Overal waar we komen

Ex-NAC: Skender Loshi duikt op bij TEC

Italo

Voormalig Jong NAC topschutter Skender Loshi vervolgt zijn carrière bij tweededivisionist TEC uit Tiel. De 20-jarige aanvaller zat sinds afgelopen zomer zonder club, nadat zijn contact bij NAC niet werd verlengd.

Ondanks dat de Albaneese spits het net veelvuldig liet bollen tijdens zijn wedstrijden voor Jong NAC, kwam de aanvaller onder trainers van der Gaag en Brood niet voor in de plannen van NAC 1. Afgelopen zomer liep hij uit zijn contract en probeerde door middel van stages bij TOP Oss en FC Den Bosch zijn loopbaan een vervolg te geven in de Keuken Kampioen Divisie. Beide stageperiodes liepen echter op niets uit.

Nu, na een radiostilte van ruim drie maanden, duikt Loshi dus op bij TEC. Daar had men te maken met een acuut spitsenprobleem, welke door de komst van Loshi nu is opgelost. Met tien gescoorde doelpunten is TEC het team dat in de Tweede Divisie de minste treffers wist te scoren. Logischerwijs bivakkeert de ploeg daardoor in de onderste regionen van de ranglijst. Loshi is direct inzetbaar en kan dus aan de bak.

Bron:
B-Side Rats, TEC
Vorig bericht
Ex-NAC: Angelino op radar van Ajax en PSV 29 reacties
Volgend bericht
Ruperti fluit Telstar-NAC 9 reacties
Terug naar overzicht
7 Reacties
8    
Pizzabakker

Ik heb hem nooit echt aan het werk gezien, dus kan over zijn kwaliteiten niet oordelen.
De meningen hier op BSR waren ook nogal verdeeld, maar volgens mij waren degenen die hem regelmatig bij Jong NAC hebben gezien over het algemeen niet enthousiast. In ieder geval goed voor hem dat hij een club op een niveau lager heeft kunnen vinden en ik hoop dat hij daar op zijn plaats is.

8    
ome cor

Veel succes Skender !

In Jong NAC een held, maar kon het laatste stapje niet maken. Zonde hoor.
Misschien via deze stap ooit nog wat hoger op.

4    
Arie

Gun deze jongen het beste. Wilde heel graag, misschien wel te, maar kon de laatste stap helaas niet zetten.

1    
NB

Volgens jeugdkenners had hij meer potentie dan SVH. Blijkbaar was de rek in voetballend vermogen groter bij Skender.

Ondanks dat gun ik hem veel minuten zodat hij zichzelf kan ontwikkelen en laten zien.

2    
Prager

Praag, 0 graden, nog donker buiten...

Je ziet toch vaak dat er een groot verschil zit tussen Jong NAC en NAC. Spelers die groots en goed voetballen in het Jong elftal haken toch vaak af als het om het echte werk gaat. Gezien het feit dat zowel Top Oss als FC Den Bosch hem afgetraind hebben lijkt mij dit een hele juiste stap van NAC geweest. Ik wens hem alle succes in de Tweede Divisie bij TEC en hoop dat het hem lukt zich verder omhoog te spelen.

HUP NAC

1    
Youri van zundert

Hallo Keno ik vind het heel jammer dat jij niet voor NAC vergat maar ik ben wel blij dat jij bij TEC wel kan voetballen goed zo vriend van mij

1    
Youri

Hallo Keno jij moet vanavond tegen ijsmeervogels Keno ik hoop dat jij gaat winnen zet hem op ik ga kijken op tv naar jou vriend van mij

Laad alle berichten na dit bericht in