Wij gaan niet opzij

Ex-NAC: Dragi Gudelj naar Cordoba C.F.

Gerrit

Linksback Dragisa Gudelj lijkt de weg omhoog te hebben gevonden. De broer van Nemanja maakt een transfer naar Cordoba C.F.

Na zijn avonturen bij Jong Ajax, FC Wohlen, Vitória de Guimarães B en Cadiz B maakt de jongste Gudelj nu een mooie stap in Spanje. Hij gaat spelen bij de koploper van de Segunda División RFEF, op het 4de Niveau van Spanje.

Mocht Cordoba aan het einde van het seizoen ook nog eerste zijn in haar divisie dan promoveert het automatisch naar de derde divisie. Voor Dragi liggen er dan ook mooie dingen in het verschiet. Hij heeft getekend tot het einde van het seizoen.

 

 

Bron:
B-Side Rats, Cordoba C.F.
Terug naar overzicht
4 Reacties
19    
Pakster

Blijf toch een apart gezin dat Gudelj maar uiteraard alle succes gewenst!

19    
Pakster

Blijf toch een apart gezin dat Gudelj maar uiteraard alle succes gewenst!

7    
Denn

Een hele stap voor 't kulleke; Cordoba ligt toch al gauw een half uurtje verder van zijn broer in Sevilla dan Cadiz. Als dat maar goed gaat!

5    
Willem 4,5

Een topcarriere ligt in het verschiet denk ik, 4e divisie is dus nog niet eens hoofdklasse amateurs.

6    
Nac0164

Haha Willem, ik denk dat de koploper van die competitie ongeveer hetzelfde niveau is als de competitie waar wij ons in bevinden. In Spanje voetbalt in de 4e divisie bijvoorbeeld Villareal, Sevilla, Barcelona en Real Madrid B. Vergelijkbaar met Jong Ajax, AZ, PSV en Utrecht.

Laad alle berichten na dit bericht in