Wij gaan niet opzij

Ex-NAC: Meijers naar Almere City - Update

Eddy W

Afgelopen zomer werd het contract van Bart Meijers bij NAC niet verlengt. Na een geslaagde stage bij Almere City, lijkt de verdediger vandaag te gaan tekenen bij de club uit Flevoland.

In februari 2017 debuteerde Meijers in de Eerste Divisie voor NAC. Het jaar erna speelde de jeugdspeler 13 wedstrijden in de Eredivisie, waarna hij verhuurd werd aan Helmond Sport. Ondanks de 34 wedstrijden, die hij daar speelde wist Meijers onvoldoende indruk te maken op de technische staf waardoor hij transfervrij de deur uit mocht lopen.

Na een lange stage bij Almere City lijkt de verdediger vanmiddag een contract te ondertekenen bij de club uit de Keuken Kampioen Divisie. Meijers kan aanstaande vrijdag tegen Helmond Sport zijn debuut maken voor Almere City.

Update

Almere City heeft de komst van Bart Meijers vanmiddag afgerond. De verdediger tekent een contract voor één seizoen in Flevoland. Meijers is behoorlijk in zijn nopjes met de transfer, zo vertelt hij op het digitale thuis van zijn nieuwe club: "Ik ben ontzettend blij dat ik bij een club als Almere City FC kan tekenen. In de afgelopen weken heb ik een uitstekende indruk gekregen van de club. Er zit veel kwaliteit in de spelersgroep en de faciliteiten zijn goed verzorgd. Het plaatje klopt voor mij. Ik ben een centrale verdediger en ik weet dat er veel concurrentie is op die positie. Daar loop ik echter niet voor weg. Ik ben een gedreven jongen en ga met mijn teamgenoten de strijd aan om zoveel mogelijk minuten te maken."

Bron:
B-Side Rats, Omroep Flevoland
Vorig bericht
BSRecap: Speelronde 2 20 reacties
32 Reacties
122   9  
Beest

-Aanvoerder jong Noorwegen .
-Alle jeugdelftallen Noorwegen doorlopen.
-City onder 21 en onder 18 aantal Jaren gespeeld.
-Youth league waarin de grootste talenten van de wereld spelen.

Nee bart meijers heeft echt een beter cv...


Man man man wat loopt hier toch ongelooflijk vreemd volk rond af en toe

62   7  
since1912

Het dossier Meijers blijft voor mij een beetje dubbel. Aan de ene kant een jongen uit eigen jeugd die het echt niet zo verkeerd deed. Dat hij te licht is voor de basis ben ik het zeker mee eens, maar als back-up (4e CV) had ik hem echt nog wel een jaartje willen bij NAC willen zien.

Aan de andere kant is hij door mensen die er meer verstand dan ik van hebben afgetest, en Almere City is nou ook niet echt een club waar je je als NAC aan wilt meten dus het zal wel kloppen.

Hoe dan ook, veel succes Bart!

52   9  
Uit je Naaht

Ik had hem graag nog wel zien blijven. Voor de breedte in de KKD hoef je geen sterspeler te zijn, hij leek me daar zeker goed genoeg voor.

@Since1912: je zegt "Almere City is nou ook niet echt een club waar je je als NAC aan wilt meten". Ik snap het sentiment, maar Almere City is een club waarvan ik wat betreft organisatie en ambitie hoop dat NAC zich er juist eens wat vaker aan zou meten. Het zou mij heel weinig verbazen als dit een club is die we over tien jaar stabiel tot de Eredivisie rekenen. Zowel in de stad als in de club zit zeer veel potentie. Ja het is lelijk, ja het is nieuw. Nee het heeft geen geschiedenis en nee het spreekt niet tot de verbeelding. Maar Almere, het achterland en de identiteit groeit en de club wordt goed bestuurd. Dit is al lang geen club meer om belachelijk te maken.

16   3  
sjef de gevulde koek

Leuk voor deze jongen en Almere heeft echt een goed team dit jaar. Die zie ik als verrassing

7   34  
Gvd

en ja hoor Bart Meijers komt gratis binnenwandelen. Kans voor open goal die netjes wordt afgerond. Als hij vandaag tekent is de beslissing waarschijnlijk na 1 dag trainen al genomen.

26   1  
Otjes

Erg leuk om te horen. Gun het deze jongen erg, wie weet over een paar jaar.

Sucess en tot snel .

