Wij gaan niet opzij

Ex-NAC: Hüseyin Dogan keert terug bij TOP Oss

Gerrit

Hüseyin Dogan leek deze zomer te gaan tekenen bij MVV, maar na lange contractonderhandelingen liep het uiteindelijk toch spaak. Hierdoor leek Dogan geen club te gaan vinden, maar nu heeft hij er toch één gevonden.

Dogan keert namelijk terug bij TOP Oss. In het seizoen 2018/2019 scoorde hij 21 keer voor TOP Oss en dus komt hij zo terug op een voor hem bekend terrein.

Dogan speelde na zijn eerste periode bij TOP, 35 wedstrijden voor NAC en scoorde daarin negen keer. Hij vertrok uiteindelijk naar FC Istiqlol in Tadzjikistan maar dat werd geen onverdeeld succes. Nu is hij dus weer terug in Nederland. 

Veel succes bij je nieuwe (oude) club Hüseyin!

Bron:
B-Side Rats, TOP Oss
Terug naar overzicht
24 Reacties
67   7  
Ivo

Die schiet er tegen ons natuurlijk weer 2 in.

Dogan heeft vrije ruimte nodig, kan een man passeren en moet dan kunnen schieten.

Bij de walking football opbouw van Ruud Brood kwam hij niet uit de verf. Tegen een muur van verdedigers kan hij niks. De gegenpressung van Hyballa was ook niks voor hem.

Lekker counteren bij Top, dat moet hem beter liggen.

28   9  
Divine Naahcompetitie

Jammer dat Durum Dogan bij NAC niet uit de verf is gekomen

Veel succes bij Top Oss, dat hij er maar veel mag scoren!

24   2  
Willie nac breda

Over tegenvallende transfers gesproken...... weet nog dat ik blij was dat hij voor NAC tekende, tsja., het kan verkeren.......

67   7  
Ivo

Die schiet er tegen ons natuurlijk weer 2 in.

Dogan heeft vrije ruimte nodig, kan een man passeren en moet dan kunnen schieten.

Bij de walking football opbouw van Ruud Brood kwam hij niet uit de verf. Tegen een muur van verdedigers kan hij niks. De gegenpressung van Hyballa was ook niks voor hem.

Lekker counteren bij Top, dat moet hem beter liggen.

12   17  
Henri

Valt in het oneindige rijtje van onbegrijpelijke aankopen. Wordt dit seizoen nog langer.

14   5  
Frits

Off the topic

YouTube: Dinamo Dresden Ultras/ k block/ Germany

Kijk....daar kunnen wij nog iets van leren!

Als het op het veld niet lukt, dan maar op de B- en G-side.
Laten we er iedere keer ZELF maar een feestje van maken

Op het veld komt het pas goed met de ambitieuze nieuwe eigenaar.

1   1  
DunErwt

Top!

5   18  
kees bouw

wie lukt er nu wel bij nac al zet je er messie en ronaldo neer een beleid van niks nac het reveldadie centrum van breda

46   5  
De vertaler

Wie slaagt er nu wel bij Nac? Al zet je Messi en Ronaldo neer.. Een beleid van niks; Nac is het revalidatiecentrum van Breda.

7   3  
Buddha

@Frits

Zie jij daar wijn drinkende dames op de tribune staan? Deze sfeer kan je bij NAC vergeten.

3   2  
willem 4,5

@ ivo. Ik weet over welke wedstrijden jij het hebt, maar passeren heb ik hem niet zien doen hoor. Tikkie terug was zijn sterkste kant. Ik wens hem veel succes bij Oss, dat is zijn niveau!

4   4  
fvf6

Ik zal drie dingen over Dogan zeggen , ja hij had best wel een goed schot , maar een man passeren kon hij niet en snelheid had hij helmaal al niet dus ik vind het een beetje gek dat andere dat juist wel van hem hebben gezien . Het zal zeker niet bij ons NAC zijn geweest .

9   13  
Tip

Speler om net achter de voorhoede te spelen. Dan heb je er best een goeie aan. Bij NAC stond hij ook dikwijls op de vleugel volgens mij. Alleen Willem Weijs , bij NAC genaamd Willem Wijsneus, was de enige die hem goed gebruikte.

10   1  
Geelzwartwit

Zul je zien dat ze hem bij Top Oss gewoon op zijn eigenlijke plek centraal opstellen met aanvoer vooral vanaf middenveld links kort in de loop. En gaat hij weer scoren.

