Wij gaan niet opzij

Ex-NAC: Looms aan de slag in jeugdopleiding FC Twente/Heracles

DeWeesJr

Het is zo dag waarop er eigenlijk geen NAC-nieuws is maar wij elk feitje aangrijpen om toch iets te melden. Zo ook de overstap van Mark Looms naar de jeugdopleiding van FC Twente/Heracles.

Looms was de afgelopen twee jaar werkzaam als coach van het beloftenelftal van PEC Zwolle. Bij de jeugdopleiding van FC Twente/Heracles gaat Looms werken in de rol van trainer bij de onder 15. 

De verdediger keert een soort van terug op het oude nest. Looms speelde namelijk twaalf seizoenen voor Heracles. De laatste twee seizoenen van zijn actieve loopbaan kwam hij uit voor NAC. 

Het is te hopen dat er snel weer écht nieuws te melden is ;)

Bron:
B-Side Rats, Tubantia
Volgend bericht
Ex-NAC: Braber naar RKVV DIA 5 reacties
5 Reacties
13   0  
Tante Annie

Toch ben ik blij wat te lezen, ook al is het niet veelzeggend

13   0  
Tante Annie

Toch ben ik blij wat te lezen, ook al is het niet veelzeggend

10   1  
Henri

Een van de vele miskleunen wat betreft het "aankopen" van spelers. Echte Heraclied die na 12 jaar zijn cluppie verliet om op 31 jarige leeftijd bij NAC te gaan spelen. Jonge met een geweldige wedstrijdmentaliteit kon er helaas niet veel van. Was na 1 siezoen en 8 gespeelde wedstrijden weer vertrokken. Wat een mismatch. Zal nu in de jeugdopleiding van Twente/Heracles waarschijnlijk niet de techniektrainer zijn geworden. Eigenlijk bedroevend om zo af en toe te lezen wat ze bij NAC allemaal hebben binnengehaald.

5   0  
Wanny

Ik weet niet of Jeffrey hier meeleest, maar ik sluit toch niet uit dat ie volgend seizoen bij Roda opduikt.

2   0  
Ice

Ik weet niet of het een goed of slecht teken is, dat ik me niet meer kan herinneren dat Mark Looms bij NAC gevoetbald heeft ?

1   0  
10Diego

Was bij Heracles (321 wedstrijden!) een steunpilaar en leek een goede transfervrije aanwinst.

Door ernstig blessureleed niet geslaagd bij NAC maar moest noodgedwongen stoppen. Heeft in zijn wil om te slagen bij zijn nieuwe club, te veel van zijn lijf gevraagd en signalen genegeerd. Meen dat het diepepunt vlak voor de winterstop thuis tegen PSV was. Triest voor hem en lullig voor NAC. Soms loopt het zo. De “L” was niet de geluksletter in de klapper van Jeff. ( Looms, Leugers, Lasnik)

Succes Mark, al zal je dit niet lezen.

Laad alle berichten na dit bericht in