Wij gaan niet opzij

NAC werkt bij juiste bedrag mee aan vertrek Haye

Thiestemberg

Na afloop van NAC - FC Volendam liet Haye zich negatief uit over het handelen van zijn club. De spelverdeler vertrekt graag zo snel mogelijk naar SC Heerenveen maar een standvastige handelswijze van NAC gooit tot nu toe roet in het eten. NAC heeft nu gereageerd en zegt fair te handelen, er worden volgens de club geen absurde bedragen gevraagd.

Manders die ondanks lange periodes van radiostilte wel met Voetbalprimeur communiceert. Heeft aangegeven het eerste bod van SC Heerenveen te hebben afgewezen. Bij het tweede bod herhaalde NAC dit, ditmaal werd er naast de afwijzing wel een tegenbod gedaan. Na dit tegenbod bleef een derde bod uit Friesland uit. Dat in combinatie met de uitspraken van Haye bij ESPN doet vermoeden dat het tegenbod meer is dan SC Heerenveel wil betalen voor de smaakmaker van de eerste seizoenshelft. 

In navolging van de uitspraken van Haye die inmiddels veelvuldig door de media zijn overgenomen heeft Manders nu dus ook gereageerd. De algemeen directeur geeft meerdere argumenten waarom NAC een (klaarblijkelijk) dusdanig hoog tegenbod heeft gedaan. Haye speelde namelijk niet bij ADO Den Haag en NAC heeft hem de kans gegeven om zijn carriere weer nieuw leven in te blazen. Ook heeft Haye nog een doorlopend contract. Dit geeft NAC het recht om een na vrije wil te onderhandelen met SC Heerenveen.

Toch lijkt een transfer wel in het verschiet te liggen. Zo geeft Manders aan: "Ik heb er vertrouwen in dat we met Heerenveen nog een stap verder zullen komen. Soms hebben dingen ook wat tijd nodig. Je moet niet vergeten dat het heel lastig is om een speler als Thom te vervangen, we willen hem eigenlijk niet kwijt. Maar als een speler de stap wil maken, moeten we daar ook naar kijken. Wat ons betreft is dit boek absoluut nog niet dicht.",

 

 

.

Bron:
B-Side Rats, Voetbalprimeur
72 Reacties
159   4  
Ed

Laat ze maar dokken. Liever heb ik fat Haye blijft en dat hij in de plannen van Vrolijk voorkomt.

52   5  
Thiestemberg (BSR)

Een bron uit Friesland meldde dat het bedrag wat NAC vraagt zo rond de 1 miljoen euro zou liggen. Daarnaast zouden ook FC Groningen en FC Utrecht (sluimerende) interesse hebben maar was Heerenveen tot nu toe het meest concreet. Of dit echt waar is weten we echter niet.

33   10  
Tonn

Geen beslissing nemen voordat Vrolijk de eigenaar is. Hij alleen kan dit beoordelen in samenhang met zijn plannen voor de club. Nacompetitie halen lijkt me er daar 1 van.

159   4  
Ed

Laat ze maar dokken. Liever heb ik fat Haye blijft en dat hij in de plannen van Vrolijk voorkomt.

88   5  
H.V.M.

Die gaat dus normaalgesproken tussen de 7-8 ton de NAC deur uit.
Als het daar definitief op uit komt, eventueel ook nog met een klein doorverkoop percentage,dan heeft Manders deze transfer netjes afgehandeld.
Zijn populariteit zal er niet door stijgen, daarvoor heeft hij al te vaak de plank misgeslagen.

34   5  
Ed

Richting 1 miljoen zou top zijn

41   14  
Enkhuizer

Je moet ‘m intussen al laten gaan. Het kwaad is al geschied. Een aantal weken geleden geloofde ik er werkelijk in dat hij wel eens zou kunnen blijven. GeZien zijn nogal grillige carrière en gezien het feit dat hij doorlopend liet merken hoe hij het naar zijn zij had in Breda.
En omdat t een bijzondere kerel is. Althans, Zo doet zijn insta vermoeden.