Dat is wat anders dan bij NAC als rechterspits.. Blijft lachwekkend hoe ze bij NAC denken dat een speler op een andere positie net zo succesvol zal zijn als waar hij speelde voordat hij gehaald werd.

Bij NAC zijn vaak erg tegendraads in het op andere posities opstellen.

Ik hoop dat de nieuwe eigenaar dat tegendraadse meteen uit de huisstijl handboeken sloopt.

Het op een logische wijze doen is voor NAC in alle opzichten al moeilijk genoeg.

7   1  
Fritske d'n Olifant

@Tip

Weijs stelde Dogan op als centrumspits. Hij kreeg inderdaad veel speelminuten bij hem maar kwam slechts tot 1 doelpunt en 0 assists. Dus je verhaal klopt niet. Als aanvallende middenvelder onder Ruud Brood scoorde hij vaker maar zijn vorm van TOP haalde hij nooit. Mede door blessureleed. Ik had ook altijd het idee dat Dogan een tikkeltje te zwaar was. Als je ziet hoe een topfitte Seuntjens die positie nu invult is dat een wereld van verschil.

8   3  
Belgische Naccer

Nooit begrepen waarom hij er bij Top wel 21 in schoot en bij NAC geen pepernoot heeft geraakt....

Hij nam de corners wel een stuk beter dan Allouchi...

Maar verder weinig onthouden aan deze speler, behalve dat hij zeer traag en log was en totaal geen inzet/noad vertoonde..maar dat viel onder Brood niet op, want toen had niemand NOAD.

5   8  
Tip

@Fritske. Nee hoor. Hoeveel wedstrijden was WW hoofdtrainer ? En inderdaad in die paar wedstrijden werd goed gevoetbald maar door pech niet gewonnen. Die overwinningen waren echt wel gekomen. Dogan stond op papier centrumspits maar liet zich constant terugvallen. Maar ja ook WW staat in de rij van trainers die weg moesten of weg werden gepest. En Dogan in de rij spelers die in Breda tegenvielen. Ik zag net bv. Boussaid nog ………. Ben benieuwd wat de Graaf tegen eindhoven gaat doen met de tactiek en opstelling. Ik zou niet in die man zijn schoenen willen staan.

13   0  
Fritske d'n Olifant

@Tip

Eens met je dat het voetbal onder Weijs veel perspectief bood. Dat was toen ook de algemene opinie. Weijs is helemaal niet weggepest en moest ook niet weg. Weijs is zelf vertrokken omdat de toenmalige directie hem eerst beloftes had gedaan mbt zijn ontwikkeling tot hoofdtrainer en toen Hyballa kwam met zijn eigen staf die beloftes plots niets waard bleken. Kortom, hij is genaaid door de directie van NAC.

De lijst met mislukkelingen bij NAC is inderdaad lang. Maar dat heb je in een technisch zwakke organisatie. Daar bepalen passanten en bevriende zaakwaarnemers het aankoopbeleid.

8   5  
Nonkel Frans

@Frits, filmpjes en historie van Dynamo Dresden meute geven mij de verkeerde rillingen.
Lieten wij ons niet liever inspireren door de Skt Pauli supporters?

1   2  
Schrikbarend

Zijn de geblesseerde rutten Maria buffonge morge onderhand terug?

1   2  
Tip

@Fritske. Geheel eens. Ik bedoelde met wegpesten ook de werkwijze van de directie van NAC naar Willem toe.

3   1  
Ivo

@Schrikbarend

De Rooij is op de weg terug. Buffonge gaat het verschil niet maken. Het zoveelste gokje dat verkeerd uitpakt. Een Adarabioyootje.

Michael Maria is ondertussen zo'n beetje het mysterie van NAC. Hij wordt nergens meer genoemd, hij zou niet fit zijn, maar we tikken ondertussen bijna oktober aan, dus de vraag is wat daarmee aan de hand is. Hij heeft nog een contract voor 2 seizoenen, dankzij Steijn/Manders. Dus ja. Hoe zit dat nu?
1   0  
Cool hand

Ik niet, nonkel frans.

0   0  
ome cor

Top kon hem natuurlijk wel garanderen dat hij in de winterstop gratis mag vertrekken, mocht er interesse zijn.


0   0  
Brt

Haha Willem 5,4 das een stukkie beter dan NAC !!

Laad alle berichten na dit bericht in