Wij gaan niet opzij

EX-NAC: El Khayati tekent contract in Tilburg

Metzelaar

Na zonder club te zitten sinds de zomer van 2021 heeft Nasser El Khayati een nieuwe club gevonden in Nederland: Willem 2. De aanvallende middenvelder zal de club uit Tilburg moeten helpen in de strijd tegen degradatie.

Het moest vanochtend nog officieel bevestigd worden door Willem 2 maar het internet stond er al mee vol. Nasser El Khayati zal Willem 2 gaan helpen in de strijd tegen degradatie. Met nog 9 wedstrijden te gaan en maar 2 punten boven een play offs plek hopen de Tilburgers in El Khayati hun verlosser te vinden. Afgelopen winter trok Willem 2 Thijs Oosting al aan maar hij lijdt onder een zware knieblessure. Nu heeft Willem 2 toch haar gewenste aanvallende versterking. Hij tekent een contract tot einde seizoen.

El Khayati heeft een hoop clubs achter zijn naam staan, waaronder ook NAC. Hier speelde hij van de zomer van 2010 tot aan de winter van 2012. Het meest bekend is El Khayati van zijn tijd in Den Haag. Na een huurperiode vanuit QPR werd hij definitief overgenomen. In 2019 veruilde El Khayati Den Haag voor Qatar om in 2021 weer terug te komen om ADO te helpen tegen degradatie. Dit is toen niet gelukt en zit daarom zonder club sinds toen.

Bron:
B-Side Rats, BD, Transfermarkt
Terug naar overzicht
23 Reacties
81   2  
Eljé

Echt een klassieke noodgreep van een club in nood. Een speler zonder ritme maar met ooit een goed seizoen op zijn CV halen.
We zullen het allemaal herkennen ;-)

81   2  
Eljé

Echt een klassieke noodgreep van een club in nood. Een speler zonder ritme maar met ooit een goed seizoen op zijn CV halen.
We zullen het allemaal herkennen ;-)

44   7  
NACFAN

Ik heb zoveel zin in NAC willen 2 in de kkd komend seizoen!

23   5  
Nacman

De teloorgang van stillems 2 was vorig jaar al ingezet en gaat dit jaar verder .
Ze zullen niet de degradatie ontlopen en in de nacompetitie door NAC de kkd worden in geschoten.

25   1  
Neles

@nacman
Eerst zelf maar eens de playoffs zien te halen
Kan op dit moment nou niet echt zeggen dat we die op voorhand gaan halen

23   7  
Talentje

Laten we vanavond aub een statement maken tegen Manders. Hij komt er allemaal maar makkelijk mee weg… Mister NAC Ton Lokhoff werd als trainer zelfs uitgejouwd met lokhoff rot op…. Oftewel: MANDERS ROT OP!!!

11   9  
Boyke

Effe Google geraadpleegd. Heeft voor Jong NAC lopen ballen. Vandaar dat ik niet eens wist dat deze voetbalnomande ook is bij is bij ons heeft gelopen. Kon het bij z’n terugkeer bij ADO vorig seizoen niet brengen. Laat staan daar Tilburg straks.

En verder. Wat Elje zegt

8   1  
scheppioni

Boeien die nasser, not !
Is er al iets bekend wie er bij ons niet voetballen vanavond ?

6   1  
Wanny

Van dit soort spelers kwam er toen ook een aantal bij ons binnen, toen Maaskant probeerde degradatie te ontlopen.

6   3  
Spin

In Tilburg zijn ze het spoor ook behoorlijk bijster de laatste tijd...
Volgend jaar derby op KKD niveau en mogelijk maar 1 club in heel Zuid-Nederland in de ere. Dat laatste is toch wel echt triest.

