Wij gaan niet opzij

Ex-NAC: Braber naar RKVV DIA

DeWeesJr

Robert Braber zal komend seizoen zijn wedstrijden spelen op Sportpark de Gouwen. De oud-aanvaller van NAC gaat aan de slag bij RKVV DIA.

Braber speelde afgelopen seizoen bij Kogelvangers. Aangezien Kogelvangers zijn wedstrijden op zaterdag speelt en Braber dan zijn werkzaamheden in de jeugdopleiding van NAC heeft, stapt de aanvaller over naar DIA.

RKVV DIA speelt in de zondag vierde klasse. De club uit Teteringen probeert al jaren de stap naar de derde klasse te bewerkstelligen, maar telkens greep het naast promotie. Dit seizoen was er zelfs een teleurstellende tiende plek. 

Braber keerde kort geleden terug bij NAC waar hij in in de periode 2014/2016 onder contract stond. Hij werd toen assistent bij de onder 17. 

Bron:
B-Side Rats
5 Reacties
22   1  
sjef de gevulde koek

Godverdomme dit zijn nog eens transfers haha overigens top gozer !!

22   1  
sjef de gevulde koek

Godverdomme dit zijn nog eens transfers haha overigens top gozer !!

9   5  
Real Robert

Hopelijk heeft Van den Abeelen wel een doorverkoop-percentage laten vastleggen. Als Robert tenminste is zijn beroemde data-base zit. Anders snel opnemen!

9   1  
Raya van Mattaveld

De beste transfer uit zijn carriere heeft ie mooi voor het laatst bewaard.

2   1  
ome cor

Die gaat daar een topsalaris verdienen.
Succes Brabertje !

3   1  
NAC4Ever

'Braber keerde kort geleden terug bij NAC waar hij in in de periode 2014/2016 onder contract stond'.

Hier klopt iets niet. Braber heeft in het seizoen 2014/2015 een (pijnlijke) goal tegen ons gemaakt. Dus kan hij niet in de periode 2014/2016 bij ons onder contract hebben gestaan.

Laad alle berichten na dit bericht in