15   10  
Bart

Leuke jongen, mooie naam, veel inzet en absoluut hart voor de club. Toch heeft Meijers me vorig jaar niet echt kunnen overtuigen bij Helmond. Heb aardig wat wedstrijden gekeken in de KKD en is me jammer genoeg niet 1x echt in positieve zin opgevallen maar ook niet vaak in slechte zin.. maar, als nac omhoog wilt is het in mijn ogen nog altijd een goede zet geweest. Succes Bart en bedankt

15   75  
Arie

Liever Bart Meijers gehouden dan een jongen die bij City gratis wordt weggestuurd en nog veel minder bewezen heeft. Anders kom je niet van City naar NAC.

122   9  
Beest

-Aanvoerder jong Noorwegen .
-Alle jeugdelftallen Noorwegen doorlopen.
-City onder 21 en onder 18 aantal Jaren gespeeld.
-Youth league waarin de grootste talenten van de wereld spelen.

Nee bart meijers heeft echt een beter cv...


Man man man wat loopt hier toch ongelooflijk vreemd volk rond af en toe

18   17  
TvB

Deze jongen heeft genoeg kansen gehad zich te bewijzen. Gewogen en te licht bevonden. No hard feelings, succes bij Almere!

18   0  
NAC4Ever

Gun het hem van harte, succes!

28   0  
Rat uit Rijen

Over hoe goed of slecht Bart is laat ik mij niet uit. Daar hebben anderen meer verstand van. Ik gun het Bart van harte om een basisplaats te bemachtigen en een mooie carrière in het betaald voetbal op te bouwen! Succes!

9   1  
Matc

Heel blij voor hem, ik gun het hem van harte. Wat zal zijn vader trots zijn!

9   1  
Marco van Bavel

Beest. Af en toe??????

11   2  
Scheppioni

Ontzettend jammer, heeft mij overtuigt dat Bart een prima cv kan zijn, ik kan nu nog niet zeggen dat het verdedigend allemaal zo geweldig is, want vrijdag a.s. komt de eerste echte graadmeter ! Succes Bartje !

3   3  
Viking

Zoals eerder aangegeven... Almere City.

Veel succes Bart.

Heb ook vertrouwen in Rosler... Als hij uitvoert wat hij zegt is het precies de speler die we nodig hebben...

Op naar vrijdag. 3 puntjes zal een echte boost geven..

Ben erg benieuwd..

9   0  
Ivo

Mooi voor Bart, het is hem gegund. Hoop dat hij zich bij Almere in de basis kan spelen.

10   7  
Buurman

Voor de breedte is Bart in de kkd niet verkeerd. Maar NAC heeft met Rossler een veel betere gevonden. Met dank aan MC

19   3  
Henkie

Arie’s logica:

- Meijers mag weg bij nac breda (kkd club): dus = goede speler

- Roseler mag weg bij MAN CITY (kampioen engeland): dus = slechte speler

Tja, apart laten we maar zeggen.

2   1  
Henkie

Overigens zelf nog geen mening over roseler, zal ik hem eerst moeten zien spelen.

5   15  
jvt

Jvt verbaast zich dat nog steeds nieuwkomers ongezien een versterking zijn. Was dat juist niet de fout van vele TD's die NAC gehad heeft en heeft . Zonder fatsoenlijke scouting zgn buitenkansjes halen?
Rossler, wie heeft hem met weerstand zien spelen? Is dit een garantie voor het toegezegde strijden om het kampioenschap? Of voor de breedte en komen de sterkhouders nog voor 1 september? We hebben budget want meer dan 10k kaarten verkocht en wat transferopbrengt. Is toegezegd.

1   6  
Gjoewie

Uit je naaht > Almere heeft inderdaad een fantastisch achterland. In de provincies Noord Holland en Flevoland zitten maar vijf BVO's. 020, AZ, Telstar, Volendam en Almere.
De potentie is er dus wel. Maar de uitvoering laat nu al heel veel jaren op zich wachten. Destijds ook met megalomane ambities (toen nog onder de naam Omniworld), hetgeen desastreus is afgelopen (waar zijn die basketballers van NAC eigenlijk gebleven? Was het eigenlijk niet de insteek om spelers binnen te krijgen die wel langer zijn dan 1,80m en ze dan via een zijdeur in het voetbalelftal te krijgen? Moeten we TM:smoke: nog eens naar vragen.)
Goed bestuurd? Ach, het is maar hoe je het bekijkt. Verleden jaar stelden ze Blaaskant nog aan als Technisch Directeur.
Ik denk dat ze het in Almere vooral zuinig aan doen. Veel geld hebben ze niet te makken. En daarom blijft het een grijze muis in de KKD.

10   5  
Cool Hand

Meyers carriere is een mooi voorbeeld van de chaos bij NAC de laatste jaren. Op een gegeven moment was hij onbetwist basisispeler in de Eredvisie, even later mocht hij worden verhuurd aan Helmond Sport om daarna geen kans te krijgen bij NAC in de KKD. Goed beleid zou ik zeggen. Hopelijk slaagt hij bij Almere.

