Overal waar we komen

Ex-NAC: Transfer Vloet nu ook officieel

Das Phantom

Het hing al even in de lucht, maar gisteren werd de transfer van Rai Vloet naar Heracles Almelo officieel. De aanvallend ingestelde middenvelder heeft een driejarig contract getekend in Almelo en komt transfervrij over van Excelsior.

Vloet kreeg naar eigen zeggen meerdere aanbiedingen, maar koos voor Heracles. "Ik heb gehoord dat het een fijne club is, met fijne mensen en fijne fans, waar ze je in je waarde laten. Daar voel ik mij prettig bij", aldus Vloet op de clubsite. 

Ook Tim Gilissen is blij met de komst van Vloet. "Rai heeft laten zien over specifieke kwaliteiten te beschikken. Bovendien heeft hij bij Jong PSV, FC Eindhoven, NAC Breda en afgelopen seizoen bij Excelsior Rotterdam bewezen dat hij goals kan maken." 

Bron:
B-Side Rats, Heracles Almelo
Terug naar overzicht
11 Reacties
26    
signase

Die quote van Vloet, vooral 'waar ze je in je waarde laten'... Dat lijkt me een verwijzing naar ons.
Je zou daarop kunnen zeggen: 'He Rai, grow a pair, want je bent profvoetballer.' Toch vraag ik me af of wij soms te ver doorschieten in onze kritiek.

14    
ome cor

@signase
Ik denk dat wij inderdaad te veel doorschieten.
Als NAC Rai Vloet haalt weet iedereen dat het Rai Vloet is, maar toch verwachten we ergens Lionel Messi te krijgen. Zodra (en dat is al snel) blijkt dat onze verwachting niet klopt gaan we hem lopen afzeiken.

11    
Peter13

De enige club in de ere die niet van het plastic veld af wil...

7    
Fijn Streven

@signase
Ik denk dat je gelijk hebt... Wat als je als speler je vorm nog niet hebt gevonden in de eerste paar wedstrijden, ik denk niet dat je beter gaat spelen als je bakken met kritiek over je heen krijgt. Wij als supporters moeten spelers niet verstikken met negatief commentaar.

4    
NAKORAKEL

Heb me dit seizoen aan twee speulerkes enorm geërgerd - Alberg en Vloet ... Maarre, hebben wij ons geld al gekregen van die Zwitserse Italianen?

6    
Arie

Het is niet zozeer de voetballer Vloet die het moest ontgelden, maar de persoonlijkheid, gemaakt en wel, die hem parten speelde. Koorknaapje van Memphis en heel graag de grote jongen willen zijn. Als je prestaties dan ook minder zijn gaat je kop eraf. Zo werkt de voetbalwereld overal.

-3    
DunErwt

Das die PSVer toch?

0    
Dave

Nakorakel stelt de juiste vraag. Belangrijker is of de knaken van die maffiatransfer al binnen zijn.

1    
Ed

We krijgen dus geld wat we nog van hem te goed hadden !?

0    
The Cosmic Gate

Gaat dan het bedrag wat we tegoed hebben ( en de KNVB nog een onderzoek naar heeft lopen) dan toch nog krijgen :S ?

-2    
Belgische Naccer

Zeer matige speler.

Was bij NAC dat seizoen mee van de slechtste, en werd desondanks, door om voor mij nog steeds onverklaarbare redenen, toch altijd opgesteld.

Laad alle berichten na dit bericht in