Wij gaan niet opzij

Liveblog: NAC - RWDM

Das Phantom

NAC speelt vanavond de laatste oefenwedstrijd van het seizoen voor het volgende week om de punten gaat spelen. In het Rat Verlegh Stadion is het Belgische RWDM te gast. Gaan de gebroeders Ilic spelen? Weet Kudimbana te scoren in zijn eerste wedstrijd als contractspeler? Volg ons liveblog en mis niets!

NAC Breda
3
0
RWDM
02 augustus 2019 20:00
Rat Verlegh Stadion
Basisspelers
1 Nick Olij
12 Pele van Anholt
3 Roger Riera
4 Nacho Monsalve
15 Jethro Mashart
6 Arno Verschueren
18 Grad Damen
22 Jordan van der Gaag
15 Andrija Filipovic
19 Boris Kudimbana
8 Mounir El Allouchi
0 Ruud Brood
Anthony Sadin 80
Benjamin Delacourt 2
Anthony Cabeke 4
Jean-Francois Mbuba 9
Luca Napoleone 10
Geoffret Cabeke 11
Yohan Brouckaert 13
Clement Fabre 17
Jordan Massengo 23
Anthony Bova 25
Moussa Dialo 77
Wissels
25 Sem Custers
2 Robin Schouten
8 Luka Ilic
7 Ivan Ilic
19 Finn Stokkers
17 Sydney van Hooijdonk
18 Yassine Azzagari
20 Jan Paul van Hecke
Valentin Baume 1
Alan Medour 5
Phillipe Liard 6
Jaan Vanwildemeersch 7
Zayd El Kandoussi 19
Gilles Ruyssen 22
Joeri Dequevy 27
Etienne Mukanya 43
Ron Janzen 3
Moukoum Ndedi 14
Eerste helft Tweede helft 46' Luka Ilic ( Boris Kudimbana ) 46' Ivan Ilic ( Jordan van der Gaag ) 46' Finn Stokkers ( Grad Damen ) 47' Robin Schouten ( Pele van Anholt ) Luca Napoleone 63' 71' Finn Stokkers 76' Sydney van Hooijdonk ( Arno Verschueren ) 77' Yassine Azzagari ( Andrija Filipovic ) 81' Mounir El Allouchi 84' Luka Ilic
Bron:
B-Side Rats
Volgend bericht
Luka en Ivan Ilic speelgerechtigd 49 reacties
63 Reacties
100   7  
HoogeveenscheNACCER

Damen, hoe is het toch mogelijk dat ziet iedereen dat hij tekort komt.

5   2  
Bammes

Come on NAC !!

14   41  
Harrie

Yes met Damen! Zou die eindelijk TVDA kunnen overtuigen voor een contract?

32   6  
Sleigh

Helaas zijn de tweets niet goed te lezen op mijn mobiel. De breedte van de feed klopt niet.

100   7  
HoogeveenscheNACCER

Damen, hoe is het toch mogelijk dat ziet iedereen dat hij tekort komt.

45   5  
Ric

Donderstraal nou eens een eindje op met Damen zeg. Nou ben ook ik er wel een beetje klaar mee. Hoopt Brood dat hij eindelijk een keer de pannen van het dak speelt zodat hij kan zeggen: zie je wel hij moet een contract krijgen..... pff

13   1  
Scheppioni

Op naar het perfecte gevoel voor volgende week !!

18   3  
Schrikbarend

Hoe zou het met dogan zijn?

11   2  
Sleigh

Top, snel opgelost mannen, super vette site! Ziet er goed uit :-)

14   1  
Benn076 (BSR)

Er ging inderdaad even iets mis. Dit is inmiddels hersteld zoals jullie zien. Veel plezier met de eerste live liveblog in de nieuwe site!

53   5  
Henri

Misselijk makend te zien dat die Damen weer een basisplaats heeft. Dit moet toch in de ogen van Brood wel een bijzondere voetballer zijn als hij de enige is die invulling kan geven op deze positie. Wel bijzonder dat de rest van de voetbalwereld Brood totaal voor gek zet door geen enkele interesse te tonen in zijn schoonzoon daarmee nog meer aantonend dat hier belangenverstrengeling een rol speelt. Of is het mischien chantage. Je zou het haast gaan denken en weet het tegenwoordig nooit. Maar het is schandalig dat dit meten met twee maten wordt toegestaan door een AD/TD en RvC. En bovenal jammer voor talenten als Azzagari die door al dit onsportieve gedoe veel minder speeltijd heeft gekregen dan mogelijk was geweest.

