Wij gaan niet opzij

Ex-NAC: Danny Verbeek tekent bij De Graafschap

Thiestemberg

Danny Verbeek vervolgt zijn carrière bij De Graafschap. Dat maakte de club uit Doetinchem vanochtend bekend op social media. Verbeek kwam afgelopen seizoen nog uit bij 'zijn' FC den Bosch.

FC den Bosch beleefde een weinig enerverend seizoen. De club stond op de elfde plaats, zeven punten verwijderd van een play-off ticket. Daarnaast kwam de club voor de zoveelste keer in opspraak wegens racisme aan het adres van een tegenstander. 

Verbeek was een van de weinige lichtpuntjes bij Den Bosch, hij was betrokken bij één derde van de Bossche goals. De 29-jarige aanvaller scoorde zes keer en gaf 12 assists. Hiermee was hij assistkoning van de KKD en een van de waardevollere spelers binnen de competitie. 

De Graafschap ziet in Verbeek een aanwinst die op meerdere plekken uit de voeten kan met zoals gezegd prima statistieken. Daarnaast was technisch directeur Peter Hofstede gecharmeerd van de ervaring die Verbeek met zich mee brengt. Ruim 320 wedstrijden in het betaalde voetbal heeft Verbeek achter zijn naam staan, waaronder 111 wedstrijden voor NAC.

Ik had Danny Verbeek graag bij NAC zien terugkeren volgend seizoen.
Bron:
B-Side Rats, De Graafschap
Vorig bericht
NAC bovenaan lijst TV-gelden KKD 16 reacties
Volgend bericht
NAC is de reus onder de kleine clubs 36 reacties
Terug naar overzicht
28 Reacties
42   1  
Thiestemberg (BSR)

De Graafschap is misschien wel de meest geduchte tegenstander komend seizoen. Heeft de selectie grotendeels bij elkaar kunnen houden tot nu toe (op Owusu na). En heeft zich al versterkt met Konings, Lelieveld, Liefting en nu Verbeek. Waar NAC zich vooral richt op spelers met potentie is de Graafschap in ieder geval niet bang om ervaren spelers vast te leggen.

42   1  
Thiestemberg (BSR)

De Graafschap is misschien wel de meest geduchte tegenstander komend seizoen. Heeft de selectie grotendeels bij elkaar kunnen houden tot nu toe (op Owusu na). En heeft zich al versterkt met Konings, Lelieveld, Liefting en nu Verbeek. Waar NAC zich vooral richt op spelers met potentie is de Graafschap in ieder geval niet bang om ervaren spelers vast te leggen.

10   1  
Elstar

@Thiestemberg (BSR)
Konings en Lelieveld zijn nog jong en hebben volgens mij voldoende potentie. Dus ze halen niet alleen ervaring.

28   5  
Pep

Ervaring moet je hebben. Dat snappen ze goed bij de Graafschap. Nu wij nog.

4   11  
D'N Klaagmuur

Bij het vorige item schatte ik in dat ie naar RKC zou gaan. De Graafschap is van zelfde kaliber, dus goede keuze van hem. En nu maar hopen dat ie geen heimwee krijgt daar in de Achterhoek ;)

23   7  
NAC Breda de parel van het zuiden!

Verbeek naar de Graafschap oh oh en die Ralf Seuntjens word ook ouder ...
Ging NAC in 2015 ook niet allemaal investeren in oudere spelers... (Dingsdag , Stam )
We weten toch allemaal hoe dat afliep he?!

8   1  
Bart

Gaat lekker bij de graafschap alleen weet ik niet voor hoelang je het volhoud als je geen transferwinsten maakt met wat oudere spelers. Danny fijne speler om erbij te hebben hoor

22   2  
NAC Breda de parel van het zuiden!

Aardige jongen hoor die Danny Verbeek...
Alleen hij is niet meer de speler van toen hij de eerste keer bij NAC op huur basis kwam ( van Luik)

12   1  
Kaieschetter

Ik moest echt even 2x kijken naar zijn leeftijd. Ik dacht echt dat danny al wel even de 30 was gepasseerd en dat den Bosch zijn laatste club wel zou zijn. Goed op verkeken! Succes Danny

12   4  
D'N Klaagmuur

@NAC BREDA DPVZ: volgens mij heeft NAC in de Eredivisie zijn beste resultaten behaald met een vrij oude selectie, dus dat zegt allemaal niks.

3   0  
Ivo

Op papier is dit natuurlijk een prima speler. In de praktijk moet je altijd maar zien hoe het uitpakt. Bij Den Bosch was er veel minder druk, en ook meer ruimte op het veld. Lekker counteren. Bij de Graafschap wordt het andere koek. Dan sta je de helft van de tijd tegen 9 of 10 verdedigend ingestelde spelers te ballen.

5   5  
NAC Breda de parel van het zuiden!

D'n Klaagmuur, dat was ook meer geluk dan wijsheid wees dan eerlijk..
Er werd toen geld uitgegeven terwijl dat er niet was ( onder Theo Mommers en die halve Amerikaan Stewart)

Oh ja en dat is waar ook Ernie Brandts moest weg bij NAC omdat Amy (zijn vrouw) aan de stok kreeg met de vrouw van Stewart....

3   1  
Henri

Goed zet van Danny en van DG.

15   2  
Chris W.M.

Verbeek had onder Hyballa natuurlijk nooit gespeeld. Niet vanwege zijn kwaliteiten, maar meer dat hij die speelwijze fysiek nooit aan kan.

Wel bijzonder dat de Graafschap nog voordat de transfermarkt goed en wel op gang is gekomen ervoor kiest de selectie al bijna rond te maken. Dit terwijl er toch een hoop kwalitatief goede en Eredivisie waardige spelers beschikbaar komen. Ach ja, concurrent minder voor die spelers zullen we maar zeggen.

