Overal waar we komen

Ex-NAC: Bart Meijers op stage bij Almere City

Eddy W

Bart Meijers heeft de hoop op een definitieve doorbraak in het professionele voetbal nog niet uit zijn hoofd gezet. De verdediger die zijn debuut maakte voor NAC loopt op dit moment stage in Almere.

Bij Almere City hoopt de verdediger een contract af te dwingen. De verdediger trainde de hele week al mee bij de Flevolanders en mag vandaag tijdens de oefenwedstrijd tegen Natio Suriname op de bank plaats nemen.

Bron:
B-Side Rats, Almere City
Vorig bericht
Liveblog: NAC - RWDM 63 reacties
Volgend bericht
BSR TV: Ruud Brood na NAC - RWDM (3-0) 25 reacties
Terug naar overzicht
17 Reacties
33    
NAC Vooruit!

Bartje vond ik in de Play-offs met NEC echt top. Wellicht was hij nu nog een aardige backup geweest voor ons Spaanse centrale duo.

16    
Pep

Succes Bart. Je kan makkelijk mee in de KKD divisie.

12    
Eddtje

Succes Bart. Een doorbraak is je gegund al dan niet bij nac

13    
Bommetje

Ik hoop dat het hem lukt, het is hem van harte gegund. Jongen uit Etten-Leur

6    
Atleet

Succes Bart, tis je van harte gegund!

Weet iemand hoe het met Skender is afgelopen ?

8    
Arie

Ook weer zo'n gevalletje oude en nieuwe schoenen, had als backup of zelfs naast Monsalve niet misstaan! Vorig seizoen al niet, maar toen hing de opstelling elke week van ellende aan elkaar.

HUP BART!

12    
Hont

Vind het eerlijk gezegd toch wel jammer dat zelfs de reserves van buiten gehaald moeten worden. Kan me niet voorstellen dat Bart veel zou verdienen en zie niet in waarom hij geen reserve zou kunnen zijn dit seizoen.
Ach anders haal je nooit de 80 verschillende spelers in 4 seizoenen, kijk maar wat voor goeds dat gebracht heeft bij Roda en NEC.

8    
Gvd

Die komt wel bovendrijven. Succes Bart!
Btw Almere, club bouwt RUSTIG verder! Begroting van rond de 5 miljoen, lage kosten en promotie ambities. Lijkt toch een van de beter georganiseerde clubs van de KKD.

1    
Henri

Bart zou best in deze selectie passen, maarniet als centrale verdediger.Ik zie hem vooral als defensieve middenvelder. Ik denk dat hij daar beter zou kunnen worden dan Verschuren.Vooral omdat de passing van Meijers veel betere is dan die van de Belg.

-3    
ome cor

Ik gun Bartje het allerbeste.
Kennelijk is hij (nog) niet goed genoeg voor NAC.

Voor mij is NAC Dé club.
Voor die jongen is prof zijn het ultieme doel. Daar kan ik hem alleen maar succes bij wensen.

-3    
Pietjebel

Schijnbaar is hij niet zo goed als we denken na 1 jaartje kkd en wedstrijden in nac 1 nog geen club dat zegt wel iets
Jmmr dat hij niet net als grad mee train met ons

7    
Los muchachos del Breda

Ik blijft het nog steeds bijzonder vinden dat hij geen andere club heeft.

Bij NAC in de eredivisie vond ik dat hij qua agressie en het aanvoelen van de wedstrijd het verschil maakte. Zeker in de KKD had ik het wel aangedurfd met hem in de basis.

2    
Ivo

Mooie kans voor Meijers. Hopelijk levert het hem een contractje op. Wij kijken toch een beetje met een rose bril naar dit soort jongens uit de eigen jeugd.

5    
Arie

In tegenstelling tot vrijwel elke andere CV de laatste paar jaar heb ik Bart niet keer op keer onbegrijpelijke dingen zien doen. Dan had je wat mij betreft al niet zo afgedankt mogen worden.

7    
Scheppioni

Succes Bart ! Had van mij zeker nog bij ons NAC moeten blijven, ik was van Bart overtuigd dat hij voldoende in zich had, jammer dat dit bij ons NAC niet ingezien werd !!!

0    
Fred1

Bart heeft één nadeel , hij maakt van alles een geintje en lacht alles weg, ook serieuze adviezen van trainers, en hij komt daardoor erg laconiek over. Dat is de aard van het beestje en daar moet je doorheen kijken. Maar daar moet hij wel vooral zelf aan werken, hierboven halen ze terecht de wedstrijd van NEC aan, Bartje dacht dat hij er al was, zijn terugval daarna was enorm, ik denk dat Helmond averechts heeft uitgepakt voor hem.
Ik weet wel zeker dat hij het in zich heeft.

-3    
Toontje

Wens hem heel veel succes maar niveau is te laag. Bakte er bij Helmond ook niet veel van.

Laad alle berichten na dit bericht in