Overal waar we komen

Seizoenkaartverkoop over de 9000

Praatpapegaai

Een van de vele geluiden rondom NAC op het moment is ook de kassa die verder vol blijft lopen. Inmiddels zijn er alweer 9079 supporters die een seizoenkaart hebben veilig gesteld voor het aankomende seizoen! NAC is al met kop en schouders de grote vis qua supporters in de KKD en in Nederland, en de aantallen blijven maar oplopen.

Nog 921 seizoenkaarten zijn we verwijderd van de magische grens van 10.000 verlengers. Vak G en de B-Side waren vorig seizoen uitverkocht, hier hebben dus alleen nog maar supporters hun plek terug kunnen kopen. Deze plaatsen komen na 1 juli vrij, dus heb je je zitje nog niet teruggeclaimd, doe dat dan nog snel! Vanaf 1 juli komen alle plekken beschikbaar voor verplaatsingen en vanaf 6 juli komt de gehele verkoop vrij voor nieuwe seizoenkaarten. Al met al een cocktail om zeker voorbij de 10.000 kaarten te gaan voor het komende seizoen!

Heb je nog niet verlengd? Klik dan hier om nog snel je plaats veilig te stellen!

Bron:
B-Side Rats
Terug naar overzicht
19 Reacties
41    
Scheids!

Die 10000ste komt er écht wel !
Maar nu hoop ik mét Hyballa en een geschikte TD het seizoen in te gaan!
Dat het altijd onrustig is in Breda , hoeft niet te betekenen dat het een puinhoop hoeft te zijn!
Ik hoop op een NAC waardig seizoen , met promotie kansen, direct of via nacompetitie, zónder gezeik in het managementkantoor!

11    
Tante Annie

@BSR, ik neem aan dat jullie niet kunnen achterhalen hoeveel mensen op G en de B-side hun kaarten nog niet hebben verlengd?
Ik ben benieuwd hoeveel nieuwe gezichten we komend seizoen gaan zien (mits ze ons weer toelaten)

-18    
F4

Zelf heb ik verlengd, maar snap goed dat mensen even een pas op de plaats maken. NAC heeft het slechtste seizoen in ruim 25 jaar gehad en het ziet er niet naar uit dat het volgend jaar beter gaat, mocht de TD blijven zitten.

Nou kom je niet enkel voor resultaat naar een club als de onze, maar voor magere overwinningen op TOP Oss, FC Eindhoven en Jong Utrecht mag je best je neus ophalen. Als dan nobody’s op het pluche ook nog persoonlijke oorlogen uitvoeren ten koste van de club vind ik het niet kwalijk te nemen als iemand zegt: ‘voor mij tot hier en niet verder.’

-1    
F4

Overigens snap ik dat het vanuit NAC geïnitieerd wordt om elke dag vier posts over weer zeventien verkochte seizoenkaarten te plaatsen, maar ik denk dat de borstklopperij over dat gebeuren juist een van de valkuilen van de laatste jaren is. Het rauwe is er van af, het georkestreerde ervoor teruggekomen. Het draait alleen nog maar om de aantallen, maar niet over het vuur dat ontstaat in samenwerking met de spelers op het veld die dat natuurlijk aanvoelen. Leuk, 9000 seizoenkaarten. Maar of het er 11-, 12-, 13- of 14000 worden maakt een broodvoetballer uiteindelijk geen ene reet uit hoor.

41    
Scheids!

Die 10000ste komt er écht wel !
Maar nu hoop ik mét Hyballa en een geschikte TD het seizoen in te gaan!
Dat het altijd onrustig is in Breda , hoeft niet te betekenen dat het een puinhoop hoeft te zijn!
Ik hoop op een NAC waardig seizoen , met promotie kansen, direct of via nacompetitie, zónder gezeik in het managementkantoor!

6    
Ivo

Mooi, op naar de 10.000!

Ik verwacht nog wel wat verlengingen deze week, anders raken mensen hun vaste plekje kwijt.

-4    
YLLWBLCK

We hebben hiermee een goed statement gemaakt mensen! Wat er ook gebeurt... wij zorgen voor afkoopgeld voor mensen die moeten vertrekken! Zo trots dat we 10k gaan doen in kaarten!! Misschien was het beter geweest als het tegenovergestelde zou plaatsvinden... zoals je bijvoorbeeld bij andere ontevreden aanhang ziet elders in het land en de wereld. Go NAC!

