Wij gaan niet opzij

Ex-NAC: 'Schreuder wordt nieuwe trainer Club Brugge'

Das Phantom

Alfred Schreuder wordt de nieuwe trainer van het Belgische Club Brugge. Dat meldt onder meer de NOS vandaag. Het wordt voor de oud-speler van NAC zijn derde klus als hoofdtrainer. Eerder was hij trainer van FC Twente en Hoffenheim.

Eerder was Schreuder ook assistent bij Ajax en zijn laatste klus was die van assistent-trainer bij FC Barcelona. Daar werkte hij samen met de in oktober ontslagen Ronald Koeman. 

Schreuder wordt in Brugge de trainer van meerdere landgenoten. Bas Dost, Noa Lang en Ruud Vormer staan onder contract bij de Belgische ploeg. Brugge staat op dit moment op tweede in de competitie op zeven punten van koploper Union St.Gilloise. 

Bron:
B-Side Rats, NOS
Vorig bericht
Een Tikkie naar het Zuiden - Podcast #101 22 reacties
Volgend bericht
'Naast Bannis ook Boere op lijstje van NAC' 64 reacties
21 Reacties
50   9  
Observer

Succes Alfred !!

Ps: benieuwd hoelang het duurt eer hij ruzie krijgt met die asbak Noah Lang. Als ik dat ventje hoor praten, moet ik al overgeven laat staan dat je der dagelijks mee moet werken….

50   9  
Observer

Succes Alfred !!

Ps: benieuwd hoelang het duurt eer hij ruzie krijgt met die asbak Noah Lang. Als ik dat ventje hoor praten, moet ik al overgeven laat staan dat je der dagelijks mee moet werken….

23   8  
Adnac

Trainer van Heracles is beschikbaar vanaf het nieuwe seizoen. Een mooie combinatie met Ton Lokhoff ?

30   6  
Spitfire

@ adnac

Ik vrees dat Wormhuth zijn zorgvuldig opgebouwde reputatie niet gaat riskeren door bij NAC te gaan werken, als hij al haalbaar zou zijn.

Buiten dat ben ik echt niet ontevreden over De Graaf. Uiteraard is het geen Guardiola, maar het de riemen die hij heeft, roeit hij war mij betreft alleraardigst....

2   6  
P

Het spel is op de wagen. Ik vermoed dat Wormuth naar fc grunn trekt naar vriendje Fledderus en Heracles met Kees van Wonderen in zee gaat. Buys wellicht een optie voor GA Eagles

14   8  
Baosje

"het spel is op de wagen. Ik vermoed dat Wormuth naar fc grunn trekt naar vriendje Fledderus en Heracles met Kees van Wonderen in zee gaat. Buys wellicht een optie voor GA Eagles"

who the f. ck are Wormuth , Fledderus , van Wonderen en Buys .....

laten we aub ons richten op de eeuwig durende puinzooi bij NAC , zorg eerst eens dat hier de klerebende op geruimd wordt en de club weer opgebouwd kan worden !
pas dan kunnen we ons druk maken om anderen...

hopen dat de grote 3 + Manders heel snel opgetieft zijn !! dat is van groter belang

12   1  
L.

Laten wij het Union St.Gilloise van NL worden in 2022!

3   1  
D’n directeur

https://mobile.twitter.com/FeyenoordTM/status/1478029001465729026

Bannis onderweg naar Breda?

12   1  
D’n directeur

@Chris WM

Ik zag op twitter een bericht van je voorbijkomen dat er behoorlijk schot in de zaak zit mbt verkoop van de club. Zou je hier op BSR er wat meer over kunnen vertellen tegen onze mede supporters? ;)

7   2  
scheppioni

Jammer Schreuder en de Graaf was een prima combinatie geweest lijkt me ! Succes Alfred !

6   14  
HenkTank4823

Altijd een dubbel gevoel bij Alfred gehad. Aan de ene kant veel mooie dingen bij NAC laten zien. Waaronder heet doelpunt vanaf het middenveld, ik geloof tegen volendam. Hele sterke speler.

Andere kant het type dat met carnaval in tilburg het Nac shirt als carnavalskostuum gebruikte en belachelijk maakte.

Als je het mij vraagt vind ik hem kwa persoon niet t bij ons NAC passen. Maar dat is enkel gebaseerd op sentiment.

12   1  
Geelzwartwit

@spitfire

Hij (De Graaf) roeit met de riemen van een top 3 spelersbegroting ook nog eens aangevuld met jeugdig talent wat beter/verder is dan menig jonkie van een andere kkd ploeg. En met die riemen roeit hij momenteel op een 9e plek.. Wat mij betreft is dat verre van alleraardigst

11   0  
Chris W.M.

@D’N DIRECTEUR

De woorden ‘de overname is rond’ zijn gevallen. Alleen is er een heel traject wat doorlopen moet worden, en ik heb geen idee waar ze zijn. Is het rond omdat er een akkoord is over de aandelenprijs, is het al langs de stichting, is het al bij de KNVB? Ik heb geen idee.

Er doen een aantal namen de ronde, zowel van de nieuwe eigenaar als mensen die bepaalde posities gaan bekleden. Allemaal oude bekenden. Die namen komen vanzelf naar buiten als het definitief rond is. Tot die tijd duimen dat er niets fout gaat.

