Wij gaan niet opzij

'Naast Bannis ook Boere op lijstje van NAC'

Das Phantom

NAC heeft inderdaad navraag bij Feyenoord om Naoufal Bannis de rest van het seizoen te huren. Waar eerder De Rat al melding deed van de interesse, heeft nu ook BN DeStem lucht gekregen van de interesse. Trainer Edwin de Graaf zou daarnaast ook navraag hebben gedaan bij Tom Boere.

Bannis is een populaire speler deze transferperiode. Volgens de krant zouden meerdere laagvliegers uit de Eredivisie en de top van de Keuken Kampioen Divisie achter de diensten van de 19-jarige aanvaller aanzitten. Dat De Graaf Bannis persoonlijk kent uit zijn Feyenoord-tijd zou een voordeel zijn. De jonge aanvaller valt af en toe in bij het eerste van Feyenooord, maar wist bij het belofteteam al acht keer het net te vinden in acht wedstrijden. 

NAC zou ook navraag hebben gedaan bij Tom Boere. De spits is op de bank komen te zitten bij Cambuur Leeuwarden en moet het doen met korte invalbeurten de laatste acht wedstrijden. De 29-jarige spits is een bewezen goaltjesdief in de KKD, maar de vraag is of hij een winters vertrek ziet zitten. Volgens de krant wil NAC pas doorschakelen naar Boere als Bannis niet komt. 

Bron:
B-Side Rats, De Rat, BN DeStem
64 Reacties
101   6  
Janus

Boere is in de KKD een garantie voor doelpunten. Heeft hij meermaals bewezen. Hij is gewoon geen Eredivisie spits (net als bijvoorbeeld Muhren). Bovendien is hij wedstrijdfit met genoeg ervaring.

Lijkt mij een betere oplossing dan Bannis als ik eerlijk moet zijn. Heb hem bij Feyenoord 1 nog nooit een goede pot zien spelen en komt lengte tekort om goed te kunnen renderen.

54   3  
Pietjebel

Boere staat garant voor goals
Dat is van bannis maar afwachten

De tijd dringt

12   12  
Tante Annie

Dat stond dogan ook. Allebei (volgens mij) één goed seizoen gedraaid bij oss in de kkd. Vervolgens heeft boere zich inderdaad ergens ook wel bewezen, maar bij NAC moet ik het nog maar zien

31   2  
Wanny

Ik zou kijken of Boere beschikbaar is en of je een optie voor volgend seizoen kunt opnemen.

Die Bannis is sowieso weer weg van de zomer, dus waarom zou je die gaan huren?

23   55  
Mo

Ach....., allemaal gerommel in de marge!

Wat is ons NAC ver weggezakt!

Zo wordt het HELEMAAL NIETS!!


27   7  
Chris W.M.

@Wanny

Waarom zou je bij Bannis geen optie voor volgend seizoen af kunnen spreken? Hebben allebei nog een contract tot medio 2023. En geloof niet dat ze in Bannis de nieuwe aanvalsleider zien in Rotterdam.

32   16  
Willem 4,5

Geld lekker in de zak houden, er is toch geen redden meer aan dit seizoen met een spits erbij die weer een 'talent' is. Gebruik het geld maar voor het opwarderen van het contract van Haye daar hebben we meer aan.

101   6  
Janus

Boere is in de KKD een garantie voor doelpunten. Heeft hij meermaals bewezen. Hij is gewoon geen Eredivisie spits (net als bijvoorbeeld Muhren). Bovendien is hij wedstrijdfit met genoeg ervaring.

Lijkt mij een betere oplossing dan Bannis als ik eerlijk moet zijn. Heb hem bij Feyenoord 1 nog nooit een goede pot zien spelen en komt lengte tekort om goed te kunnen renderen.

23   3  
Chris W.M.

Wanneer ze allebei evenveel huur moeten kosten en na een half jaar vertrekken lijkt me de ervaren Boere de beste optie. Maar, kun je een optie tot koop onderhandelen dan altijd voor Bannis kiezen.

29   5  
Tip

Boere heeft in het verleden dikwijls laten blijken bij NAC te willen spelen. Typische keuken spits, voor de ere komt hij net tekort. Ik hoop dat hij komt. Uiteraard is het seizoen voor NAC niet voorbij. Gaan voor de nacompetitie en meedoen aan die loterij. Met publiek in Breda erbij weet je het dan nooit.

6   14  
Wolfmanjack

Boere. Een goede wedstrijd en dan weer drie keer niets.

10   0  
Wanny

@ Chris W.M.

Bij Bannis is de kans groot dat ie in de voorbereiding de kans krijgt om zich te bewijzen bij Feyenoord. En dan zit je als NAC dus weer in de wachtkamer.

