Overal waar we komen

Ex-NAC: 'Luka Ilic op huurbasis naar Olimpija Ljubljana'

Raskolnikov

Luka Ilic vervolgt zijn loopbaan in Slovenië. De middenvelder wordt door Manchester City voor één seizoen aan Olimpija Ljubljana verhuurd, zo weten Bosnische en Sloveense media te melden.

Anders dan zijn broer Ivan kiest Luka niet voor een transfer naar Italië. Er was interesse van Parma en Spezia, maar Ilic geeft de voorkeur aan de Sloveense nummer twee van afgelopen seizoen. 

De deal wordt naar verwachting afgerond, zodra Olimpija erin geslaagd is Endri Cekici te verkopen. Cekici staat dan weer in de belangstelling van Osijek en Ankaragucu. 

Ilic wordt niet de eerste ex-NAC'er bij Olimpija. Eerder speelde ook Kingsley Boateng (die van het vorige bericht) voor de zesvoudig Sloveens kampioen. 

Bron:
B-Side Rats, Sportsport.ba, Alo
Terug naar overzicht
10 Reacties
30    
Ivo

@Chris WM

Ik niet. Deze jongen past ook totaal niet in de visie van Steijn. Veel te flegmatiek, een momentvoetballer die je soms een hele wedstrijd niet ziet, op een paar aardige acties na. NAC had veel te hoge verwachtingen van deze jongens.

-2    
Chris W.M.

Had hem dit jaar wel eens willen zien in dit elftal, met al die ervaren gasten om hem heen om hem met beide beentjes op de grond te houden. Voetballen kan ie in ieder geval, zijn grootste tegenstander is zijn eigen ego. Helaas...

30    
Ivo

@Chris WM

Ik niet. Deze jongen past ook totaal niet in de visie van Steijn. Veel te flegmatiek, een momentvoetballer die je soms een hele wedstrijd niet ziet, op een paar aardige acties na. NAC had veel te hoge verwachtingen van deze jongens.

12    
Arie

Probleem met zulke gastjes is dat die bij Manchester City onder contract staan. Dan kun je er een elftal "ervaren" spelers omheen hebben, maar die spelen nog steeds in de KKD. Daar trekt een supermegatoptalent met een ego van hier tot de maan zich nog steeds niks van aan.

15    
Chris W.M.

@Ivo

Dat is precies wat ik zeg. Dat flegmatieke is een mindset, altijd op zoek zijn naar Instagramwaardige acties en als dat niet lukt een beetje over het veld sjokken. Had hij 2 of 3 keer moeten proberen met een Immers of Malone in de buurt....die leren hem dat wel af hoor.

17    
Halfvol

Het leven van een city talent... van club naar club en van stad naar stad... zou niet met ze willen ruilen, ondanks de centen....

10    
Tombola Breda

Deze jongen barst van het talent. Daarom is het ook zo frustrerend dat hij er zelf niet meer mee doet en voornamelijk bezig is met de 'grote Luka show'. Telkens maar aan de wandel met die bal om te proberen wat mooie acties te maken en daarbij totaal geen oog hebben voor zijn medespelers. Dat is niet erg als je 20 doelpunten in een seizoen maakt. Maar dat was nu ook weer niet het geval. Sterker nog, zijn gepingel leverde nogal eens wat balverlies op.

Als hij die maniertjes nu eens achterwege zou laten en zich meer in dienst van een elftal zou schikken dan zie ik hem nog wel eens wat hogerop komen. Aan zijn balvaardigheid ligt het in ieder geval niet. Maar om echt succesvol te worden moet je ook in staat zijn die 9 andere spelers zo nu en dan goed te bedienen.

15    
Eljé

Tegenstander weet ik niet meer maar zal nooit vergeten dat hij in één minuut twee kutcorners nam, dat die tweede per ongeluk in zijn voeten kwam en hij besloot die bal dan maar in het doel te 'wandelen' vanaf de achterlijn.
In diezelfde wedstrijd raakte hij geblesseerd en lag hij er 3 maanden uit.

Luka in een notendop.

3    
Eljé
4    
Scheppioni

In potentie een hele goede voetballer, waarschijnlijk net op het verkeerde moment bij ons NAC ! Kan zo maar dat we toch nog wel wat van Ilic gaan horen in de toekomst !

4    
JanVG

Ik zou hem ook wel in dit team willen zien, had best kunnen werken met al die ervaren jongens. Manders gaf gisteren aan dat er misschien nog iets gaat komen van City. Hopelijk hebben zij een leuke buitenspeler over.

Laad alle berichten na dit bericht in