Wij gaan niet opzij

Ex-NAC: Noppert in definitieve selectie Nederlands Elftal

Thiestemberg

Andries Noppert zit bij de definitieve selectie van bondscoach Louis van Gaal. Hij is een van de vier keepers die komende periode is opgeroepen voor het Nederlands Elftal. Feyenoord keeper Justin Bijlow is de opvallendste afwezige bij de doelman.

Oranje speelt met deze selectie twee wedstrijden voor de Nations League. 22 september is Polen de tegenstander. Op 25 september komen de Belgen op bezoek. Hierna komt Oranje niet meer bij elkaar tot het begin van de korte WK voorbereiding in november.

De selectie die nu is bekend gemaakt zal dus in grote lijnen de groep zijn die Nederland succes moet gaan brengen op het WK. Er gaan alleen nog wat namen uit de huidige spelerslijst afvallen. Noppert concurreert met Pasveer, Flekken en Cillessen voor de drie keepersposities in de definitieve selectie.

Bron:
B-Side Rats, KNVB
Vorig bericht
Banzuzi op pad met Oranje O18 18 reacties
Volgend bericht
Ex-NAC: Weekoverzicht 10 reacties
17 Reacties
32   2  
John de Beuker

Super voor Noppert. Jammer dat hij bij NAC niet tot bloei is gekomen.

Het is een misvatting dat deze selectie 'in grote lijnen de groep' zal gaan zijn die naar het WK gaat. Van Gaal wil zoveel mogelijk spelers aan het werk zien en beslist dan ergens in oktober/november wie er mee gaan.

Noppert kan zijn ticket naar Qatar dus nog niet boeken.

32   2  
John de Beuker

Super voor Noppert. Jammer dat hij bij NAC niet tot bloei is gekomen.

Het is een misvatting dat deze selectie 'in grote lijnen de groep' zal gaan zijn die naar het WK gaat. Van Gaal wil zoveel mogelijk spelers aan het werk zien en beslist dan ergens in oktober/november wie er mee gaan.

Noppert kan zijn ticket naar Qatar dus nog niet boeken.

13   1  
SjorsNac

Wie had dat gedacht dat hij het nog tot het NL elftal zou schoppen, erg tof voor hem!!

20   3  
Marti

Toch als NAC supporters mogen we bestwel trots zijn op ex NAC spelers ! Om maar wat namen te noemen , schreuder van wonderen ,slot , gudelj , en noem er nog maar wat

6   30  
Nog jaren kkd

Veel matige keepers in nl tegenwoordig. Hij is blijkbaar nog een van de toppers.
Altijd een eer zo'n uitnodiging.
Weet er alles van heb er namelijk nooit een gekregen.
Opleiding keepers stelt dat überhaupt wat voor? Beetje springen en duiken en meer niet lijkt me.

9   1  
Dun Henk

Ik gun het hem van harte! Succes !

3   1  
Mike

Vertrouwen en meters maken. En fouten mogen maken. Dan groei je. Mag helaas niet in het topvoetbal.

6   4  
Scheppioni

Succes Noppert !👍 vanavond drie punten voor ons NAC gvd !!!💛🖤

4   0  
Judge M.

Tof voor Andries. Verder inderdaad wat De Beuker hierboven zegt. Bijlow lijkt me een zekerheidje als eerste keeper en ik verwacht dat daar Pasveer en Cillisen nog bijkomen en Andries samen met Flekken als reserve mag hopen op een telefoontje als er 1 van die 3 uitvalt..

Desondanks geniet ervan Andries!

16   2  
Bazelman

Prachtig voor Noppert, zeker als je bedenkt hoe hij als opvolger van Jorn Brondeel in Nac1 na de promotie naar de eredivisie een paar minder lekkere wedstrijden keepte, snel weer op de bank belandde (ten faveure van Mark Birighitti) en door sommige supporters finaal werd afgebrand en weggehoond. Bevestigt maar weer eens dat we op online supportersfora niet te snel negatief moeten oordelen over met name jongere spelers als ze eens een paar mindere wedstrijden spelen. Geef ze de kans om fouten te maken en zich door te ontwikkelen, zowel individueel als team. Idem dito wat betreft onze trainersstaf. Robert Molenaar komt op mij over als een ervaren en betrokken trainer die zijn vak verstaat. Zijn hij of de spelers onfeilbaar? Nee, maar als wij ook bij tegenslag achter ze blijven staan, onze onvoorwaardelijke steun laten voelen, en ze de tijd gunnen om te groeien, weet ik zeker dat we als club weer de weg naar boven inslaan.

6   4  
Ernie

Ik dacht dat hij er niks van kon.

10   2  
Tip

Ik vond Noppert indertijd te slungelachtig en te langzaam naar de hoek gaan. Maar hij is enorm gegroeid ( niet nog eens in de lengte) en ik heb te snel geoordeeld. Ik gun het Noppert van harte. Of hij nu de def. selectie wel of niet haalt , deze selectie is geweldig eervol.

0   2  
ennaojseejer

@ernie

0   2  
ennaojseejer

@ernie

0   1  
ennaojseejer

@ernie : dat dachten de meesten

3   1  
Tante Annie

Ja precies. Ik heb hem ook keihard onderschat. Erg mooi om te zien dat ie na wat omzwervingen keurig ons ongelijk bewees. Ik gun het hem van harte, net als dat hij hartelijk meefeestte met onze promotie en het ons gunde

2   0  
NAC4Ever

Had ik naar NAC-Sparta 2017/2018 niet verwacht.
Maar gun het hem.

5   1  
Los Pollos Hermanos

Niemand komt bij NAC tot bloei. Sterker nog, goede spelers raken ineens geen knikker meer weldra er voet wordt gezet op Bredase bodem in ons shirt. Onprofessioneel, dat is wat we zijn.

Laad alle berichten na dit bericht in