Dat is natuurlijk naïef. Elke speler wil zich verbeteren zodra de kans zich aanbied en zijn salaris sterk toeneemt.

Wij als fans denken aan de mooie band die we met Thom hebben opgebouwd, de enorme waardering die we hem geven. De mooiste stad van NL. En dat zal hij ook heus voelen.
We denken ook aan die vreselijk saaie club Heerenveen waar ie in een plattelands omgeving gaat ballen en één van de 22 selectiespelers is.

We denken aan de mooie toekomst die ons allen vrolijk stemt.

Maar daar heeft Haye geen tijd voor. Een voetballer moet nu eenmaal in zo’n korte tijd zijn geld bij elkaar spelen. En dit kan wel eens 1 van zijn laatste kansen zijn.

Dus moet NAC hem laten gaan. Maar niet voor een appel en een ei. Haal nu maar eens het onderste uit de kan zodat we zelf ook nog de markt op kunnen!

76   5  
Nr. 20

Neem een voorbeeld aan Heerenveen zelf die lieten Vreeman ook niet naar Feyenoord gaan toch? En nu wel voor een dubbeltje op de eerste rang willen zitten…..Come on 1 miljoen en doorverkoop%. En dat is minimum en wil Heerenveen dat niet jammer. Mogen ze eind van het seizoen weer proberen. Haye heeft gewoon nog 1,5 jaar contract. Come on NAC wordt zakelijk!! Doen andere clubs richting ons ook gewoon hè. En Thom niet zo dramatisch doen…NAC was er voor jou toen je carrière in slop zat. Je hebt met volle verstand contract getekend en wou laats nog verlengen toch? Of was dat voor gelimiteerde transfersom om makkelijker weg te komen?

15   41  
RV

7 tot 8 ton zou een gigantisch bedrag zijn voor een speler van bijna 27 die gratis is opgehaald en het nog nooit in de eredivisie heeft bewezen. Is nu op de top van zijn kunnen en dus een mooi moment om te verkopen.

Haye is geen gegarandeerde eredivisie speler en de technische staf heeft er het maximale uitgehaald (alle credits daarvoor). Dit is de toekomst van onze club. Als NAC Haye voor dit bedrag verkoopt zou dat een top prestatie zijn en dit is tevens het verdienmodel en toekomst van de club, de enige manier om te kunnen groeien tenzij dat je daar een gezond beleid (met bijvoorbeeld voldoende sponsorinkomsten) tegenover kunt zetten.

Persoonlijk gun ik het hem maar Haye is echt niet van het kaliber Gudelj in die tijd en met goed technisch beleid is Haye altijd vervangbaar. Leuke speler maar ook niet een die ik over 20 jaar zal herinneren als een NAC coryfee van de jaren 2000.

Met de inkomsten van Haye kun je volgend jaar een vervanger voor de Rooij en een spits halen. Misschien zelfs nog een rechtsback er bij.

18   28  
Tipex

Optyfen met die Friezen. 1,5 miljoen lappen

59   10  
Chris W.M.

Géén doorverkoop bedingen, enkel voor cash gaan. Stel, Heerenveen koopt hem voor 7 ton met doorverkoop, hij tekent voor 2,5 jaar en ze weten hem nog te verkopen na 1,5 jaar, dan is hij al 29. Dan levert hij nog maximaal een ton of 2, 3 op. Dan pak je dus nog 60.000 wanneer je een (hoog) percentage van 20% afspreekt.

Dan liever nu voor 8 of 9 ton verkopen en direct het geld beschikbaar hebben.

