Wij gaan niet opzij

EX-NAC: Stipe Perica in geschiedenisboeken Conference League

BsideBart

Voormalig NAC-spits Stipe Perica heeft historie geschreven in de Conference League. Perica, inmiddels actief voor Maccabi Tel Aviv, maakte het allereerste doelpunt in de Conference League ooit. Na dertien minuten trof de Kroaat al het doel in de ontmoeting met Alashkert.

De Conference League, de derde Europese competitie, is nieuw dit jaar. Voor Perica en Maccabi blijkt deze compeitite al goed te bevallen. Mede dankzij de goal van de Kroaat wist Maccabi met 4-1 te winnen van Alashkert.

De 26-jarige Perica heeft inmiddels al een hele rits clubs achter zijn naam staan, waaronder clubs als: Chelsea, Udinese, Watford en natuurlijk NAC. Perica kwam in de zomer van 2013 op huurbasis naar Breda. Na een goed eerste seizoen werd hij meteen nog een half jaar gehuurd. In dit half jaar kwam Perica onder coaches Hellemons en Maaskant nog maar tot tien wedstrijden waarop de Kroaat in de winterstop weer besloot te vertrekken.

Bron:
B-Side Rats
Vorig bericht
Het dinsdag dilemma #1 80 reacties
Terug naar overzicht
15 Reacties
55    
Beter de Laat dan nooit

Wat was dat een typische NAC spits. Weggepest door Maaskant met anti NAC spits Fernandez.

31    
Nonkel Frans

Ik zie hem nog staan bij ons die lange slungel. Hij liep altijd in de 16 meter te zwaaien naar een assist die nooit kwam....

21    
sjef de gevulde koek

Goeie Rode kaart toen ook. Heel het stadion werd gek en liet zich even gaan. Leuke speler waar voor je naar het stadion kwam. Gebeurde altijd iets.

1    
Tante Annie

Heerlijke speler. Speel ook vaak nog met Watford, omdat hij daar speelt in fifa 21. Zal hem blijven volgen bij Maccabi.

11    
Vreven4President & HyballaFurFurher

Was echt een heerlijk enthousiaste spits. Echt genoten van zijn korte tijd hier. Zou leuk zijn als hij nog eens bij NAC te bewonderen is.

3    
Fritske d'n Olifant

Peerke gedijde goed onder de vaderlijke Gudelj maar had als 19 jarige jongen uit een andere cultuur wat probleempjes met de no nonsense aanpak van tussenpaus Eric Hellemons, die tot dan alleen de amateurs van RBC en Gastel had getraind. Iets met vuile sokken ofzo...

-21    
Toontje

Snap nog steeds niet dat sommigen hem geweldig vonden

Was een ordinaire kaartenpakker...blind paard

Heeft zijn zakken gevuld maar is nergens echt geslaagd

14    
J.ae

Perica en later Sadiq, spitsen waar je voor naar t stadion komt!

7    
scheppioni

Stipe, een prima sub top spitske voor ons NAC geweest !
Natuurlijk wel onder een aantal echte top spitsen met als voor mij aanvoering Latchford, Lammers, Arnold, Bogdanovic en Amoah !!

-5    
Tip

NAC heeft dikwijls goeie spitsen gehad. Ook veel die in Breda weer opleefde. Meest recent goeie spitsen waren Unal , Dessers , Sadiq en Sidney hoort daar ook bij al was hij minder dan die andere 3. Perica vond ik niveau Sidney maar speelde wel onbesuisder. Dat had voordelen en nadelen. Leuke hardwerkende speler voor NAC. Nu hebben we aan Seun weer een goeie. Bilate kan voetballen maar nog teveel geblesseerd en scoort iets te weinig. Reza had prima bij NAC gepast.

6    
scheppioni

Oh en Glennie Salmon natuurlijk !

8    
PietP

Vast niet de juiste plek, maar ik heb geen facebook of ander platform om te reageren.

Sterkte Thijs met deze tegenslag

1    
Johnny1912

Als je aan die jaren terug denkt besef je pas hoe ver we zijn afgezakt nu het normaal is als een waardeloze Azzagari 5 wedstrijden zijn gang mag gaan.

5    
Bertus

En dan zitten we nu met Bilate met een draaicirkel van een truck met oplegger en de conditie van een bejaarde.
Hoe diep kan je vallen?

7    
Belgische Naccer

Prima Spits voor NAC en net zoals Sydney verguisd door incapabele egocentrisch trainertjes....

Laad alle berichten na dit bericht in