Wij gaan niet opzij

Ex-NAC: Joshua Bohui naar Leatherhead F.C.

Gerrit

Aanvaller Joshua Bohui gaat spelen voor Leatherhead F.C.. De club speelt in de Isthmian League Premier Division, het zevende niveau in Engeland.

Bohui heeft in een korte tijd een hele rij clubs versleten. Aan het einde van vorig seizoen liet hij zijn contract ontbinden bij Colchester United, in de League Two in Engeland. Vervolgens is hij op een voetbalreis gegaan en tekende hij in september bij Waltham Abbey, op het achtste niveau in Engeland.

Amper twee maanden later klom Bohui weer naar de zevende divisie door te tekenen bij Hayes & Yeading, waar hij ook niet lang verbleef. Nu heeft Bohui dus getekend bij Leatherhead F.C. en gaat hij spelen voor zijn vierde club in een half jaar tijd.

Hoewel Bohui op hetzelfde niveau uitkomt als Ashley Smith-Brown (actief bij Stalybridge Celtic), zullen de voormalig NAC-spelers elkaar niet in competitieverband gaan treffen. Bohui speelt namelijk in de zuidelijke Isthmian League, terwijl Smith-Brown actief is in de Northern Premier League.

Om elkaar tegen te komen, zullen beide heren met hun clubs tweemaal moeten promoveren. Als dat lukt, komen ze uit in de National League. Deze competitie is de eerste landelijke competitie, op het bescheiden vijfde niveau van Engeland.

Bron:
B-Side Rats, Leatherhead FC
7 Reacties
13   0  
NAC4Ever

'Paar keer' promoveren en hij speelt in de Premier League.

1   0  
tje076

Zevende?!

8   0  
Ivo

Zo dan. Dat zit zeg maar tussen niveau Baronie en Jeka in. Bizar hoor.

13   0  
NAC4Ever

'Paar keer' promoveren en hij speelt in de Premier League.

2   1  
Janus

Bohwie?

12   1  
Tommy

De DJ zal ook wel snel in die divisie te bewonderen zijn.

12   0  
Martinus

Bedenk je dat dit gasten zijn waarvan gedacht werd dat ze een hoog niveau konden halen. Bij een grote club in de opleiding. Ervaring opdoen bij NAC. Dan verwacht je niet dat zo'n gast in de zevende divisie terecht komt, toch? Zo'n enorm contrast met bijvoorbeeld Mari of Garcia.

0   0  
Ome Cor

Een club als City legt alles en iedereen vast die goed lijkt. Een enkeling breekt door, een handje vol anderen is leuk handelsmateriaal en het gros eindigt zo als Bohui.

Laad alle berichten na dit bericht in