Wij gaan niet opzij

EX-NAC: Bertrams nieuwe doelman FC Eindhoven

BsideBart

Oud-NAC doelman Nigel Bertrams heeft een nieuw contract getekend bij FC Eindhoven. Voor de geboren Brabander betekent dit een terugkeer in zijn oude, vertrouwde omgeving. Eindhoven is voor Bertrams namelijk geen onbekend gebied aangezien hij zijn voetbalopleiding genoot bij 'grote broer' PSV. Bertrams tekent in Eindhoven een contract voor één jaar met daarin de optie om het contract met een jaar te verlengen.

Bertrams speelde in totaal zestien wedstrijden voor NAC en vertrok hierna naar het Deense Nordsjaelland. Na omzwervingen bij de Graafschap en MVV kwam de doelman via FC Groningen en PEC Zwolle weer terug in de Eredvisie. Voor deze beide Eredivisie ploegen kwam hij echter nooit in actie en dus besluit hij een stapje terug te doen.

FC Eindhoven was druk op zoek naar een nieuwe keeper, nadat de clubleiding er financieël niet uit kwam met huidige keeper én aanvoerder Ruud Swinkels. Technisch manager Marc Scheepers reageert gelukkig op de site van de club: ,,Nigel is een doelman met veel ervaring in onder andere de eredivisie. Daarnaast past Nigel goed bij onze club vanwege zijn regionale achtergrond. Ik ben blij dat we een doelman van zijn niveau aan onze club hebben kunnen binden.” 

Bron:
B-Side Rats, Eindhovens Dagblad
14 Reacties
17   1  
Henri

@Baosje
Als die jongen dan volgens jou werkelijk zo goed is, waarom heeft hij het bij al die andere clubs ook niet gemaakt. Het is fijn voor hem om nu bij Eindhoven aan de slag te kunnen gaan en ik gun hem het beste, maar het is wel een carrière in een glijdende schaal naar beneden. Komt gewoon te kort en daar niets mee. Maar de meeste voetbalbedrijven selecteren door.

18   27  
Baosje

weer zo'n speler die bij NAC té snel afgeserveerd is !
had deze jongen maar wat meer vertrouwen gegeven ... zijn opvolger van Leer bleek ook geen succes , en is de mede hoofdverantwoordelijke voor de degradatie

17   1  
Henri

@Baosje
Als die jongen dan volgens jou werkelijk zo goed is, waarom heeft hij het bij al die andere clubs ook niet gemaakt. Het is fijn voor hem om nu bij Eindhoven aan de slag te kunnen gaan en ik gun hem het beste, maar het is wel een carrière in een glijdende schaal naar beneden. Komt gewoon te kort en daar niets mee. Maar de meeste voetbalbedrijven selecteren door.

6   4  
Baosje

@ Henri

ik zeg niet dat hij zó goed is , ik zeg enkel dat hij té snel afgeserveerd is , een klein nuance verschil

vondt jij Birrigitti of van Leer dan een betere keeper dan Bertrams ?

we hebben nu een luxe probleem met olij en Korsmit. ;-)

9   2  
RaRa

Jammer, met die koekenbakker Swinkels in de goal wist je altijd wel dat hij met een blunder een handje kon helpen. Met Bertrams een goede keeper in huis nu.

9   0  
Wanny

Bertrams is helemaal niet te vroeg afgeserveerd. Geen geweldige keeper en ook niet de persoonlijkheid die bij NAC past. Dat die anderen niet beter waren, betekent niet dat Bertrams ineens wel geschikt was.

Als we structureel naar de eredivisie willen, moet je doorselecteren.

8   0  
Judge M.

Aan Bertrams was bij ons sowieso weinig meer te redden na de wedstrijd thuis tegen Twente.. En dat lag niet alleen aan Siemen Mulder en Gertjan Verbeek...

Succes bij de blauw-witten, Nigel!

4   1  
Geelzwartwit

Succes en op naar het volgende nieuwsbericht

11   4  
Kopspion

Ik wacht op goed nieuws !
Wanneer komt Manders in deze rubriek Ex-NAC ?

3   1  
Willem 4,5

Zo jong en dan al weer beginnen bij een nieuwe bij club, nr. 224.

2   0  
Hont

Leuk dat hij nu een club gevonden heeft om in het eerste te spelen.

Laten we nu geen heimwee naar hem hebben, hebben op dit moment 2 betere keepers in huis en een jaar geleden een 3e verkocht aan Anderlecht. Daarbij hebben we destijds ook gewoon een goede transfersom voor hem ontvangen, ook bij lange na niet standaard te noemen bij ons NAC.

Succes in Eindhoven, Nigel!

0   1  
Geelzwartwit

De Graaf interim trainer

0   1  
Geelzwartwit

Met als assistent Lurling.

Bron NAC insta

0   1  
J breda

Vermoeiend lijkt me om steeds van club te moeten wisselen

Vergeet die kung fu trap tegen twente nooit meer haha met die mulder wat een wedstrijd

Succes Nigel je was beter dan Van Leer ;') nee zonder grap hij heeft wel kwaliteiten

1   1  
Dutchbird

Mag Bertrams wel. Beetje zelfde branieschopper als Olij.

Laad alle berichten na dit bericht in