Overal waar we komen

Ex-NAC: Kingsley Boateng vervolgt carrière bij Fermana

Raskolnikov

Ex-NAC'er Kingsley Boateng heeft (alweer) een nieuwe club. De aanvaller staat op het punt Ternana op huurbasis voor Fermana te verruilen. De verwachting is dat de deal snel wordt afgerond.

Met zijn transfer naar Fermana blijft de inmiddels 26-jarige Boateng actief in de Serie C. De tweede helft van afgelopen seizoen speelde hij op huurbasis twee competitiewedstrijden voor Siena, dat inmiddels in de Serie D uitkomt. 

Fermana wordt Boateng's achtste club. Hij begon bij AC Milan en speelde vervolgens voor Catania, NAC, Bari, NK Olimpija (Slovenië), Ternana, Juve Stabia en Siena. De voormalig Italiaans jeugdinternationaal speelde met Olimpija nog voorronde Champions League , maar moet de afgelopen jaren keihard knokken voor speelminuten in de lagere Italiaanse divisies. Hij maakte in maart 2019 voor het laatst de negentig minuten vol. 

Bron:
B-Side Rats, Ghana Soccernet
Terug naar overzicht
4 Reacties
25    
D'n Beuk

En de winnende treffer gemaakt in de uitwedstrijd bijj Fc Dordrecht

11    
Arie

Heeft toch maar mooi bij ons gespeeld!

25    
D'n Beuk

En de winnende treffer gemaakt in de uitwedstrijd bijj Fc Dordrecht

9    
Joop Klepzeiker

Had een minimaal net zo mooie voetbalnaam als onze DJ Buffonge. Het is vooral enorm te hopen dat dun DJ meer indruk achter gaat laten en straks gaat schitteren in de Eredivisie in plaats van bij nietszeggende Italiaanse semi-amateurs.

0    
Scheppioni

Ene van de zovele miskopen ....

Laad alle berichten na dit bericht in