8   9  
Thomas

Misschien handig om spelers te kopen i.p.v huren

9   3  
Chris W.M.

@Thomas

Er is alleen nog ruimte in het salarishuis, geld om spelers te kopen is er niet. Huur is meestal niets meer of minder dan (een deel van) het salaris wat je overneemt.

10   11  
Bas

Tom boere is een beetje een lompe spits net zoals svh. We kunnen nu beter een lopende spits halen die een goede techniek heeft of heb ik dat verkeerd?

8   5  
Paulus

Ik heb het te doen met onze trainer hij mag hopen op boere nou nou .zo lang nac niet word overgenomen kan er niks er zijn nu mensen in de top die de eigen zaken goed vullen die liegen en bedriegen. Ik blijf het zeggen we hebben geweldige aanhang maar voor de rest is het kut zwaar kut

7   2  
NAC4Ever

Vind Boere ook een garantie voor goals. Maar is hij die 'bewegelijke spits' die ontbreekt? Ik denk van niet.

10   7  
Ivo

Ik vind het ook allemaal een beetje tam. De selectie is niet goed genoeg.
Waarom proberen we dan niet wat spelers te vervangen?

Alleen een spits gaat het verschil niet maken. We hebben vooral betere backs en vleugelspelers nodig. Op de flanken is het een drama. We hebben de Rooij en Antonia, maar het rendement is veel te laag. Mashart en Maria op links, dat zijn geen jongens die het verschil maken.

Doorselecteren, wees creatief, verhuur, verkoop, en probeer er met een stuk of 3 versterkingen toch nog wat van te maken.

17   3  
Josjosjos

Lekker boeiend, zeg. Fix eerst maar ff die overname want dit seizoen wordt toch niks meer.

En als je dan zo nodig spelers moet halen, begin dan met het bouwen van je team voor volgend seizoen, ipv dat we dat allemaal weer in de laatste week voor de start van de competitie gaan doen.

12   9  
Peter

Wat een beleid allemaal noodgrepen die niets uithalen

19   1  
Fritske d'n Olifant

Als je Boere kunt halen, zeker doen! Heeft de ervaring, is fit en dus direct inzetbaar. Je weet ook wat je aan hem hebt. Dat is bij Bannis nog maar afwachten. Tijd om een speler te laten wennen en rijpen is er niet. Overigens snap ik die roep om een beweeglijke spits niet. Het is vooral belangrijk dat een spits op het juiste moment op de juiste plek staat en de achterhoede van de tegenpartij een beetje bezig kan houden zodat er weer meer ruimte voor Seuntjens komt. Mentaliteit en inzet is in de kkd belangrijker dan techniek. Kijk maar naar die Verheydt van ADO.

23   5  
Ome Cor

Met Tom Boere krijgen we weer wat Bredaas bloed in de ploeg erbij.

14   3  
Ed

Boere, Boere, Boere....
Laat hem maar komen

6   3  
Geelzwartwit

Ik snap wel waarom ze eerder voor Bannis dan Boere kiezen... Bannis kan ook op links of rechtsbuiten.... proest.. zul je zien dat ze dat dan ook weer gaan doen.

Ik hoor het De Graaf al zeggen; "We zijn erg blij met Bannis, het is de begweeglijke spits die we zochten en als het moet kan hij ook op rechts of links..."


7   6  
Ratjeduneerste

@Janus

Ik hoop dat je ondertussen wel weet dat 'garanties' er bij NAC niet zijn.

Muhren had zich ook bewezen in de KKD, evenals Dogan.

Wat is daarvan terecht gekomen?...

Nee, gewoon lekker voor Bannis gaan! Die is jong, wil zich laten zien en is harstikke fit.

Boere is op z'n retour en is buiten de KKD overal mislukt. Heeft ons overigens al eerder afgewezen dus lekker wegblijven.

6   3  
Nacdictive

Heel eerlijk gezegd is het water naar de zee brengen (al hoop ik dat het tegenovergestelde waar is).
Idd wat een aantal aangeven: beter maximaal inzetten op Haye (en bv Banzuzi) en verder de knip er op houden.
Verder is het wachten totdat alle kaarten op tafel liggen.. niet meer, niet minder.

25   4  
Fred1

Boere is een Bredanaar maar geen Naccer.
Heeft meermaals zijn neus opgehaald voor de club.
Daar moet je dan ook niet de passie , beweeglijkheid en diepgang van verwachten waarvan je als technische staf het profiel hebt geschetst .
Want dan klopt er iets niet als Bannis de andere optie is.
Inzicht en juiste keuzes maken blijkt nog steeds een utopie te zijn.