32   1  
Ed

Heerenveen gaat verliezen tegen Twente. Nu verwacht de achterban wel een aankoop. Trek die beurs maar, anders gewoon houden die Haye

12   4  
Nacbeest

Gewoon verkopen voor een mooi bedrag, geeft in dit “tussen wal en schip seizoen” mooi de kans aan de talenten die we meters willen laten maken en het geld kan worden geïnvesteerd in nieuwe talenten (en afschrijving voorlopig op de Rooij)

Verder hoop ik dat Vrolijk helemaal zich niet bemoeid met spelers en contracten maar dat hij de randvoorwaarden creëert voor de poppetjes die op de juiste plekken moeten komen (lokhoff / steward / goedzee oid)

27   1  
Hoofdtribune

Heerenveen is al jaren een kleurloze ploeg geworden. Supporters aantallen elk jaar minder en met Vertrek van Veerman blijft er van dat kleurloze ploegje helemaal niks meer over. Haye gaat daar dood en dood ongelukkig worden… als hij toch weg wilt zou ik voor een andere club kiezen dan Heerenveen..

12   8  
Nacbreda1989

Snap niet dat mensen roepen wachtten op vrolijk...

Het is tog duidelijk dat Haye zelf ook echt weg wilt nu.. Dat zit in zijn hoofd, en is ook een mooie stap naar een stabiele eredivisie club(ondanks dat we Haye allemaal liever willen behouden). Het klinkt allemaal mooi met de komende overname, maar het is nog maar afwachten hoe de toekomst bij Nac gaat lopen.

Er zal eerst weer opnieuw gebouwd moeten gaan worden, en dat heeft ook tijd nodig (en hopen dat we binnen 2 jaar terug in de eredivisie zijn, maar die garantie heb je niet). Haye wordt ook elk jaar ouder...

Wel respect voor Haye, wat een geweldige speler en inzet!!

17   0  
Bommetje

@RV
Daarom kostte Gudelj ook 2,2mio en Haye 1mio
8 ton anders maar niet, we zijn gekke Henkie niet

2   25  
Reflektor

Kan geen fatsoenlijke corner nemen 😁

11   85  
Reflektor

Falkenburg logokussertje, Haye zelfde rijtje.....jammer .

13   28  
Reflektor

Haye moet NAC dankbaar zijn , in de ere heeft Haye namelijk nooit iets gepresteerd.....gaat ook nooit gebeuren.

59   5  
Fritske d'n Olifant

Het is toch een enorme anticlimax dat Thom Haye, momenteel de beste speler van NAC en tot voor kort ontzettend populair in Breda op deze manier de club verlaat. Zonder afscheid in een vol stadion en op een manier die niet past bij de status van Thom Haye. Namelijk door de achterdeur.

Hij had zich gewoon van commentaar moeten onthouden en de clubs er onderling uit laten komen. De houding van Haye en een aantal van zijn uitlatingen in het interview gisteren kwamen op mij behoorlijk gefrustreerd en een tikkeltje respectloos over. Jammer dat het zo moet.

25   12  
Scheppioni

Gewoon die gierige kut friezen moeten dokken !!! Een schijthekel aan zo'n volluk die bij verkoop moelijk doe en bij aankoop zo belachelijk denigrerend doen !!! Nooit onder de 1 miljoen en Haye toon je een vent man !!!

16   1  
Matc

Net de samenvatting gezien can Heerenveen, Ik zou niet voor die club willen spelen. Wat een droevig elftal zeg.

29   7  
Lamington

Mee eens Fritske.
Ik vond het een stuntelend en respectloos optreden. 'Smaakmaker' of niet, van mij mag hij gaan. Ik hekel dergelijke instellingen. En zeker als het er zenuwtikkend streetwise uitkomt.. Zonde want dat is allemaal nergens voor nodig.

Doet Manders en met iets goed, is het weer niet goed. Hij heeft zelf getekend tot '23, niet gaan lopen mediamauwen dan.

25   6  
Cees-2

Enkele mensen maken Heerenveen belachelijk, hm......., wat denk je van ons? Gaat ook wel aardig dacht ik zo. Het laatste wat ik momenteel zou durven zeggen over een andere BVO.

