Wij gaan niet opzij

Voorbereiding NAC start morgen, Edwin de Graaf leidt trainingen

Italo

Morgen (vrijdag) start NAC aan de voorbereiding op het seizoen 2021/2022. De trainingen zullen voorlopig worden geleid door Edwin de Graaf.

De selectie van NAC gaat zich vanaf morgen voorbereiden op het komende seizoen. Zonder hoofdtrainer, want Maurice Steijn heeft de club inmiddels verlaten. Hierdoor zal Edwin de Graaf voorlopig vooruitgeschoven worden als vervanger van Steijn. De Graaf wordt geassisteerd door Hans Visser, Anthony Lurling en keeperstrainer Gabor Babos.

De trainingen zijn vooralsnog besloten. Aanstaande zaterdag wordt daar eenmalig een uitzondering op gemaakt. Op die dag zijn er tot 100 personen welkom op het trainingscomplex in Zundert.

Behalve Ralf Seuntjens zullen er geen nieuwe gezichten op het trainingsveld te zien zijn. Een karrevracht aan spelers trok vorige maand de deur achter zich dicht in Breda, waardoor er een uitgedund gezelschap de trainingen zal hervatten.

NAC speelt ter voorbereiding op het nieuwe seizoen een zevental oefenwedstrijden. Zes opponenten zijn reeds bekend. Hieronder hebben we het oefenprogramma op een rij gezet:

Zaterdag 3 juli: Zundertse selectie - NAC
Zaterdag 10 juli: Madese Boys - NAC
Woensdag 14 juli: Hoeven - NAC
Zaterdag 17 juli: FC Den Bosch - NAC
Vrijdag 23 juli: Sparta - NAC
Dinsdag 27 juli: (nog niet bekend)
Vrijdag 30 juli: NAC - Lommel SK

Bron:
B-Side Rats
40 Reacties
131   12  
Wanny

Olij
Schouten Adilehou Malone Rutten
Azzagari Seuntjens Immers Haye
De Rooij Bilate

Is al geen slecht elftal.

46   5  
Martinus

Een karrenvracht vertrokken? Voor mijn gevoel viel dat eigenlijk nog best mee, dacht ik dan.

Hopelijk snel duidelijkheid over de TD en de trainer. In die volgorde.

13   4  
den hulk

aanvulling spelers informeer eens bij mancester city nac heeft toch nog scouts

131   12  
Wanny

Olij
Schouten Adilehou Malone Rutten
Azzagari Seuntjens Immers Haye
De Rooij Bilate

Is al geen slecht elftal.

13   10  
naxioma

Het lijkt er op dat Penders geen rol krijgt bij het eerste elftal en de beloften kan gaan trainen. In die situatie kan ik mij voorstellen dat NAC hem de kans geeft hoofdtrainer te worden bij Eindhoven, het liefst tegen een kleine vergoeding. De vacature die ontstaat door een eventueel vertrek van Penders kan goed ingevuld worden. Darabij zie ik het niet snel gebeuren dat Penders hoofdtrainer wordt bij NAC.

20   72  
pao

Seuntjes kan dit niet meer aan! is nog leuk voor de laatste 15min als je achterstaat.

32   4  
Wanny

@ Naxioma

De beloftentraining is zeker zo belangrijk als de trainer van het eerst. Als NAC wil groeien, zal die kloof tussen jeugd en eerste team gedicht moeten worden.

17   48  
pao

ik spreek jullie na 3 wedstrijden

31   1  
Dun Henk

@wanny

Persoonlijk zou ik Malone vervangen voor Rosler maar dat is mijn mening.
Verder vind ik dat je opzich best al een kleine kern hebt staan, hopelijk is er nog iets mogelijk wat versterkingen betreft.

7   2  
Rob

Inderdaad is het O21 team belangrijk, maar ik denk wel dat we dat goed kunnen invullen door wat te schuiven met de huidige trainers door bijvoorbeeld Molhoek de O21 te laten doen. Dan kun je ergens rond O13 of O14 een andere trainer neerzetten.

Ook zijn er nog genoeg trainers vrij die de post van O21 direct kunnen invullen. Er zitten er genoeg thuis.

67   8  
Nacbeest

En daar hebben we de eerste onruststoker van het seizoen en de naam is PAO.

Seuntjes die nog geen bal heeft getrapt voor onze club kan er nu al niks van. Het enige wat nog moet gebeuren is dat hij een bal verkeerd raakt en hij heeft zijn gelijk gevonden!

Precies deze reacties zijn de kern van het probleem van ons trainerskerkhof en karrevracht aan spelers die elders wel presteren maar bij ons NAC niet.

Probeer het eens zonder vooroordelen op een speler, trainer of manager.