48   4  
Wtown

Als je een week voor de competitie weer met damen gaat starten snap je het als coach echt niet! Heb heel wat wedstrijden gezien in de voorbereiding maar hoe jammer ook voor hem, hij komt echt veel en veel te kort! Brood kappen met die damen!!

11   41  
Blanco

Neem aan dat Damen erin staat om dat de gebroeders Ilic nog geen pot gespeeld hebben en niet gelijk tegen blessures aan willen lopen. Voor een prestatiecontract kun je Damen er prima bij hebben voor de breedte.

7   3  
Lamington

Is er een snelheidsprobleem met laden? Opstart-gerelateerd? Gaast nog nirt heel vlotjes, hier althans.

4   18  
Jes

Over een week stelt hij Damen weer gewoon op

1   0  
Sjef de gevulde koek

Mag iedereen gaan kijken ? Is er een vak open ?

2   4  
Appie

Dogan?

7   24  
Jack

Supporters jullie laten je voor de gek houden door brood !!!die gaat zijn schoonzoon toch niet afkraken hij stelt hem gewoon op en geeft hem straks een contract dat is toch normaal of niet??

32   4  
D'n Klaagmuur

De doorzichtigheid van Brood m.b.t. Damen begint nu inmiddels wel kolderiek te worden. Volgens mij is dit gewoon de laatste oefenwedstrijd voordat je volgende week om het "eggie" speelt, dus dit soort clowns zouden niet in de basisopstelling moeten staan. Je sterkste elf moet je nu na afgelopen oefenpotjes vandaag aan de slag laten gaan Ruud en daar hoort je schoonzoon niet bij!

15   2  
Bruske

Echt een hele fijne site!

14   1  
Zwampie

Is dit een afsheidwedstrijd voor Damen?
Nog geen contract maar wel elke wedstrijd op blijven stellen. Of is dit de enige mogelijkheid dat Brood probeert om Damen in de kijker te spelen voor een andere club.

Blijft vreemd.Dan had ik toch eerder bv Loshi een kans geboden om te laten zien wat hij kon of welke andere speler dan ook.

11   2  
Frietmet

Mooie site mannen, maar de tweets zijn nogal moeilijk te lezen en te scrollen via de telefoon.

1   0  
De Kroonprins

@Sjef de gevulde koek: De B-Side is open. Kaarten kosten EUR 10, alleen 1912 heeft gratis toegang. Weinig verrassend, maar het schijnt (nog) niet bepaald druk te zijn.

6   1  
Zwampie

Mooie site B-siderats, knap stukje werk

2 aandachtspuntje of lig het aan mij ivm een tablet, hoor het graag.
Om een reactie te plaatsen,lees ik eerst alle reacties en daarna moet ik na boven om een reactie zelf te kunnen plaatsen. Bij de oude site stond dit onderaan bij de laatste reactie, iets gemakkelijker.
2e puntje ,ik moet steeds opnieuw naam en email invullen ,kan de site deze niet onthouden of vergeet ik hier iets.
Groetjes.

30   4  
Nacbelg

Sorry , maar hier zakt zowel mijn broek vanaf , door die clown van een Damen op te stellen , als het vertrouwen in Brood.
Als hij inderdaad alsnog door deze waanzin een contract voor zijn schoonzoon door de strot van TvdA geduwd krijgt , ga je bijna hopen dat ze de eerste weken met die clown erin , geen pot gaan winnen en dat ze samen zowel schoonzoon en Schoonpapa er uit gesodemieterd worden , want dit kan echt toch niet meer.

Het word echt tijd dat BSR er duidelijk vraagt en aub door vraagt , waarom een speler zonder contract en afgewezen door de club en ook door Cambuur , in de basis staat en speler met contract zelfs niet bij de selectie., dit kan volgens mij alleen bij ons Nac.

Ik vraag nu aan zowel de AD als TD , mensen jullie willen open zijn naar ons supporters , wel verklaar ons eens deze idiotie AUB.

Dit vraagt naar een duidelijke uitleg.

25   2  
Europa league

Alweer Damen kom op zeg weg met die gast , we hebben vaak genoeg gezien geen meerwaarde ook niet in de breedte !! Laatste oefenpot mag je toch wel in de verwachte basis zien ?

15   4  
Dun Diëe

Het grote mysterie van deze voorbereiding is Damen. Zeker nu de broeders Ilic er bij zijn is er geen enkele reden hem in de basis (!) te houden. Ik kan me voorstellen dat BSR niet echt die vraag kan stellen, daar is het het medium niet voor. Maar Strater van OB of BnDestem zouden de staf toch wel onder vuur kunnen nemen hierover?