23   9  
ome cor

Gelukkig !
De tijd van transfers en transfergeruchten is weer daar.

Nog even de regels: alles wat naar concurrenten in de eerste divisie gaat of clubs uit het rechter rijtje eredivisie zijn gemiste kansen van NAC/TvdA (of als t mot: van de spelers zelf)

Alles wat wel naar NAC komt is drie keer niks, anders waren die gasten wel naar een concurrent gegaan of eredivisionist uit het rechter rijtje.

Met een flinke slok azijn komen we dan vanzelf de zomer door.
Pffff

9   1  
Ivo

Ome Cor, daar heb je een punt.

Wel is het zo dat we met een achterstand op de Graafschap en Cambuur beginnen. Die hadden/hebben hun selectie beter voor elkaar. En de Graafschap heeft blijkbaar zijn huiswerk klaar en is actief bezig. al moet je nog maar zien of dat goed uitpakt.

Wij hebben vorig jaar niet het maximale uit de selectie gehaald. Dus het is te hopen dat Hyballa daar meer uit weet te persen. Bij ons zit er nog wel groei in. Maar of dat genoeg gaat zijn weet ik niet. Er moeten spelers komen die er meteen staan. We hebben vooral scorend vermogen nodig. En onverzettelijkheid. Vaak kwamen we na de 1-0 toch weer in de problemen. Of we werden pas wakker na een achterstand. 90 minuten scherp blijven, dat wordt ook belangrijk. Daarom moet je ook afscheid nemen van een paar spelers, die dat gewoon niet kunnen. Die het meer moeten hebben van af en toe een goed moment. Wat dat betreft heb ik wel vertrouwen in Hyballa, die accepteert dat niet.

4   12  
Dutchbird

Ga naar Esbeek Ome Cor, daar kunnen ze je leren hoe je een polonaise op gang krijgt. Dan kom je langs kruikenstad waar ze een keeper nodig hebben omdat Wellenreuter naar Anderlecht (Jelle) is vertrokken. Enig idee wie daar een dezer dagen op de koffie gaat?

5   4  
Henri

@NAC Breda de parel van het zuiden
Weet je ook nog hoe het met het NAC onder Ernie Brands is gegaan? Waren zeker allemaal jonkies? Leeftijd maakt geen bal uit. Alles bepalend is de drive en beroepsethiek die je hebt als professioneel topsporter. Ken je Bob Latchford nog? Flink op leeftijd, zwaar geblesseerd maar wel bepalend zijn of Ton Lokhoff in zijn laatste seizoen, staan als je er moet staan. Dat zijn de echte. En vlak Seuntjens niet uit in deze.

6   1  
Michel

Tja, ik zie liever spelers met potentie en restwaarde in ons magische geel zwart; zo komen we verder...

10   5  
NAC Breda de parel van het zuiden!

Henri , zeker een fan van de ooh zo ''grote'' Ralf Seuntjens....

6   0  
NAC Breda de parel van het zuiden!

Nou prima dan gaan ze maar Ralf Seuntjens halen...
Want dan zitten we ( wij als supporters + NAC ) zo weer in de eredivisie?

7   2  
Sjaak

@NAC BREDA DE PAREL VAN HET ZUIDEN

Investeren in oude spelers?

Met Dingsdag speelt Nac u-21 volgend jaar gewoon KK-divisie. Zekerheidje.

6   0  
NAC Breda de parel van het zuiden!

@Sjaak wat bedoel je dat we straks ook een NAC belofte team zoals jong Ajax in de toto divisie hebben?

6   3  
Belgische Naccer

Danny Verbeek is van exact hetzelfde niveau als Hooijdonck, Stokkers, Allouchi, Boassaid...

Technisch aardig, maar ze komen geen van allen een grote sterke verdediger voorbij. En ze kunnen geen van allen een goal maken.

Allemaal te licht voor wat er gevraagd word in de KKD.

Ik wacht met smacht op de 2 balvaste, scorende aanvallers. Tom????

4   1  
Ivo

@Belgische NACCER

Afgelopen seizoen had Verbeek 6 goals en 12 assists. Niet één van de spelers die je noemt komt daar bij in de buurt.

4   1  
Breda78

We hebben nog 2 maanden te gaan voordat we de eerste oefenpotjes mogen gaan spelen. Alle tijd nog om betere spelers te vinden en te halen dan een Danny Verbeek.

2   0  
Badeend

Danny Verbeek, tja.

Volgens betrouwbare bron is NAC bezig met Attila Tököli. Ik maak me nergens zorgen meer over.

2   2  
NAC Breda de parel van het zuiden!

Maar oh wat zijn wij ver weggezakt ( zowel als supporter als NAC (de club))
Verbeek een goede speler vinden.
Hij is aardig dat klopt maar hij is toch geen speler voor NAC...
Dat de Graafschap hem heeft ingekocht komt omdat hun in paniek zijn omtrent de beslissing , dat ze niet v/d KNVB mochten promoveren...
Soort van een paniek aankoop dus!
Bij de superboeren zit hij op de bank en mag hij af en toe invallen....

3   3  
ome cor

@IVO
05 June 2020, 17:32

Dan ga jij er van uit dat spelers elk jaar exact dezelfde prestaties leveren.
Verbeek kan minder presteren en de door Belgische NACcer genoemde spelers kunnen beter presteren.
Zeker bij jonge gasten zit nog groeipotentie, bij een speler van bijna 30 toch een stuk minder, lijkt mij

@dutchbird
Ik zal niet het wonderbaarlijke iq van jou hebben, maar jouw reactie @ ome cor slaat als een tang op een de varken ( of als je een lul op een drumstel).

Laad alle berichten na dit bericht in