13   22  
Ernie

En dan maar te zwijgen hoe deze speler eerst op een voetstuk is geplaatst. En nu een hoop over zich heen krijgt.
Gun deze jonge gewoon een transfer is samen met Olij de enige die op een normaal nivo gepresteerd heeft. Deze gast is gewoon te goed voor Nac dat ziet toch iedereen. 7-8 ton is al een absurd hoog bedrag. Dus cashen zou ik zeggen.

10   40  
Mmm

Wat een loser die Haye. Lijkt me logisch dat we veel geld willen hebben voor hem. Je bent toch zo voor Nac.........

32   9  
Ome Cor

Haye is een broodvoetballer en daar is niks mis mee zo lang hij zijn werk op het veld prima uitvoert. Wat dat betreft hebben we geen klagen.

Hij vindt NAC geweldig, net als de aanhang en de stad, maar de club mist de potentie om middenmoot eredivisie te spelen, wat hij zelf ambieert.
Heerenveen doet dat doorgaans wel en wil hem halen. En wie weet wat er daarna nog mogelijk is...maar dat is voor later.

Heerenveen heeft mooi gecasht voor Veerman, dus NAC wil het maximale voor Haye en Manders houdt stug vol.
Haye wil graag zsm naar Heerenveen omdat zij twee vervangers voor Veerman hebben gehaald. Hij wil die plek overnemen en niet de eerste reserve zijn

Wij snappen niet dat Haye een bommetje probeert te leggen via de media en snappen wel dat NAC de max wil pakken voor deze transfer/aderlating.
Maar als de huidige werkgever van de vervanger van Haye straks datzelfde spelletje speelt snappen we het opeens niet meer.

Riepen we hier nog niet zo lang geleden dat De Rooij een bommetje moest leggen om zijn transfer te forceren ?
Vonden we FC Eindhoven niet totaal onredelijk voor wat betreft hun poging het onderste uit de kan te halen ?


25   4  
Perino

De marktwaarde van Thom Haye is 750.000 dus een verkoop tussen 8 ton en 1 mil. is in de voetbalwereld normale vraagprijs !!!!
Dit moet Thom ook begrijpen.
Nac Breda staat er financieel niet best voor .
Succes Thom bij .............. met je voetbalcarrière !

46   11  
Fred1

De ene dag is NAC alles en is het niet erg om te blijven en de dag er op is hij toe aan een volgende stap en staat NAC zijn transfer in de weg.
Dat is hoe de voetballer anno 2022 er in staat, ze hebben in hun perceptie alleen maar rechten en geen plichten, vegen hun achterwerk af met contracten en huilen mee met de wolven in het bos.
Enige zelfreflectie is er niet bij.
Eigenlijk is het gewoon walgelijk egoïstisch gedrag.
Gek gemaakt door de aasgieren ( makelaars genaamd ) kunnen ze niet eens meer zelfstandig en logisch nadenken.
Het is simpel, het is zoals het is, je hebt nog een contract van 1,5 seizoen dus je hebt gewoon netjes af te wachten wat er uit gaat komen.
Dat heet fatsoen en fatsoenlijk werknemersgedrag.
Wat Haye nu doet is zielig kinderachtig gedrag , het zou al die spelers sieren als ze contracten eens leerden respecteren en waarschijnlijk (ook niet verkeerd) eens tevoren door te lezen wát je ondertekent.
Dus Thom lekker geduld hebben en afwachten en in tussentijd niet afgeven op de club die je weer op het juiste spoor heeft gezet.
Dankbaarheid en respect is ook een mooie vanzelfsprekende eigenschap.

8   6  
Oosterhout

Woensdag !!!!!! Alles of niets

16   3  
SjorsNac

Ik gun hem echt wel die transfer, het is de juiste stap in zijn carriere maar hij zal ook moeten begrijpen dat NAC echt elke euro hard nodig heeft. 2 partijen moeten profiteren in deze. Handel dit af achter dr schermen dat is veel chiquer dan de media opzoeken door een speler, hij moet gewoon door de voordeur vertrekken.

9   21  
Sjakkie

Lekker typisch Amsterdams gedrag, pannenkoek!!!

