Wij gaan niet opzij

Ex-NAC: Aykut Demir keert terug bij BB Erzurumspor

Thiestemberg

De door NAC opgeleide Aykut Demir is na een seizoen bij Boluspor teruggekeerd bij Erzurumspor, waar hij in het seizoen 19/20 al tot 26 wedstrijden kwam. Zo blijft Demir dus actief op het tweede niveau van Turkije.

Van 1998 tot 2006 doorliep Demir de jeugdopleiding van NAC. Uiteindelijk zou hij negen wedstrijden spelen in het eerste elftal. Na een jaar op huurbasis bij Excelsior zou Demir in 2009 uiteindelijk transfervrij vertrekken naar Genclerbirligi.

De in Bergen op Zoom geboren centrumverdediger staat nu dus voor zijn dertiende seizoen op Turkse bodem waar hij pendelde tussen het hoogste en het tweede niveau. In 2013 speelde Demir zijn eerste en laatste interland voor het nationale elftal van Turkije.

Bron:
B-Side Rats, FC de Avonturiers
15 Reacties
27   1  
PietP

@GeelZwartWit
Daar hebben we het 2 jaar geleden al over gehad:
https://www.bsiderats.nl/nieuws/wat-moeten-we-met-ex-nac-nieuws

Je hebt nota bene zelf ook in gereageerd onder dat item.

@BSR
Lekker zo mee doorgaan

6   31  
geelzwartwit

Wellicht al het Ex-NAC nieuws verzamlen tot 2 nieuwsberichten per week?
Wellicht ene poll aan wagen?

27   1  
PietP

@GeelZwartWit
Daar hebben we het 2 jaar geleden al over gehad:
https://www.bsiderats.nl/nieuws/wat-moeten-we-met-ex-nac-nieuws

Je hebt nota bene zelf ook in gereageerd onder dat item.

@BSR
Lekker zo mee doorgaan

6   2  
Nacdictive

Als je die achterin hebt staan, komt er niemand langs..

23   2  
Basjee

Ik snap t gezever niet zo om de ex NAC posts. Als je het niet leuk vind of er geen zin in hebt klik je het toch niet aan?

13   0  
Henri

Was destijds ook weer een totaal verkeerde inschatting van de technisch verantwoordelijken bij NAC. Lokhoff liet hem bij NAC debuteren en nam hem later mee naar Excelsior.Ton heeft het toen niet verkeerd gezien want Aykut Demier werd ook nog Turks international.

3   0  
Barbapapa

@Henri

Als je de foto’s ziet van hem ik Turkse shirt of NAC shirt zie je wel een paar jaar sportschool verschil. Had bij NAC nog niet de body voor CV. Paar jaar later echt een beer van een kerel. Heeft stiekem een leuke carrière.

We zeggen bij NAC al jaren dat de stap van jeugd naar eerste elftal te groot is. Echter heb ik het idee dat hier ook een stuk investering/ begeleiding ontbreekt. Individuele ontwikkelplannen voor spelers. 2 a 3 spelers per jaar investeer je extra in om de stap te laten maken. Daar zet je een assistent op om ze buiten reguliere trainingen te begeleiden. Krachttraining, mentaal etc…… haalt er daarvan 1 de basis en 1 is voor de breedte ben je spekkoper.

6   1  
Henri

@Barbapapa
Je hebt gelijk. Er wordt bij NAC volgens mij niet veel gedaan met POP van spelers. Ik vond vorig seizoen het verschil op de linksbackpositie tussen huurling Ramon Hendriks en onze Mashart echt verschrikkelijk groot op gebied van fysieke kracht, mentale hardheid en zelfs ook voetballend. Ook aankoop Maria kon niet bij hem in de schaduw staan.

2   15  
Schrikbarend

Heerenveen huurt speler van city!

4   0  
Badeend

@Barbapapa - is dat niet precies wat een deel van de functie van Lokhoff zou moeten zijn geweest? De verbinding tussen de jeugd en het eerste? Afgelopen jaar riep onze TD/trainer in oktober dat de jeugd niet goed genoeg was, en dat was het dan vervolgens.

In plaats van werken met een Kestens werden Azarkan en Maatsen gehaald - die samen opgeteld 19x mochten opdraven en precies nul doelpunten en nul assists leverden.

In plaats van werken aan Mashart (1 doelpunt en 1 assist, jeuj!) werd eerst Riera misbruikt, toen Rutten, vervolgens Maria gehaald en uiteindelijk Hendriks daar geplaatst omdat Malone moest spelen.

Maar het mocht allemaal "omdat we naar promotie toe werkten, wat we tot de laatste minuten bijna behaald hadden". Alleen gaat een club natuurlijk sportief failliet op deze manier.

Dus inderdaad - werk eens aan die verbinding van de jeugd met het eerste. Daar valt véél meer uit te halen!

5   3  
Ivo

Het is echt ongelooflijk stil rondom NAC. Geen nieuwe spelers, geen TD en een interimtrainer. Men had geen plan B, het was Steijn of niets en nu is het niets.

1e competitiewedstrijd is al over een maand. Nieuwe spelers hadden er nu al moeten zijn om dat lastige programma in augustus en september goed door te komen.

Ze geloven het allemaal wel, wat een gelatenheid zeg.

2   2  
The Don

Bestaan we nog wel?

0   0  
Geelzwartwit

Artikel in bndestem interview Olij
Die lijkt me toch echt wel te vertrekken. Dat gevoel had ik bij het interview met Haye wat minder.

1   0  
Bekerkampioen

Niet om het een of ander, maar gaat immers nog wat doen ? Hij heeft toch gewoon een contract dus waarom staat hij niet op veld ? Kan hij er eerst eens een week of drie over nadenken of hij nog wilt voetballen ? Bizar vind ik

0   0  
Geelzwartwit

@bekerkampioen

Die zal toch echt wel vertrekken lijkt mij want. Fit of niet, stoppen of niet.. Normaal gezien ben je dan gewoon bij de eerste training en oefenwedstrijden al is het maar voor het team.

0   0  
Barbapapa

@badeend

Ben het met je eens dat TL in dit gat kon springen. Echter dan wel qua uitzetten beleid en proces. Uitvoer bij andere poppetjes. Dat Lokhoff teveel voetbaldier is en dagelijks zou gaan kijken en wat contact met de spelers zou hebben zorgt dan weer voor extra gevoel van aandacht en waardering bij de spelers.

Maar helaas gaat dit op korte termijn niet gebeuren…..

Laad alle berichten na dit bericht in