4   2  
Den Hoge

Boere staat garant voor goals, net als Muhren...

Garantie is er nooit.

6   4  
scheppioni

Voor mij ook enorme twijfel, al neig ik het meest naar Boere ......
Schalk als optie dan moet je echt aanvallend de baas zijn, wat gelukkig dit seizoen al veel meer gebeurd dan vorig seizoen, maar nog niet genoeg betereft Schalk !
Bannis is een gok en wil hij wel heel graag, anders meteen kappen !

7   28  
Dirk

WAT ZIJN WE EEN WAARDELOZE KUTCLUB GEWORDEN!

WAT ZIJN WE VER WEGGEZAKT!

1   1  
Perino

Tom Boere heeft NOAD die bij Nac Breda nodig is om in zijn geval goals te maken !!!!
Na het eind vh seizoen verder praten .

12   6  
Bertus

Schalk - Seuntjens zou wel een mooie combinatie zijn hoor.
En dan zien dat je opkomende backs ergens vandaan kunt toveren.

1   1  
RaRa

Een type Tamerus…..

4   9  
Bredaaaaa

En nog twijfelt men aan het superieure technisch hart. Manders is als ad door het ijs gezakt, maar hij laat wel zien dat hij goed kan scouten met zijn super team. Lex jr, Hellemons en de Graaf zijn fantastisch bezig.

6   1  
Atleet

@fred1

Voor welke spits moeten ze dan gaan ?

Vertel het is ff

29   2  
Chris W.M.

Daar gaan we weer. Roepen om Schalk, of dat deze spitsen te min zijn. Realiseert iedereen zich dat we 9e staan in de KKD, er op dit moment weinig tot geen perspectief is, en dat we niets meer of minder zijn dan een grauwe middenmoter? Op basis waarvan zouden ‘betere’ spitsen, of Schalk, voor NAC moeten kiezen? Vanwege de potentie die er al jaren niet uit komt? Vanwege het verleden?

Accepteer gewoon dat Bannis, Boere zet ik zelfs m’n vraagtekens bij, het niveau is van wat je op dit moment kan krijgen en kan betalen. Dat maakt het leven een stuk makkelijker. Pas wanneer er een nieuwe eigenaar is, met een nieuw plan en toekomstperspectief hoe we naar de Ere moeten komen, pas dan kunnen we over andere namen gaan praten.

14   7  
Ouwe Spionkop

Ik zeg Boere!
Zo'n manneke van 19 levert niks op. Kan je net zo goed van Schuppen daar laten staan.

9   2  
DunErwt

@chris wm

En dan mogen we nog blij zijn als hij voor NAC wil kiezen. Helemaal eens Chris.

7   5  
Nero

Ja seizoen is voorbij dus maak mij niet uit wie van de 2 ,,,mandersss ouuuttttt

5   8  
Nacman

Haal Tom boere maar.
Die heeft 4 voordelen die voor hem spreken.
1 bredanaar
2 ervaring kkd
3 scorend vermogen goed voor 15 doelpunten plus assist.
4 Noad.
Deze punten heb je niet bij huurling bannis dus dit wordt de zoveelste mispeer van Manders en consorten.

9   4  
De Kroonprins

Boere is voetballend een hele matige spits en alleen echt bruikbaar als de aanvoer naar de spits goed is. Heeft NAC wel behoefte aan een dergelijke spits? Ik hoor de trainer steeds zeggen dat hij er graag een beweeglijke spits bij wil hebben met diepgang. Dat is Boere alvast niet.

Wat maakt Boere overigens een Bredanaar? Geboren in een Bredaas ziekenhuis, maar zijn hele jeugd in Zeeuws Vlaanderen gewoond.

3   6  
Ernie

Niks halen.
Onrust in de selectie, en bovendien altijd spelers die heel het seizoen op de bank hebben gezeten. Kortom blijken nooit een versterking te zijn.

7   5  
Kipiani

Wie moet die gesprekken namens NAC voeren en eventueel voor een afronding van de deal zorgdragen ?
Schei toch uit zeg. Het is zo ziek en op alle fronten kapot gemaakt
dat hier niets fatsoenlijks nog gaat lukken.
Waarbij processen moedwillig gefrustreerd worden.
We staan er slecht op.
We zijn nu al klaar met NAC in 2022.

9   3  
Cees-2

Waarom Boere? Waarom Bannis? Ik zie de rode draad niet tussen deze twee spelers. De rode draad met betrekking betreft een gezonde en een duidelijk beleidsvorming. Graag uitleg!