5   0  
Geelzwartwit

@chriswm

Het zou mooi paralel lopen met de datum van de luchtkastelen email van vorig jaar

11   2  
Scheppioni

Was tegen az henktank4823 !
Verder geloof ik er geen zak van dat hij het NAC shirt belachelijk maakte, ik heb ook met carnaval idm een NAC shirt aan, waarom ik dat zeg vanwege 5-0 verlies tegen ajax in degradatie jaar ging juist hij na de wedstrijd elke NAC speler langs om ze te ondersteunen door duidelijk te maken om te knokken voor onze moie club !

13   2  
Pep

Alfred wordt ooit onze NAC trainer. Is zowel een wens van Schreuder als ook van Slot. Tot die tijd. Succes Alfred bij Club Brugge.

3   1  
D’n directeur

@Chris WM

Dankjewel Chris voor de info. Vaak ben je goed ingevoerd. De namen die doorkomen, stemmen die jou gelukkig/tevreden als ze het daadwerkelijk worden?

7   3  
Ivo

@Chris wm

Waarom zo voorzichtig, geruchten zijn geruchten dus kan je hier best delen toch? Of heb jij ook een non disclosure agreement moeten tekenen?

15   3  
M

@IVO

Omdat geruchten ruis veroorzaken en daarmee een transactie om zeep kunnen helpen. De jacht op scoops van internetdetectives die vervolgens hun eigen verzonnen bronnen als waarheid aan elkaar plakken kan de club heel veel pijn doen.

Het gaat hier niet om de scoop of om het gelijk, het gaat hier om NAC. En NAC is er niet bij gebaat dat er allerlei hersenspinsels tot werkelijkheid om worden gedoopt omdat wij als supporters geen geduld hebben.

Chris WM is hartstikke goed in het ontvlechten van transfers. Dat doet hij prima en daar heeft hij meerdere successen mee behaald. Maar dit is een ander speelveld en het is beter voor NAC om daar eventjes weg te blijven.

16   2  
Chris W.M.

Helemaal eens met M. Ík heb er geen belang bij het te lekken, NAC heeft er helemaal geen belang bij en in principe voegt het ook weinig toe. Het begint steeds duidelijker te worden dat er beweging is, De Rat en B-Side Rats meldden het ook al, dus we gaan de goede richting op. De exacte namen en rugnummers komen nog wel naar buiten, maar die details is meer leuk om te weten dan iets anders. En ik wil op zeker niet tot in lengte van jaren bekend staan als de wanker verantwoordelijk voor het klappen van de deal omdat hij bepaalde informatie te vroeg op Twitter of hier online gegooid heeft.

7   5  
Ivo

My 2 cents hierover:

Als een deal klapt omdat iemand een naam noemt op een supportersforum of twitter, dan zat het bij voorbaat al niet goed. Dan hadden die mensen waar het vandaan komt ook hun mond maar moeten houden. Uiteindelijk komt het toch wel uit.

Heel veel supporters en sponsoren snakken al maanden naar meer info. Als NAC zelf niks deelt, komt het informele circuit vanzelf op gang. Dit hebben ze dan zelf veroorzaakt. Een maandelijkse update was genoeg geweest. De achterban krijgt al vanaf juni een dikke middelvinger, dus dit kan er ook nog wel bij.

Maar van de supporterssites had ik wel iets meer openheid verwacht. Ook zonder namen en rugnummers te noemen kan je updates geven.

6   0  
Badeend

Maar, Ivo - het onvolprezen NAC TV is toch het medium dat gebruikt wordt om (veel)(meer) met de supporters te communiceren?

Om precies te zijn 2x dit seizoen - 1x Eric Hellemons die "een update vanuit het Technisch Hart" geeft half augustus en dan nog een keer de Grote Bezielende Leider op 1 oktober die in "gesprek" gaat met NAC TV. Verder de gebruikelijke samenvattingen en obligate voorbeschouwingen met spelers/bankzitters ("we hebben een hele goede trainingsweek achter de rug en moeten nu laten zien dat we er staan"). Op een enkel nietszeggend zeer oninteressant item na (kom op zeg, "NAC Darts"???) is het ook op dit zelfverklaarde communicatiekanaal oorverdovend stil.

Het past wel bij de intenties van Mattijs-zonder-h. Vanaf het begin al.

Anyway, gezien de instabiliteit van de club NAC en alle rare belangen eromheen, is het meer dan verdedigbaar wat Chris W.M. doet (of niet doet) hierboven, als je het mij vraagt.

On topic: de suggestie dat Schreuder een NAC shirt zou dragen in Tilburg met carnaval is alleen maar om een idee te geven van de eigen gedachten van de scribent over Schreuder, toch? Of wordt er daadwerkelijk geprobeerd om Schreuder iets dergelijks in de schoenen te schuiven?

Wat mij betreft is een type Schreuder, zonder enig belang bij NAC, Breda of de omgeving, en grotendeels zonder eigen opgeblazen ego, juist precies wat NAC nodig heeft. Dat hebben ze ook geprobeerd met Manders (en Steijn) maar daar hadden ze precies de verkeerde mensen voor uitgekozen. Laten we zeggen dat "het profiel niet helemaal klopte".

Laad alle berichten na dit bericht in