16   7  
Geelzwartwit

Als NAC nu gewoon top 3 had gestaan met ook de wetenschap dat we een nieuwe eigenaar hebben was Tom of gebleven, of had een serieuze contractverlenging aangeboden gekregen of hij was makkelijker voor een hoog bedrag weg te doen.

Feit is gewoon dat we 20 punten in de kkd achter de koploper staan. En dat kan het technisch hart plus technische staf zich samen met de spelers aanrekenen. 9e mensen!! Kan je dan als 27jarige naar de eredivisie willen?
Het goede verhaal en de "we willen/moeten binnen 2 jaar promoveren is alweer verlengd met 2 jaar.

Hoe Manders en Heerenveen het spel spelen is zoals het altijd gaat. Zal wel op 7 a 8 ton uitkomen.
Stond je nu top3 dan was het toch anders.

Het probleem zit niet bij Haye.

23   8  
Van "taajlaand

Hoi geelzwartwit.

Het 'probleem' zit ook niet bij Haye, maar in het feit dat hij én zijn zaakwaarnemer een CONTRACT getekend heeft met voorwaarden waar alle partijen het mee eens waren.
Iedereen gelukkig.
Ene meneer Bosman heeft ervoor gezorgd dat voetbalwerknemers (vroeger waren dat profspelers...), véél meer rechten kregen en salaris konden gaan eisen dan alle jaren daarvoor.
Maar contracten werden duidelijker, en er konden ook mitsen en maren in een contract opgesteld worden.
Zaakwaarnemers lezen mee, en geven speler toestemming om te tekenen, toch?
(Max. transferwaarede bij evt. belangstelling)
Staan er die voorwaarden niet in, heeft de werkgever alle ruimte om over een (marktconforme) prijs te onderhandelen met de nieuwe partij.
Nu, het feit ligt daar dat de speler zich financieel kan verbeteren, maar dat de werkgever daar ook in wil onderhandelen, want Haye is een 'gewone' werknemer met een getekend contract zónder clausule.

Zo ist en niet anders.

Wens Haye voor de rest succes natuurlijk, maar wederom zo jammer om het zo laf en oneerlijk met wat 'gejank' te spelen.

9   0  
Geelzwartwit

@vantaaijland

Er klopt sowieso geen jota van heel de voetbalwereld en contracten. Financiële en positieverbetering liggen zo bij de rechter en dan zijn het niet bestaan van clausules opeens weinig meer waard echter als een speler er in het veld niks van bakt of met overgewicht terug komt van vakantie kan en club heel weinig. Wil men van iemand af wegens niet fucntioneren dan kost het de club ook weer geld.
Teveel macht bij spelers en makelaars.
Ik blijf wel vinden dat als we top 3 hadden gestaan de kaarten heel anders zouden liggen. Hopelijk zijn we snel van die 20 punten achterstand af en wordt NAC weer de baas op en naast het veld.

16   24  
Scheppioni

Niet onder het miljoen gvd !! Een miljoen is al een lachertje !! Zeik heerenveen !

15   13  
Toontje

Heeft nog nooit iets goeds gedaan voor NAC...alleen afkoopsommen ..en gratis de deur uit......ook geen vergoeding van Bologna enz.

Een grote mislukking die Haagse lul

22   8  
Semsi

Manders Out!!

6   7  
Reflektor

Zo ist schepke , da's praat maat .

11   31  
Mo

HEE KAREL VROLIJK, redder van ONS NAC,

KUNDEGIJ NIEH EFFEN GAON PRAOTEN MEEJ DIENUH HAYE. DAH IE BIJ ONS BLIEFT!

COME ON, KARELTJUHHHH!

