Wij gaan niet opzij

Malone verliest met Suriname en kan WK vergeten

Raskolnikov

Suriname verloor afgelopen nacht met 4-0 van Canada en is daardoor uitgeschakeld in de strijd om een WK-ticket. Dion Malone startte in de basis.

Suriname kende een prima kwalificatiereeks, maar koopt daar uiteindelijk helaas niet bijzonder veel voor. Om zicht te houden op het WK in Qatar moest Natio als groepswinnaar in Groep B eindigen en dus moest het Canada verslaan. Suriname verloor echter met 4-0 en is daarom uitgeschakeld. 

Dion Malone speelde zijn derde interland voor Suriname. Hij startte in de basis en werd na 63 minuten gewisseld. Ex-NAC'ers Florian Jozefzoon en Mitchell te Vrede vielen in de tweede helft in. 

Bron:
B-Side Rats
Terug naar overzicht
4 Reacties
24    
Geelzwartwit

Erg jammer voor het land en de bevolking. Op naar de kwalificatie van een volgend tournooi.

5    
Ome Cor

Jammer voor Dion, maar nu kan hij zich helemaal richten op de voorbereiding op het kampioensjaar met NAC

-8    
Bredaaaa

Kampioen worden zal heel moeilijk zijn. Tot 17 september allemaal super moeilijke tegenstanders. Met steijn zijn laffe spel zullen we vrees ik veel punten verspelen.

1    
Nicky

Er is nog geen minuut gespeeld in het nieuwe seizoen.. Dus van laf spel kan op dit moment nog geen sprake zijn... Zou dat wel zo zijn dan werkt dat het beste tegen moeilijke tegenstanders.. Dus mooi begin van het nieuwe seizoen voor de boeg..

Laad alle berichten na dit bericht in