit dat Ajax rustig 40 mln op tafel zou kunnen leggen voor zo'n speler (als ie dat waard zou zijn), hebben meerdere spelers daar ook gewoon miljoenensalarissen hoor. Of dacht je dat spelers als Tadic, Blind en Ziyech louter voor Ajax voetbalden omdat ze de club zo'n warm hart toedragen?

Ajax is wat dat betreft Nederland gelukkig allang ontstegen. Gelukkig? Ja gelukkig wel, want dan hebben we in ieder geval nog 1 ploeg die kan concurreren met de Europese topcompetities.

0    
Fritske d'n Olifant

@ Sjaak Afhaak

Ik geloof zomaar dat Ajax Angeliño kan betalen, daar het het niet om. Angeliño is mijns inziens ook goed genoeg om in de Spaanse of Engelse (sub)top mee te draaien. Dat zijn voor een voetballer uitdagender competities en je bent sneller in beeld bij het nationale elftal dan wanneer je in de eredivisie speelt.

3    
Buurman

Angelino komt in Ajax geweldig tot zijn recht. En hij maakt kans dan als basisspeler de Champions te winnen. Het huidige MC wint nu al niet zomaar van dit Ajax.

0    
Des NAC's

Halen Smullie!

Laad alle berichten na dit bericht in