Overal waar we komen

Ex-NAC: Lucas Schoofs mag langer bij Heracles blijven

Das Phantom

Lucas Schoofs, de man die bijna twee jaar lang revalideerde bij NAC, heeft zich verzekerd van een nieuw contract bij Heracles Almelo. Hij tekent voor één jaar, met de optie voor nog een seizoen.

Schoofs kwam bij NAC als huurspeler van AA Gent. Een groot succes werd het niet. In zijn eerste jaar speelde hij nog geen 400 minuten in een NAC-shirt voor hij geblesseerd raakte. Het tweede seizoen kwam hij niet in actie. 

Begin vorig seizoen tekende hij bij Heracles. Vlak voor het brgin van de coronacrisis maakte hij zijn debuut. "Ik voel me goed in Almelo en bij deze club. Ik ben dan ook heel blij met dit nieuwe contract. Vlak voordat de competitie tot zijn einde kwam heb ik mijn debuut mogen maken, uit tegen ADO Den Haag. Dat smaakte naar meer", aldus Schoofs op de clubsite van Heracles. 

"Vorig jaar september is Lucas bij de club gekomen. Bij ons heeft hij na lang blessureleed de draad weer opgepakt", aldus Tim Gilissen. "Wij geloven dat er nog rek zit in zijn kunnen en dat hij dit tweede jaar kan gebruiken om dat te bewijzen."

Bron:
B-Side Rats, Heracles Almelo
Vorig bericht
Ex-NAC: Transfer Vloet nu ook officieel 11 reacties
Volgend bericht
Seizoenkaartverkoop over de 9000 19 reacties
Terug naar overzicht
6 Reacties
26    
ome cor

Tim Gilissen wordt door ons gezien als een goede TD en gemiste kans voor NAC.

Rai Vloet wordt gezien als iemand die niks toevoegde bij NAC, een speler die je beter kwijt dan rijk kunt zijn.

Over Lucas Schoofs werd hier ook nogal lacherig gedaan. Met zijn blessures...

Toch haalt Gilissen Vloet en Schoofs.
Is dat niet tegenstrijdig ?
Als hij dat bij NAC gedaan zou hebben, dan had men hier openlijk zorgen uitgesproken over zijn onervarenheid.

De goede Gilissen haalt Schoofs en als NAC over Jesper Drost praat denkt men hier dat de TD gek geworden is met het blessureleed wat hij heeft gehad.

14    
Tante Annie

Lijkt toch op een bewijs dat ik echt weinig voetbalverstand heb hoor. Ik zag het namelijk in zowel rai als lucas niet zitten.

Off topic: is Blanco weer stennis aan het schoppen of heeft hij dit keer wel eens een punt?

8    
Aspo

Schoofs is in potentie een hele goede voetballer voor middenmoot eredivisie. Beetje vergelijkbaar met Verschueren. Dus snap best dat Heracles dit risico neemt. Zal geen groot verdiener zijn en mits hij blessurevrij blijft, zal dit zeker een basiskracht zijn.

11    
Fritske d'n Olifant

Zouden ze het in Almelo al over de klapper van Tim hebben?

8    
Krenk

Ik hoor hier net iets te vaak de loftrompet over Gilissen. Volgens mij is dat niet gebaseerd op feiten maar komt meer vanuit de teleurstelling dat hij een Heracles boven ons NAC verkoos terwijl wij ook behoefte hadden aan een goede TD.

Iemand die een Rai Vloet een driejarig contract geeft neem ik per definitie niet serieus. Geldt ook voor het aanhouden van Schoofs.

0    
Belgische Naccer

@ome cor en Heracles

Tim Gilissen is aardige vent en had van mij ook bij NAC technisch manager mogen worden. Maar of hij het dan gered had, weet ik niet. NAC blijft een slangenkuil

En Schoofs, Vloet zijn geen spelers waar een team beter van wordt dat hebben we allemaal met eigen ogen kunnen zien.

Maar we gaan het zien waar Heracles gaat eindigen het komende seizoen. Zonder Dessers kan het daar ook zomaar ineens degradatie-voetbal worden.

Laad alle berichten na dit bericht in