5   5  
DunErwt

Blieft?? 🤔🤔🤔

3   9  
Scheppioni

👊 C.T. 😉🙃

8   10  
Kisku

Zoals rv zegt 8 ton voor een 1 dags vlieg is een mooi bedrag,hij heeft op niveau nooit iets laten zien ik vind hem nu goed maar is zon dogan jongen is maar voor een jaar

23   1  
Mika

Haye zn marktwaarde is 9 ton. 1 mil vragen en dan zit je goed. Heerenveen deed altijd lastig bij Veerman dus nu kunnen ze t zelf ervaren. T is graag of niet en anders speelt Thom nog lekker bij ons

12   10  
Tip

Hmmmm. Sportief jammer voor dit seizoen uiteraard. We zitten uiteindelijk nog in de beker en nacompetitie is niet helemaal uit zicht. In de sport mag je nooit opgeven voor de tijd verstreken is !
Uiteraard heeft een eventueel vertrek van Haye ook veel te maken met de toekomst. Ik ben er van overtuigd dat Vrolijk mee denkt. Er is al aangegeven dat als Haye vertrekt er een opvolger komt. Dus een goede som vangen en een goede vervanger hoeft niet verkeerd te zijn. We gaan het zien.

D'n Thom gun ik uiteraard het beste. Ik ben nog nagenoeg nooit iemand tegen gekomen die als hij meer kan verdienen op een hoger niveau dat hij blijft uit liefde voor zijn baas.
Wel vraag ik me af of Heerenveen de juiste ploeg is.
Thom heeft bij ons geweldig gepresteerd. Wel vond ik dat hij de laatste wedstrijden teveel buitenkant schoen ballen gaf.
Haye als je gaat ; veel succes en bedankt !!

Ja de Rooij zag ik afgelopen 2 wedstrijden toch weer een paar keer dingen doen dat je denkt " hij kan heel goed voetballen."
Maar probleem is dat het bij een paar keer blijft. Hij moet nu echt snel gaan leren regelmatig een hele wedstrijd te domineren. Kortom hij kan het wel maar het komt er (tot heden) helaas niet uit. Dit mag geen maanden meer gaan dure vrees , dan wordt hij het eeuwige talent.

Iedereen een fijne zondag en mooi toch dat we weer in de toekomst kijken.

18   15  
Scheppioni

Kaj de Rooij is door ene iemand totaal verneukt !!!

8   5  
Braze

Als van Rooy 5 ton moest kosten om richting NAC te komen kun je uitrekenen war Haye moet kosten om t kunnen vertrekken.

7   9  
Kipiani

Goed gezien Schep !
Onder toeziend oog van RvC en Manders.
Schande !!!

1   2  
Knurft

@mmm of is het johnny1912?

Gaattie lekker knul?

19   2  
Nico Naalden

Zelf wou Heerenveen het onderste uit de kan voor Veerman maar willen Haye voor een grijpstuiver. Een miljoen lijkt me een redelijk bedrag voor de beste speler van NAC - Breda.
Dus graag of niet. Ook Groningen en Utrecht hebben belangstelling. En bovendien hoeft hij wat NAC betreft niet weg. Haye wil zelf een stap hoger . Dat is te begrijpen maar dan moet hij ook begrip tonen voor NAC. Bovendien met de nieuwe eigenaar gaat er hopelijk wel het een en ander in positieve zin veranderen. En bij Heerenveen maar ook Groningen en Utrecht is de sfeer niet zoals wij dat in Breda gewend zijn. Zeker als de tribunes straks weer vol zitten en het bier weer rijkelijk vloeit.

14   6  
Ernie

Veerman en Haye hebben natuurlijk niks met elkaar te maken. Heerenveen moet gewoon kijken wat ze Haye waard vinden. Is dat te weinig dan blijft hij gewoon bij Nac.
Ik denk dat Heerenveen wel het hoogst haalbare is voor Haye. Sterker nog ik moet nog zien of hij basisspeler wordt.

10   33  
Reflektor

Durf bijna te stellen dat zonder Haye NAC beter is .

15   8  
Bredaaaaa

Zo zie je maar. Clubliefde bestaat niet. Niet erg. Gewoon business as usual. Geld of 1 1/2 jaar in de kkd spelen.