5   4  
Dbare

Waarom spelen we eigenlijk tegen amateurs een week voordat de competitie begint?

9   2  
Des NAC's

TvdA: Ruud, ik wil Damen niet verlengen
RB: OK, hij gaat op proef bij Cambuur...komt vast goed

RB: Tom, Damen heeft nog geen club. Mag hij meetrainen?
TvdA: Akkoord maar geef hem geen hoop

RB stelt hem verwachtingen opwekkend vervolgens elke wedstrijd in basis op

18   5  
Fred1

En weer zorgt Brood dat het alleen maar over die Damen gaat.
Wéér is de wedstrijd en de oefensessie ondergeschikt gemaakt aan die gebrekkige speler. Kap er mee Brood je maakt jezelf volkomen ongeloofwaardig. Één week voor de competitie begint ga je toch weer niet met die slampamper voor de dag komen?
Heel die voorbereiding , wij en de komende tegenstander worden totaal niet serieus genomen. Hoe kunnen wij Brood dan nog serieus nemen? Hoeveel wil hij nog zien van die goser voor ook hij door heeft dat hij er niks van kan.
Zou 0,0 belangstelling van andere clubs geen vingerwijzing zijn? Ga een Job zoeken Damen zou ik je willen adviseren en schep je schoonpa niet met problemen op.

6   6  
Rick

Damen wordt puur elke wedstrijd in de basis gezet om een zich te bewijzen... brood is erg kieskeurig en op deze manier speelt deze jonge veel, en ziet brood of hij een contract waard is.. zo doet brood t de hele oefen periode. Nog geen 1 x met de sterkst mogelijke opstelling gespeeld !

Wel erg benieuwd of de blessure van dogan mee valt

26   3  
Rat0162

Schandalig dat je de laatste oefenwedstrijd weer iemand opstelt zonder contract. Laat dan op zijn minst de ilic wedstrijdritme pakken, het zijn maar amateurs waar we tegen spelen. Nu tegen dordt staan ze er weer naast omdat ze nog geen wedstrijdritme hebben. Man man man Brood wat maak je jezelf hier compleet belachelijk mee.
#DamenOut

4   3  
Krenk

Damen heeft geen contract. Krijgt hij dan ook betaald of hoe werkt dat?

6   3  
Jesse

Wat een geweldige voetballer is die Damen toch he

14   18  
Ojee

Ik weet niet Fred1 de voetbalgoeroe, maar volgens mij maakt Brood die wedstrijd niet ondergeschikt aan Damen, dat doen gasten zoals jij die direct over Damen gaan zeiken zodra zijn naam voorbij komt.

3   2  
Tim

Telefoon kantelen, in brede weergave kan je de tweets wel goed lezen en scrollen.

6   2  
Belske

Damen in de basis idd teleurstellend.

Wat betreft de tweets deze worden niet bij mij ook (nog) niet goed weergegeven

11   4  
den hulk

ruud brood is gewoon bezig met familiebelangen tvda trap daar niet in en stuurt hem weg dit is toch geen voorbereiding belemmerd andere spelers brood is een zeeuw gaat door een muur niet intrappen

11   3  
Schrikbarend

In de rust damen eruit en nooit meer trg op het trainingsveld...veel belangrijker hoe is het met dogan?

14   3  
G00Ser

Genoeg over Damen, die krijgt geen contract en gaan we na deze wedstrijd niet terugzien. Ik ben meer geïnteresseerd hoe de andere spelers het doen. Dit hele topic gaat over Damen, het is bijna een belediging naar de rest van het elftal :)

7   0  
NAC Vooruit!

Bsr: de tweet box graag responsive maken, zodat de tweets ook op mijn mobiel te lezen zijn. Nu valt de helft weg van de berichten en scroll je er ook niet even doorheen.

16   7  
Grote Smurf Zonder Baard

Kunnen we stoppen met alleen het mekkeren over Damen. Ben er ook niet blij mee, maar kom op hè.... er staan nog meer mensen op het veld en ohja er is ook nog een wedstrijd bezig...manmanman

2   1  
Bart

Ja dit is niet om aan te zien.. hopelijk 2de helft richting het publiek wat attractiever voetbal

5   1  
Dromer

Een laatste oefenwedstrijd zou je toch met de beoogde basis moeten spelen denk ik. Als de gebroeders Ilic daarvoor in aanmerking komen zou ik die laten starten. Kans op blessures? Ja die is er altijd. Volgens mij heb ik begrepen dat er deze week op de training twee blessures zijn gevallen, dus spelen is niks gevaarlijker. Ik begrijp deze opstelling dan ook absoluut niet en vraag me af waarom de technische staf tot deze opstelling komt.