3   8  
gjoewie

Ik zet mijn geld op Jort van der Sande. Nu gaan stoken bij Eindhoven, dan krijg je onrust in de spelersgroep aldaar. Doet het lekker voor de wedstrijd van aanstaande zaterdag. Speler natuurlijk pas de week daarna overnemen.

8   4  
Fred0

Boere is toch geen Bredanaar, das een Zeeuw. Toch zie ik m graag komen, denk dat Seuntjes en hij elkaar prima kunnen vinden.

5   19  
Nacman

Luka illic weg bij Twente terug naar city
Naar NAC halen huren.

5   1  
Tegel

Heeft 9nze scouting hun lijstje op alfabetische volgorde gesorteerd? Als deze beide heren niet komen schakelt NAC over op Cavani.

8   3  
Fred1

@ Atleet ik zal het “ is “ ff vertellen, ik zou het niet weten vriend de spitsen waar wij met zijn allen aan denken zijn onhaalbaar en de spits die het kon hebben we vorig jaar gratis de deur uit laten lopen.
Daarnaast willen er niet veel meer voor NAC spelen dus keus …….????

7   6  
Bas

Als die Bannis komt, dan hebben we weer een jonge huurling die ervoor zorgt dat eigen jongens de prullenbak in kunnen

6   13  
@ Bas

Precies ja! Kapitaalvernietiging van onze eigen Boris, Yasine en De Rooij!!

Dat technisch hart doet maar wat...

5   3  
Chris W.M.

@Bas

En welke spits uit de eigen jeugd loopt hij dan in de weg?

Overigens heeft Boere NAC al afgewezen volgens Andor Faber, sportverslaggever van Omrop Fryslan;
“ #NAC Breda heeft zich onlangs bij #Cambuur gemeld voor Tom Boere. De spits heeft aangegeven voorlopig in Leeuwarden te willen blijven en dus is van een overstap geen sprake.”

8   3  
Wolfmanjack

Ha ha net of Schalk ons naar de eredivisie schopt. Hij vindt zichzelf inderdaad goed maar is een heel matige speler.

6   2  
Ome Cor

Alex Schalk, de kopsterke spits van 1,75 en behoorlijk op leeftijd. Iemand die niet voor niks komt en ook NAC niet naar de eredivisie schiet. Maar Bekenaar, oud NAC speler.... Gaap

6   2  
Replay

Ik zou zeker proberen om postuma van Fc Groningen te huren, komt daar weinig aan het spelen en is het type wat de Graaf zoekt, snelheid, heeft diepte en scorend vermogen,

12   9  
Fred

Gelukkig zijn Ligeon, Maria, Velanas en Antonia wel schoten in de roos gebleken!
Waardeloos beleid

Die Bannis komt ook al weer van Den Haag.
Net als Manders, Steijn, De Graaf, Immers, Malone, Schoenmaker, Bakker etc...

3   11  
Come on

Die Hellemons laat zijn eigen jeugd gewoon stikken voor z’n eigen hachie!

Steeds maar weer mensen een mes in de rug duwen en dan zelf een stapje omhoog gaan.

Bah bah...
Arm nac

4   3  
@ Chris

@Chris: Van Schuppen en Kotzebue zijn toch al vaak als spits gebruikt!

8   10  
@ chris

En Seuntjens is eigenlijk ook een spits, maar wordt nu als middenvelder gebruikt.
Dus indirect blokkeert Seuntjens onze Van Schuppen en Banzuzi ook weer!

Het is gewoon een puinhoop met inmiddels alweer 28 contractspelers....

Technisch hart zat eerst op schoot bij Steijn en doet nu dezelfde afbraakpolitiek

7   1  
Peaky

Gelukkig mogen we tegen Eindhoven.
Die hebben een budget wat 5x zo laag ligt ....

3   0  
Lamington

Janus

De enige die dat echt heeft waargemaakt, is Sjoerd Ars. Voorbeeld klasse speler. Verder is iedere prodigy onderhand gedoemd hier te mislukken. Zeker met teveel vandedakengeroep vooraf.

Boere hadden we al jaren geleden van Oss over moeten nemen.

2   3  
De beul van etten

En die Bozenik van Feyenoord anders?

3   1  
Jb

Nou bannis is een van de 6 spelers dat dit jaar kan vertrekken bij feyenoord off verhuurd worden dus een contract bij feyenoord zit er niet meer in voor bannis want ze willen wegens geld de selectie vlink inkorten dus het is nog niet zo slecht om bannis tehuren en mischien later opties tot kop

2   1  
De muzikant

Boere heeft NAC de deur gewezen. Ik las hier ergens dat Boere graag naar NAC zou willen.... Hahahaha

2   2  
Chris W.M.

Bannis it is

Laad alle berichten na dit bericht in