6   5  
Geelzwartwit

@reflektor

Als je echt als team gaat opereren zou dat zomaar eens kunnen. Je kan wel taakgerichter spelen. Ik weet niet of het logisch is maar ik zou Oosting er dan wel bij willen hebben. Heb je een mooie driehoekje met Seuntjens en Bannis. Vanwege het niet optimaal functioneren n van de vleugels zou je een dynamisch 442 kunnen spelen.

Benieuwd naar wat gaat komen en wat er uit de hoge hoed van De Graaf komt

6   12  
Reflektor

Nou geelzwartwit dat bedoelde ik ook zonder oosting te benoemen, Haye is ook niet zo'n speciale speler.

13   1  
Fritske d'n Olifant

Mee eens dat Kaj vorig jaar misbruikt is op rechts. Ik heb dat nooit begrepen. Je koopt voor 5 ton een talentvolle speler waarvan je weet dat hij ook nog de stap van Eindhoven naar NAC moet maken. Dat is qua voetbal misschien niet zo'n hele grote, maar wel mentaal aangezien NAC qua entourage, fanbase en historie nog steeds van eredivisieniveau is. Dan zou je toch denken dat de technische staf een plan met zo'n jongen heeft en dat ze hem op zijn vertrouwde positie zouden laten spelen. Maar dat was aan onze Haagse vrienden niet besteed. De zekerheidjes laten spelen en onwelgevallige jongens weg werken, dat had meer prioriteit.

Enfin, ik vind het ook wel de verantwoordelijkheid van Kaj om nu gewoon de schouders eronder te zetten en laten zien wat hij in zijn mars heeft. Dat NAC 5 ton voor hem betaald heeft daar kan hij niks aan doen en hij zou die last ook niet moeten voelen. Toch heb ik soms het idee dat de reden waarom we van de oude Kaj nog niet zo veel gezien hebben voor een groot deel tussen de oren zit. Ik hoop dat ze daar bij NAC mee aan de slag zijn want het zou doodzonde zijn dat Kaj bij ons compleet verpietert, transfervrij vertrekt en straks bij een warme dorpsclub als RKC helemaal opbloeit.

10   22  
The Don

Thom Huilie

33   7  
Sjef de gevulde koek

Als je nu gaat roepen hier dat nac beter is zonder thom dan kun je beter niet meer reageren haha

20   11  
Mevrouw van beuningen

Thom draait een goed seizoen. Maar wel tegen de a jeugd van Utrecht en Az enz. De eredivisie is een heel ander verhaal. En natuurlijk valt hij op, er loopt verder helaas weinig rond bij ons. Eredivisie heeft hij zich nog nooit bewezen en is al 27. Geen enkele club zal hier meer als 6 ton voor betalen. Al hebben ze 10 veermannen verkocht. Dat nac De rooij heeft gehaald voor 5 ton is te gek voor woorden. Maar dit heeft niets met dit te maken.

10   7  
Mika

Verschil tussen nac en h’veen is nu 1 ton. Verwachting is morgen rond..

11   8  
Bredafun

NAC heeft Haye geholpen en hem de kans gegeven te groeien en te spelen in de basis.
Nu laat ie NAC vallen, en wil geforceerd nu naar zn nieuwe cluppie zonder respect.
snel tas pakken en verhuizen dan kerel!
pffff had je toch iets anders en beter ingeschat!

12   1  
Ed

Komt rond voor het juiste bedrag. Graag per donderdag. Kan hij tegen pec nog ff vlammen

7   10  
Scheppioni

@ Ed
Juiste bedrag ? Dat is geen zes ton, hoerenveen wil absoluut niet verder, belachelijk als manders/nac hier aan toegeeft !! Ook zeer kwalijk dit van haye, in belang van NAC hopen we maar dat NAC nu snel doorpakt .... Agougil samen met aanwinst !

20   4  
Fritske d'n Olifant

Heeft NAC eigenlijk al het geld voor Raiden onder inVloet al binnen van onze Zwitserse vrienden?