4   0  
Marc

De tweets zijn half te lezen op mijn iPhone

3   10  
Briljante Belg

Wat een fancy glikte site. Maar die kritiek op alles rond Damen past daar helemaal niet bij. De redactie heeft de supporters onvoldoende onder controle. Dat vinden de commissarissen en de directeuren vast niet leuk. Daar krijg je geheid gedonder mee.

8   2  
Buurman

Proficiat met de mooie verbeterde site. Kinderziektes zijn er altijd bij een innovatieve vernieuwing. NAC moet tegen RWDM twee of drie maal scoren om met een goed gevoel naar Dordrecht te gaan.

9   1  
Eddy W (BSR)

We weten dat de twiterfeed niet bij alle telefoons even goed loopt. Bij mijzelf op android wel, bij andere van de crew werkt het ook niet. Dit is een puntje waar we aan gaan werken.

15   5  
geelzwartwit

Met alle respect maar je had in al die minuten die Damen de "kans" kreeg toch beter wat onbekende talenten kunnen laten meedoen?
Of dachten ze dat Damen opeens de sterren van de hemel zou spelen?
Vaag verhaal

17   2  
Henkie

Kan niet door de tweets heen scrollen en de breedte klopt niet op mijn iphone X..

Site ziet er verder goed uit!

Zwarte balken nog iets te groot naar mijn mening en vond de seperate telling van duimpjes omlaag en naar beneden een betere indruk geven van een reactie dan een netto score.

8   2  
Schrikbarend

Hoppa luka ilic

3   0  
Joop

Mooi site goed te lezen

3   4  
Haarlemmer

Mooie web versie van de site,

de statistieken en tussenstand (0-0) lijken nog niet helemaal te werken, twee keer goal El Allouchi, geen Ilic.

Op mijn Samsung staat nog de coming soon website

5   1  
076YBlck

zal wel aan Damen liggen en aan websites die niet goed scrollen maar... gaaaap.....

2   2  
076*R

Mooie uitslag uiteindelijk!

***:

Als ik naar bsiderats.nl ga of op het logo druk dan kom op ik op de site uit waar eerst werd afgeteld en kan ik niet verder. Iemand anders ook dit probleem?

2   0  
Bash (BSR)

@076*R
Er zijn meer mensen met dit probleem. Welke browser en wat voor decive gebruik je? We zullen het zsm aanmelden bij onze webmasters!

0   0  
076*R

@BSR

Google Chrome en een desktop pc. Thanks!

4   1  
Dun Diëe

Nou, dat is een prima overwinning zo te lezen. Als dit in de KKD ook vaak zo gaat dan teken ik er voor.

Wat De Site betreft: strak design, mooi gedaan maar het is wel een beetje wennen. Eerder waren de kleuren licht, nu een stuk donkerder. Van mij mogen de balken en vlakken iets minder breed en dik, maar wat slanker en eleganter maar dat is natuurlijk ook een kwestie van smaak. Gefeliciteerd met het nieuwe honk in elk geval!

1   1  
NAC Breda F.C.

Nou 3-0 gewonnen. Dordrecht kan zijn borst nat maken.

5   5  
Toontje 1964 oosterhout

Vanavond zei iemand tegen mij we worden kampioen!!
Nou eerste helft zeker niet!!
Tweede helft ja we worden overtuigend kampioen met olij riera monsalve verschueren mounir pele filipoviv mashart boris jordan schouten llic llic finn hooijdonk yassine azzagari van hecke dogan en ene middleton is onderweg bohui over een tijd dies gebleseerd.

succes boy's op naar een mooi seizoen
Hup nac
En ja we worden kampioen ZONDER DAMEN EN SEUNTJES.

0   6  
Misterbean

helaas zijn de tweets op mijn Iphone nauwelijks te lezen

4   2  
The Cosmic Gate

Hoe is vredesnaam bedenk je het om te starten met Damen !!!! En dan vooral als je ziet wat je op de bank houdt ..
Nee maar hij traint alleen mee om z'n conditie op pijl te houden enz .....grrr

Btw nog nieuws over blessure van Dogan?

4   1  
hgmaster

Kan iedereen niet gewoon ff kappen met dat gezeik op Damen?! Wat een zielige kleuters zijn jullie zeg...

0   0  
den hulk

damen kan het beste naar een andere club uitkijken is beter voor de sfeer en de supporters komen in opstand is voor nacook beterkan het geld goed gebruiken als brood blijft doordrammen einde verhaal

Laad alle berichten na dit bericht in