10   71  
pao

Ik heb seuntjes zien spelen bij de graafschap en zijn spel past totaal niet bij nac net zo als Steijn niet bij nac past

25   49  
Dutchbird

De Graaf zijn carrière zat op dood spoor nadat hij bij ADO was weggestuurd vanwege een vechtpartij met Donny Gorter. De Graaf was zijn pik achterna gelopen en die was op weg naar de vrouw van Donny Gorter. De spelers van den Haag kozen toen massaal de kant van Gorter en kotsten de Graaf uit. Ik kan me niet voorstellen dat veel NAC spelers blij zijn met de keuze voor de Graaf.

Ik heb me altijd afgevraagd waarom NAC zo iemand een nieuwe kans geeft. Dat kan alleen als er genoeg Haagse vriendjes rondlopen bij NAC. Zijn tijdelijke benoeming als eerste trainer dankt hij aan aangeschoten Haags wild dat de naam Mattijs Manders draagt.

16   6  
Peerke

Voorlopig prima oplossing. Jammer dat Lokhoff niet wordt teruggehaald. Geen garantie, maar had wel het idee dat hij zijn plan klaar had. Heb daar vertrouwen in. Als Manders zijn gang gaat blijven we zitten in hetzelfde schuitje als waarin we zaten en zijn we er geen bal mee opgeschoten.

12   27  
Ibio

Gewoon de Graaf laten zitten als hoofdtrainer.
Kost niet zoveel, en niet duur bij ontslag

7   5  
Peerke

@Wanny
Wie gaat de doelpunten maken van die 11?

6   10  
Gjoewie

Nou, we zijn weer een stap verder. De Graaf is tijdelijk hoofdtrainer. Visser voelt zich niet te groot om assistent te zijn. Penders en Hellemons blijven gewoon op hun plaats.
Als we de eerste drie wedstrijden winnen, dan is de kans groot dat De Graaf gewoon blijft zitten. Maar wellicht is er vanuit de selectie de roep om een meer ervaren trainer. We moeten het nog maar even afwachten.
Ik ben wel benieuwd wie op zoek gaat naar versterkingen van het elftal. Clint Leemans zal voorlopig nog wel in de wachtkamer zitten.

13   3  
Wanny

@ Peerke

Seuntjens, Immers, De Rooij en Bilate kunnen allemaal een goal maken. Nog niet genoeg om mee te doen om het kampioenschap, maar het is nog geen augustus.

25   4  
Henri

Jongens, jongens..........er is alleen nog maar bekend wie er voorlopig trainer wordt en er zijn er al bij die het al hebben over versterkingen, afvallers, voorlopige opstellingen, wat er gebeurt na drie nederlagen etc etc. Maak jezelf aub niet belachelijk. Totdat de aandelen van eigenaar zijn veranderd zal er weinig gebeuren. Als je dat niet door hebt dan snap je er verdomd weinig van . Met de nog aanwezige spelers behoort NAC tot de top van de KKD. Kijk nu eens naar de huidige situatie bij ADO en EMMEN hebben amper een selectie, VVV wacht op verkoop van hun Griekse spits. De enige die het redelijk op een rij hebben zijn Almere, De Graafschap en Volendam. We zullen het grotendeels hiermee moeten doen en ik heb mijn hoop voorlopig voor een groot deel gevestigd op Anthony Lurling.

4   24  
Ivo

"Hierdoor zal Edwin de Graaf voorlopig vooruitgeschoven worden als vervanger van Steijn. De Graaf wordt geassisteerd door Hans Visser, Anthony Lurling en keeperstrainer Gabor Babos."

Rob Penders op weg naar de uitgang?

2   1  
Scsa

Is er al bekend hoe je de training van Zaterdag kan bezoeken?

14   2  
svt076

@peerke

De Rooij natuurlijk ;)
Die gaat het seizoen van zijn leven hebben!
Steijn weg, de Rooij eindelijk standaard op zijn favo positie, en vlammen maar!

16   0  
MdH

Henri heeft groot gelijk.

Laten we niet alle spelers en coaching staff afserveren voordat ze een kans hebben gehad. En daar hoort Seuntjes ook bij. Wat heeft die jongen nou fout gedaan? Misschien heeft hij na een paar weekjes het voetballen niet verleerd.

Deze voetballers en deze trainers is wat er over is. Aan ons de taak om er achter te staan!

14   11  
Ivo

Ik zeg: geef die de Graaf maar de kans voor dit seizoen. Het is toch een overgangsjaar met de verkoop van de club in het vooruitzicht.

Hellemons TD voor 1 jaar en Penders die wat taken van Hellemons overneemt in de jeugdopleiding.

Dan zijn we rond en kunnen we het weer over voetbal hebben.

Met nieuwe aandeelhouders kan je een nieuwe directie aanstellen en de boel op de schop gooien.
Voor nu zou ik kiezen voor rust in de tent.