1   4  
Pietjebel

De seun weg

10   6  
Boyke

Wat leuk om te zien dat ik fans heb. Een dood normale reactie en ik krijg 2 duimpjes omlaag. Dankjewel voor degene die dat waren. Jullie maken m’n dag goed

7   4  
Kees4

Hep vernome van maat van seuntjes dat 4 spelers korona hebben de rooy ligeon banzuzi en bufonge daarnaast ook edje graaf en visser die er niet zijn vanavond nogmaals betrouwbare bron maat seuntjes

9   2  
@Keeske

Onoumooi daar misse wu nie zoveel aandan DegroetjesaanSeuntjesviadiemaat

0   2  
P

Olij-Neelen-Marijnissen-Siereveld-Ligeon-Velanas-Cagro of Banzuzi-Seuntjens-de Rooij-Bannis en Kerstens.

Dit wordt vermoedelijke opstelling

5   1  
Lamington

Ik had Fernandez gehaald...

1   2  
Vrouwke

Bakker was vanmorgen bij het strand te vinden dus die kan geen Corona hebben. Neem aan dat hij er dus gewoon bij is achterin.

3   2  
Geelzwartwit

Ik hoop dat willem2 erin blijft zodat we straks jarenlang derbies in de eredivisie kunnen uitvechten.

Liever dat dan straks met clubs als PEC Heracles Heerenveen Cambuur in de Eredivisie.

En straks is bij mij na overname en volledige nieuwe opbouw van NAC.

5   0  
Tommie

@GeelZwartWit dan is het hopen dat er een professionele organisatie met geld en ervaring NAC overneemt en niet een lokale bouwer met Grootheidswaan in combi met wat Yankees zonder enige ervaring en beperkte middelen.

0   2  
P

Volgens goed ingevoerde bronnen treedt NAC in een fantasie-opstelling aan met een sterk geïmproviseerde defensie. Bij afwezigheid van onder meer Dion Malone en Moïse Adiléhou wordt het centrale duo gevormd door Luc Marijnissen (19) en Gylermo Siereveld (19). Rechtsback van dienst is Wout Neelen, terwijl Ruben Ligeon andermaal linksback is. 
Voor Roosendaler Marijnissen is het zijn basisdebuut. Wel viel hij dit seizoen in de uitwedstrijd tegen De Graafschap na een half uur in voor de geblesseerde Colin Rösler. Zijn tweede invalbeurt vond vorige week plaats toen hij 25 minuten kreeg op bezoek bij MVV. Siereveld kwam nog niet in actie in de huidige jaargang. De mandekker uit Vlissingen die over twee dagen twintig jaar wordt, speelde vorig seizoen wel drie wedstrijden (Cambuur, Almere City en Go Ahead) op rij van begin tot eind toen NAC in oktober 2020 ook al geteisterd werd door een zware coronagolf. 

Het meedoen van Neelen is eveneens een grote verrassing. De 21-jarige speler uit Wouw werd vorige zomer afgetest door FC Den Bosch, was in augustus tweemaal bankzitter en werd nadien nooit meer in de wedstrijdselectie opgenomen. Door de hoge aantallen coronagevallen bij NAC wordt vrijwel uit het niets een beroep gedaan op Neelen. Evenals Siereveld heeft Neelen een aflopend contract. 

Naast Malone en Adiléhou zijn ook Mashart, Maria, Rutten, Bakker, Van Schuppen, Antonia, Hilterman en Bilate om uiteenlopende redenen afwezig vanavond. Trainer Edwin de Graaf en zijn assistenten Hans Visser en Anthony Lurling ontbreken in de dug-out vanwege een positieve coronatest. De honneurs worden eenmalig waargenomen door beloftentrainer Robert Molenaar.


2   0  
Steno

@P

Kerstens?

0   1  
P

@ steno

🤣🤣 kestens, natuurlijk

0   0  
De generaal

Hoe haal je ‘t in je hoofd?

1   0  
ome cor

Hahaha kees4 is weer boven water.
Onze drs in de Nederlandse taal.

Laad alle berichten na dit bericht in