3   5  
Michel

Als het echt 6 ton moet zijn van Heerenveen, dan mag er voor Veerman ook wel wat gereclameerd worden; dat is dan zwaar overbetaald 😏 Dorpsmentaliteit daar….gierige gasten.

Om Heerenveen te fucken zou je dan met Thom moeten afspreken dat je hem alleen naar het buitenland laat gaan. Er is vast wel wel een mooie Championship-club waar hij het verschil kan maken, sfeer komt nog overeen met die van ons ook in de UK.

0   0  
L

@Mika- hoe weet je dit?

16   5  
Ronny Goodlass

Haye kan het voetbaltechnisch zeker aan in de ERE. Er is slechts één probleem en dat zit in zijn koppie.
Te vaak kortsluiting en gaat daardoor rare dingen doen. Zowel voetbaltechnisch alsook in zijn benadering naar medespelers, tegenstanders en arbitrage.

NAC wordt er beter van als ie weggaat want ondanks dat ik hem geweldig vind voor NAC en hij gewoon week in week uit de beste speler is; gaan we cashen en kunnen we een nieuwe jongere speler inpassen. Hierdoor gaat ook de "NAC-jeugd" zich anders opstellen (van Schuppen, Azzagari, Agoulil etc) want zij pakken meer verantwoordelijkheid als Haye weg is.

Thom gaat weg voor een tonnetje of 8 en van mij krijgt ie een dikke chapeau voor alles wat ie bij ons heeft laten zien!
En die negatieve reactie is onderdeel van het spel dat gespeeld wordt bij een verwachte transfer.
Hup NAC!

8   0  
Jammer

Wat kan het raar lopen.
Haye die ik liever niet zie vertrekken, gaat.
Manders die ik graag zie vertrekken, blijft.

3   0  
Ronny Goodlass

@Jammer
Misschien jouw nick name veranderen?

9   8  
scheppioni

Hoe is het met die schijt friezen ??
Gewoon dokken, gierige pompebledjes en nie liggen zeiken gvd !!
Manders/NAC is idd al naar 8 ton gedaald blijkt, geen cent lager GVD !!

15   0  
Badeend

@Fritske

Voor De Rooij was geen echt plan en geen begeleiding. We hebben het over een jeugdspeler die het ineens 'moet' gaan doen, waar hij bij Eindhoven juist lekker kon ballen. Voorbeelden genoeg van spelers die dat niet waar konden maken, en dan kun je de verantwoordelijkheid hiervoor wel bij spelers neerleggen, maar dat betekent dan meteen dat alleen de écht goede talenten met een 'goede kop' door gaan breken, en dan ook nog als het team enigszins 'staat'. Ik kan je zeggen - dat dat soort spelers bij NAC speelt of terecht komt, is dan puur toeval en een gemis van de grotere scoutende clubs.

Als je dus écht in wil zetten op jeugd - iets wat NAC al jaren roept, en nu weer onder Vrolijk - dan moet je vooral ook investeren in de begeleiding en de ontwikkeling van plannen voor spelers. En niet alleen in de jeugd, maar ook (en misschien wel vooral) bij het eerste. Dan hoeft De Rooij minder te zwemmen en kan hij zich ook concentreren op "het laten zien".

Dit geldt overigens niet alleen voor jeugd - ik ben ervan overtuigd dat een speler als Mühren dan ook beter had gerendeerd, of juist niet gehaald was (als hij inderdaad zo zwaar geblesseerd was). Datzelfde geldt voor mensen als Vloet en Kali. Het is geen wetenschap, dat weet ik wel, maar bij NAC lijkt het toch meer een kwestie van 'hopen dat het kwartje valt'. Precies ook de reden dat het op de training altijd zo geweldig gaat. Dat moet toch véél beter kunnen?

3   1  
Ben

750.000 is veel te weinig, laat hem dan maar bij ons blijven!

2   1  
Geraldo

En Heerenveen maar prullen rond de 4 ton. Dat ze gauw opzouten.

Laad alle berichten na dit bericht in