10    
Tante Annie

@ YLLWBLCK
Ik snap je punt, maar ik ga mooi niet een jaar niet NAC bekijken vanaf de B-side, dus verlengen gebeurd hoe dan ook. Ik begrijp je gevoel hierbij, maar wat moet ik anders? alleen uitwedstrijden gaan ofzo? want die ga ik ook allemaal

8    
NAC vooruit!

Als we de 10.000 halen is dat echt prachtig is deze onzekere tijden!

Hup NAC!

12    
fvf6

Mooi dat we de 10.000 bijna gehaald hebben , ondanks alle tramalant bij ons NAC . Aan de supporters ligt het dus niet , we blijven hondstrouw achter de club staan. Kom op NAC geef ons een daverend seizoen met hopelijk promotie. HUP NAC

5    
NAC4Ever

Kan niet wachten tot ook in Nederland de bal weer gaat rollen en kijk al helemaal uit naar het moment dat we weer met zijn alle in een vol stadion kunnen zitten.

22    
FCSP

Ik snap de duimpjes naar beneden bij F4 echt niet. Ik heb ook verlengd met een gouden kaart, maar je kunt toch niet ontkennen dat het bestuurlijk en deels ook op het veld een puinhoop is? Wij lijken de enigen die willen investeren om de club op de been te houden, maar er wordt totaal geen inzicht gegeven in de financiële stand van zaken. Vorig jaar is er extra geld binnengekomen door extra verkoop van seizoenkaarten. Dat zou besteed worden aan het spelersbudget. Dat is vorig jaar niet gebeurd en ook dit jaar gaat al het geld naar afkoopsommen door dit wanbeleid. Een gigantische klotezooi is het bij NAC en er komt geen verbetering in! Maar laten we lekker de polonaise blijven lopen...

3    
YLLWBLCK

@tante annie
Ja snap ik helemaal hoor. Dat geldt voor de meeste supporters natuurlijk. Maar als collectief hadden we juist nu iets kunnen bereiken zoals ze dat elders deden. Helaas klagen we veel maar doen we weinig in Breda als totale loyale aanhang van n dat zie je bij andere clubs wel. Er was weer wat rust bij NAC toen er kaarten verkocht moesten worden. Hierna breekt de ellende weer uit. Ja, het zal we toevallig zijn...

7    
Tante Annie

@ Yllw blck,
Je hebt dan ook wel gelijk, het kan bijna geen toeval zijn.
Maar aan de andere kant, helemaal geen seizoenskaartem verkopen zou nog sneller het einde van NAC kunnen betekenen. Hoe schandalig ze ons ook hebben gevraagd om ons geld, toch geef ik het wel. Zelfs toen ik mijn eigen baan verloor door corona miste ik NAC alsnog te hard. Maar een statement kunnen we ook proberen op een andere manier te maken? hierin horen wij als supporters uniek te zijn, zoals NAC ook uniek is

6    
Mo

En nu gvd een nieuwe spits erbij!

2    
Ernie

Aan de supporters ligt het niet!
Nu nog kappen met het wanbeleid en het zou zomaar wat kunnen worden.

7    
Braze

Als Manders vandaag de problemen tussen Hyballa en vd Abbeele goed gemanaged heeft stijgt de seizoenkaartenverkoop fabelachtig.

0    
foxnb

"Vanaf 1 september kan er onder voorwaarden weer publiek worden toegelaten bij wedstrijden in het betaald voetbal."

0    
Tante Annie

Volgens mij kunnen alle gouden seizoenskaarthouders vrijwel in een keer de eerste wedstrijd zien.

0    
Hard Gras

Ik lees net op de Gele Raaf dat supporters vanaf 1 juli weer welkom zijn, nog wel met een flinke slag om de arm, maar toch.

Dit zou kunnen betekenen dat het stadion voor 1/3 gevuld kan raken. Alle 1912 en Gouden Kaarthouders ook gefeliciteerd!!!

Als er nog plek over is denk ik dat een aantal 'gewone' seizoenkaarthouders nu ineens nog wel extra wil gaan betalen om die 1/3 vol te maken. Vergeef me even om hoeveel mensen dit gaat, maar elke euro is meegenomen!

Forza NAC!

Laad alle berichten na dit bericht in