Overal waar we komen

Ex-NAC: Dessers speelt weinig, maar is geduldig

Raskolnikov

De transfer van ex-NAC'er Cyriel Dessers naar Genk is nog geen onverdeeld succes gebleken. De aanvaller had in minder dan de helft van de gespeelde wedstrijden een basisplaats, kende wat blessureleed en zag ook nog eens twee trainers vertrekken. Toch wanhoopt hij voorlopig niet.

Dessers vertelt in gesprek met TC Tubantia dat hij geduldig is: "Het was onrustig de afgelopen maanden. Met drie verschillende trainers is het steeds aanpassen en wennen. Ik kwam hier om eerste spits te zijn, maar raakte geblesseerd. Paul Onuachu kwam erin. Hij doet het fantastisch, alle ballen gaan erin bij hem. Dan rest mij niets anders dan geduld te hebben."

Hij vertrok naar zijn jeugdliefde, omdat het de volgende logische stap op weg naar de top leek. Nu hij het voorlopig met een reserverol moet doen, kun je je afvragen of zijn transfer naar Genk de juiste keuze was. Dessers: "Het is een topclub, de concurrentie is groot, dus ik weet hoe het kan gaan. Ik ben er niet boos over. Ik hou er ook niet van om alleen aan de korte termijn te denken. Ik heb me voorgenomen dat ik in mijn eerste seizoen de rust bewaar en in het tweede een gooi doe naar de titel van topscorer."

Voorlopig wacht hij dus op zijn kans: "Genk heeft me gehaald met een plan, dus wat dat betreft ben ik benieuwd hoe het de komende tijd gaat."

Bron:
B-Side Rats, TC Tubantia
Terug naar overzicht
10 Reacties
44    
Quinn

Mag altijd terugkomen (dan wel niet op huurbasis) om wedstrijdritme op te bouwen hoor :)

-20    
Los Pollos Hermanos

Hier staan zoveel spel- en vormfouten in, dat doet gewoon pijn aan je ogen.

-11    
Baosje

@los pollos

Zeiksnol

12    
Gjoewie

Toen John van de Brom in de zomer van 2019 trainer werd van de Trommels, heeft hij willens en wetens Dessers laten vertrekken naar Heracles.
Dus dat voorspelt weinig goeds voor Dessers bij KRC Genk...

20    
Henkie

Los pollos,

Kritiek mag altijd lijkt me, maar dan wel opbouwend en niet pure afbranding.

Respect voor de mannen van BSR en alle tijd die zij in deze mooie site steken.

3    
nb.vos

off topic

Michaël Maria houdt zijn conditie op peil bij NAC.

-5    
Nicky

Ben je lekker mee... Koop je een dure spits, beslist hij dat het eerste jaar is om rustig aan te doen. Die gast moet toch ieder jaar topscorer willen zijn?

1    
Rubenac

Dat heet media training nicky.
Misschien iets te lastig voor je?
Net als dingsdag , waarvan jij alleen maar denkt , dat hij kan schreeuwen.

0    
Stoep

kan me nog een tijd herinneren dat velen op deze site zeiden dat hij te min was voor NAC (zo net na de winterstop). Jammer dat wij de lat altijd zo hoog leggen. Zo zijn Bilate en SvH gewoon goede spitsen voor NAC. Maar ja als je er niet +20 inlegt en +10 assists heb kan je er niks van. toch,......

1    
Nicky @Rubenac

ff lekker met jezelf met jezelf bemoeien...

Laad alle berichten na dit bericht in