13   8  
Theoden King

Logische keuze. Nu snel Ton terug, zodat die zich kan bezighouden met een permanente oplossing.

Hebben we, naast Ralf Seuntjens, eigenlijk al nieuwe spelers gehaald?

5   4  
Scheppioni

Succes europees topscorer van ons NAC !!👊💛🖤

5   2  
Ibio

Eens met ivo, goed idee

14   15  
Verlegh

Snel hopen dat Lokhoff weer instapt om vervolgens Willem Weijs aan te trekken als nieuwe trainer

14   9  
Wanny

@ Verlegh

Waarom moet Willem Weijs nou weer trainer worden? Heeft nog niks bewezen en liep hier moeilijk te doen in de pers over eventuele toezeggingen.

11   4  
Henri

Het moet een ieder toch wel duidelijk zijn dat TL in de huidige constellatie niet meer terugkomt. Het hoogst noodzakelijke wordt opgetuigd. De nieuwe eigenaren mogen er tzt hun eigen invulling aangeven. Niet meer dan logisch volgens mij.

12   6  
Rat uit Rijen

Ik vind dit een meer dan prima tussenoplossing. Maar nu wel rap Ton terughalen! De Graaf kan de voorbereiding samen met de assistenten prima doen. Daarna zouden Ton en Manders (als hij nu eens laat zien dat ie t wel snapt) een geschikte trainer kunnen installeren. In mijn ogen is Ton Nodig om de rust te bewaren. Als die rust is wedergekeerd, zijn er echt wel geschikte kandidaten die ons NAC naar t kampioenschap willen en kunnen leiden.

2   2  
Jurgen

Idd Rijen

16   8  
Walter

Pfff dat eeuwige mee praat gedoe over Willem weijs. Nog niks gepresenteerd hij.

7   2  
Heksenketel

Goede keuze! Dit zijn ook mannen, die richting supporters, recht van spreken hebben!

3   13  
fvf6

In de breedte heeft NAC ingeleverd , dus er zal iets bij moeten komen . We roepen al 2 seizoenen om een scorende spits . We hadden er een met een goede trap die is gratis weggegaan .Een middenvelder met assist en een aantal goals is ook gratis weggegaan , nog niets voor terug gekomen . Ik hoor verschillende roepen met de spelers die we nu hebben moet het lukken , ik denk eerlijk gezegd van niet .Bilate scoort te weinig Immers is het beste van af , de Rooij heeft na een heel seizoen geen progressie laten zien Schouten aanvallend goed maar verdedigend zeer onzeker . Seuntjes kan geen hele wedstrijden meer spelen . Dus werk aan de winkel .Ik laat me graag verrassen

5   4  
BNac

Nu alweer het nodige gezeik op spelers, zonde. En kritiek op individuele spelers die niet beter zijn geworden… er is niemand beter geworden onder Steijn.. Denk dat als je iedereen vertrouwen geeft, tijd en energie erin steekt, patronen traint, vaste basiself en hier ook gericht mee traint (meer dan 3x per week..) er veel meer mogelijk moet zijn. En waar SvH en MelA nu weg zijn gevallen, zullen andere spelers hun draai gaan vinden. Hoop vooral op de juiste trainer die NOAD erin krijgt, conditie goed op orde heeft en aanvallend gaat spelen. Creëer je genoeg, dan vliegt er altijd wel iets in.. HUP NAC!

1   11  
Schrikbarend

Hoeveel selectie spelers van het eerste morgen op training bedoel geen wout neelen enz kali reuvers opgedonderd

1   0  
Bundy Geeren Noord

training begin om???

5   1  
Ben de Gaijgek

Misschien Schouten omturnen tot rechter aanvaller ? En als back opstellen bij blessures van Rutten.
Op links gewoon werken met Maria en Mashart.
En de Rooij gewoon als links buiten gebruiken.
Rösler is geen linkspoot, dus die kan wel voor Adilehou, maar niet voor Malone.

Olij
Rutten Adilehou Malone Maria

Azzagari Immers Haye

Schouten Seuntjens De Rooij

2   3  
guuske

prima tijdelijke oplossing, Is gewoon de de zelfde trainersstaf als vorig seizoen, aangevuld met Lurling die die pionnen mag dragen en wegzetten. Rust bij de spelers is nu belangrijk. Trainingen wat intensiever en vaker! Ik hoop dat wanneer Manders weg is, dat er een nieuwe fatsoenlijke TD (voorkeur Lokhoff) de lijnen gaat uitzetten. Echte versterkingen komen bij Nac toch nooit vroeg in de voorbereiding. Het zijn altijd al last minute afdankers geweest die door zaakwaarnemers zijn gedropt. De huidige selectie is qua basis goed zat.

1   0  
Roosendaoler

Conditie trainer erbij!

Laad alle berichten na dit bericht in