5   3  
Henri

De realiteit met Bart is wel dat hij na een heel jaar KKD nietecht interesse heeftkunnen wekken bij meerdere clubs. iedereen jaagt op een talent, zeker een die transfervrij is. Hij heeft HS niet kunnen overtuigen terwijl hij daar een heel seizoen heeft gespeeld. Hij heeft de technisch verantwoordelijken van NAC niet kunnen overtuigen die hem een heel seizoen hebben gevolgd, maar ook de trainer die hem heeft gr=ebracht, Sijn Vreven, wilde hem nog niet voor niets in zijn eerste divisie selectie van Beerschot hebben. Kortom de meeste verantwoordelijken hebben geen vertrowuen in Bart Meijers, behalve Molenaar van Almere dan nu. Voor Meijers interessantomdat Molenaars heel zijn carriere voorstopperis geweest en misschien kan hij nu ook met de trainer bergkamp kennismaken. Mijn inziens is het probleem bij Meijers dat hij geen centraleverdediger is maar een rechtsback of een verdedigende middenvelder. Dan zou ik hem een goede kans van slagen geven.

3   1  
Breda

@Arie

Meijers krijgt een contract voor 1 jaar en wordt voor de breedte gehaald door almere......

8   1  
Joop

Success Bart ik hoop dat je slaagt daar en dat ze het mis hebben in breda

1   3  
hotseknots

Leuke speler voor aan te vullen aan je selectie, maar je kunt ze niet allemaal houden....en ja ik heb liever 5 namen uit Breda....maar het moet wel een toevoeging zijn

Toen een paar jaar terug Ronny Stam uit het niets werd gepresenteerd had ik zo ongelooflijk kippenvel, niet normaal en kijk wat er van is gekomen..we moeten echt alleen regio jongens hebben die goed zijn of goed kunnen worden.

Hup NAC

8   4  
7Hills

@JVT

Rösler is 43-voudig Noors international, aanvoerder van onder 19 die wél het afgelopen EK gehaald hebben. Me dunkt dat je dan meer talent hebt dan bijvoorbeeld een Meijers. Maar zoals duidelijk gecommuniceerd (lezen!!) mag hij zich in de schaduw van de Spanjaarden verder ontwikkelen. Die gaat echt nog wel een rol spelen dit seizoen.

Bijzonder ook dat constante vragen naar antwoorden op vragen die allang beantwoord zijn. Dat die antwoorden je niet bevallen is duidelijk, maar om nu constant dezelfde vraag te stellen in de hoop dat het antwoord verandert heeft wat treurigs.

2   4  
Gvd

Coolhand slaat de spijker op zijn kop!

1   0  
@ GJOEWIE

Zoek even op wie de eigenaar is van Almere City en wat zijn vermogen is. Geld in overvloed in de polder alleen wordt het niet rücksichtslos in de club gepompt (zoals van Seumeren, die minder vermogen heeft dan Bamberg, bij FCU wel deed).

4   5  
henk

Hoe kan een onbetwist basisspeler in de eredivisie, zonder blessures op dat moment, de laatste 12 wedstrijden missen? En überhaupt maar tot 13 wedstrijden komen in een seizoen en toch onbetwist basisspeler zijn?

Voorlopig is er meer kans dat hij in het rijtje Van Bezooijen, Kerstens, etc. terecht komt. Het feit dat er nu pas een club is die hem slechts een jaarcontract aanbiedt is veelzeggend. Hij wist ook niet positief op te vallen bij Helmond Sport, waar El Allouchi dat wel kon. Terwijl HS in zijn eerste seizoen daar, net zo waardeloos speelde als afgelopen seizoen.

1   0  
Henri

gjoewie
Inderdaad, ik heb even gekeken en Lesley Bamberger is een Quot 500 miljardair.

4   5  
Gvd

Henri 9.15. Spreek svp voor jezelf. Jouw realiteit is zeker de mijne niet en het bericht staat vol met aannames waarvan ik bijna zeker weet dat het verzinsels zijn.

Hekie 11.06: wat een feitelijke onwaarheden.

Juist zie ik op site van Almere dat ze een leuk stadion krijgen en kijk ook eens naar interview van AD John Bes. Ze zijn aardig op weg met een 5 jaren plan. Waar heb ik dit meer gehoord maar het ziet er serieus uit. Ook hun voorzitter van de RVC spreekt mij aan, een zekere Arie van Eijden. Lijkt mij toch een prima clubje te worden waar ze niet over een nacht ijs gaan.

Laad alle berichten na dit bericht in